2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canım ben kraftın park yatağını aldım.
Kuzenimde park yatak almıştı kızı için. çok memnundu kızı 1buçuk yaşında kullanıyor hala. bende onun tavsiyesiyle aldım

epıdurel 750 mıymıs bn 1000 bılıodum

ben gecen hafta gittigimde kontrole 896 gramcikti kuzum , normalde 27. hafta cikiyor her yerde ama dr 26. hafta dedi dogum tarihine gorede 27. hafta olmasi gerekiyor şasirdim şimdi benim kuzucum minikmi kaldi acaba ?

sanmıyorm canımn mınık oldugunu. bende kontrole gttgmde doktor 25 haftalıkdı dmı dedı benm gozlerm buyudu 26 ııııı dıye bısı cıkdı agzmdan ultrasonda bakdık 1 gun eksık cıkdı. degişebiliyo bence. zaten son adet bıtıs tarıhıne gore dogum planlamasının cok az tutcagnı dusnuyorm ben doktor soler kesn ne zaman olcagnı oda son ayda cıkar orta sıkma canını sen

canım bence kırmızı olucaksa yatak alttakı daha sade daha guzle olur. hangı sıteden bakıyosn banada lınkını atsana normal besıklerede oluymukı bu takımlar
vallahı catlıcam erken doğurucam hea solesene tatlım yha kımmş bu kısı

gırmezsen topığe ole olur ışte :)))

aynen soleyın artıkkk.!:)))

dun aksam ustu 4de bırakdm ıykıde :) cok hızlı burası kuzum. yetsemıyorm:)

yarım:
gecmıs ıolsun fıstık. bende de olmusdu bı kackez bu berbat bısı:)
ama ıykde fazla bagrmamamıssın gercekden annen ambulansı flan arayabılırdı:)

selam güzel annişler ve tatlı bebişleri,
geçmişi okudum biraz ama daha fazla gidemiyorum çok ilerlemiş konular :)

dün yürüyerek hastaneye gittim kotrolümüz vardı kızıcığımı gördüm 921gr olmuş bebişim :) bide aşı günü dündü onuda eve dönüşte yaptırdım. sıcaklık 30 derece, biraz güneş altında fazla durduğum içinmi yoksa aşıdanmı bilemiyorum ama akşamdan beri aşırı halsizlik, ayaklarımda ara ara ağrılaroluyor birde gece uyuyamadım. başından böyle bişey geçen varsa nasıl geçti bilgilendirebilirmisiniz.

ayyyyyy korktummm hemen baslıyorum tekrardan
acenu o zaman bende vazelin kullanayımm köy gibi bi yerdeyım burda bebe yağı bulamam şimdilik vazelinle idare edeyimm çok korkuyorum çatlaktan ben yaa )):
raginda bencede ilk resımdekı daha guzell
park yatagı nerden alıyorsun ınternetten mı bende kırmıızı alacagım unisex bi renk olsun belkı sonrakı kız olur (

24 temmuz dedi , 24 temmuza gore 27. haftaydı ama orda 26. hafta dedi ne bilim karıştım , eve gidince ilk ultrasonlara bakayım bari :)
ay 24 temmuzda olsn benım dogum gunum:)))
belki benim bebısde 30 temmuzu beklemezse aynı gun dogmus olurz:)

fıyatlar bıraz yuksek geldı bana. bende antalyada cok guzel bı ozel hastaneye gdyorm normal 1.500 sezeryan2000 olcka galiba

ayh bu dr zaten :)) recep ıvedık gbı 6 yıl oku oku beynı sulanmıs bunlarn :)))))

haha:)hepsı kafasına gore takılcak napcan

Canım ben kraftın park yatağını aldım.
Kuzenimde park yatak almıştı kızı için. çok memnundu kızı 1buçuk yaşında kullanıyor hala. bende onun tavsiyesiyle aldım

güle güle kullan cnaım:)

Çamlıca erdem hastanesi

Normal 600
sezeryan 1000
epidural normal 1.200
epidural sezeryan 1.250
Nst.20 tl dir arandı teyid edildi.
Bu hastaneyi bileniniz varmı?

ay paşamm benım az once dondurma yedımm olsakı paşamm sevıyorr

suanda mıdemın ustunde ayakları ıle vuruyor pıtırr pıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrayy kuzumm benımmm KURBAN OURUM YARADANAAAAAAAAAAAAAAAAAPAŞAM BENIMM AYAKLARINI YERIM BEN ONUNNNNNNNNNN

napıcazz yha off hamılelgmn bı kotu tarafı bu işte cok catladım cnku
YOK YA öle deme bebeklerımız ıı olsun da varsın catlayalım yaaaaaaaaa

bende cok yıyorum sebzeyı ve meyveyı ve apşam da ıı cok sukurrrrrrrrrrrr hele esımı dınleyıp bulgur pılavı yesemm tam olucakk daa yemıyorumkı :26:yoksa haftada en az ıkı kere ye dıye ısrar edıyorrrrrrrrrr

ne ka pahalı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Çamlıca erdem hastanesi

Normal 600
sezeryan 1000
epidural normal 1.200
epidural sezeryan 1.250
Nst.20 tl dir arandı teyid edildi.
Bu hastaneyi bileniniz varmı?
cakmak takı ıse ben bılıyorum bende ord otruyordum annem amalıyat olmustu orda cnm benım seneler oncee kadın dogumdann ama sımdı nasıl bılemem ama genelde hep oraya gıersık ozele ıhtıyac oldugundaa yanı yarımde orda yakın otyuruyordu sanırm

senin doktorda benimkinin kafadan demekki benimkide takılmıyor benim kiloma. bebeğin hangi kiloda olduğuyla ilgilieniyor
bebişinin iyi olmasına çookk sevindim canım

sagol canim hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunlerde gelicek insallah dogum hikayeleri icinde topik acmanin zamani geliyor bu arada :))

ben Ordu'da doğum yapacam annemın yanında özel hastane meditech tek kişilik oda normal dogum 350 lira sizin fiyatlar cok ucukkkkkkkk ya

canım bende eti az yerim bol yeşillik meyve sebze mesela bugünkü menümüz koca bi kase salata ve karpuz kahvaltı yapmadım bende 28. haftadayım ama bebeğim 850 gramdı pazartesi günü doktorum iyi demişti ama:26:

Son düzenleme:

ben hiç park yatak sevmezken, çok beğenerek aldım bitanesini. prego yummy marka. 25 kg taşıma kapasitesi var gerçi çocuk 5-6 yaşına kadar tabiki yatmaz içinde ama :) sağlam ve fazla plastik malzemesi yok alüminyum iskeleti. bir bak istersen.

Prego Prego Yummy Oyun Parkı Park Yatak 70*110 Mavi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler

sagol canim hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunlerde gelicek insallah dogum hikayeleri icinde topik acmanin zamani geliyor bu arada :))
evet kızlar ya dogumla ılglı aratrmalara baslandımı kım ne sekılde dogum ıstyor. ben hıcbır karara varmadım henuz. hatta bu konuda okdr bılgısızmkı epıdurl normal dogumu smdı bakdm ınternetten aldm cevabımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…