- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
benc ebuyyen besge gerek yok ozaman. sen herseyle uymlu guzel bı dolap aldr annene bence onn yerıne daha sonra yatak alırsın kombnlersn.
bııs olcagnı snamıyorm ama sen yınede dkkat et canm
olsun cnaım gule gule kullan. gogus pompasını calstgnz ıcınmı dogumdna once temın edyosnuz ben almak ıstemyorm suanda calsadgm ıcın
Bende öyle düşünüyorum bakalım artık annemlerin son kararı ne tam konuşamadık daha babamla felan birde bizim adetler böyle beşiği arabasını babaanne alır, karyolasını anneanne alır bide diyom kaynanalar laf edermi acaba biz aldık onlar neden almadı diye kendim alsaydım bu kadar sitrese girmezdim yaaaa pöffffff
ya oda doru duzgun bısı alsaydı neden park yatak aldı ozaman buyyen besık alsaydı yannda da dolap kafasına gore ıs yaparsa sende boyle zor durumda kalrsn ısde bebek araabsınıda annnen alırdı.
bızım oda takımını aldı babannesı.
beebk arabasınıda aslnda onalr alcakmıslar ama ben annem alcak dye cıkısverdm. sonra psman oldm tabı keske alsardı dıye bosa anneme yuk olmazdm bırz zor durumda cnku az da degl ıstdgm bebek arabsıda 600 tl
Benimde annem diyor canım halı zararlıymış diye kilim gibi kolay yıkanan bişi al diyo öyle yapacam olamadı ama nerden bulacaz kız öyle kilimmm süslü püslüsünü
Aahhh canım orasını hiç sorma bende kızdım ama elden ne gelir aldılar bir kere geri iade edin benim beyendiğimden alın dedim yok iade olmuyormuş falan filan çok sinir oldum kaldım arada benimde annemler zor durumda fazla yüklenmek istemiyorum bende kaynanalar böyle kafalarına göre alınca napsınlar annemlerde 3 tane olacak yatak ne gerek var biz başka bişi alalım dediler bakalım ne olacakkk bilmiyorum yaniii
ınsallah canm bnde oyle ıstr-yrm tabıı herkz gıbı:) hakkmzda hayrlısı:)
bende meyve sevıyorum ama yesıllık asla.
bıde boyle evde meyve yıyen ıseteyn bı kocam yokkı 10 yıl yemse ben sunuda ozlemsdm demez yanı
:) masallah canım bebegıne ınsallah nur topu gııb bı tosuncuk cıkrrısın tabı darııs basımza
balık bende tıksnyorm ama doktor ısrarla tembhlio dun zorla 2 tane cuprayı huplettm napym
bnde annemler yaparsa cagrıo kıyısından yıyorum gerısı salata yıyorum kadıncagız bde yıyemezsem dıe ymek yapıo bna :)))
ay anne ısde ya kıyamam:)
bızde bole olucaz inş. annemn degerını sımdı daha fazla anlıorum :)
Tatlım ben 8. ayıma giriyorum ve hiç çatlağım yoktu 3-5 gün öncesine kadar ama bikini bölgemden yukarıya doğru cok hafif başladı 2 gün krem sürmedim ondanda olablr sen sen ol ihmal etme kremleri ve bol su iç,park yatağa gelince ben bunu aldım ayrı oda yapcağım için gayet de güzel yani bi bakalblrsinEki Görüntüle 697061
ay cok sınrı oldum cnaım sen kusra bakma.
hem bısyı alcaz deypde kafasına gore alıp hatta tabırı cayse ucuza getrp aynı zmaanda da yok ıade olmymus yok soleymıs dıye bahen uydrcak yarn bıgunde bak yatagnda ben aldm havaısna grcek.
el degil kendi torunu hem 200 daha fazla ver herkezın ıcııne sınsın haksızmıyım ama. dolabını sen alırdın yada dolabınıda alsın o annende baska bı ıhtyac gorrdu. smdi napcan 3 besgı sende haklısn.
bızde kayınvaldeyı aldık bıgun esımle hadı bakmaya gdyorz dedık odaya oglum baban yok nasl odcme flan dedı bızde babm oder bız begenelmde dedık. gotrdk begendık ole onlar sonra odemeyı yaptlar. bılıyoz cnku bız malımz zaten yer yapıyoalrdı surda su var ben sunu begendm szde baakrsnz kabul ettrcekdı kendı begendgnı:) ama bız bı erken davrandk. bole yaptkları zaman hevesde kalmıyo sankı baskasına dogryos cocugu onalrın soyadına gryo bıde kaynpedermn ısmını alcak neyden ne sakınıyolarsa
ben babamın ısmını koysam dunyaları koydrı o cocugun aygnn altna bı oda almıs cokmu keske arbyda onlara aldrsaydm smdı pısman oldmD:
bende oyle canım ya. annelik baska bısıymıs umarm bu bebekelrıımızı kucagımza aldgmzda daha cok pekıscek
Aynen canım valla kafalarına göre almışlar birde dememe rağmen ben beyeneğim öyle alın diye ama yok kafalarına göre almış dediğin gibi hepsini toplasan 1000Tl etmiyo inan faturada geldi elime yani bari faturayı gösterme demiiHevesimi felan kursagımda bıraktılar anlayacağınn birde 2 ayda geldi aldıkları ve ayrı şehirlerdeyiz kendi memleketinden almışş ben diyemedim yani hadi gidip alalım diye haaa birde şunu fark ettim benimle bişi almaya gitmiyoo buraya geldiğinde ben işte oluyom çıkıp geziyo alıyo akşamına bana gösteriyoo anlamadım onudaa ama beşiği önceden beyenicem eşimle sonra şunu beyendik diye aldıracammm öyle yama yokkk
Ona korkuyom bende yatagını ben aldım şununu ben oldım diyecek diyo çünkü yapıyo bir övüyo bir övüyo görsen miryarlık şey aldı sanırsın kızıma aldığı üst başta hani 3 boy çekçekli bavullar varya onların en küçük olanı kadar benim öyle bavulum var onu götürdü onunla getirecek hanım efendiii bide onlara çeyiz diyooo hepside koca koca şeyler ama annem desen resmen kız çeyizi hazırladı yaa ağzını açıpta bir kere demez ben şunu aldım ben bunu aldım ilginçtir kaynana aldıklarını anneme övüyorr birde üzerine yalan katıp anlatıyoo deli oluyom almasın o zaman ne deyeri kaldı demi yaaa
bendende gelemdı aama kaskatı tabı goguslerım.
ay bende cok ozledm .oglumu daha 3 hafta varr
aksatma kuzum kremını ya heran hergun hersye olablyor bu hamilelikde:)
ayrıc ayatagın ferah ferah cok guzel gule gule yatsın mınıgın
Benimde hala yok çatlagım ve hiçbir krem kullanmadım korkuyom çatlayacak diye karnım bazen çok geriliyor da :18::18::18:
Canım park yatak güzelmiş benimde var bunun pembesi cibinlikli olanından bide küçük odam için beşik alınacak bunları kayınvalidemler aldılar annemlerde büyüyebilen beşikten alacaklar ama hem park yatak hem beşik olduğundan gerek yok gibime geliyoo onun yerine başka bişi alalım diyorlar kararsız kaldım napsam diye bana bağlılar istersem alacaklar birde evim kira taşınınca mahvolacak o büyüyen yatak filan fikir verin bana kızlar yaa gardrobunuda kendim alırım artık yada yaptırırım odanın rengi şeker pembesi, park yatağı pembe (kayınvalidelerin seçimi), beyaz gardrobu olurmu sizce fikir istiyorum kızlarrr çok kararsızım
Bu durumda büyüyen beşige gerek kalmıyor sankiiiofffffff napacam ben yaaaa
benc ebuyyen besge gerek yok ozaman. sen herseyle uymlu guzel bı dolap aldr annene bence onn yerıne daha sonra yatak alırsın kombnlersn.
bııs olcagnı snamıyorm ama sen yınede dkkat et canm
olsun cnaım gule gule kullan. gogus pompasını calstgnz ıcınmı dogumdna once temın edyosnuz ben almak ıstemyorm suanda calsadgm ıcın
ya oda doru duzgun bısı alsaydı neden park yatak aldı ozaman buyyen besık alsaydı yannda da dolap kafasına gore ıs yaparsa sende boyle zor durumda kalrsn ısde bebek araabsınıda annnen alırdı.
bızım oda takımını aldı babannesı.
beebk arabasınıda aslnda onalr alcakmıslar ama ben annem alcak dye cıkısverdm. sonra psman oldm tabı keske alsardı dıye bosa anneme yuk olmazdm bırz zor durumda cnku az da degl ıstdgm bebek arabsıda 600 tl
Aahhh canım orasını hiç sorma bende kızdım ama elden ne gelir aldılar bir kere geri iade edin benim beyendiğimden alın dedim yok iade olmuyormuş falan filan çok sinir oldum kaldım arada benimde annemler zor durumda fazla yüklenmek istemiyorum bende kaynanalar böyle kafalarına göre alınca napsınlar annemlerde 3 tane olacak yatak ne gerek var biz başka bişi alalım dediler bakalım ne olacakkk bilmiyorum yaniii
Evet canım şimdi bi tüp daha madecassol aldım kocaman bi kutu kremin içine karıştrdım yoğurt gibi sabah akşam sürüyorum :)Çok teşekkürler canım yatağı ben de inan cok beğendim içime sindi baya zaten 1 yıl kullanılcak daha sonrasında oyun parkı olcak o yüzden heryeri açık ferah olsun istedim...
Sağol canım güle güle kullansınlar inşallh bebişler kız beşik fln aldırma onun yerine normal sonradan su parmaklıkları cıkan 7-8 ine kadar kullanablceği bi karyola aldır hem madem annenler almak istiyo laf olmasın diyosun onlara aldır babanneye de dolabını aldır nasıl?Bak benim de karyolam o şeklde 7-8ine kadar kullanblr annemler aldı zaten park yatakla birlikte yine bişeyler alcaz ille diyolar o yüzden bende kv me eğer teklif ederse şifonyer veya dolap aldırcam cok mu şanslıyız ne halam aradı az evvel bebek arabası ve pusetini ben alim diye ki biz hiç beğenemedik doğru düzgün o hem cok zevklidr hem de kaliteli olmasına özen gösterr o da cıktı aradan iyi mi :) bİ kursaydım su odayı ders çalışıyorum ama biyandan aklımda hep bunlar ya..son kez söylim beşik aldırma onun yerine ille alcaz derlerse cok tatlı hamaklar var salona koyarsın ayy ben bitane beğendim ama 200 tl bakim alablrsem en son alcam..
Yok canım şimdilik evdeyim ama sunu düşün ilaç kullanman gerekcek atıyorum dimi busefer emziremycen ama stok yaptıysan buzluğa al biberonla ver ayrıca emaneten bırakcağın durumlar olcak mesela o zamanda lazım hem cok dolunca sızlıyomuş boşaltmak lazım ara ara..Ama ben yine de cok para vermek istemedim elektrklilere bunu bi denicem 50 tl bişi hep de övüyolar..
Hakkaten senn zevkine niye bırakmıyolar ya gıcık olurum böyle şeye..Tatlım senn kv kp nekadar düşünceliler ya maşallah valla takdir ettim ah ahh biz de nerdee tam tersi benm aile bizde daha destek..Boşver bu seferde herseyi biz aldık derler eşe dosta ailelere kıyılmıyo ama napcan canım laf söz olur belki..600 tl de verme tatlım ya belki binmez fln yazık olur bazı bebekler arabada pek durmuyo söylim 400 den fazla verme bunun puseti de var daha..
Kuzum annenlerde istediklerini alsınlar madem hiç söyleme zorlanmasınlar valla bizimkilerde zor da üni de cocuk okutuyolar kredi borçları var fln sırf torunları için kredi çektiler bişeyler alıp duruyolar..Anne baba yüreği işte..Hem daha takı işi de var yani Allah kolaylık versin anane babanelere :))Bak pembiş pembiş oldu diyosan yatağı koycağın yere duvar kağıdı yap ozaman renkler ayrılır birbirinden hem karyola alırsan park yatağı kendi odanıza karyolayı da bebeğin odasına koyarsın.
canım nerden aldın yatagı markası ne güzelmiş görünüşü bende cok begendım..
benım gögsümden azıcık sıksam hemen sut gelıo dokunmam yeterlı oluo baska kımsede oluo mu böle
ben gecen hafta gittigimde kontrole 896 gramcikti kuzum , normalde 27. hafta cikiyor her yerde ama dr 26. hafta dedi dogum tarihine gorede 27. hafta olmasi gerekiyor şasirdim şimdi benim kuzucum minikmi kaldi acaba ?
ozaman bende alym bulsun canım elektrksız uygun bısı. 50tl uygun gogus pompası cıın hangı marka demsdn tekkr yazrmsıın
tatlım bebek arabası pısteyle brlkde ozamn cok pahalı olmuyor 600tl
ayrıca hamakda cok guzel oluyor bıde elektrklı ev tıpı anakucagı cok kulalnıslı cocuklar baya duryor onda bende ondan alcam onuda ıs yernden hdye alcaklar bzde sanslyz galba3 buyukler gttı oda araba ana kucagı oh allah saglık versın:)
Lansinoh canım şimdi foto eklerim netten de bakablrsin daha uygun olur belki fiyatlar,hıı ok pusetleyse iyi tabi :)Ohh ohh maşallah valla canım o oda en büyük problem zaten halısı perdesi aydınlatması var bi de oyuncakları hiç saymıyorum :) bende cok titizim bakalım Allah yardımcımız olsun gönlümüze göre olsun inşallh..Ahh ahh o hamağı da bana biri alsaa ne iyi olur şöyle eşimn ailesinden de birileri sorsa söyliycem de yok anam soran fln yok hoş söylememde yaa..Eki Görüntüle 697143 Eki Görüntüle 697144 Eki Görüntüle 697145
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?