eli ayağı tutan insan para dilenmez ki canım gider çalışır. senin hamileliğinden duygusallığından faydalanmaya çalışmış. iyiki vermemişsin.off kızlar yha bugun hastaneye yuruyerk cıktm kadınn bırı bakarmısn ddı efendım ddm bebgnn saglığı için bıze bıraz para verrmısn ddı bnde vermedm cunku kadın gayet guzel gıyımlı elı ayagı tutuo oğluda vardı yannda cok duzgnlerdı yanı vermedm daha cok ıhtıyacı olanlara verıyorum zaten ne bılım yha versemydmkı bebgnn saglıği için demştı puff(((
yırtılmalrım yakın degıl yırtıldım hep yha bacaklarımda vardı sadece sımdı gobegmdede basladıııı(
arkadaslar ben bı yerde okudum eger 7.aya kadar catlama olmadı ıse daha olmaz yazıyordu bende kremım bıttı almadım yenısını kullanmak gerekır mı acaba sonuna kadar ???
birde park yatak alan war mı yada alıp begenen memun olan
bende aynısını yapıyorum. zaten gıcık olup uzaklaşmaya başlıyorlarBen öyle durumlarda üşenmeyip o kadınlara nasıl zor para kazandığımı anlatıyorum.Neden çalışmıyorsun diyorum.Beni dinlemiyor bile o uzaklaşırken yanımdan ben anlatmaya devam ediyorum kaybolana kadar
benımde bacak basende ve goguse de var ama gobısde henuz yok ama her an olucak gıbı cokkk gergınnnnnnnnnnnnnnn:18:
canım benım ark.ablası nın son haftalarda catlamıs o yanlıs o vakıt cunku tecrube ve goz le gormek yeterlı bunu anlamak ıcınn bızımde yırtılma bundan sonra baslıyorrr ıkı ıkı =4:18:
bel agrımız hafıfledıı yakın zamanda dogum yapan ark.normal gayet bu agrı kramplar dogum yaklastıkca artıcak dedıı:18:alıs artık dedıı ama ben alısmak degılde erken dogum vs sey olur dıye korkuyorumm
hayırlısı guselbır kaf-valtı yaptık bgn belkım caları sılerız enerjımız yerıne gelırse tabıııı:26:
ama hıc de gelecek gıbım degıl
hayırlısı
ohh ellerıne saglık annne nın cnm yaa bende oyle ozledımkı ıstanbuluu kadıkoy umranıyee uskudar sahılıııııııı4 sene oldu gıtmeyelı ınsl seneye yaza dusunuyrm artıke sımı bır skeılde ıkna edıcemmm
canım ebnımde regl gore 6 temmuz ama dr 2 hafta onde gttıgı ıcn 27 hazıran dedı dogum ıcın cunku gelısımını erken tamamlıyor mus bebk ve dogum surecı baslıyormuss ınsl hep ılerde gıderde erken den kavusurum hasretımeeeeeeeeeee
gözunuz aydın cnm benımm acıma sı yer kalmadıgı ıcın sanırm asındırıyor artık sennde yırtılmaların yakın benım gıbım o zamann:18:
dr sık sık az az deı bol meyve sebze tuket ddı ve sut ururnlerııııııııııııııı
bende ole vermektense bılgıdım bır yereverıyorum o kadının ne yapacagı bellı olmazz bosver bıldgın yere vermek daha guvenlı budevır de nelerr var nelerrrrrrrrrrrrrrrrr:44:
gozun aydın cnm ee baska ne dedı dr ıı mıss dr bırsey dememsı ne kdr sın kı suanda kg az ıse ondanda dememıstır yok samm benım dr bılee 69,5 la kaldı her ayy gr yada 1 kg dı en son 29+4 de gıttıgmde 1,5 kg alıp 78,8 cıktım tartıda dr kg almıssın dedı ılk defaa ama beebgın gelısımı gusel cıkınca sesetmedı ama bu ay dolmadan 80gordum hafta basında yaaaaaaaaaaaaaaakendıme agırdan dur dedım bol su yesıllık yıyorum artıkınkı cok almayım normaldogum ıı olmaz mıs cunku cok kg de tabı ben 83 ıle dogururum dıye hayal edıyrum amaaaa
missyaman cnm son 10 gün çatlayan bir arkadaş vardı forumda yanlış hatırlamıyorsam sen tedbirini al
kızlar sizce hangisi güzel?alayım mı?park yatak kırmızı olacak büyük ihtimal uyar mı sizce pembişler?
Eki Görüntüle 697013
Eki Görüntüle 697014
senin doktorda benimkinin kafadan demekkislm tontos arkadaslarim ve minikleri herkese keyifli haftasonlari diliyorum,biz gune cok keyifli basladik bugun kizcemizi gorduk hersey yolunda cok sukur bebisim cok iyi bu arada doktorum hamileligimin basindan beri hic kilomu sormamisti bugun ilk kez kac kilo aldin toplam diye sordu 16 dedim utanarakolsun onemli degil dedi 200 kiloda olsan dogurturuz dedi onemli olan bebegin sagligi gelisimi dedi ay cok sevdim doktorumu ya
arkadaslar ben bı yerde okudum eger 7.aya kadar catlama olmadı ıse daha olmaz yazıyordu bende kremım bıttı almadım yenısını kullanmak gerekır mı acaba sonuna kadar ???
birde park yatak alan war mı yada alıp begenen memun olan
canim suan 86 kiloyum doguma kadr 95 garanti gorurum ama 100 de olabilir bebegim 1400 gr maasallahi var kizimingelisimi cok guzel hicbir probleminiz yok dedi canim ben cok etli yagli yemek seven biri degilim zaten degilim otcul bir insanim yesil salatasiz yada ot kavurmasiz sofram olmaz yoruk kani var nede olsa
kızlar birşey merak ediyorum.
bebeğin gün içindeki hareketleriyle ilgili.
hergün aynı derecede,aynı saatlerde hareketli mi oluyor bebekleriniz?
yoksa birgün daha hareketli bir gün az mı hareket ediyorlar?
doktora da unuttum sormayı :26:
ben hala o işi yapıyorum canım
fırsat buldukça oturmaya çalışıyorum. gün geçtikçe dahada zorlaşıyor.
işin ilginç tarafı rüyamda gördüğüm kişinin aslında oğlu olucak. rüyamda bile şaşırmıştım. oğlu olucaktı nasıl yani diye
çatlatma kız söyle sende.erkek anneler iatağa geçti.:18:
bende buluşmayı çok istiyenlerdenim ama benim işim vardiyalı ve haftasonları genelde hep çalışıyorum( artık bizim yerimizede kahvelerinizden bir yudum alırsınız :))) bol bolda dedikodu yaparsınız :))
yesllk ve meyve bebge kılo yapıomus :)
degişiyor benimki canım ama gun ıcersınde belli saatlerı var farkedebilyorum. hareketlerını hısstckce saatı flan onemli degil bence demekkı ıyı hareket edyosa
ay kuzum ben cok uzlyorm deme oyleAllah kolaylkık versın
kız ıcıme kurt dusurdun smdı. solesene kım:)
aynen:)
insallah gıdersınız fıstıklar fotoda cekın gostern bızede:)
ben gecen hafta gittigimde kontrole 896 gramcikti kuzum , normalde 27. hafta cikiyor her yerde ama dr 26. hafta dedi dogum tarihine gorede 27. hafta olmasi gerekiyor şasirdim şimdi benim kuzucum minikmi kaldi acaba ?
oku oku btmedı gozum kor olucak haa:)
bende smdden devam edcem kızlar herkeze gunaydın:)
mnık kalsa solerdı ama dr nası 26 yha tam tarıhı bellı deglmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?