2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Sorma sorma ben bide alerjik nezleydim gözyaşlarım filan 2 katına çıktı.resmen ağlamaktan karnım acıdı kızımda yazık tekmeleyip durdu.
Çok güzel bir duygu ya...

ayyy çok acayip oldum ben... annem de ağladığımı anlamasın diye sessiz sakin oturuyorum burda... içim söküldü bee... anne olmak ne büyük bir mucize... şükürler olsun rabbime
benim kızım da okurken pek tekmeledi ne anlatmak istiyolar acaba
sabırsızlanıyorum anne mi diyooo? yoksa sus kız ne güzel bi mutluluk işte mi dyooo

Nasilsiniz. Biz cok iyiyiz cok sukur dun kizimizin odasini yerlestirip halisini serdik cook eksik var daha ama yinede foto koyalim dedik
Sticker uyku seti raf sus perde oooo cok is var daha hali evde kullanmadigim haliydi pembe istiyordum ama yesil oldu sizce perdede yesilmi olsun yoksa pembe olurmu yaaa kararsiz kaldim hanimlar

ağırlık mor-lila-turuncu olabilir, hafif yeşilliikler olabilir annesi...
sağlıkla gelsin miniğiniz huzurla büyüsün inşallah odasında...

çok kötüsün ya ağlamaktan harap oldum

Canım bunlar mutluluk gözyaşları biran kendimizi onların yerine koyduk dimi...

Bence anne seninde beni gördüğünde mutluluktan gözyaşlarının döküleceği günler gelecek az sabret diyor.

Dualarınıza nacizane bizi de ekleseniz.. Bebeğim hala dönmedi.. Kafa yukarda.. Yaramaz çıktı buuuuuuu

Çok beğendim cnm odanızı.Karyolanız ikeadanmı aldınız.Yani bebeğin yatacağı zemin sağlammı yoksa sunta filanmı.biraz büyüyünce zıplayınca çökmesin yada babamız yanına hafif uzansa.

Dualarınıza nacizane bizi de ekleseniz.. Bebeğim hala dönmedi.. Kafa yukarda.. Yaramaz çıktı buuuuuuu

Canım bu haftalarda dönmesimi gerekiyorki.benimde dün kontrolüm vardı kafası göbek deliğimin hemen sağyanındaydı poposu sağ kasığıma doğru bacaklarda sol kasığıma doğruydu ama dr hiçbirşey demedi bana.

daha erken annesi döner elbet...

inşallah tatlım inşallah

canım artık yavaş yavaş dogum pozisyonu alması gerekiyor .. İnşallah döner bu tatlı kuzular ....

daha erken doner yarım de ddıgı gıbı canım benımm benım bebege dr demedı ama ben hısedıyorum kafasınıı asagıda ayakları mıdemdee:26:hayırlısı ınsl donerrr yaaaaa

kızlar kmsum cay yapmıs cagırıyorr esımde ark.ile dısarı cıktı bısde aksama dogru eltıme dogru yuruyecegımınsl artık bol yruyus yapıyorum paşam laaaaaaaaaaaaaaa sonra gorusmek uzeree

banada kuzenin ateş ölçer için kulaktan ölçen bişey alabilirsen al demişti. ilk aylar sorun değilde sonra bebek hareketlenmeye başlıyor ölçemiyorsun bekletip dedi. zaten hasta olunca çok huzursuz oluyorlar birde ateş ölçmek çok zor oluyor dedi. o da braun kulaktan ölçen almış. hala onu kullanıyor. kızı 1buçuk yaşında. çok memnunum demişti. :44:

Hayırlı pazarlar kızçeler ve melekleri
Biz geldik babamız Tekirdağ'da akşama doğru dönecek adamı zorla
gönderdim eğlensin,gezsin,tozsun diye ama çok özledim:26::26::26:
Allah'ın izniyle gelsin de ne yapalım.Annemle yürüyüş yaptık.Hastanade lohusa şerbeti
dağıtmak için güzel sürahiler aldık süsleyeceğiz onları.Lahusa taçları aldım,sipariş de vermiştim onlar da
gelecek hepsinin fotosunu koyarım sonra.Kızçeme birşeyler yapıyorum örgü bitsin hemen paylaşacağım
onun telaşı var.Annemin yardımlarıyla,yol göstermesiyle bugün biter herhalde.Sıcaklar fena bastırdı:18::18::18:
Koruyucu kremlerinizi sürmeden dışarıya çıkmayın sakın
Öpüyorum sizleri ALLAH'a emanet olun.Bol bol tepik yiyin

Mayıs annelerinin doğum hikayelerini okumaya başladım ama
gözyaşlarımı durdurabilsem yazılanları göreceğim ama
Bİraz ara verip tekrar okumaya devam edeceğim annecim de üzülmesin

benimde dönmedi canım doktorum daha erken zaman var döner dedi merak etme.

cenımcım bende bunu aldım Medisana 76120 Infrared Uzaktan Ölçer Termometre - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com çok memnun kaldık şimdiden evde devamlı deneme yapıyoruz sekmiyor sonuçlar. burda bi arkadaş tavsiye etmişti bana senn dediğin gibiölçmek zor oluyırmuş biraz hareketlendiğinde. hatta komşumun oğlu var onun koltuk altından ölçenlerden var çocuk 1,5 yaşında alıp atıyor devaömlı hastayken mız mızda olunca oda dedi hatta aetş ölçerken ateşim çıkıyor ölüm diye biraz pahalı ama bu 1-2 yıl kulanılmayacak devamlı çocuk olduğu sürece kullanacağız. hatta geçen eim hastaydı onu bile ölçtük hemen. tavsiye ederim ben almayan annelere :)

anneannemizi otobüse bindirdik evimize geldik... biraz üzüldük ama olsun napalım yine geler...
nasıl sıcak var yarabbimm yandım...

bende senin le aynı tarih aralığını bekliyorum. 16 ekim son adet tarihim. kısmetse en geç 28 temmuz da kadir gecesinden önce yada kadir gecesinde oğlum barış erdemi bekliyorum

anneannemizi otobüse bindirdik evimize geldik... biraz üzüldük ama olsun napalım yine geler...
nasıl sıcak var yarabbimm yandım...

haklısın cicim acayip sıcak insanın canı sadece soğuk meyve süt istiyor hatta ben dolabın içinde oturmak istiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…