2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım kosla beyazlar için leke çıkarıcı var onu denedin mi? Ben birçok renk atmasını bununla kurtardım.Pembe olan beyaz bluzum eski rengine döndü

hayırlı günler hanımlar birşey soracağım cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
daha önce doktora gittiğimde tahmini doğum tarihime 28 temmuz demişti pazartesi başka doktora gittim 17 temmuz dedi bende 28 temmuz olduğunu söylemişlerdi dediğimde tarihin öne çekilmesi bebeğin gelişiminin iyi olduğunu gösterir dedi
sorum şu bebek iyi gelişirse olması gereken tarihten erkenmi doğar birde hamileliğimin 28. haftasındayım ve birkaç gündür yere eğilemiyorum yani ağrı olyor ve saatlerce geçmeyebiliyor buda normalmi

iyiyiz çok şükür... uzun bi aradan sonra dışarı çıkıcam ya heyecanlanıyorum... gerçi heyecanımın sebebi annemle gezicek olmam... çok özledim kadın kadına dolaşmayı

ohhh , gel keyfim gellll , bizde aksama misafir var ona hazirlik yapcak az biraz , sonra ananeye gidicez , yegenimin d.gunuymuss , sonra geri eve gelcek kalan hazırlıkları bitircezzz , şimdilik böle yorucu ...

Merhaba dr unun söylediği gibi gelişimi önde gidiyordur.Şu durumda erken doğması muhmemel ama son aylarda gelişim normale dönerse normal zamanada da doğabilir.Yani erken doğum olacak diye bir durumda olmaz.28. haftada zaten eğilip ,esnemek aşağı yukarı doğru hareketler uzun yürüyüşler ağrıyı tetikleyebileceği için önerilmiyor.Sen iyisimi kendini yorma fazla eğilip esnetme bedenini canım.Geçmiş olsun :)

selam canim ,

hepimizde var ayni problemler.... hareketlerine dikkat et , ani egilme kalkma vs yapma...

Canım Allah kabul etsin çok sağol.
Allah bir avazda kurtarsın bizleri inşallah...

bugun şeker testımın sonucunu aldım 90 cıktı doktrm gayet ıyı dedı :) benm de sag tarafım agrıyo kızlar oğlm tekme attkca acıo

Canım kosla beyazlar için leke çıkarıcı var onu denedin mi? Ben birçok renk atmasını bununla kurtardım.Pembe olan beyaz bluzum eski rengine döndü
örgü olduğu için çıkmıyor sanırım canım. hala hafifte olsa pembiş. bir de onunlada deniyim şansımı

kızlar bugün eşimin halasına beykoz a gideceğiz inşallah yarında emirgan korusuna gideceğiz bakalım yorulmadan eve gelebilirim canlar öptük sizi

aynıyız sanırım bnde 28. haftamdayım ılk bnada ağustosun bası dedı temmuzn ortasına cektı snra normal bse tatlım. bnde egılemıorum çoraplarımı ble eşim gydırıo benmde cok agrılarım var ama yurus yap bnce cokta hareketsız kalma. allah kolaylık versınn hepımıze

örgü olduğu için çıkmıyor sanırım canım. hala hafifte olsa pembiş. bir de onunlada deniyim şansımı

Olur canım sonuçta tekstil ürünü.Bence biraz beklet kosla beyazda sonra at makinadan mis gibi çıkar.Dene mutlaka

Olur canım sonuçta tekstil ürünü.Bence biraz beklet kosla beyazda sonra at makinadan mis gibi çıkar.Dene mutlaka
deniycem canım çok sağol
ben bekletmemiştim. koslayla bekletip öyle yıkayayım bakalım ne olucak. inşallah düzelir

off kızlar yha bugun hastaneye yuruyerk cıktm kadınn bırı bakarmısn ddı efendım ddm bebgnn saglığı için bıze bıraz para verrmısn ddı bnde vermedm cunku kadın gayet guzel gıyımlı elı ayagı tutuo oğluda vardı yannda cok duzgnlerdı yanı vermedm daha cok ıhtıyacı olanlara verıyorum zaten ne bılım yha versemydmkı bebgnn saglıği için demştı puff (((

haftada ortalama 2 saat yürüyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…