2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Mayıs annelerinin doğum hikayelerini okumaya başladım ama
gözyaşlarımı durdurabilsem yazılanları göreceğim ama
Bİraz ara verip tekrar okumaya devam edeceğim annecim de üzülmesin
Ben doğum hikayeleri topic lerinin sıkı takipçisiyim.fırsat buldukça okuyorum. heyecanla bekliyorum yeni doğum yapanları. darısı bizim başımıza inşallah...

Son düzenleme:
haklısın cicim acayip sıcak insanın canı sadece soğuk meyve süt istiyor hatta ben dolabın içinde oturmak istiyorum :)

bende oturdum klima fiyatlarına bakmaya başladım... kocamı kandırmam lazım bu konuyla ilgili...
gerçi ekonomik anlamda sıkıntılı bi dönem bizi bekliyo ve o dönemde yüklü elektrik faturası korkutucu olabilir ama ayyyy ne biiliyim yanyorum ben yaaa...duşta oturasım var benimde...

annesinin kokoş kızı şimdiden örgülere başlamış bile...
bizim babamızın da bugün fuarda son günü... az önce aradı akşam erken çıkabilirsem dışarı çıkarıcam sizi dedi... bayadır birlikte vakit geçiremedik diye üzülüp duruyoduk bizde...

Anneme hayranım bu konuda.17 yaşında evlenip 18de beni kucağına almış ve babamın
doğru dürüst bir işi yokken hep kendisi örmüş kıyafetlerimi,dikmiş.Zorluklar içerisinde babam
polis olmuş.Anneciğim hep güzel giyinmemiz için uğraşıp durmuş,babam da cabası
Hayranlığım bugün yine arttı zaten...
Biz de babamızın gelmesini bekliyoruz yavrumDoya doya tadını çıkar kuşum eşinle.
Benimki de vakit geçirememek konusunda sıkıntılı seninki gibi.AMA onu her defasında rahatlatıyorum
Bebiş için geziyoruz,birşeyler bakıyoruz,hastaneye gidiyoruz,hayaller kuruyoruz yetiyor bana deyince
rahatlıyor aşkım

bende alıcam canım. dediğin gibi sürekli kullanılcak bişey. biraz pahalı ama bi kere alıcaz. e birde ikinciyide düşünüyoruz epey bir ihtiyaç olucak gibi.

canım bende düşünüyorum klima gibi bişey ama monte edilenlerden değil. vantilatörle klima arası bir ürün var. geçen sene çok düşündük ama almadık. çok pişman oldum ama sonra. bu sene kesin almamız lazım diyorum bende.

bunun için kocişin evde olup zaman geçirmesi lazım... bol bol terlemesi

bende senin le aynı tarih aralığını bekliyorum. 16 ekim son adet tarihim. kısmetse en geç 28 temmuz da kadir gecesinden önce yada kadir gecesinde oğlum barış erdemi bekliyorum

Kadir gecesi doğmasa önemli değil 3 aylarda mübarek ramazan ayında doğacak bebişlerimiz Allahın izniyle.
Hayırlı eli ayağı sağlıklı sıhhatli ve vatana millete hayırlı evlatlarımız olsun inşallah...

bunun için kocişin evde olup zaman geçirmesi lazım... bol bol terlemesi
bebiş gelince oda anlıycaktır canım aslında ama ondan önce almakta fayda var. e birde bu yaz çok sıcak olucakmış şimdiden önlem almalıyızz

Aminnn inşallah canımm

bebiş gelince oda anlıycaktır canım aslında ama ondan önce almakta fayda var. e birde bu yaz çok sıcak olucakmış şimdiden önlem almalıyızz

ya aslında klimayı alabiliriz o sarsmazda beni edişelendiren elektrik faturası...
çok yükselir diye korkuyorum

ya aslında klimayı alabiliriz o sarsmazda beni edişelendiren elektrik faturası...
çok yükselir diye korkuyorum
kışın doğalgaz faturası nasıl ödeniyorsa yazında elektrik öyle ödenir canım. ben öyle düşünüyorum yani. geçen yaz çektiğim o bunalımı bu yıl lohusada çekebilirmişim gibi gelmiyor bana

mantıklı... ama işin anormal kısmı biz kışın doğalgaz parası da ödemedik bi tek kar yağınca yaktık alt üst bebekli sanırım çok sıcak oluyodu ev... gerçi şimdi ev serin ama sabahları güneş vuruyo delleniyorum bende... ayy ne biliyim yaa... günün birinde bu kadar ince hesap yapıcağım ölsem aklıma gelmezdi...

evlenince böyle oluyormuş demekki insan
sana bişey sorucam kaç gündür aklımda. sen evlendikten sonra sgk dan soyisim değişikliğiyle ilgili bişey yaptın mı?

yooo... yapılıyomuymuş ki?
evet banada kuzenim demişti. internette araştırdım bende dilekçe vermek gerekiyormuş sanırım sgk ya soyisim değişti diye.
sonra sigortada sıkıntı yaşanabiliyormuş aklında olsun canım. birde doğum esnasında sırf bu yüzden anlamsız bir sıkıntı yaşamayalım.

ama bu çok saçma değilmi... sonuçta kimlik yenilenince otomatik olarak tüm resmi birimlerde değişir soyadı (bankalar hariç) hatta ve hatta ben e-devletten giriş yaptığımda yeni soyadımı görüyorum eskisini değil... şu an kullandığım kimlik görüntümü de görebiliyorum ekranda...türkiye o kadar da geri kalmış olmamalı yahu

Son düzenleme:

KIzçeme yaptımmmmm Beşiktaşlı olarak çok sevimli oldular
Bakıp bakıp hayalini kuruyorum

Eki Görüntüle 697855
KIzçeme yaptımmmmm Beşiktaşlı olarak çok sevimli oldular
Bakıp bakıp hayalini kuruyorum

inanmıyorum çoook tatlı olmuş yahuuu sağlıklı günlerde kullansın minik (dişi) kartalınız...
bende bunun babet tipini istiyorum kızıma ama becerebilicekmiyim sanki başlasam...
yok yok cesaret edemiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…