2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Yok cnm bebek sekeri yapmicm lavanta keselerini vericem artik seker pek tutulmuyo onun yeeine hastanesye gelene cikolata vericem keseleri eve ziyarete gelene veeicem

aynen bende kese değilde daha farklı birşeyler düşünüyorum :26:

bu arada kendisini deşifre etmek istemiyorum arkadaşımızın biri lohusa şerbeti tarifi vercekti
o kendini biliyor
heyecanla beklediğimide bilsin,,unuttuk sanmasın

gözünüz üstümde akıllı olim yarın akşam yazarım cnm

canım niye nst ye bağlandın ki ? hayırdır?

NST normal bişey arkadaşlar belli bi döneme girince hangi aydı tam hatırlamıyorum ama sona doğruydu, her kontrolde bağlanıyosunuz nst ye, bebeğin kalp atışları tekmeleri ve doğuma yaklaştıkça kasılmalar olup olmadığını gösteriyo :) her tekme atışında bi düğme var ona basıyosunuz. biz eşimle giriyoduk nst odasına çok keyifli geçiyodu :) karnımın nasıl şekil değiştirdiğini ne kadar çok tekme attığnı filan gözlemleyip espriler yapıp kikirdiyoduk :) bazen az tekme atıyodu bi süre daha yatmam gerekiyodu o zaman biraz sıkıcı oluyodu hep aynı pozisyonda yatmak. bazen de nst ye girmeden önce bebişim kuduruyodu, tam nst ye bağlanınca çıtı çıkmıyodu, haydeee bi yarım saat daha yatıyodum filan onun yüzünden :) ya hamilelik çok güzel bi duygu yaa allahım isteyen herkese tattırsın bu duyguyu :)

rna tasarım

Eklentiler

• $IMG_2864 - Kopya.webp
    16 KB · Görüntüleme: 40
  • $SDC13516.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:
Günaydın güzel anneler ve onların tosibikleri.. Hepinize keyifli hafta sonları diler bugün çalışanlara da Allah kolaylık ve sabır versin. Kimsecikler gelmemiş daha, biz erkenciyiz bugün.

Kızlar bebeğime bu iki şekerden hangisini yaptırayım arada kaldım hangisi daha güzel sizce?

2. si beğendim ben.. :)

Annişler ben grip nezle bir arada oldum.burnum akıyo hapşırık,gözlerimden yaşlar akıyor boğazlarımda yutkundukça sızlıyor... acile gitsemmi yoksa yarın
doktor kontrölünden sonramı gitsem

Geçmiş olsun canım.. Dikkat et kendine. Gittin mi doktora?

çok güzeller bunlarr..

Günaydıınnn.

Bizim kızlara bak yahuuu hepsi uykudalar.
Ben işe geldim son ses kenan doğulu şans meleğim açtım oynaşıyoruz oğluşumla
Hepinize keyifli bir cumartesi diliyorum

herkeseee günaydinn ...

bizde işe geldik oglusumlar , ama bugun migdemiz bulnaiyo nedense , sabah bide kaza atlattik serviste , hiç keyfimiz yok bugun .

sizler nasilsiniz ?

Bebeğinin kalp atışlarıyla 20 dakika süper keyifli geçmiştir
Canım herşeyin düzene girmesi yorgunluğunu unutturmuştur :) Şahsen ben de yapabilsem iyi olacak.Vakumlu poşetle yorganları kaldırmıştım ama birkaç ay içinde hava aldı benimkiler.Bazılarıda zaten patlak çıktı .Sen hangi marka vakumlu poşet aldın?nerden aldın merak ettim?

Teşekkür ederim canım seninkinede maşşallah teyzesi Aynen artık gramdan kiloya geçiş yaptı
İsim belli değil henüz klasik de olsun modernde olsun diye diye kafamız karışmış durumda.Eşim daha çok var buluruz diyor beni geriyor.Bense kararsızım Güneş kremini ihmal etme çünkü gebelik hormonları cildi güneşe korumasız bırakıyor.Gebelikte al basması denen olay zaten o korunmasız güneş lekeleri Bende Alpay bebeden uyku seti beğendim alt katta ama henüz almadım.Güle güle kullan.Doğum konusunda kendime hem çok güveniyorum hem korkuyorum ne olacak bilmiyorum zaman gösterecek.Hiçbirşeye kendimi şartlamadım.Hayırlısı neyse o olsun...Özletme kendini çok sık uğramıyorsun.Aldıklarını paylaşmayı unutma

herkeseee günaydinn ...

bizde işe geldik oglusumlar , ama bugun migdemiz bulnaiyo nedense , sabah bide kaza atlattik serviste , hiç keyfimiz yok bugun .

sizler nasilsiniz ?
günaydıınn..
Geçmiş olsun inşallah bişeyiniz yoktur..

herkeseee günaydinn ...

sizler nasilsiniz ?

Günaydınnn :) Çok geçmiş olsun belki kaza stresinden miden bulanmış olabilir canım zamanla geçer inşallah.Sıkmayın canınızı oğluşla

Kesinkikle katılıyorum yaz tatilimiz yeter:) doğum iznimizde çakışması biraz dezavantaj oldu gerçi. Ama napalım inşallah altı aya çıkar da biraz daha fazla kullanabiliriz.

Kesinkikle katılıyorum yaz tatilimiz yeter:) doğum iznimizde çakışması biraz dezavantaj oldu gerçi. Ama napalım inşallah altı aya çıkar da biraz daha fazla kullanabiliriz.

Bende öğretmen çocuğuyum.Dünyanın en zor işlerinden birini yapıyorsunuz.O yaz tatili size lüks değil yarısı zaten seminerle geçiyor görüntüde uzun.Sırf bu yüzden aynı mesleği seçmedim

Cnm raporlu ve raporsuz devamlılık hakları ayrı ayrı oluyo bir yılda. Ben şahsen rapor istemiyorum zaten idare bakıyo bu işe öğretmen değil bizde. Yazılı olduğu gün gelmeyecekse rapor getirmesi gerekiyor ki o yazılıya bir daha girmesi için mazereti olsun çünkü öbür türlü keyfi gelmemiş gibi oluyor. Resmiyette de böyle. Ama bu öğretmenin insiyatifine de kalmış bişe. Ben gelmeyen herkesin yazılısını yapıyorum rapor sormuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…