2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
slm tontos arkadaslarim ve minikleri herkese keyifli haftasonlari diliyorum,biz gune cok keyifli basladik bugun kizcemizi gorduk hersey yolunda cok sukur bebisim cok iyi bu arada doktorum hamileligimin basindan beri hic kilomu sormamisti bugun ilk kez kac kilo aldin toplam diye sordu 16 dedim utanarak olsun onemli degil dedi 200 kiloda olsan dogurturuz dedi onemli olan bebegin sagligi gelisimi dedi ay cok sevdim doktorumu ya

ne güselll.. ben 17 kilo aldim die doktorum vıdı vıdı edip duruyor , dogumun zor olur vs vs die.

sanada iyi hafta sonlari canim..

ne güselll.. ben 17 kilo aldim die doktorum vıdı vıdı edip duruyor , dogumun zor olur vs vs die.

sanada iyi hafta sonlari canim..

valla guzelim nakadar dikkat etsende bunyen musaitse almaman mumkun degil zaten e bu durumda acda dolasacak degiliz ya ilk aylar cok dikkat etmeme ragmen besinci aydan sonra bayagi almaya basladim yapicak bisey yok yani

valla guzelim nakadar dikkat etsende bunyen musaitse almaman mumkun degil zaten e bu durumda acda dolasacak degiliz ya ilk aylar cok dikkat etmeme ragmen besinci aydan sonra bayagi almaya basladim yapicak bisey yok yani

ilk 4 ay dogru dzugun almadim , sonraki aylarda cok fazla yemeye basladim :) hiç üşenmiyorum canim ne istiyosa kalkıp yapiyorum itinayla bakalim 100 kg ile bitircem heralde

herkeseee günaydinn ...

bizde işe geldik oglusumlar , ama bugun migdemiz bulnaiyo nedense , sabah bide kaza atlattik serviste , hiç keyfimiz yok bugun .

sizler nasilsiniz ?

Geçmiş olsun canım..

Geçmiş olsun canım sana da. benim de kaburgalarım ağrıyor sankim yaa bir de böyle çarpıntı gibi garip şeyler oluşmaya başladı bende. Artık son aylar böyle geçecek sanırım..

Canım sakın vicdan yapma insanların can alıcı hallerinden faydalanıp para almaya çalışıyorlar.

günaydin hoş geldin canim.

bel agrımız hafıfledıı yakın zamanda dogum yapan ark.normal gayet bu agrı kramplar dogum yaklastıkca artıcak dedıı:18:alıs artık dedıı ama ben alısmak degılde erken dogum vs sey olur dıye korkuyorumm
hayırlısı guselbır kaf-valtı yaptık bgn belkım caları sılerız enerjımız yerıne gelırse tabıııı:26:
ama hıc de gelecek gıbım degıl
hayırlısı
ohh ellerıne saglık annne nın cnm yaa bende oyle ozledımkı ıstanbuluu kadıkoy umranıyee uskudar sahılıııııııı4 sene oldu gıtmeyelı ınsl seneye yaza dusunuyrm artıke sımı bır skeılde ıkna edıcemmm

canım ebnımde regl gore 6 temmuz ama dr 2 hafta onde gttıgı ıcn 27 hazıran dedı dogum ıcın cunku gelısımını erken tamamlıyor mus bebk ve dogum surecı baslıyormuss ınsl hep ılerde gıderde erken den kavusurum hasretımeeeeeeeeeee

bugun şeker testımın sonucunu aldım 90 cıktı doktrm gayet ıyı dedı :) benm de sag tarafım agrıyo kızlar oğlm tekme attkca acıo
gözunuz aydın cnm benımm acıma sı yer kalmadıgı ıcın sanırm asındırıyor artık sennde yırtılmaların yakın benım gıbım o zamann:18:

arkadaşlar ortalama hepimizin son üç ayı kaldı nasıl besleniyorsunuz sizin doktorunuz neler önerdi
dr sık sık az az deı bol meyve sebze tuket ddı ve sut ururnlerııııııııııııııı

bende ole vermektense bılgıdım bır yereverıyorum o kadının ne yapacagı bellı olmazz bosver bıldgın yere vermek daha guvenlı budevır de nelerr var nelerrrrrrrrrrrrrrrrr:44:

gozun aydın cnm ee baska ne dedı dr ıı mıss dr bırsey dememsı ne kdr sın kı suanda kg az ıse ondanda dememıstır yok samm benım dr bılee 69,5 la kaldı her ayy gr yada 1 kg dı en son 29+4 de gıttıgmde 1,5 kg alıp 78,8 cıktım tartıda dr kg almıssın dedı ılk defaa ama beebgın gelısımı gusel cıkınca sesetmedı ama bu ay dolmadan 80gordum hafta basında yaaaaaaaaaaaaaaakendıme agırdan dur dedım bol su yesıllık yıyorum artıkınkı cok almayım normaldogum ıı olmaz mıs cunku cok kg de tabı ben 83 ıle dogururum dıye hayal edıyrum amaaaa

ohh doktorun çok sevimliymiş canım valla ne moral olmuştur sana

yırtılmalrım yakın degıl yırtıldım hep yha bacaklarımda vardı sadece sımdı gobegmdede basladıııı (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…