2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
seaside ve ecenu teşekkür ederimde olmuyor işte ev işi falan

hepimizin ev işleri var canım , mesela ben sabah 2 makine camasir astim işe gelmeden , mecbur yapiyosun ama kademeli olrak cok yormadan yavas yavas yap cnm , eşinden destek almaya caliş. bel agrilari vs kaçınılmaz , hele benim gibi birde bel fıtıgın varsa eyvah eyvahh...

hayir canim sakın kafana takma... bebegini kullaniyolar , musade etme . ben cok sinir oluyorum bu olaylara , ben mumkun mertebe vermiyorum sokaktakilere , yakinimdakilere destek olmaya calısıyorum , 3-5 , dilenenlere ve bu tur seyleri kullananlara sinir oluyorum ...

İçin rahat olsun canım duygu sömürüsünün yeni yöntemini bulmuşlar anlaşılan.Ne demek bebeğinin sağlığı için bari ihtiyacım var de daha makbul olsun ...İhtiyacı olan zaten belli olur onlara ver daha iyi

ben hergun 1 saat yuruyorum kılo cok aldgm için yuremmde gerekıo ama dıkkat et kendne ev işi okadarda onemlı degıl

ben hareketli biriyim sünnet giyindiğim için yani elbisem oldukça geniş insanlar hamile olduğumu bile anlamıyordu daha bir haftadır paytak paytak yürüyorum sadece hamilelik geçiren dikkatli kadınlar anlayabilir hamile olduğumu okadar hareketliyimki eşim gülüyor bebek sana çekerse yerinde duramaz diye

saat 15.15 randevum ozaman gidicem haberdar ederim sizi...

bende vermiyorum geçen annem herzaman aynı yerde dilenen bir kadına cebimde bozuk 50 krş. vardı onu verdim dedi çok dua ediyodu ilk defa verdim içimden geldi dedi.kadın parayı alınca bir anneme birde paraya aval aval bakıyormuş.
Bende anneme dedimki deseydin beğenmiyosan geri ver ben oğluma o paraya gofret alırım diye.zaten annem demiş parada beğenmiyosunuz diye.

Valla ben olsam bana öle yapsa paramı geri ver derim.Tv de gösterdi ya dilenenlerde son çıkan ıphone lardan var.Maalesef inanmıyorum.Ona vereceğime bir çocuğun eline yicek bişey alırım çocuk sevindiririm...

bde hastanenn yakınnda durmus bılerek heralde. bende vermm zaten verıoruz zekatımızı. çok saol canm duymaya ihtıyacm vardı gercekten :))

verıyorum zaten ıhtyacı olana ama gayet ii elı ayagı tutuo gt calış dılenıcegını

allah razı olsun eşimden anlayışlı evi dağıtmaz birde yemek yapamasam niye yapmadın demez kendi bişeyler yapar yeriz ama ben rahat olamıyorum şimdiye kadar öyle olduğum için biraz yapmasam göze batıyor rahatsız oluyorum

bnada ole dıolar :)) hergun dsarı cıkınca :)) oğlmuda gezmye alştrcm bırlıkte cıkıcaz :)) bebegmz var dıe evdemı oturucaz

bde hastanenn yakınnda durmus bılerek heralde. bende vermm zaten verıoruz zekatımızı. çok saol canm duymaya ihtıyacm vardı gercekten :))

canim ben ümraniyede bir hastaneye gidiyodum ilk basta , kontrole gittim bi gün kadım dogum polik. oldugu katta kucaginda bir bebek elinde bebek cantasi ile dileniyo hastane içinde duygu sömürüsü işte , biz hamileler görünce dayanamayacagiz yaa... o gün bugundür asla vermiyorum dilenenlere , çok yaşlı vs değilse . çevrede bir sürü düzgün ihtiyaci olan insanlar var , çalışıp ailesine yetmeye çalışanlar... Allah kabul etsin , onlarla paylaşıyorum , eli ayagi tutan genç dilenen insnalarla dğil..

verıyorum zaten ıhtyacı olana ama gayet ii elı ayagı tutuo gt calış dılenıcegını

Ben öyle durumlarda üşenmeyip o kadınlara nasıl zor para kazandığımı anlatıyorum.Neden çalışmıyorsun diyorum.Beni dinlemiyor bile o uzaklaşırken yanımdan ben anlatmaya devam ediyorum kaybolana kadar

yaranılmıoda :)) aynn cocuga gofret alırım açsa karnnı doyururm daha ıı

Ben öyle durumlarda üşenmeyip o kadınlara nasıl zor para kazandığımı anlatıyorum.Neden çalışmıyorsun diyorum.Beni dinlemiyor bile o uzaklaşırken yanımdan ben anlatmaya devam ediyorum kaybolana kadar

kadın senden kaçio :)))) ayhh allah senı ne etmesın

valla gayet saglıklıydı :)

canimmm, benim eşim 3 ayda bir mutfak fayanslarinin derz dolgularini doldurmak zorunda kaliyodu , por çözler tuz ruhu parfüm kokum gibi olmuştu , o kadar özdeşleşmiştik yanii :))

ama şimdi sadece süpürüyorum vileda ile siliyorummmm , çünkü gebelikte vücüun tüm yapisi değişiyor , hem bebegime hem vücuduma zarar vermesin diye dikkat ediyorum , yoksa dogumdan sonra kim bakıcak bebegime bana bişey olursa. o yuzden biraz geniş geniş , rahat rahat hareket etmek lazim bu aralar

ya en iyisini yapiyosunn. biz sabahin korunde kalkkiyoruz işe geliyoruz , keyfimizden değil heralde hepimizin gelecek kaygisi var , ailemiz için bişeyler yapmaya calisiyoruz , ama bu tipler iş begenmiyo malesef.. alışmışlar beleşten geçinmeye , tabi alıştıranlarda bizleriz oda ayri meselee..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…