ozman çok güzel canım..hangisini seçersen seç çok hoşlar...peki nerden aldın ve tahmini kaçtane alıcan ?ben mevlüt ve hastane için aynı model alıcamda o yüzden nekadar alsam olur?? mevlüde fazla kişiyi çağırmıcam ..
Ben mevlüt için ayrı yaptırmayı düşünmüyorum tek çeşit alacam. Nikah şekerlerimi aldığım bir site vardı çok memnun kalmıştım güvenebileceğim için yine ordan alacam cnm. Soldaki 1.75 sağdaki 1.35 lira tanesi. 50 ve katları şeklinde satıyorlar galiba. Bana elli tane yeter gibi geliyo ailem burda olmadığı için fazla gelenim olmaz.
herkeseee günaydinn ...
bizde işe geldik oglusumlar , ama bugun migdemiz bulnaiyo nedense , sabah bide kaza atlattik serviste , hiç keyfimiz yok bugun .
sizler nasilsiniz ?
Bende öğretmen çocuğuyum.Dünyanın en zor işlerinden birini yapıyorsunuz.O yaz tatili size lüks değil yarısı zaten seminerle geçiyor görüntüde uzun.Sırf bu yüzden aynı mesleği seçmedim
hangi site acaba ?
bende doguma seker yaptirmayi dusunmuyorum , hastaneye gelenim cok olmaz , anadolu yakasinda oturuyoruz hastane avrupa yakasinda . ama mevlutte yaptirmak istiyorum , intten baktim bi cok yer var ama guvenemedim ??
birde mevlutleri ne zaman yapacaksiniz ? ben 2. ayindna sonra dusunuyorum ama ??
Öğretmen olmayan birinden olumlu şeyler duymak güzel. Teşekkürler. Ben de üniversitede seçmemiştim ama kısmette varmış şimdi memnunum.
Cnm site Şennur nikah şekerleri. Bayağı çeşit var. Mevlüt olayını pek bilmiyorum ama çok minikken istemem kalabalık ortamda enfeksiyona çok açık olur.
Hayatının içinde olmayan anlayamıyor malesef canım.Benim yedigöbek sülalem aynı mesleği yapmış hala yapanlarda ver.Dedem köy enstütülerinden düşün artıkAmcalarım halalarım,teyzem,doğduğu günü bildigim kuzenim.. ailede çok eğitimci var ve onların işlerinin sorumluluğu ve zorluklarını özümseyerek yaşadık büyüdük.O sebeple zorluklarını biliyorum.Ama keyifli yanlarıda çok çocuk sevmeyen yapamaz eminim sende harika bir anne olacaksın.
Bende nikah şekerimi ordan yaptırmıştım bir bakayım sitesine..Mevlütün zaten lohusalık dönemi geçince yapılması gerekmiyor mu?
Sonuçta kuran okunacak yanlış mı biliyorum?
Cnm site Şennur nikah şekerleri. Bayağı çeşit var. Mevlüt olayını pek bilmiyorum ama çok minikken istemem kalabalık ortamda enfeksiyona çok açık olur.
Bende nikah şekerimi ordan yaptırmıştım bir bakayım sitesine..Mevlütün zaten lohusalık dönemi geçince yapılması gerekmiyor mu?
Sonuçta kuran okunacak yanlış mı biliyorum?
Kızlar kalabalık ortamda bebek hasta olur dedim de aklıma geldi şubatta doğum yapan bi arkadaşım var. Doğumda hastaneye bütün akrabaları falan gelmiş ve hepsi de bebeği kucaklarına alıp şapır şupur öpmüşler. Minicik bebek enfeksiyon kapmış ikinci gün antibiyotik başladılar((( ve de ağlamaktan bebek faranjit oldu bi de onun tedavisini gördü. İçim gitmişti çok üzülmüştüm. Tabi gelenler de düşüncesizmiş ben şahsen kimseye vermeyi düşünmüyorum bu olaydan sonra korktum
bu sabah saat 9'da sağ bacağıma giren krampla uyadım... deli gibi bağırdım... annemin tıkırtıları geliyodu içerden doğru ama kalkamadım bile... o da beni duymadı... dakikalarca bağırdım yattığım yerde... ulaşabildiğim kadarıyla masaj yaptım, sonra daha fazla bağırmıyım kadın doğuruyorum diye panik olucak dedimneyse zar zor kalktım topallıyorum hala... kalktım ki annem temizlik yapıyo, ortalığı ayağa kaldırmış... bende kahvaltı hazırladım... karnımızı doyurduk, çamaşırları astık... anneanne devam ediyo temizliğe Allah razı olsun ondan... öğleden sonra işler bitince duşumuzu alıp, atıcaz kendimizi sokaklara... ver elini kadıköy... ordan halama... ordan da gece babamız gelip bizi alar...
ndd
leke sökücü ve doğal sabunla makinede ayırarak yıkamayı dene istersen... ama çok zaman geçip iyice ipliklerine işlemesin boyası...
acenu
geçmiş olsun tatlım iyisiniz dimi?
admen
bak teyzesi bunlar da bizim stickerlarımız...
Eki Görüntüle 696981
bu sabah saat 9'da sağ bacağıma giren krampla uyadım... deli gibi bağırdım... annemin tıkırtıları geliyodu içerden doğru ama kalkamadım bile... o da beni duymadı... dakikalarca bağırdım yattığım yerde... ulaşabildiğim kadarıyla masaj yaptım, sonra daha fazla bağırmıyım kadın doğuruyorum diye panik olucak dedimneyse zar zor kalktım topallıyorum hala... kalktım ki annem temizlik yapıyo, ortalığı ayağa kaldırmış... bende kahvaltı hazırladım... karnımızı doyurduk, çamaşırları astık... anneanne devam ediyo temizliğe Allah razı olsun ondan... öğleden sonra işler bitince duşumuzu alıp, atıcaz kendimizi sokaklara... ver elini kadıköy... ordan halama... ordan da gece babamız gelip bizi alar...
ndd
leke sökücü ve doğal sabunla makinede ayırarak yıkamayı dene istersen... ama çok zaman geçip iyice ipliklerine işlemesin boyası...
acenu
geçmiş olsun tatlım iyisiniz dimi?
admen
bak teyzesi bunlar da bizim stickerlarımız...
Eki Görüntüle 696981
evet dogru canim ama bazıları 40 cıkmadan okutuyor , bende iyice ele avuca gelsin , iznimin bitmesine 1 hafta kala yapmayi dusunuyorum birde cok sıcaklara denk geliyor , ev kalabalik olur kuzsumda bunalir diye.
canım sanırım ipliğine işlemiş. çokta zaman geçmedi aslında amaleke çıkarıcıylada denedim. çok azda olsa pembelik var. başka yapabileceğim bişey kalmadı sanırım. eskisi gibi kar beyaz olma imkanı yok ne yazık ki. ama pembe olmasıda kötü oldu.
sticker lar çok tatlı olmuş canım. bende odasına almayı düşünüyorum. odayı boyatmıycam. böyle değişik sticker ler alıcam
günaydin cnm , iyiyiz şükür teyzesi bişeyimiz yok ,
sen nasilsin ? o kramlar bendede oluyo 3-4 günde agrisi geçmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?