2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

ben onlara okdr cok para vermem zaten dıgıtaller dusumyorm bende buhar makınesı onemlı cnm bende arastryorm ne zmandr
bebk telsızı almcam zaten yanmda yatcak

Sağol cnm evet etmeyecem de işte hatta giydirmyecen aldığı bişigide olmuyo işte
Ohhh iyi yapmışın valla elini koluna sağlık böyle yaptıklarından insanın içinde özenci felan kalmıyo yaaa ohh iyi olmuşşş

Bilmiyom kii ya canım şu hamaklardan babam yapar yani elinden gelir öyle şeyler hemde sağlam yapar mis gibi el emeği dedesi yaptı der kullanırım bende ama işte annemler sıkışık olunca illa alın diyemiyomm siz bilirsiniz diyom napayım biliyom durumlarını ama inan kaynanaların aldıklarına acımıyorum bu zamana kadar hiç bişilerini görmedim illa şundan alın yada ben şunu istiyom demedimm dememdee nasip bakalımmm yaaa

admen kzum oku oku btremdn herhalde.:) baya bekledım gelrsn dıye ama aksam konurusz cıkmam lazm smdı optm senıde:)

Aaa süper yapar ozaman dedesi :) Öyle valla canım ben de hiçbişey istemedim istemem de kendim için
ama Allah var arada hadi gidelim sunu alalım sana der yani gecende ille babet alalım dedi ben yok fln desem de gttik ama yine oğluma yaradı :) ben almadım beğenemedim bişey hem de cok pahalıydı yazık yani dedim oğluma alalım bikaç bişey öyle oldu yani..

Kızlar hani dedim ya annemler büyüyn beşik yerine başka bişi alacaklar diye bulaşık makinası almayı düşünüyorlarmış bulaşık makinam yokta çok iyi olur aslında kızımda doğunca malum gelen giden olacak napacam yaa karasızlık ne kötü olmasa beşik alırlarsa annemlerde 3 tane olacak napacam onların hepsini yawwwwwww pöfffff

Sonunda mesaimiz bitti yupppiiiii :119::119::119::119::119::119::119::119:

Ben gidiyorum kızlar herkese şimdiden iyi pazarlar fazla kaynatmayın ha okuması zor oluyor sonraa acıyın bizeee öptüm hepiniziiii minnoşlarınızıdaaa

haklısın canım ben de normalde vermezdim dedesi para verince aldım. ama ben daha uyguna aldım orda yazan fiyattan nakit olunca indirim yapıyo heryer aslında baya. mesela odasının mobilya beşiğini 150 tl ye denk getirdim aldım. ama daha çok park yatakta yatıcak zaman geçiricek diye elime de para geçmişken öyle alayım dedim bunu.

ben gecen hafta gittigimde kontrole 896 gramcikti kuzum , normalde 27. hafta cikiyor her yerde ama dr 26. hafta dedi dogum tarihine gorede 27. hafta olmasi gerekiyor şasirdim şimdi benim kuzucum minikmi kaldi acaba ?

canım seninki yine iyi benimki 15 20 gün geriden gidiyor

Herkese slmm diycem ama geçmişi okurken bi baktımki kimseler kalmamış..beni yalnız bıraktınız ((çabuk gelinnnnnn
tabi hava güzel izinli olanlar almıştır kocişler ve bebişlerini çıkmıştır gezmelere alacağınız olsun..bende aynısını yarın ve p.tesi yapmazsam :)))

canım ben 30 u geçsin yapmak istiyorum..zaten işe başlıcam fazla zmanımız yok yaz bitmeden tatilde yapmak istiyorum..Allahtan bi mani çıkmazsa eğer eylül ayını yazlıkta geçirmek istiyorum..bakalım hayırlısı artık
cnm çok güzeller..şimdiden güle güle kullan..ben bi eminönüne gitmek istiyorum orada bulamazsan netten sipariş vericem artık..
canım çok geçmiş olsun olacak artık ağrılarımız inşallah en hafif bi şekilde atlatırız..benimde son 1 aydır sırtım ağrıyo valla ben kütletiyorum öyle biraz daha rahatlıyorum ..tabi çok zorlamıyorum allah korusun ters hareketlerden kaçınmamız lazım
işte sinir olduğum bi konu...yaa el kadar bebeği niye öpersiniz...benim yiğenim olduğunda kimseyi ellerini yıkamadn yanına yaklaştırmadık hele dışardamn gelen biri varsa mutlaka yıkatıyoduk öle alıyordu kucağına..ben 4-5 ay sadece kokladım yiğenim...ilk yiğenim ilk kez hala olmuşum canımın parçası ama ona kıyamadığım için öpmedim bile...çoğu kişi yengeme tavır aldı öptürmüyor diye ama iyide yapmış valla.
canım geçmiş olsun ..o kramp kadar kötü başka bişey görmedim şu hamileliğim boyunca birde ağrısı hemende geçmiyoo..artık katlanıcaz biraz daha..cnm çok güzel olmuş ...dolap değil dimi o duvara yaptınız???bende koçtaşa baktım ama beğenmedim ordakileri sana resimde gösterdiğimi beğendim e-bebekte ordan alıcam inşallah..
canım bozma moralini..o kadaın hamileliğini kullanarak duygu sömürüsü yapmışş...daha çok ihtiyacı olanlar var sen içini rahat tut..
ohh ne güzel..doktor bişey demedi diye sende alıp başını gitme hemi yinede dikkat edelimki kolay doğumlarımız olsun..benim doktorumda kiloyla pek bişey demiyo zaten çokta almamıştım en son 2 ay önce tartılmıştım doktorda ozmandan beri 5 kilo aldım belki bu sefer kızabilir...
bnde 15 kılo aldım bnada cok kızdı dr cıkolatyı kes ddı eşim artk almıo gızlı gızlı yıyorum yhaaaa
seni kaçak seni...ohh yarasın ..mutluluk kaynağı olan bir şeyi nasıl olurda yasaklarlar :)))

ben Ordu'da doğum yapacam annemın yanında özel hastane meditech tek kişilik oda normal dogum 350 lira sizin fiyatlar cok ucukkkkkkkk ya
yaa istanbulda olmanın kötü yanlarından biri işte...herşeye birsürü para gidiyo burda (

doğum yaklaştıkça çenelere vuruyo hahahhh :)) kapı süsünü merak ettim fotosunu bekliyoruz
benimde gelmedi daha...gelmemesi doğal mı acaba yoksa artık gelmesimi gerek hiç bilmiyorum???
admen kzum oku oku btremdn herhalde.:) baya bekledım gelrsn dıye ama aksam konurusz cıkmam lazm smdı optm senıde:)

canımcım oku oku bitmedi valla:)) birde işteyim sürekli gelen giden anca yazabildim..görüşürüz cnm akşama..ben gece 12 ye kadar buralardayım.

napıcazz yha off hamılelgmn bı kotu tarafı bu işte cok catladım cnku

kızlar ben saf zeytinyağ sürüyorum acayip yumuşak tutuyor karnım gögüslerim bacaklarım hepsine sürüyorum özellikle banyodan sonra şimdilik çatlamadım genetik diyorlar gerçi ama ben mümkün olduğunca nemli tutmaya çalışıyorum cildimi zaten çok kuru normalde de

Sıcak sıcak doğuracak anneler biz geldik kızçemle
Eşimi köye(Tekirdağ'a)yolladım ben de doğru annemlere kalmaya.
Arkadaşlarıyla güzel bir hafta sonunu hak etti ben de ailemi
Anneciğimle erkenden bir avmye attık kendimizi gezdik,dolaştık,anneme
ayakkabı aldım.Kızçeme değişik birşeyler bakayım dedim ama yok bulamadım
Gezdik,dolaştık,fikir edindik eve geldik.Çok sıcak çooookkkk yanıyor.Allah'ım bize
yardım etsin...Bneim kızçem çok ama çok hıçkırık tutuyor şaşırıyorum bazen
Kameraya da çektim göbüşümün üzerine birşeyler koydum her hıçkırdığında fırlıyor çok
komik bir video olduHıçkırıklı kızçem beniim yerim ben onu yer....Dualarınızı
okudum azıcık geçmişe bakınayım ben öpüyorum sizleri.Koruyucu kremlerinizi sürün,su için,
tepelemesine yemeyin

hoşgeldiniz canlar ..evet bende işe gelirken yandım valla yarım saatlik yol bitmedi..napcaz bir ay sonra dahada sıcak olack hele benim gibi temmuz sonu olanlar....ayy allahım yardım etsin ben zaten sıcağı sevmem terlemekten nefret ederim bakalım napcaz:))
yaa bak bende annecimle biyerlere çıkmak istiyorum ama fırsat bulamıyorum işten güçten..ee izin günlerimdede anca evle uğraşıyorum..anca haftada bir anneme kalmaya gidiyorum ozman görüşüyoruz oda dışarı çıkmıyoruz (ama en kısa zamanda güzel bir gezme yapcam anneciğimle..

herkese hayırlı günler. bakıyorum bazı arkadaşlar çoçuk alışverişine başlamaış. bizde bu ğün eşimle bakındık öylesine ümraniyede ama çok pahalı beşikler ve bebek arabaları. biz mobilyalı olsun istiyoruz ama bu takımın içinden sadece beşiği istiyoruz ona da 600 tl istiyorlar.
siz ce alınır mı

Ben de aynı sen gibi yapıyorum ve dediğin gibi MAŞALLAH şimdilik hiç çatlağım yok

ben gidiyorum memnunum adalet hanım

Bende Adalet hnm ve Ayşe hnm çok duydum.
Ayrıca Adalet hnm zeynep kamilden gelmeymiş.
hastalara nasıl davranıyor memnunmusun biraz anlatırmısın cnm.Birde aradık ayın 30 undan sonra randevu alınıyomuş bir dahaki aya
sen nasıl alıyosun randevunu kaç gün önce yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…