Kızlar bir de ateş ölçer oda termometresi almayanlar için sunu söylim birsürü para vermeyin ben vercektim ama iyi ki de almamışım chicconun pediatrik ateş ölçerini aldım 30 tlye hatta 15 e de var biz denedik hem minicik hem de doğruluğu kesin..Oda termometresi içiin de ya hem banyo hem oda olanlardan alın yada bu wee baby diye bişey var onun termometresi 5-10 tl bişey hem de cicili bişi minik kendinden yapışkanlı civa fln içermez yazıyo sağlık acısından önemli yani o dijitallere bi ton para vermeyin derim..benim şimdi bi buhar makinem kaldı bi de bebek telsizi bakalım onları da bi alsam..
Allah yardmıcımız olsun tatlım benım. aslnda aldkları bısıyı kabul etmceksınde bakma ısde hayat sartları.
banada benım evlendgmde esyalrmı alrken bunu yaptlar perdeler halılr hep scma sapan bana sormadan alıp sonra haber vermeler fılan.. hepsnının huyu boyle ısde.
evı bıle kendılerı tutlar baan sormadan..
ben naptım 1 sneey klmaz butun esyları ve evı basdana asfıya degstrttm oh cnama deysn bı gun onlar da geldgnde gordler soka grdler gormen laızmdı
Evet canım şimdi bi tüp daha madecassol aldım kocaman bi kutu kremin içine karıştrdım yoğurt gibi sabah akşam sürüyorum :)Çok teşekkürler canım yatağı ben de inan cok beğendim içime sindi baya zaten 1 yıl kullanılcak daha sonrasında oyun parkı olcak o yüzden heryeri açık ferah olsun istedim...
Sağol canım güle güle kullansınlar inşallh bebişler kız beşik fln aldırma onun yerine normal sonradan su parmaklıkları cıkan 7-8 ine kadar kullanablceği bi karyola aldır hem madem annenler almak istiyo laf olmasın diyosun onlara aldır babanneye de dolabını aldır nasıl?Bak benim de karyolam o şeklde 7-8ine kadar kullanblr annemler aldı zaten park yatakla birlikte yine bişeyler alcaz ille diyolar o yüzden bende kv me eğer teklif ederse şifonyer veya dolap aldırcam cok mu şanslıyız ne halam aradı az evvel bebek arabası ve pusetini ben alim diye ki biz hiç beğenemedik doğru düzgün o hem cok zevklidr hem de kaliteli olmasına özen gösterr o da cıktı aradan iyi mi :) bİ kursaydım su odayı ders çalışıyorum ama biyandan aklımda hep bunlar ya..son kez söylim beşik aldırma onun yerine ille alcaz derlerse cok tatlı hamaklar var salona koyarsın ayy ben bitane beğendim ama 200 tl bakim alablrsem en son alcam..
Yok canım şimdilik evdeyim ama sunu düşün ilaç kullanman gerekcek atıyorum dimi busefer emziremycen ama stok yaptıysan buzluğa al biberonla ver ayrıca emaneten bırakcağın durumlar olcak mesela o zamanda lazım hem cok dolunca sızlıyomuş boşaltmak lazım ara ara..Ama ben yine de cok para vermek istemedim elektrklilere bunu bi denicem 50 tl bişi hep de övüyolar..
Hakkaten senn zevkine niye bırakmıyolar ya gıcık olurum böyle şeye..Tatlım senn kv kp nekadar düşünceliler ya maşallah valla takdir ettim ah ahh biz de nerdee tam tersi benm aile bizde daha destek..Boşver bu seferde herseyi biz aldık derler eşe dosta ailelere kıyılmıyo ama napcan canım laf söz olur belki..600 tl de verme tatlım ya belki binmez fln yazık olur bazı bebekler arabada pek durmuyo söylim 400 den fazla verme bunun puseti de var daha..
Kuzum annenlerde istediklerini alsınlar madem hiç söyleme zorlanmasınlar valla bizimkilerde zor da üni de cocuk okutuyolar kredi borçları var fln sırf torunları için kredi çektiler bişeyler alıp duruyolar..Anne baba yüreği işte..Hem daha takı işi de var yani Allah kolaylık versin anane babanelere :))Bak pembiş pembiş oldu diyosan yatağı koycağın yere duvar kağıdı yap ozaman renkler ayrılır birbirinden hem karyola alırsan park yatağı kendi odanıza karyolayı da bebeğin odasına koyarsın.
Sağol cnm evet etmeyecem de işte hatta giydirmyecen aldığı bişigide olmuyo işte
Ohhh iyi yapmışın valla elini koluna sağlık böyle yaptıklarından insanın içinde özenci felan kalmıyo yaaa ohh iyi olmuşşş
Bilmiyom kii ya canım şu hamaklardan babam yapar yani elinden gelir öyle şeyler hemde sağlam yapar mis gibi el emeği dedesi yaptı der kullanırım bende ama işte annemler sıkışık olunca illa alın diyemiyomm siz bilirsiniz diyom napayım biliyom durumlarını ama inan kaynanaların aldıklarına acımıyorum bu zamana kadar hiç bişilerini görmedim illa şundan alın yada ben şunu istiyom demedimm dememdee nasip bakalımmm yaaa
ama ben bu kadar para wermek ıstemıyorum daha doğrusu werme dıyorlar sonra oda alınca odasında yatar diyorlar..bende chicco lully baby idi galıba aslında onu cok begendım bilmiyorum ne yapsammm şu park yatak mesele oldu bizde birde pusettt
ben gecen hafta gittigimde kontrole 896 gramcikti kuzum , normalde 27. hafta cikiyor her yerde ama dr 26. hafta dedi dogum tarihine gorede 27. hafta olmasi gerekiyor şasirdim şimdi benim kuzucum minikmi kaldi acaba ?
canım ben 30 u geçsin yapmak istiyorum..zaten işe başlıcam fazla zmanımız yok yaz bitmeden tatilde yapmak istiyorum..Allahtan bi mani çıkmazsa eğer eylül ayını yazlıkta geçirmek istiyorum..bakalım hayırlısı artıkhangi site acaba ?
bende doguma seker yaptirmayi dusunmuyorum , hastaneye gelenim cok olmaz , anadolu yakasinda oturuyoruz hastane avrupa yakasinda . ama mevlutte yaptirmak istiyorum , intten baktim bi cok yer var ama guvenemedim ??
birde mevlutleri ne zaman yapacaksiniz ? ben 2. ayindna sonra dusunuyorum ama ??
cnm çok güzeller..şimdiden güle güle kullan..ben bi eminönüne gitmek istiyorum orada bulamazsan netten sipariş vericem artık..Ben mevlüt için ayrı yaptırmayı düşünmüyorum tek çeşit alacam. Nikah şekerlerimi aldığım bir site vardı çok memnun kalmıştım güvenebileceğim için yine ordan alacam cnm. Soldaki 1.75 sağdaki 1.35 lira tanesi. 50 ve katları şeklinde satıyorlar galiba. Bana elli tane yeter gibi geliyo ailem burda olmadığı için fazla gelenim olmaz.
canım çok geçmiş olsun olacak artık ağrılarımız inşallah en hafif bi şekilde atlatırız..benimde son 1 aydır sırtım ağrıyo valla ben kütletiyorum öyle biraz daha rahatlıyorum ..tabi çok zorlamıyorum allah korusun ters hareketlerden kaçınmamız lazımgunaydınlarpöffffffffffff agrı ıle uyanmak ne kotu yaaaaaaaaaa tabı kramlarda gece her yerımdeydı kollarım bacaklarım pöfffffffffff
merhabalar hnm lar bugun hıc ıyı degılım paşam ıı sukur hareketlerı yerınde ama ben geceden berı hıc dusenlı uyuyamadım bel agrısından sankı regl olucakmısım gıbı belım bır agrıyorkı sormayın sabah esımı ıse gonderdım zor belaa sonra gerı yattımbeklım gecer dıye ama kacınılmaz agrıyor belımı kutletesım gelıyor ama paşama zararlıı sızdede oluyormu normalmı bu agrılar yaaaaa:18:
kaburgamdada ara ara agrıyor
işte sinir olduğum bi konu...yaa el kadar bebeği niye öpersiniz...benim yiğenim olduğunda kimseyi ellerini yıkamadn yanına yaklaştırmadık hele dışardamn gelen biri varsa mutlaka yıkatıyoduk öle alıyordu kucağına..ben 4-5 ay sadece kokladım yiğenim...ilk yiğenim ilk kez hala olmuşum canımın parçası ama ona kıyamadığım için öpmedim bile...çoğu kişi yengeme tavır aldı öptürmüyor diye ama iyide yapmış valla.Kızlar kalabalık ortamda bebek hasta olur dedim de aklıma geldi şubatta doğum yapan bi arkadaşım var. Doğumda hastaneye bütün akrabaları falan gelmiş ve hepsi de bebeği kucaklarına alıp şapır şupur öpmüşler. Minicik bebek enfeksiyon kapmış ikinci gün antibiyotik başladılar((( ve de ağlamaktan bebek faranjit oldu bi de onun tedavisini gördü. İçim gitmişti çok üzülmüştüm. Tabi gelenler de düşüncesizmiş ben şahsen kimseye vermeyi düşünmüyorum bu olaydan sonra korktum
canım geçmiş olsun ..o kramp kadar kötü başka bişey görmedim şu hamileliğim boyunca birde ağrısı hemende geçmiyoo..artık katlanıcaz biraz daha..cnm çok güzel olmuş ...dolap değil dimi o duvara yaptınız???bende koçtaşa baktım ama beğenmedim ordakileri sana resimde gösterdiğimi beğendim e-bebekte ordan alıcam inşallah..bu sabah saat 9'da sağ bacağıma giren krampla uyadım... deli gibi bağırdım... annemin tıkırtıları geliyodu içerden doğru ama kalkamadım bile... o da beni duymadı... dakikalarca bağırdım yattığım yerde... ulaşabildiğim kadarıyla masaj yaptım, sonra daha fazla bağırmıyım kadın doğuruyorum diye panik olucak dedimneyse zar zor kalktım topallıyorum hala... kalktım ki annem temizlik yapıyo, ortalığı ayağa kaldırmış... bende kahvaltı hazırladım... karnımızı doyurduk, çamaşırları astık... anneanne devam ediyo temizliğe Allah razı olsun ondan... öğleden sonra işler bitince duşumuzu alıp, atıcaz kendimizi sokaklara... ver elini kadıköy... ordan halama... ordan da gece babamız gelip bizi alar...
ndd
leke sökücü ve doğal sabunla makinede ayırarak yıkamayı dene istersen... ama çok zaman geçip iyice ipliklerine işlemesin boyası...
acenu
geçmiş olsun tatlım iyisiniz dimi?
admen
bak teyzesi bunlar da bizim stickerlarımız...
Eki Görüntüle 696981
canım bozma moralini..o kadaın hamileliğini kullanarak duygu sömürüsü yapmışş...daha çok ihtiyacı olanlar var sen içini rahat tut..off kızlar yha bugun hastaneye yuruyerk cıktm kadınn bırı bakarmısn ddı efendım ddm bebgnn saglığı için bıze bıraz para verrmısn ddı bnde vermedm cunku kadın gayet guzel gıyımlı elı ayagı tutuo oğluda vardı yannda cok duzgnlerdı yanı vermedm daha cok ıhtıyacı olanlara verıyorum zaten ne bılım yha versemydmkı bebgnn saglıği için demştı puff(((
ohh ne güzel..doktor bişey demedi diye sende alıp başını gitme hemi yinede dikkat edelimki kolay doğumlarımız olsun..benim doktorumda kiloyla pek bişey demiyo zaten çokta almamıştım en son 2 ay önce tartılmıştım doktorda ozmandan beri 5 kilo aldım belki bu sefer kızabilir...slm tontos arkadaslarim ve minikleri herkese keyifli haftasonlari diliyorum,biz gune cok keyifli basladik bugun kizcemizi gorduk hersey yolunda cok sukur bebisim cok iyi bu arada doktorum hamileligimin basindan beri hic kilomu sormamisti bugun ilk kez kac kilo aldin toplam diye sordu 16 dedim utanarakolsun onemli degil dedi 200 kiloda olsan dogurturuz dedi onemli olan bebegin sagligi gelisimi dedi ay cok sevdim doktorumu ya
seni kaçak seni...ohh yarasın ..mutluluk kaynağı olan bir şeyi nasıl olurda yasaklarlar :)))bnde 15 kılo aldım bnada cok kızdı dr cıkolatyı kes ddı eşim artk almıo gızlı gızlı yıyorum yhaaaa
missyaman cnm son 10 gün çatlayan bir arkadaş vardı forumda yanlış hatırlamıyorsam sen tedbirini al
kızlar sizce hangisi güzel?alayım mı?park yatak kırmızı olacak büyük ihtimal uyar mı sizce pembişler?
canım içinde kırmızıları olanı tercih edersen daha güzel olur bence.
Eki Görüntüle 697013
Eki Görüntüle 697014
yaa istanbulda olmanın kötü yanlarından biri işte...herşeye birsürü para gidiyo burdaben Ordu'da doğum yapacam annemın yanında özel hastane meditech tek kişilik oda normal dogum 350 lira sizin fiyatlar cok ucukkkkkkkk ya
ben hiç park yatak sevmezken, çok beğenerek aldım bitanesini. prego yummy marka. 25 kg taşıma kapasitesi var gerçi çocuk 5-6 yaşına kadar tabiki yatmaz içinde ama :) sağlam ve fazla plastik malzemesi yok alüminyum iskeleti. bir bak istersen.
aynen hiç park yatak istemiyordum sepet beşik alırım diyodum ama şuan park yatağa karar verdim kraftın alıcaz..
Prego Prego Yummy Oyun Parkı Park Yatak 70*110 Mavi | Özelcan Bebe | Bebek ve Çocuk Malzemeleri, Chicco, Avent, Kraft ve diğer markalara ait ürünler
doğum yaklaştıkça çenelere vuruyo hahahhh :)) kapı süsünü merak ettim fotosunu bekliyoruzKızlarrrr yaaa ne geveze oldunuz siz yaaa oku oku oku bitiremedim şaşı olacaktım az daha okuyamadım yawwwwwMaşallah nazar değmesin dilinizeee
doğum yaklaştıkça çenelere vuruyo hahahhh :))
Eeee nasılsınız bakalım biz iyiyiz kızımlan kıpır kıpırız bugünde maşallahhh
Herkes iyidir umarım gene geldik iş başı yaptık dün akşam iş çıkışımda eşimle bir gezdik bir gezdikk
yorulduk tabii kızımın odasına kapı süsünü aldık çok güzell resim bulursam ekleyeceğim foto çekmeyi unuttum kızlarr yarında kızımın cicilerini yıkayacağım nasip olursa bide halısını alsam gerisi yerleştirme kalıyoo ve havalar çok sıcak kızlar havalar iyice ısınınca napacaz bilmem bu haldebide bu sene yaz çok sıcak geçecekmiş hakkımızda hayırlısı artıkınnn...
benimde gelmedi daha...gelmemesi doğal mı acaba yoksa artık gelmesimi gerek hiç bilmiyorum???Kızlar bişi sorucam göğsünden süt gelen varmı benim hala bişi yok sıkıncada acıyoo normal mi doktora sorsam mı aceppp :26::26::26::26::26::26::26::26:
Bu arada teyzeleri haftaya kızımı görmeye gideceğiz inşş özledim minnoşumu
admen kzum oku oku btremdn herhalde.:) baya bekledım gelrsn dıye ama aksam konurusz cıkmam lazm smdı optm senıde:)
napıcazz yha off hamılelgmn bı kotu tarafı bu iştecok catladım cnku
Sıcak sıcak doğuracak anneler biz geldik kızçemle
Eşimi köye(Tekirdağ'a)yolladım ben de doğru annemlere kalmaya.
Arkadaşlarıyla güzel bir hafta sonunu hak etti ben de ailemi
Anneciğimle erkenden bir avmye attık kendimizi gezdik,dolaştık,anneme
ayakkabı aldım.Kızçeme değişik birşeyler bakayım dedim ama yok bulamadım
Gezdik,dolaştık,fikir edindik eve geldik.Çok sıcak çooookkkk yanıyor.Allah'ım bize
yardım etsin...Bneim kızçem çok ama çok hıçkırık tutuyor şaşırıyorum bazen
Kameraya da çektim göbüşümün üzerine birşeyler koydum her hıçkırdığında fırlıyor çok
komik bir video olduHıçkırıklı kızçem beniim yerim ben onu yer....Dualarınızı
okudum azıcık geçmişe bakınayım ben öpüyorum sizleri.Koruyucu kremlerinizi sürün,su için,
tepelemesine yemeyin
kızlar ben saf zeytinyağ sürüyorum acayip yumuşak tutuyor karnım gögüslerim bacaklarım hepsine sürüyorum özellikle banyodan sonra şimdilik çatlamadım genetik diyorlar gerçi ama ben mümkün olduğunca nemli tutmaya çalışıyorum cildimi zaten çok kuru normalde de
missyaman cnm son 10 gün çatlayan bir arkadaş vardı forumda yanlış hatırlamıyorsam sen tedbirini al
kızlar sizce hangisi güzel?alayım mı?park yatak kırmızı olacak büyük ihtimal uyar mı sizce pembişler?
Eki Görüntüle 697013
Eki Görüntüle 697014
Çamlıca erdem hastanesi
Normal 600
sezeryan 1000
epidural normal 1.200
epidural sezeryan 1.250
Nst.20 tl dir arandı teyid edildi.
Bu hastaneyi bileniniz varmı?
Kızlar duydunuz mu özel hastanalara 100de 100 zam geliyormış :18:
ben gidiyorum memnunum adalet hanım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?