samsun canm..........
Aynen bunaltıp belkide kadınlara mesleği bıraktırıyorum.Ters ters bana bakıp arazi oluyorlar
samsunlumsun ? sadece ordami yasiyosun ?
evet :) bende ladik 'liyimm
slm tontos arkadaslarim ve minikleri herkese keyifli haftasonlari diliyorum,biz gune cok keyifli basladik bugun kizcemizi gorduk hersey yolunda cok sukur bebisim cok iyi bu arada doktorum hamileligimin basindan beri hic kilomu sormamisti bugun ilk kez kac kilo aldin toplam diye sordu 16 dedim utanarakolsun onemli degil dedi 200 kiloda olsan dogurturuz dedi onemli olan bebegin sagligi gelisimi dedi ay cok sevdim doktorumu ya
sen bızm buralarada gel burlarda cok var yha :))))
yaknmısz :) samsunlu oldgmu nerdeen anldın sordun :)
Kendi şehrimi bitirdim sayılır yakında açılıcam karadenize doğrusende yap aynısını kamu hizmeti olur :)))
talebe'ye verdiğin cevabi gördüm cnm samsun die . ben istte yasiyorum ama her sene geliyorum hemen hemen samsuna .
ne güselll.. ben 17 kilo aldim die doktorum vıdı vıdı edip duruyor , dogumun zor olur vs vs die.
sanada iyi hafta sonlari canim..
ne güselll.. ben 17 kilo aldim die doktorum vıdı vıdı edip duruyor , dogumun zor olur vs vs die.
sanada iyi hafta sonlari canim..
valla guzelim nakadar dikkat etsende bunyen musaitse almaman mumkun degil zaten e bu durumda acda dolasacak degiliz ya ilk aylar cok dikkat etmeme ragmen besinci aydan sonra bayagi almaya basladim yapicak bisey yok yani
herkeseee günaydinn ...
bizde işe geldik oglusumlar , ama bugun migdemiz bulnaiyo nedense , sabah bide kaza atlattik serviste , hiç keyfimiz yok bugun .
sizler nasilsiniz ?
gunaydınlarpöffffffffffff agrı ıle uyanmak ne kotu yaaaaaaaaaa tabı kramlarda gece her yerımdeydı kollarım bacaklarım pöfffffffffff
merhabalar hnm lar bugun hıc ıyı degılım paşam ıı sukur hareketlerı yerınde ama ben geceden berı hıc dusenlı uyuyamadım bel agrısından sankı regl olucakmısım gıbı belım bır agrıyorkı sormayın sabah esımı ıse gonderdım zor belaa sonra gerı yattımbeklım gecer dıye ama kacınılmaz agrıyor belımı kutletesım gelıyor ama paşama zararlıı sızdede oluyormu normalmı bu agrılar yaaaaa:18:
kaburgamdada ara ara agrıyor
off kızlar yha bugun hastaneye yuruyerk cıktm kadınn bırı bakarmısn ddı efendım ddm bebgnn saglığı için bıze bıraz para verrmısn ddı bnde vermedm cunku kadın gayet guzel gıyımlı elı ayagı tutuo oğluda vardı yannda cok duzgnlerdı yanı vermedm daha cok ıhtıyacı olanlara verıyorum zaten ne bılım yha versemydmkı bebgnn saglıği için demştı puff(((
bnde 15 kılo aldım bnada cok kızdı dr cıkolatyı kes ddı eşim artk almıo gızlı gızlı yıyorum yhaaaa
Geçmiş olsun canım..
Geçmiş olsun canım sana da. benim de kaburgalarım ağrıyor sankim yaa bir de böyle çarpıntı gibi garip şeyler oluşmaya başladı bende. Artık son aylar böyle geçecek sanırım..
Canım sakın vicdan yapma insanların can alıcı hallerinden faydalanıp para almaya çalışıyorlar.
ohh ellerıne saglık annne nın cnm yaa bende oyle ozledımkı ıstanbuluu kadıkoy umranıyee uskudar sahılııııııııbu sabah saat 9'da sağ bacağıma giren krampla uyadım... deli gibi bağırdım... annemin tıkırtıları geliyodu içerden doğru ama kalkamadım bile... o da beni duymadı... dakikalarca bağırdım yattığım yerde... ulaşabildiğim kadarıyla masaj yaptım, sonra daha fazla bağırmıyım kadın doğuruyorum diye panik olucak dedimneyse zar zor kalktım topallıyorum hala... kalktım ki annem temizlik yapıyo, ortalığı ayağa kaldırmış... bende kahvaltı hazırladım... karnımızı doyurduk, çamaşırları astık... anneanne devam ediyo temizliğe Allah razı olsun ondan... öğleden sonra işler bitince duşumuzu alıp, atıcaz kendimizi sokaklara... ver elini kadıköy... ordan halama... ordan da gece babamız gelip bizi alar...
ndd
leke sökücü ve doğal sabunla makinede ayırarak yıkamayı dene istersen... ama çok zaman geçip iyice ipliklerine işlemesin boyası...
acenu
geçmiş olsun tatlım iyisiniz dimi?
admen
bak teyzesi bunlar da bizim stickerlarımız...
Eki Görüntüle 696981
canım ebnımde regl gore 6 temmuz ama dr 2 hafta onde gttıgı ıcn 27 hazıran dedı dogum ıcın cunku gelısımını erken tamamlıyor mus bebk ve dogum surecı baslıyormuss ınsl hep ılerde gıderde erken den kavusurum hasretımeeeeeeeeeeehayırlı günler hanımlar birşey soracağım cevap verenlere şimdiden teşekkür ederim
daha önce doktora gittiğimde tahmini doğum tarihime 28 temmuz demişti pazartesi başka doktora gittim 17 temmuz dedi bende 28 temmuz olduğunu söylemişlerdi dediğimde tarihin öne çekilmesi bebeğin gelişiminin iyi olduğunu gösterir dedi
sorum şu bebek iyi gelişirse olması gereken tarihten erkenmi doğar birde hamileliğimin 28. haftasındayım ve birkaç gündür yere eğilemiyorum yani ağrı olyor ve saatlerce geçmeyebiliyor buda normalmi
gözunuz aydın cnm benımm acıma sı yer kalmadıgı ıcın sanırm asındırıyor artık sennde yırtılmaların yakın benım gıbım o zamann:18:bugun şeker testımın sonucunu aldım 90 cıktı doktrm gayet ıyı dedı :) benm de sag tarafım agrıyo kızlar oğlm tekme attkca acıo
dr sık sık az az deı bol meyve sebze tuket ddı ve sut ururnlerıııııııııııııııarkadaşlar ortalama hepimizin son üç ayı kaldı nasıl besleniyorsunuz sizin doktorunuz neler önerdi
off kızlar yha bugun hastaneye yuruyerk cıktm kadınn bırı bakarmısn ddı efendım ddm bebgnn saglığı için bıze bıraz para verrmısn ddı bnde vermedm cunku kadın gayet guzel gıyımlı elı ayagı tutuo oğluda vardı yannda cok duzgnlerdı yanı vermedm daha cok ıhtıyacı olanlara verıyorum zaten ne bılım yha versemydmkı bebgnn saglıği için demştı puff(((
gozun aydın cnm ee baska ne dedı dr ıı mıss dr bırsey dememsı ne kdr sın kı suanda kg az ıse ondanda dememıstır yok samm benım dr bılee 69,5 la kaldı her ayy gr yada 1 kg dı en son 29+4 de gıttıgmde 1,5 kg alıp 78,8 cıktım tartıda dr kg almıssın dedı ılk defaa ama beebgın gelısımı gusel cıkınca sesetmedı ama bu ay dolmadan 80gordum hafta basında yaaaaaaaaaaaaaaaslm tontos arkadaslarim ve minikleri herkese keyifli haftasonlari diliyorum,biz gune cok keyifli basladik bugun kizcemizi gorduk hersey yolunda cok sukur bebisim cok iyi bu arada doktorum hamileligimin basindan beri hic kilomu sormamisti bugun ilk kez kac kilo aldin toplam diye sordu 16 dedim utanarakolsun onemli degil dedi 200 kiloda olsan dogurturuz dedi onemli olan bebegin sagligi gelisimi dedi ay cok sevdim doktorumu ya
slm tontos arkadaslarim ve minikleri herkese keyifli haftasonlari diliyorum,biz gune cok keyifli basladik bugun kizcemizi gorduk hersey yolunda cok sukur bebisim cok iyi bu arada doktorum hamileligimin basindan beri hic kilomu sormamisti bugun ilk kez kac kilo aldin toplam diye sordu 16 dedim utanarakolsun onemli degil dedi 200 kiloda olsan dogurturuz dedi onemli olan bebegin sagligi gelisimi dedi ay cok sevdim doktorumu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?