ohh doktorun çok sevimliymiş canım valla ne moral olmuştur sana
24 temmuz dedi , 24 temmuza gore 27. haftaydı ama orda 26. hafta dedine bilim karıştım , eve gidince ilk ultrasonlara bakayım bari :)
Canım ben kraftın park yatağını aldım.arkadaslar ben bı yerde okudum eger 7.aya kadar catlama olmadı ıse daha olmaz yazıyordu bende kremım bıttı almadım yenısını kullanmak gerekır mı acaba sonuna kadar ???
birde park yatak alan war mı yada alıp begenen memun olan
Acaba doğumum kaça patlıcak.
Az önce aradım Koşuyolu Medipolü
normal 1.750
sezeryan 2.600
epidural normal 750 fark
epidural sezeryan 500 fark
nst 70
ve fiyatlar temmuzda %15 %20 gibi artıcakmış haberiniz olsun...
eşim erdem hastanesi çok uygun gidenler memnunmuş diyor ama offff
ben gecen hafta gittigimde kontrole 896 gramcikti kuzum , normalde 27. hafta cikiyor her yerde ama dr 26. hafta dedi dogum tarihine gorede 27. hafta olmasi gerekiyor şasirdim şimdi benim kuzucum minikmi kaldi acaba ?
missyaman cnm son 10 gün çatlayan bir arkadaş vardı forumda yanlış hatırlamıyorsam sen tedbirini al
kızlar sizce hangisi güzel?alayım mı?park yatak kırmızı olacak büyük ihtimal uyar mı sizce pembişler?
Eki Görüntüle 697013
Eki Görüntüle 697014
vallahı catlıcam erken doğurucam hea solesene tatlım yha kımmş bu kısı
gırmezsen topığe ole olur ışte :)))
ilkinde kırmızı daha çok sanki canım. daha çok uyar gibimissyaman cnm son 10 gün çatlayan bir arkadaş vardı forumda yanlış hatırlamıyorsam sen tedbirini al
kızlar sizce hangisi güzel?alayım mı?park yatak kırmızı olacak büyük ihtimal uyar mı sizce pembişler?
Eki Görüntüle 697013
Eki Görüntüle 697014
ay 24 temmuzda olsn benım dogum gunum:)))24 temmuz dedi , 24 temmuza gore 27. haftaydı ama orda 26. hafta dedine bilim karıştım , eve gidince ilk ultrasonlara bakayım bari :)
Acaba doğumum kaça patlıcak.
normal 1.750
sezeryan 2.600
epidural normal 750 fark
nst 70
ayh bu dr zaten :)) recep ıvedık gbı 6 yıl oku oku beynı sulanmıs bunlarn :)))))
Canım ben kraftın park yatağını aldım.
Kuzenimde park yatak almıştı kızı için. çok memnundu kızı 1buçuk yaşında kullanıyor hala. bende onun tavsiyesiyle aldım
epıdurel 750 mıymıs bn 1000 bılıodum
sağol tatlımgüle güle kullan cnaım:)
YOK YA öle deme bebeklerımız ıı olsun da varsın catlayalım yaaaaaaaaanapıcazz yha off hamılelgmn bı kotu tarafı bu iştecok catladım cnku
bende cok yıyorum sebzeyı ve meyveyı ve apşam da ıı cok sukurrrrrrrrrrrr hele esımı dınleyıp bulgur pılavı yesemm tam olucakk daa yemıyorumkı :26:canim suan 86 kiloyum doguma kadr 95 garanti gorurum ama 100 de olabilir bebegim 1400 gr maasallahi var kizimingelisimi cok guzel hicbir probleminiz yok dedi canim ben cok etli yagli yemek seven biri degilim zaten degilim otcul bir insanim yesil salatasiz yada ot kavurmasiz sofram olmaz yoruk kani var nede olsa
ne ka pahalı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaAcaba doğumum kaça patlıcak.
normal 1.750
sezeryan 2.600
epidural normal 750 fark
nst 70
cakmak takı ıse ben bılıyorum bende ord otruyordum annem amalıyat olmustu orda cnm benım seneler oncee kadın dogumdann ama sımdı nasıl bılemem ama genelde hep oraya gıersık ozele ıhtıyac oldugundaa yanı yarımde orda yakın otyuruyordu sanırmÇamlıca erdem hastanesi
Normal 600
sezeryan 1000
epidural normal 1.200
epidural sezeryan 1.250
Nst.20 tl dir arandı teyid edildi.
Bu hastaneyi bileniniz varmı?
senin doktorda benimkinin kafadan demekkibenimkide takılmıyor benim kiloma. bebeğin hangi kiloda olduğuyla ilgilieniyor
bebişinin iyi olmasına çookk sevindim canım
normal 1.750 Normal epidural farkıda 750 =2.250
sezeryan 2.600 sezeryan epidural 500=3.100 lira
canim suan 86 kiloyum doguma kadr 95 garanti gorurum ama 100 de olabilir bebegim 1400 gr maasallahi var kizimingelisimi cok guzel hicbir probleminiz yok dedi canim ben cok etli yagli yemek seven biri degilim zaten degilim otcul bir insanim yesil salatasiz yada ot kavurmasiz sofram olmaz yoruk kani var nede olsa
arkadaslar ben bı yerde okudum eger 7.aya kadar catlama olmadı ıse daha olmaz yazıyordu bende kremım bıttı almadım yenısını kullanmak gerekır mı acaba sonuna kadar ???
birde park yatak alan war mı yada alıp begenen memun olan
evet kızlar ya dogumla ılglı aratrmalara baslandımı kım ne sekılde dogum ıstyor. ben hıcbır karara varmadım henuz. hatta bu konuda okdr bılgısızmkı epıdurl normal dogumu smdı bakdm ınternetten aldm cevabımısagol canim hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunlerde gelicek insallah dogum hikayeleri icinde topik acmanin zamani geliyor bu arada :))
yesllk ve meyve bebge kılo yapıomus :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?