2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
aynen oda dekoru var daha.. oho:
ay ınsllh hadı onuda hayrına bırı alır belkı hamile duası heemn kabul olur derler
bu arada guzelmıs pompası ve yedek bıberonları.
degerlndrcem canm saol

Hahah hadi bakalım inşllh canımDeğerlendr tatlım bence de lazımm inek gibi sağılcaz anasını satim

ben onlara okdr cok para vermem zaten dıgıtaller dusumyorm bende buhar makınesı onemlı cnm bende arastryorm ne zmandr
bebk telsızı almcam zaten yanmda yatcak

Evet gereksiz buhar makinesi de weevell var uygun fiyata iyonizerli,yine aynı marka bebek telsizi var 130 tl benimde 1 yıl yanımda yatcak ama gündüzleri odasına yatırcam mesela ya da her dk beraber olamayız uyurken fln lazım olur bence canım cok iş görüyomuş söylim bikaç kişiden duydum gak dese duyuyomşsun süper bence

Kızlaaaaaaaaaaar kızımla kontrolümüz vardı bildiğiniz üzere.....

Çok mutluyum suyum normal(şeker hastalarında su fazlalığı tehlikeymiş)

Kızımın kafa büyüklüğü normal.

Boyu tam değil ama yaklaşık 35 cm civarı

Kilosu tam tamına 1.013 gr.

Karın çevresi 3 gün önde gidiyor dedi.(1 haftadan çok önde giderse iyi değil dedi.)

Duruş şekli kafası tam göbeğimin hafif yanındaydı sağ kasığıma doğru poposu ve sol kasığıma doğru bacakları duruyodu.Bisiklet sürüyodu resmen tekmeledi durdu ultrasonla bakılırken.

Maalesef yine göstermedi yüzünü kollarının arasına aldı kafasını gözünün biriyle burnunu gördüm tontişimin.

Ben kilo olarak 1.600 gr almışım bu ay ve çok güzel dedi.

Tahlillerime iyi dedi kan ilacımı değişti.

Herşeye pozitif dediniz beni rahatlattınız dedim.

Veeeee 28 temmuzda doğum görünüyor amaaa

14 temmuzdan sonra beklemeye başlıcaz dedi.Anlatıcaklarım bukadar...

Birde temizlenmiş bir oda gezdim mis gibi kokuyodu oda tertemizdi.Kapıyıda biz süslüyoruz dediler.

Doğuma gelirken yanımızda gerekenlerin yazıldığı bir listede aldım.

canım ne güzel haberler bunlar..maşallah diyelim ikinizede:)))seninle aramızda iki gün var..banada 10 temmuzdan sonra bekleyelim artık demişti...bakalım artık hayırlısı sağlıklı olsunlarda gerisi boşş...p.tesi bizimde kontrolümüz var inşlallah bizde böle güzel haberlerle geliriz...oğlumu çok özlüyorum yaa şu kontroller keşke 15 günde bir olsa (

Amin cnm hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip eder Allahım inşallah.
İnşallah seninde güzel haberlerini alırız teyzesi.Pazartesi günü 1 aylık hasretlik bitiyor desene.

Amin cnm hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip eder Allahım inşallah.
İnşallah seninde güzel haberlerini alırız teyzesi.Pazartesi günü 1 aylık hasretlik bitiyor desene.

amin canım....evet hayırlısıyla bitiyor buluşuyoruz :))önce şeker yüklememiz olacak sonra kontrolümüz...

kızlarr yorumlar için çok sağolun. kararsızım hala. nevresim takımı trendyolda ve n11. comda var şuan almak isteyenler baksın.
misscim ben kraftın alimünyum ayaklı kırmızı park yatağını alacağım cnm.park yatak kırmızı olacağı için içine uyacak güzel şirin bir nevresim takımı istiyorum.
gönlüm pembeden yana,alt açma seti battaniyesi de pembe hem.
araştıralımm bakalım :)

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlar bugün topik çok sıkıcıydı kalabalık olunca çok güzel vakit geçiyor oyüzden bugün işte hiç zaman geçmedi( neyseki artık eve gitme vaktimiz geldi..iki gün yokuz özleyin bizi...:))

sen bakma onlara ya ihtiyacı olan zaten isteyemez canım için rahat olsun

valla benim son ayda çatlayan hatta doğumdan eve gelince fark eden tanıdıklarım oldu cicim. Ayrıca hiç istemezdim ama bende park yatak aldım gayet kullanışlı

epıdurel 750 mıymıs bn 1000 bılıodum
Evet ya her tarafta değişik fiyatlar

Bence sikma canım fazla oynamamak gerekmiş

canm bence bulasık makınesıde ıyı neye ıhtyacn varsa onu soyle
:)

kız nere gdyon sne gene ben geldydm

Güneş lekem zaten 4 yıldır alnımın sol köşesinde var Daha çok ve kalıcı olmaması için krumaya çalışıyorum...
Aynısınımı beğendik bakalım :)) Benim ki sağdaki beyaz üzerine mavi çizgisi olan Funnababy Uyku Seti 70x130 Cm Smile

kızlar siz ve kuzucuklarınız inşallah iyisinizdir. biz güzel bi haftasonu geçiriyoruz :)) dün kuzumuzu gördük çok mutlu etti bize gülümsedi :)) maşallah.. sonra pikniğe gittik arkadaşlarla oooh hava mis bugün de hava güzel.. bugüne yeni planlar yapmak lazım :)) hepinize iyi pazarlar :)) görüşmek üzere...

Oh ne güzel dün bende kızımı gördüm ama yüzünü göstermedi utangaç kızım benim.

tünaydın kızlar... ben sıcaklardan delirmek üzereyim... sabah güneşi de direkt yatakodamıza vuruyo... dellenicem az kaldıııııı

merabalar hnm larr haylrıg unler olsun bır hafta daha bıttı ınlshayılrısııle
kocısle kahvaltımızı yaptık hava cok gusel dun aksam yuruyurz yaptık gene paşalarlaa aa cucuk paşamm saframa oturdu efes aldrımadıı sonra dınlenn dınlenn bankta yer degıstırdıde rahatladım
sımdıde sıze mrb dıyıp evı toplamaya gececegım hava cok gusel bgnde belım yuruyuruz ınslll

bu aad cok sevdıgım bır ark.vardı ates topıgınden cars.sezeryan oldu mesaj yazmıss cokıı lermıs bır duygudur gıdıyor bendekı sormayın gozum doldu hemen darısı bızeeeeeeee

tüm güzel cici şirin annişlerime mutlu pazarlar olsuuunnn
dün eşimle gezdik akşama kadar tabanlarım ağrıdı valla
yine dayanamadım kızıma bikaç parça bişi aldım biri beni durdursun artık sizinle paylaşıyım da hemen
eşimi tembihledim artık elim kıyafete giderse bana engel ol diye
bu avmlerde bi kaç saat kalıyoruz ya orda yaptığımız uzun yürüyüşler günlük yürüyüş kotamıza katkı sağlıyo diyebilirmiyiz acaba?
bugünde gecelik pijama bakmaya gidicez inş.
hepinizi öptük görüşürüz şekerlerr

kızımın pembeleriiii

slm kızlar gecden beri çok birikim olmamı haftasonu sendorumu yaşıyor topiğimiz :) bende sabah kalktım oğlumun eşyalarını yıkadım oh mis oldu korktum renk atar mı diye hiç bişey olmamış ükür mis gibi kokuyorlar astık şimdi kurusun ütüleyeceğim :)

Ay arkadaşım nerden okudum mesajını öldüm ağlamalardan hala ağlıyoru ne güzel anlatmışlar sanki hepsini yaşadım teker teker . Allah bizlere de nasip etsin inşallah bu mutluluğu öpüldün...

Sorma sorma ben bide alerjik nezleydim gözyaşlarım filan 2 katına çıktı.resmen ağlamaktan karnım acıdı kızımda yazık tekmeleyip durdu.
Çok güzel bir duygu ya...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…