Sorma sorma ben bide alerjik nezleydim gözyaşlarım filan 2 katına çıktı.resmen ağlamaktan karnım acıdı kızımda yazık tekmeleyip durdu.
Çok güzel bir duygu ya...
Nasilsiniz. Biz cok iyiyiz cok sukur dun kizimizin odasini yerlestirip halisini serdik cook eksik var daha ama yinede foto koyalim dedikEki Görüntüle 697722 Eki Görüntüle 697722
Sticker uyku seti raf sus perde oooo cok is var daha hali evde kullanmadigim haliydi pembe istiyordum ama yesil oldu sizce perdede yesilmi olsun yoksa pembe olurmu yaaa kararsiz kaldim hanimlar
çok kötüsün ya ağlamaktan harap oldum
ayyy çok acayip oldum ben... annem de ağladığımı anlamasın diye sessiz sakin oturuyorum burda... içim söküldü bee... anne olmak ne büyük bir mucize... şükürler olsun rabbime
benim kızım da okurken pek tekmeledi ne anlatmak istiyolar acaba
sabırsızlanıyorum anne mi diyooo? yoksa sus kız ne güzel bi mutluluk işte mi dyooo
Nasilsiniz. Biz cok iyiyiz cok sukur dun kizimizin odasini yerlestirip halisini serdik cook eksik var daha ama yinede foto koyalim dedikEki Görüntüle 697722 Eki Görüntüle 697722
Sticker uyku seti raf sus perde oooo cok is var daha hali evde kullanmadigim haliydi pembe istiyordum ama yesil oldu sizce perdede yesilmi olsun yoksa pembe olurmu yaaa kararsiz kaldim hanimlar
Dualarınıza nacizane bizi de ekleseniz.. Bebeğim hala dönmedi.. Kafa yukarda.. Yaramaz çıktı buuuuuuu
Dualarınıza nacizane bizi de ekleseniz.. Bebeğim hala dönmedi.. Kafa yukarda.. Yaramaz çıktı buuuuuuu
daha erken annesi döner elbet...
Canım bu haftalarda dönmesimi gerekiyorki.benimde dün kontrolüm vardı kafası göbek deliğimin hemen sağyanındaydı poposu sağ kasığıma doğru bacaklarda sol kasığıma doğruydu ama dr hiçbirşey demedi bana.
banada kuzenin ateş ölçer için kulaktan ölçen bişey alabilirsen al demişti. ilk aylar sorun değilde sonra bebek hareketlenmeye başlıyor ölçemiyorsun bekletip dedi. zaten hasta olunca çok huzursuz oluyorlar birde ateş ölçmek çok zor oluyor dedi. o da braun kulaktan ölçen almış. hala onu kullanıyor. kızı 1buçuk yaşında. çok memnunum demişti. :44:Kızlar bir de ateş ölçer oda termometresi almayanlar için sunu söylim birsürü para vermeyin ben vercektim ama iyi ki de almamışım chicconun pediatrik ateş ölçerini aldım 30 tlye hatta 15 e de var biz denedik hem minicik hem de doğruluğu kesin..Oda termometresi içiin de ya hem banyo hem oda olanlardan alın yada bu wee baby diye bişey var onun termometresi 5-10 tl bişey hem de cicili bişi minik kendinden yapışkanlı civa fln içermez yazıyo sağlık acısından önemli yani o dijitallere bi ton para vermeyin derim..benim şimdi bi buhar makinem kaldı bi de bebek telsizi bakalım onları da bi alsam..
benimde dönmedi canım doktorum daha erken zaman var döner dedi merak etme.Dualarınıza nacizane bizi de ekleseniz.. Bebeğim hala dönmedi.. Kafa yukarda.. Yaramaz çıktı buuuuuuu
cenımcım bende bunu aldım Medisana 76120 Infrared Uzaktan Ölçer Termometre - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com çok memnun kaldık şimdiden evde devamlı deneme yapıyoruz sekmiyor sonuçlar. burda bi arkadaş tavsiye etmişti bana senn dediğin gibiölçmek zor oluyırmuş biraz hareketlendiğinde. hatta komşumun oğlu var onun koltuk altından ölçenlerden var çocuk 1,5 yaşında alıp atıyor devaömlı hastayken mız mızda olunca oda dedi hatta aetş ölçerken ateşim çıkıyor ölüm diye biraz pahalı ama bu 1-2 yıl kulanılmayacak devamlı çocuk olduğu sürece kullanacağız. hatta geçen eim hastaydı onu bile ölçtük hemen. tavsiye ederim ben almayan annelere :)banada kuzenin ateş ölçer için kulaktan ölçen bişey alabilirsen al demişti. ilk aylar sorun değilde sonra bebek hareketlenmeye başlıyor ölçemiyorsun bekletip dedi. zaten hasta olunca çok huzursuz oluyorlar birde ateş ölçmek çok zor oluyor dedi. o da braun kulaktan ölçen almış. hala onu kullanıyor. kızı 1buçuk yaşında. çok memnunum demişti. :44:
Kızlaaaaaaaaaaar kızımla kontrolümüz vardı bildiğiniz üzere.....
Çok mutluyum suyum normal(şeker hastalarında su fazlalığı tehlikeymiş)
Kızımın kafa büyüklüğü normal.
Boyu tam değil ama yaklaşık 35 cm civarı
Kilosu tam tamına 1.013 gr.
Karın çevresi 3 gün önde gidiyor dedi.(1 haftadan çok önde giderse iyi değil dedi.)
Duruş şekli kafası tam göbeğimin hafif yanındaydı sağ kasığıma doğru poposu ve sol kasığıma doğru bacakları duruyodu.Bisiklet sürüyodu resmen tekmeledi durdu ultrasonla bakılırken.
Maalesef yine göstermedi yüzünü kollarının arasına aldı kafasını gözünün biriyle burnunu gördüm tontişimin.
Ben kilo olarak 1.600 gr almışım bu ay ve çok güzel dedi.
Tahlillerime iyi dedi kan ilacımı değişti.
Herşeye pozitif dediniz beni rahatlattınız dedim.
Veeeee 28 temmuzda doğum görünüyor amaaa
14 temmuzdan sonra beklemeye başlıcaz dedi.Anlatıcaklarım bukadar...
Birde temizlenmiş bir oda gezdim mis gibi kokuyodu oda tertemizdi.Kapıyıda biz süslüyoruz dediler.
Doğuma gelirken yanımızda gerekenlerin yazıldığı bir listede aldım.
anneannemizi otobüse bindirdik evimize geldik... biraz üzüldük ama olsun napalım yine geler...
nasıl sıcak var yarabbimm yandım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?