canım bende eti az yerim bol yeşillik meyve sebze mesela bugünkü menümüz koca bi kase salata ve karpuz kahvaltı yapmadım bende 28. haftadayım ama bebeğim 850 gramdı pazartesi günü doktorum iyi demişti ama:26:
aaa bunu bilmiyordum bak cok sut yaptigini biliyordum sadece
evettt cok guzellll
ben hiç park yatak sevmezken, çok beğenerek aldım bitanesini. prego yummy marka. 25 kg taşıma kapasitesi var gerçi çocuk 5-6 yaşına kadar tabiki yatmaz içinde ama :) sağlam ve fazla plastik malzemesi yok alüminyum iskeleti. bir bak istersen.
Prego Prego Yummy Oyun Parkı Park Yatak 70*110 Mavi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
bnde 28. haftamdayım bebegm 1400 gr. bn herseyı yıyorum sıkı bır kahvaltı dıgerlerı ole salata yesllık
aynen bızdee yanı ozellıkde 300 tl cnm dogum seklı fark etmıyorrr bırdeeben Ordu'da doğum yapacam annemın yanında özel hastane meditech tek kişilik oda normal dogum 350 lira sizin fiyatlar cok ucukkkkkkkk ya
bızde 29+4 de 1555 gr dı paşam benımm annesı yesın onun dötnü de mötünüdeeeeecanım bende eti az yerim bol yeşillik meyve sebze mesela bugünkü menümüz koca bi kase salata ve karpuz kahvaltı yapmadım bende 28. haftadayım ama bebeğim 850 gramdı pazartesi günü doktorum iyi demişti ama:26:
suaaa bunu bilmiyordum bak cok sut yaptigini biliyordum sadece
Ya ne demezsin bugün randevuma gidicem Medipole ama erdem hastanesine gidebilirim fiyat farkı çok var
eşiminde arkadaş çevresi hep orayı tavsiye ediyomuş.
bnde onu bılmıodum :)) bulgur plavı kompostolar aşure su cok sut yapıomus :)) bnde bnları bılıorm
Kızlarrrr yaaa ne geveze oldunuz siz yaaa oku oku oku bitiremedim şaşı olacaktım az daha okuyamadım yawwwww
Eeee nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımlan kıpır kıpırız bugünde maşallahhh
Herkes iyidir umarımmm
ner eli olduğunuzu sormuştum cevap verdiğiniz için teşekkür edrim neslihan hanım
iki dakika ayrıldım kaç sayfa olmuş oku oku bitiyor
ama ben bu kadar para wermek ıstemıyorum daha doğrusu werme dıyorlar sonra oda alınca odasında yatar diyorlar..bende chicco lully baby idi galıba aslında onu cok begendım bilmiyorum ne yapsammm şu park yatak mesele oldu bizde birde pusettt
aynen bızdee yanı ozellıkde 300 tl cnm dogum seklı fark etmıyorrr bırdeekayserideyım bennde
bızde 29+4 de 1555 gr dı paşam benımm annesı yesın onun dötnü de mötünüdeeeee
su
komposto
yesıl+kuru sogan
bulgur pılavı+cobası
bu arada kıslar hastane cantasını bırde kuru soga koyunuz cunkum dun parkta otururken teyseler dedıler kı gogus yarası olmaamn ıcın bebek emmeden once dogumdan sonra soganı kes gogus ucuna sur ıce ve yıka dedı hem sutun bol olur hemde yara olmaz mıs ben yapıcam ınslll o gun gelınce kokusu yıkadıgım ıcın kalmıcagı ııcınn yanımda kalcakları tembıhlıcem ınslll
az daha bekliyelim yaa. heyecan yapıyor bende o topicsagol canim hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunlerde gelicek insallah dogum hikayeleri icinde topik acmanin zamani geliyor bu arada :))
soğann :)) eve gelınce yapsak ? kurtarmazmı
benım arkadasım yaralar yuzunden ilk bebegını emziremedi ama ıkıncısınde soğan surdu we emzırdı o yuzden sakın bu oneriyi hafıfe almayın kızlar mutlaka cantanıza soğan koyun
canım bende eti az yerim bol yeşillik meyve sebze mesela bugünkü menümüz koca bi kase salata ve karpuz kahvaltı yapmadım bende 28. haftadayım ama bebeğim 850 gramdı pazartesi günü doktorum iyi demişti ama:26:
oh masallah ıyı beslemıssın sen kuzunu:)
o sancı anında sut kannaları devreye gırıyormusyaa ondan cnmmm ve sonrasıı nda sutumm bol olsunda ben sogan da kokarım ama yıkadıgımız cın sorun olmaz eve elınce gec olabılırr yaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?