canım niye nst ye bağlandın ki ? hayırdır?
Yok cnm bebek sekeri yapmicm lavanta keselerini vericem artik seker pek tutulmuyo onun yeeine hastanesye gelene cikolata vericem keseleri eve ziyarete gelene veeicem
heheh inan aklıma geldi
ama örüderebileceğim yakın biri yok. çok uğraştırıcı bi set yapmış çünkü
yaaa öylemi?? bende salı gidicem bakalım ne yapıcaklarbilmem ki doktor istedi
ama güzelmiş herseyyyy öyle dedii
zaten bu aydan sonra baglanman gerekiyor diye biliyorum.....
off ooffkara bahtın kör talihin
bu arada kendisini deşifre etmek istemiyorum arkadaşımızın biri lohusa şerbeti tarifi vercekti
o kendini biliyor
heyecanla beklediğimide bilsin,,unuttuk sanmasın
canım niye nst ye bağlandın ki ? hayırdır?
Kızlar bebeğime bu iki şekerden hangisini yaptırayım arada kaldım hangisi daha güzel sizce?
Annişler ben grip nezle bir arada oldum.burnum akıyo hapşırık,gözlerimden yaşlar akıyor boğazlarımda yutkundukça sızlıyor... acile gitsemmi yoksa yarın
doktor kontrölünden sonramı gitsem
kapı süsümüz anı defterımız lavanta keselerımız ve takı yastıgımızEki Görüntüle 696788 Eki Görüntüle 696789 Eki Görüntüle 696790 Eki Görüntüle 696791
kızlar cok yorgunumm
bugün tosunumu göremdim ondan biraz canım sıkkın
3 mayısda gidicem ultrasona..
bgün nst ye baglandım kalp atışlarını dinledim ve 20 dk da olsa dinlendim:)))
bebek odamız boyandı bugün misafirlerimde vardııı sabah 8 de kalktım koşturmaca gecti sürekli...
yatak odamdaki fazlalıklar için vakımlu poşetlerden almıştım ( 6 adet) onları yaptık ama canımız cıktı...
gerci degdiii aldıgıma o kadar cok yer açıldı ki anlatamam size de tavsiye ederim
daha almayı düşünüyorum .....
gecmişe hiç bakamadım bi an önce yatmayı düşünüyorum ...
Kocaman bir maaaşallah bendende oğluşuna....Gram değiller artık kilo olmuşlar yaaa...
İsminiz belli mi bu arada...
Evet güneşten korunmaya başlamak gerekir artık havalar ısındı...Bende de son 4 yıldır güneş alerjisi başladı ve sebamed 50 lik kullanıyordum...Artık çantamdan ayırmamam lazım...
20 dk. da bir 10 dk. dinlenmek kötüymüş ama....Biz bugün saat 1 de bir çıktık evden 10 da girdik...Arada 2 kere yemek molası sadece :))) Alpay bebeden uyku setimizide aldık...Ya sen ya zaman söylemişti orayı ne güzel şeyler varmış...
Sağlıkla sıhhatle doğsunlar inşallah...Normal doğum gibisi yoktur herhalde herşey yolunda ve kendine güveniyorsan tabi ki :)
günaydıınn..herkeseee günaydinn ...
bizde işe geldik oglusumlar , ama bugun migdemiz bulnaiyo nedense , sabah bide kaza atlattik serviste , hiç keyfimiz yok bugun .
sizler nasilsiniz ?
herkeseee günaydinn ...
bizde işe geldik oglusumlar , ama bugun migdemiz bulnaiyo nedense , sabah bide kaza atlattik serviste , hiç keyfimiz yok bugun .
sizler nasilsiniz ?
Günaydınnn :) Çok geçmiş olsun belki kaza stresinden miden bulanmış olabilir canım zamanla geçer inşallah.Sıkmayın canınızı oğluşla
hemen mini bir öğretmenler odası oluşturalım:)) yarım gün görünüyor bizim iş dışardan ama insanların bilmediği, işimizin konsantre bir iş olduğu. bence okulda bir ders= herhangi bir çalışanın iki üç saati.
benim de derslerim genelde 10 gibi başlıyor ve 2- 3 gibi bitiyor. yani ne sabah işe yarıyor ne okul sonrası. ama neyseki işimizi cazip yapan yaz tatilimiz var, her ne kadar doğum iznimizle çakışsa da...
Kesinkikle katılıyorum yaz tatilimiz yeter:) doğum iznimizde çakışması biraz dezavantaj oldu gerçi. Ama napalım inşallah altı aya çıkar da biraz daha fazla kullanabiliriz.
Cnm raporlu ve raporsuz devamlılık hakları ayrı ayrı oluyo bir yılda. Ben şahsen rapor istemiyorum zaten idare bakıyo bu işe öğretmen değil bizde. Yazılı olduğu gün gelmeyecekse rapor getirmesi gerekiyor ki o yazılıya bir daha girmesi için mazereti olsun çünkü öbür türlü keyfi gelmemiş gibi oluyor. Resmiyette de böyle. Ama bu öğretmenin insiyatifine de kalmış bişe. Ben gelmeyen herkesin yazılısını yapıyorum rapor sormuyorum.öğretmen arkadaşlar özellikle istanbuldakiler neden öğrencilerden doktora gittiğnde rapor istiyorsunuz acaba ? liseyi anlıyorum coğu okuldan kaçıyor ama ilk okul cocuklarına neden ıstenıyor zaten devamsızlık hakkı var uzuluyorum kucucukler beyınlerı raporla buyuyor tembellık işlenıyor şimdiden
birsey daha danısmak ıstıyorum bugun bı hastanın annesı dedı kı öğretmen demiş git 5 gunluk rapor al gelmediğin günlerden düşeyim,gelmediği günlerde öncekı tek tek arada gitmediği günler cok sacma ama ılk okul öğretmenymıs bunu soyleyen cocuk diş tedavıs oluyo
öğretmenin isim soyismini aldım ama milli eğitimi arayıp işi buyutmek istemiyorum anlamadıgım için sizlere soruyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?