canım sanırım ipliğine işlemiş. çokta zaman geçmedi aslında amaleke çıkarıcıylada denedim. çok azda olsa pembelik var. başka yapabileceğim bişey kalmadı sanırım. eskisi gibi kar beyaz olma imkanı yok ne yazık ki. ama pembe olmasıda kötü oldu.
sticker lar çok tatlı olmuş canım. bende odasına almayı düşünüyorum. odayı boyatmıycam. böyle değişik sticker ler alıcam
iyiyiz çok şükür... uzun bi aradan sonra dışarı çıkıcam ya heyecanlanıyorum... gerçi heyecanımın sebebi annemle gezicek olmam... çok özledim kadın kadına dolaşmayı
hayırlı günler hanımlar birşey soracağım cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
daha önce doktora gittiğimde tahmini doğum tarihime 28 temmuz demişti pazartesi başka doktora gittim 17 temmuz dedi bende 28 temmuz olduğunu söylemişlerdi dediğimde tarihin öne çekilmesi bebeğin gelişiminin iyi olduğunu gösterir dedi
sorum şu bebek iyi gelişirse olması gereken tarihten erkenmi doğar birde hamileliğimin 28. haftasındayım ve birkaç gündür yere eğilemiyorum yani ağrı olyor ve saatlerce geçmeyebiliyor buda normalmi
hayırlı günler hanımlar birşey soracağım cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
daha önce doktora gittiğimde tahmini doğum tarihime 28 temmuz demişti pazartesi başka doktora gittim 17 temmuz dedi bende 28 temmuz olduğunu söylemişlerdi dediğimde tarihin öne çekilmesi bebeğin gelişiminin iyi olduğunu gösterir dedi
sorum şu bebek iyi gelişirse olması gereken tarihten erkenmi doğar birde hamileliğimin 28. haftasındayım ve birkaç gündür yere eğilemiyorum yani ağrı olyor ve saatlerce geçmeyebiliyor buda normalmi
iyiyiz çok şükür... uzun bi aradan sonra dışarı çıkıcam ya heyecanlanıyorum... gerçi heyecanımın sebebi annemle gezicek olmam... çok özledim kadın kadına dolaşmayı
herkeseee günaydinn ...
bizde işe geldik oglusumlar , ama bugun migdemiz bulnaiyo nedense , sabah bide kaza atlattik serviste , hiç keyfimiz yok bugun .
sizler nasilsiniz ?
Canım duanı okudum allah kabul etsin inşş (amin)
Hayırlı cumalar herkese Nasılsınız bakalım bugün biz çok iyiyz allaha şükür kızımlan herkes iyidir inşşş
evesude bebişim çok tatlı çıkmışın maşallah kız sana
örgü olduğu için çıkmıyor sanırım canım.Canım kosla beyazlar için leke çıkarıcı var onu denedin mi? Ben birçok renk atmasını bununla kurtardım.Pembe olan beyaz bluzum eski rengine döndü
seaside ve ecenu teşekkür ederimde olmuyor işte ev işi falan
örgü olduğu için çıkmıyor sanırım canım.hala hafifte olsa pembiş. bir de onunlada deniyim şansımı
deniycem canım çok sağolOlur canım sonuçta tekstil ürünü.Bence biraz beklet kosla beyazda sonra at makinadan mis gibi çıkar.Dene mutlaka
aynıyız sanırım bnde 28. haftamdayım ılk bnada ağustosun bası dedı temmuzn ortasına cektı snra normal bse tatlım. bnde egılemıorum çoraplarımı ble eşim gydırıo benmde cok agrılarım var ama yurus yap bnce cokta hareketsız kalma. allah kolaylık versınn hepımıze
gunaydin canim gecmis olsun iyisinizdir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?