dr iyi dediyse problem yoktur canim her bebek ayni olcak diye bisey yok doktorlarda diyor zaten kesinlikle kiyaslama yapmayin diye, ben
haftada 2 gun ispanak tuketiyorum hemen hergun yesil salata yiyorum pazara gittigimde nerden baksan 7 kilo kadar yesillik aliyorum kocamin bile gozu korkuyor :)
evet kızlar ya dogumla ılglı aratrmalara baslandımı kım ne sekılde dogum ıstyor. ben hıcbır karara varmadım henuz. hatta bu konuda okdr bılgısızmkı epıdurl normal dogumu smdı bakdm ınternetten aldm cevabımı
Kızlarrrr yaaa ne geveze oldunuz siz yaaa oku oku oku bitiremedim şaşı olacaktım az daha okuyamadım yawwwwwMaşallah nazar değmesin dilinizeee
Eeee nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımlan kıpır kıpırız bugünde maşallahhh
Herkes iyidir umarım gene geldik iş başı yaptık dün akşam iş çıkışımda eşimle bir gezdik bir gezdikk
yorulduk tabii kızımın odasına kapı süsünü aldık çok güzell resim bulursam ekleyeceğim foto çekmeyi unuttum kızlarr yarında kızımın cicilerini yıkayacağım nasip olursa bide halısını alsam gerisi yerleştirme kalıyoo ve havalar çok sıcak kızlar havalar iyice ısınınca napacaz bilmem bu haldebide bu sene yaz çok sıcak geçecekmiş hakkımızda hayırlısı artıkınnn...
ben ıspanak yemıyorum artık mevsımı gecıtıg ıcı cnamdr iyi dediyse problem yoktur canim her bebek ayni olcak diye bisey yok doktorlarda diyor zaten kesinlikle kiyaslama yapmayin diye, ben
haftada 2 gun ispanak tuketiyorum hemen hergun yesil salata yiyorum pazara gittigimde nerden baksan 7 kilo kadar yesillik aliyorum kocamin bile gozu korkuyor :)
hıııııııı dr dalga gecer valla bnle :))) napım sutum bol olucaksa bebgm ıcın hersey :) kım tutar benı beee sarımsak ble surerım :)))
Kızlarrrr yaaa ne geveze oldunuz siz yaaa oku oku oku bitiremedim şaşı olacaktım az daha okuyamadım yawwwwwMaşallah nazar değmesin dilinizeee
Eeee nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımlan kıpır kıpırız bugünde maşallahhh
Herkes iyidir umarım gene geldik iş başı yaptık dün akşam iş çıkışımda eşimle bir gezdik bir gezdikk
yorulduk tabii kızımın odasına kapı süsünü aldık çok güzell resim bulursam ekleyeceğim foto çekmeyi unuttum kızlarr yarında kızımın cicilerini yıkayacağım nasip olursa bide halısını alsam gerisi yerleştirme kalıyoo ve havalar çok sıcak kızlar havalar iyice ısınınca napacaz bilmem bu haldebide bu sene yaz çok sıcak geçecekmiş hakkımızda hayırlısı artıkınnn...
:) çatır çatır doğurucaz baska yapıcak hıc bse yok :)
yemedıgım bse kalmadı ama yha kırmızı etı sevmezdm yıyorum artk balık yıyemedığm için :) sende ye sadece yesıllkle olmaz cunku sut mesela cok onemlı yoğurt sutten daha faydalıymıs bu arada kızlar
hımm sımdıden yemeye baslsakmı kı yha ben sutum olmaz dıe cok korkuyorumben ıspanak yemıyorum artık mevsımı gecıtıg ıcı cnam
normalde cıg cıg yemenn sutu o ka arttırıyorkı yenı dogum yapan arkadasımda goruyormda maasalahı varr ve bızım gogus ucu muz yaara oldugun da ememıcekk yada canımız yanıcak yadaa kanıcak sute kan kasırsack o yusden ben paşam ıcın her kokya katlanırım ınsl kı hamılelıgımde tıksındım halende yemee dograrken bılemm mıdem bır hal oluyorr
neyse sıze doyum olmaz ben cıkıyorum ogle namazını kılıp cuzumu okucam ınsallah cok kaynatmayınolumu sonra gozlerımagrıyor oku oku yaaaaaaaaa
:26:
hosgeldın canım.hersy yolunda gıbı canım tekmelenıp duryos ısde:)
galiba oyle olcak bukdr cok dusndkce sokkda dgrcam dye korkyorum:)
kuzum bende et balık duskunuyum salatyla aram yok. yogurdu bende duydum hatta benm gebelk takvmmde yazıyo suanda yogurt ye dıye uraryor benı:)
yha halı cok zararlıymıs bebklere bnde araba seklınde halı begndm ama dr sakın buyuk tuylu halı kullanmayın dıo kılım gıbı bse olsun 3 gunde bır yıkayın dıolar toz cok topladıgı ıcın hıc halı sermıcem en sonnda :)
bnde onu bılmıodum :)) bulgur plavı kompostolar aşure su cok sut yapıomus :)) bnde bnları bılıorm
arkadaslar ben bı yerde okudum eger 7.aya kadar catlama olmadı ıse daha olmaz yazıyordu bende kremım bıttı almadım yenısını kullanmak gerekır mı acaba sonuna kadar ???
birde park yatak alan war mı yada alıp begenen memun olan
ben ıspanak yemıyorum artık mevsımı gecıtıg ıcı cnam
normalde cıg cıg yemenn sutu o ka arttırıyorkı yenı dogum yapan arkadasımda goruyormda maasalahı varr ve bızım gogus ucu muz yaara oldugun da ememıcekk yada canımız yanıcak yadaa kanıcak sute kan kasırsack o yusden ben paşam ıcın her kokya katlanırım ınsl kı hamılelıgımde tıksındım halende yemee dograrken bılemm mıdem bır hal oluyorr
neyse sıze doyum olmaz ben cıkıyorum ogle namazını kılıp cuzumu okucam ınsallah cok kaynatmayınolumu sonra gozlerımagrıyor oku oku yaaaaaaaaa
:26:
bende normal dogum istiyorum insallh bi aksilik cikmazsa
aaa kocaları korkuttuk desene
benimkide bizim evde on senede yiyilen meyve 6 ayda yenildi diyo bu arada 7 aylık evliyim ben olmasan adamlar meyvesiz ölcekmiş
hımm sımdıden yemeye baslsakmı kı yha ben sutum olmaz dıe cok korkuyorum
evet yoğurdu arttrmalıyızz bn yıoyorum canm sıkldıkca hc olmadı ayran yapıorum :))) ben balığa aşerdm ılk zamnlar sımdı yıyemıorum malesef ama allhtan bebgmn kılosu ıı :) bnm kılom başını alıp gtsede :)))
korkma ınsl gelrı cn benım bende korkuyorum rı goguslulerın sutu az olur dıye yorumlar gelıyorda korkuyorum öl eoluncaahımm sımdıden yemeye baslsakmı kı yha ben sutum olmaz dıe cok korkuyorum
cnm benım bu gunden berı sızlıyorkı acayıp ucu na baktım sut gelemmsıt ucu nemlı her an hazır gıbı aynııKızlar bişi sorucam göğsünden süt gelen varmı benim hala bişi yok sıkıncada acıyoo normal mi doktora sorsam mı aceppp :26::26::26::26::26::26::26::26:
Bu arada teyzeleri haftaya kızımı görmeye gideceğiz inşş özledim minnoşumu
sevıyorsan bılememde ben mevsımıne gırmeden yada mevsımden cıkınca paşam ıcın yemek ıztemıyorum o tur seylerı mısal karpuzu taa 3 aylıkken ıstedım markket vardıda ama sabrettım dah bu hafta aldımmben yiyorum cok seviyorum ya ne yapim
Kızlar bişi sorucam göğsünden süt gelen varmı benim hala bişi yok sıkıncada acıyoo normal mi doktora sorsam mı aceppp :26::26::26::26::26::26::26::26:
Bu arada teyzeleri haftaya kızımı görmeye gideceğiz inşş özledim minnoşumu
Tatlım ben 8. ayıma giriyorum ve hiç çatlağım yoktu 3-5 gün öncesine kadar ama bikini bölgemden yukarıya doğru cok hafif başladı 2 gün krem sürmedim ondanda olablr sen sen ol ihmal etme kremleri ve bol su iç,park yatağa gelince ben bunu aldım ayrı oda yapcağım için gayet de güzel yani bi bakalblrsinEki Görüntüle 697061
Tatlım ben 8. ayıma giriyorum ve hiç çatlağım yoktu 3-5 gün öncesine kadar ama bikini bölgemden yukarıya doğru cok hafif başladı 2 gün krem sürmedim ondanda olablr sen sen ol ihmal etme kremleri ve bol su iç,park yatağa gelince ben bunu aldım ayrı oda yapcağım için gayet de güzel yani bi bakalblrsinEki Görüntüle 697061
Cnm raporlu ve raporsuz devamlılık hakları ayrı ayrı oluyo bir yılda. Ben şahsen rapor istemiyorum zaten idare bakıyo bu işe öğretmen değil bizde. Yazılı olduğu gün gelmeyecekse rapor getirmesi gerekiyor ki o yazılıya bir daha girmesi için mazereti olsun çünkü öbür türlü keyfi gelmemiş gibi oluyor. Resmiyette de böyle. Ama bu öğretmenin insiyatifine de kalmış bişe. Ben gelmeyen herkesin yazılısını yapıyorum rapor sormuyorum.
Benimde hala yok çatlagım ve hiçbir krem kullanmadım korkuyom çatlayacak diye karnım bazen çok geriliyor da :18::18::18:
Canım park yatak güzelmiş benimde var bunun pembesi cibinlikli olanından bide küçük odam için beşik alınacak bunları kayınvalidemler aldılar annemlerde büyüyebilen beşikten alacaklar ama hem park yatak hem beşik olduğundan gerek yok gibime geliyoo onun yerine başka bişi alalım diyorlar kararsız kaldım napsam diye bana bağlılar istersem alacaklar birde evim kira taşınınca mahvolacak o büyüyen yatak filan fikir verin bana kızlar yaa gardrobunuda kendim alırım artık yada yaptırırım odanın rengi şeker pembesi, park yatağı pembe (kayınvalidelerin seçimi), beyaz gardrobu olurmu sizce fikir istiyorum kızlarrr çok kararsızım
Bu durumda büyüyen beşige gerek kalmıyor sankiiiofffffff napacam ben yaaaa
Ben hiç krem sürmüyorum annem bende olmadı sendede olmaz dedi 1 tane bile olmadı çatlağım.olmayacak anlamına gelmiyor.ama şu anda yok.Birde bişey sorucam size 1 saat sonra işten çıkıcam yiğenimi sevmeye gidicem.5 aylık 7 buçuk kilo kucağıma alabilirmiyim sizce varmıdır sakıncası.
Hep bu dersler yüzünden doğru düzgün bakamıyorum size ya poff geçmişi bile yarım yamalak okudum kızlar,neyse herkes umarım iyidr havalar gitgide ısınıyoo güneş pozitif enerji veriyo bana resmen daha mutlu hissediyorum kendimi,buarada göğüs pompası alan var mı ben lansinohun manuel olanını aldım deneme amaçlı kremini pedini ve şişelerini de tabi bir de göğüs kalkanı aldım umarım işe yarar buarada kafama göre oldu biraz ama göbek bakım setini de aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?