2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

aaa kocaları korkuttuk desene
benimkide bizim evde on senede yiyilen meyve 6 ayda yenildi diyo bu arada 7 aylık evliyim ben olmasan adamlar meyvesiz ölcekmiş

yha halı cok zararlıymıs bebklere bnde araba seklınde halı begndm ama dr sakın buyuk tuylu halı kullanmayın dıo kılım gıbı bse olsun 3 gunde bır yıkayın dıolar toz cok topladıgı ıcın hıc halı sermıcem en sonnda :)

ben ıspanak yemıyorum artık mevsımı gecıtıg ıcı cnam

hıııııııı dr dalga gecer valla bnle :))) napım sutum bol olucaksa bebgm ıcın hersey :) kım tutar benı beee sarımsak ble surerım :)))

normalde cıg cıg yemenn sutu o ka arttırıyorkı yenı dogum yapan arkadasımda goruyormda maasalahı varr ve bızım gogus ucu muz yaara oldugun da ememıcekk yada canımız yanıcak yadaa kanıcak sute kan kasırsack o yusden ben paşam ıcın her kokya katlanırım ınsl kı hamılelıgımde tıksındım halende yemee dograrken bılemm mıdem bır hal oluyorr

neyse sıze doyum olmaz ben cıkıyorum ogle namazını kılıp cuzumu okucam ınsallah cok kaynatmayınolumu sonra gozlerımagrıyor oku oku yaaaaaaaaa
:26:

hosgeldın canım.hersy yolunda gıbı canım tekmelenıp duryos ısde:)

:) çatır çatır doğurucaz baska yapıcak hıc bse yok :)

galiba oyle olcak bukdr cok dusndkce sokkda dgrcam dye korkyorum:)

kuzum bende et balık duskunuyum salatyla aram yok. yogurdu bende duydum hatta benm gebelk takvmmde yazıyo suanda yogurt ye dıye uraryor benı:)

hımm sımdıden yemeye baslsakmı kı yha ben sutum olmaz dıe cok korkuyorum

evet yoğurdu arttrmalıyızz bn yıoyorum canm sıkldıkca hc olmadı ayran yapıorum :))) ben balığa aşerdm ılk zamnlar sımdı yıyemıorum malesef ama allhtan bebgmn kılosu ıı :) bnm kılom başını alıp gtsede :)))

Benimde annem diyor canım halı zararlıymış diye kilim gibi kolay yıkanan bişi al diyo öyle yapacam olamadı ama nerden bulacaz kız öyle kilimmm süslü püslüsünü

Tatlım ben 8. ayıma giriyorum ve hiç çatlağım yoktu 3-5 gün öncesine kadar ama bikini bölgemden yukarıya doğru cok hafif başladı 2 gün krem sürmedim ondanda olablr sen sen ol ihmal etme kremleri ve bol su iç,park yatağa gelince ben bunu aldım ayrı oda yapcağım için gayet de güzel yani bi bakalblrsin

Kızlar bişi sorucam göğsünden süt gelen varmı benim hala bişi yok sıkıncada acıyoo normal mi doktora sorsam mı aceppp :26::26::26::26::26::26::26::26:

Bu arada teyzeleri haftaya kızımı görmeye gideceğiz inşş özledim minnoşumu

ben yiyorum cok seviyorum ya ne yapim

bende normal dogum istiyorum insallh bi aksilik cikmazsa

ınsallah canm bnde oyle ıstr-yrm tabıı herkz gıbı:) hakkmzda hayrlısı:)

aaa kocaları korkuttuk desene
benimkide bizim evde on senede yiyilen meyve 6 ayda yenildi diyo bu arada 7 aylık evliyim ben olmasan adamlar meyvesiz ölcekmiş

bende meyve sevıyorum ama yesıllık asla.
bıde boyle evde meyve yıyen ıseteyn bı kocam yokkı 10 yıl yemse ben sunuda ozlemsdm demez yanı

:) masallah canım bebegıne ınsallah nur topu gııb bı tosuncuk cıkrrısın tabı darııs basımza
balık bende tıksnyorm ama doktor ısrarla tembhlio dun zorla 2 tane cuprayı huplettm napym

korkma ınsl gelrı cn benım bende korkuyorum rı goguslulerın sutu az olur dıye yorumlar gelıyorda korkuyorum öl eoluncaa:18:ama ınsl olmaz

cnm benım bu gunden berı sızlıyorkı acayıp ucu na baktım sut gelemmsıt ucu nemlı her an hazır gıbı aynııınsl artık doguma az kaldıgı ıcın gelır dıyor dr lar nette ama hayılrısı sıkınca gelır dıyorlarda korkuyorum sıkmaya bendeeeeeeee

ben yiyorum cok seviyorum ya ne yapim
sevıyorsan bılememde ben mevsımıne gırmeden yada mevsımden cıkınca paşam ıcın yemek ıztemıyorum o tur seylerı mısal karpuzu taa 3 aylıkken ıstedım markket vardıda ama sabrettım dah bu hafta aldımm dogurana kdr mevsımı gelır dedıgım seylerı ertelıyorum hehe

neyse ıı oturdm hee cıktım ben bayyyyyyyyyyyyyy

bu arada kızı olucaklar ızleyın buyurun kocısınız ın elden gırtmesı yakındıırr
Kim Böyle Bi Kızı Olsun İstemez Ki....flv - YouTube

bendende gelemdı aama kaskatı tabı goguslerım.
ay bende cok ozledm oglumu daha 3 hafta varr

aksatma kuzum kremını ya heran hergun hersye olablyor bu hamilelikde:)
ayrıc ayatagın ferah ferah cok guzel gule gule yatsın mınıgın

Benimde hala yok çatlagım ve hiçbir krem kullanmadım korkuyom çatlayacak diye karnım bazen çok geriliyor da :18::18::18:

Canım park yatak güzelmiş benimde var bunun pembesi cibinlikli olanından bide küçük odam için beşik alınacak bunları kayınvalidemler aldılar annemlerde büyüyebilen beşikten alacaklar ama hem park yatak hem beşik olduğundan gerek yok gibime geliyoo onun yerine başka bişi alalım diyorlar kararsız kaldım napsam diye bana bağlılar istersem alacaklar birde evim kira taşınınca mahvolacak o büyüyen yatak filan fikir verin bana kızlar yaa gardrobunuda kendim alırım artık yada yaptırırım odanın rengi şeker pembesi, park yatağı pembe (kayınvalidelerin seçimi), beyaz gardrobu olurmu sizce fikir istiyorum kızlarrr çok kararsızım

Bu durumda büyüyen beşige gerek kalmıyor sankiii offfffff napacam ben yaaaa

sınava giremeyene hasta ise veriyorum bulasıcı hastalıklarada diğerlerinde kavga ediyorllar meraktan sordum canım

Ben hiç krem sürmüyorum annem bende olmadı sendede olmaz dedi 1 tane bile olmadı çatlağım.olmayacak anlamına gelmiyor.ama şu anda yok.Birde bişey sorucam size 1 saat sonra işten çıkıcam yiğenimi sevmeye gidicem.5 aylık 7 buçuk kilo kucağıma alabilirmiyim sizce varmıdır sakıncası.

Hep bu dersler yüzünden doğru düzgün bakamıyorum size ya poff geçmişi bile yarım yamalak okudum kızlar,neyse herkes umarım iyidr havalar gitgide ısınıyoo güneş pozitif enerji veriyo bana resmen daha mutlu hissediyorum kendimi,buarada göğüs pompası alan var mı ben lansinohun manuel olanını aldım deneme amaçlı kremini pedini ve şişelerini de tabi bir de göğüs kalkanı aldım umarım işe yarar buarada kafama göre oldu biraz ama göbek bakım setini de aldım..

benc ebuyyen besge gerek yok ozaman. sen herseyle uymlu guzel bı dolap aldr annene bence onn yerıne daha sonra yatak alırsın kombnlersn.

bııs olcagnı snamıyorm ama sen yınede dkkat et canm

olsun cnaım gule gule kullan. gogus pompasını calstgnz ıcınmı dogumdna once temın edyosnuz ben almak ıstemyorm suanda calsadgm ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…