2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
arkadaslar ben bı yerde okudum eger 7.aya kadar catlama olmadı ıse daha olmaz yazıyordu bende kremım bıttı almadım yenısını kullanmak gerekır mı acaba sonuna kadar ???
birde park yatak alan war mı yada alıp begenen memun olan

eli ayağı tutan insan para dilenmez ki canım gider çalışır. senin hamileliğinden duygusallığından faydalanmaya çalışmış. iyiki vermemişsin.

yırtılmalrım yakın degıl yırtıldım hep yha bacaklarımda vardı sadece sımdı gobegmdede basladıııı (

benımde bacak basende ve goguse de var ama gobısde henuz yok ama her an olucak gıbı cokkk gergınnnnnnnnnnnnnnn:18:

canım benım ark.ablası nın son haftalarda catlamıs o yanlıs o vakıt cunku tecrube ve goz le gormek yeterlı bunu anlamak ıcınn bızımde yırtılma bundan sonra baslıyorrr ıkı ıkı =4:18:

missyaman cnm son 10 gün çatlayan bir arkadaş vardı forumda yanlış hatırlamıyorsam sen tedbirini al

kızlar sizce hangisi güzel?alayım mı?park yatak kırmızı olacak büyük ihtimal uyar mı sizce pembişler?

Son düzenleme:
Ben öyle durumlarda üşenmeyip o kadınlara nasıl zor para kazandığımı anlatıyorum.Neden çalışmıyorsun diyorum.Beni dinlemiyor bile o uzaklaşırken yanımdan ben anlatmaya devam ediyorum kaybolana kadar
bende aynısını yapıyorum. zaten gıcık olup uzaklaşmaya başlıyorlar
hamile olanlara daha çok yaklaşıyorlar sanırım banada denk gelmişti. duymadan yürümeye devam ettik bakmadım bile

napıcazz yha off hamılelgmn bı kotu tarafı bu işte cok catladım cnku

canim suan 86 kiloyum doguma kadr 95 garanti gorurum ama 100 de olabilir bebegim 1400 gr maasallahi var kizimin gelisimi cok guzel hicbir probleminiz yok dedi canim ben cok etli yagli yemek seven biri degilim zaten degilim otcul bir insanim yesil salatasiz yada ot kavurmasiz sofram olmaz yoruk kani var nede olsa

senin doktorda benimkinin kafadan demekki benimkide takılmıyor benim kiloma. bebeğin hangi kiloda olduğuyla ilgilieniyor
bebişinin iyi olmasına çookk sevindim canım

canim ben vaselin ve bebe yagi kullaniyorum johnson 'in aloe verali , sanki o krmelerden daha iyi geldi bana. daha yumusak ve uzun sure nemli tutuyor ,

yesllk ve meyve bebge kılo yapıomus :)

degişiyor benimki canım ama gun ıcersınde belli saatlerı var farkedebilyorum. hareketlerını hısstckce saatı flan onemli degil bence demekkı ıyı hareket edyosa

ben hala o işi yapıyorum canım
fırsat buldukça oturmaya çalışıyorum. gün geçtikçe dahada zorlaşıyor.

ay kuzum ben cok uzlyorm deme oyle Allah kolaylkık versın

işin ilginç tarafı rüyamda gördüğüm kişinin aslında oğlu olucak. rüyamda bile şaşırmıştım. oğlu olucaktı nasıl yani diye

kız ıcıme kurt dusurdun smdı. solesene kım:)

çatlatma kız söyle sende.erkek anneler iatağa geçti.:18:

aynen:)

bende buluşmayı çok istiyenlerdenim ama benim işim vardiyalı ve haftasonları genelde hep çalışıyorum( artık bizim yerimizede kahvelerinizden bir yudum alırsınız :))) bol bolda dedikodu yaparsınız :))

insallah gıdersınız fıstıklar fotoda cekın gostern bızede:)

yesllk ve meyve bebge kılo yapıomus :)

ben gecen hafta gittigimde kontrole 896 gramcikti kuzum , normalde 27. hafta cikiyor her yerde ama dr 26. hafta dedi dogum tarihine gorede 27. hafta olmasi gerekiyor şasirdim şimdi benim kuzucum minikmi kaldi acaba ?

vallahı catlıcam erken doğurucam hea solesene tatlım yha kımmş bu kısı

ben gecen hafta gittigimde kontrole 896 gramcikti kuzum , normalde 27. hafta cikiyor her yerde ama dr 26. hafta dedi dogum tarihine gorede 27. hafta olmasi gerekiyor şasirdim şimdi benim kuzucum minikmi kaldi acaba ?

mnık kalsa solerdı ama dr nası 26 yha tam tarıhı bellı deglmı

Acaba doğumum kaça patlıcak.
Az önce aradım Koşuyolu Medipolü
normal 1.750
sezeryan 2.600
epidural normal 750 fark
epidural sezeryan 500 fark
nst 70
ve fiyatlar temmuzda %15 %20 gibi artıcakmış haberiniz olsun...
eşim erdem hastanesi çok uygun gidenler memnunmuş diyor ama offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…