2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
canım bende eti az yerim bol yeşillik meyve sebze mesela bugünkü menümüz koca bi kase salata ve karpuz kahvaltı yapmadım bende 28. haftadayım ama bebeğim 850 gramdı pazartesi günü doktorum iyi demişti ama:26:

bnde 28. haftamdayım bebegm 1400 gr. bn herseyı yıyorum sıkı bır kahvaltı dıgerlerı ole salata yesllık

hemen bakıyorum teşk ederım bende hıc sevmıyorum ama mecburum su anda nereye tayın cıkacak bellı degıl oda alamam annemde kalacağım ıcın en ıyısı park yatak

ama ben bu kadar para wermek ıstemıyorum daha doğrusu werme dıyorlar sonra oda alınca odasında yatar diyorlar..bende chicco lully baby idi galıba aslında onu cok begendım bilmiyorum ne yapsammm şu park yatak mesele oldu bizde birde pusettt

ben Ordu'da doğum yapacam annemın yanında özel hastane meditech tek kişilik oda normal dogum 350 lira sizin fiyatlar cok ucukkkkkkkk ya
aynen bızdee yanı ozellıkde 300 tl cnm dogum seklı fark etmıyorrr bırdeekayserideyım bennde

canım bende eti az yerim bol yeşillik meyve sebze mesela bugünkü menümüz koca bi kase salata ve karpuz kahvaltı yapmadım bende 28. haftadayım ama bebeğim 850 gramdı pazartesi günü doktorum iyi demişti ama:26:
bızde 29+4 de 1555 gr dı paşam benımm annesı yesın onun dötnü de mötünüdeeeee

aaa bunu bilmiyordum bak cok sut yaptigini biliyordum sadece
su
komposto
yesıl+kuru sogan
bulgur pılavı+cobası

bu arada kıslar hastane cantasını bırde kuru soga koyunuz cunkum dun parkta otururken teyseler dedıler kı gogus yarası olmaamn ıcın bebek emmeden once dogumdan sonra soganı kes gogus ucuna sur ıce ve yıka dedı hem sutun bol olur hemde yara olmaz mıs ben yapıcam ınslll o gun gelınce kokusu yıkadıgım ıcın kalmıcagı ııcınn yanımda kalcakları tembıhlıcem ınslll

Kızlarrrr yaaa ne geveze oldunuz siz yaaa oku oku oku bitiremedim şaşı olacaktım az daha okuyamadım yawwwww Maşallah nazar değmesin dilinizeee

Eeee nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımlan kıpır kıpırız bugünde maşallahhh

Herkes iyidir umarım gene geldik iş başı yaptık dün akşam iş çıkışımda eşimle bir gezdik bir gezdikk
yorulduk tabii kızımın odasına kapı süsünü aldık çok güzell resim bulursam ekleyeceğim foto çekmeyi unuttum kızlarr yarında kızımın cicilerini yıkayacağım nasip olursa bide halısını alsam gerisi yerleştirme kalıyoo ve havalar çok sıcak kızlar havalar iyice ısınınca napacaz bilmem bu halde bide bu sene yaz çok sıcak geçecekmiş hakkımızda hayırlısı artıkınnn...

Son düzenleme:

eger park yatak alcaksan 2 bilemedin 3 yasına kadar yatar bence. ona gore cok pahalı bıs almayabilrsin.
pusette bene tek basına pahalı olyor bebek arabsyla bırlıkde set halnde alırsan ıksııde elınde olmus olru hem

soğann :)) eve gelınce yapsak ? kurtarmazmı

benım arkadasım yaralar yuzunden ilk bebegını emziremedi ama ıkıncısınde soğan surdu we emzırdı o yuzden sakın bu oneriyi hafıfe almayın kızlar mutlaka cantanıza soğan koyun

soğann :)) eve gelınce yapsak ? kurtarmazmı

benım arkadasım yaralar yuzunden ilk bebegını emziremedi ama ıkıncısınde soğan surdu we emzırdı o yuzden sakın bu oneriyi hafıfe almayın kızlar mutlaka cantanıza soğan koyun

o sancı anında sut kannaları devreye gırıyormusyaa ondan cnmmm ve sonrasıı nda sutumm bol olsunda ben sogan da kokarım ama yıkadıgımız cın sorun olmaz eve elınce gec olabılırr yaaaaaaaaaaaa

dr iyi dediyse problem yoktur canim her bebek ayni olcak diye bisey yok doktorlarda diyor zaten kesinlikle kiyaslama yapmayin diye, ben
haftada 2 gun ispanak tuketiyorum hemen hergun yesil salata yiyorum pazara gittigimde nerden baksan 7 kilo kadar yesillik aliyorum kocamin bile gozu korkuyor :)

o sancı anında sut kannaları devreye gırıyormusyaa ondan cnmmm ve sonrasıı nda sutumm bol olsunda ben sogan da kokarım ama yıkadıgımız cın sorun olmaz eve elınce gec olabılırr yaaaaaaaaaaaa

hıııııııı dr dalga gecer valla bnle :))) napım sutum bol olucaksa bebgm ıcın hersey :) kım tutar benı beee sarımsak ble surerım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…