Ben doğum hikayeleri topic lerinin sıkı takipçisiyim.fırsat buldukça okuyorum. heyecanla bekliyorum yeni doğum yapanları. darısı bizim başımıza inşallah...Mayıs annelerinin doğum hikayelerini okumaya başladım ama
gözyaşlarımı durdurabilsem yazılanları göreceğim ama
Bİraz ara verip tekrar okumaya devam edeceğim annecim de üzülmesin
haklısın cicim acayip sıcak insanın canı sadece soğuk meyve süt istiyor hatta ben dolabın içinde oturmak istiyorum :)
Hayırlı pazarlar kızçeler ve melekleri
Biz geldik babamız Tekirdağ'da akşama doğru dönecek adamı zorla
gönderdim eğlensin,gezsin,tozsun diye ama çok özledim:26::26::26:
Allah'ın izniyle gelsin de ne yapalım.Annemle yürüyüş yaptık.Hastanade lohusa şerbeti
dağıtmak için güzel sürahiler aldık süsleyeceğiz onları.Lahusa taçları aldım,sipariş de vermiştim onlar da
gelecek hepsinin fotosunu koyarım sonra.Kızçeme birşeyler yapıyorum örgü bitsin hemen paylaşacağım
onun telaşı var.Annemin yardımlarıyla,yol göstermesiyle bugün biter herhalde.Sıcaklar fena bastırdı:18::18::18:
Koruyucu kremlerinizi sürmeden dışarıya çıkmayın sakın
Öpüyorum sizleri ALLAH'a emanet olun.Bol bol tepik yiyin
annesinin kokoş kızı şimdiden örgülere başlamış bile...
bizim babamızın da bugün fuarda son günü... az önce aradı akşam erken çıkabilirsem dışarı çıkarıcam sizi dedi... bayadır birlikte vakit geçiremedik diye üzülüp duruyoduk bizde...
benimde dönmedi canım doktorum daha erken zaman var döner dedi merak etme.
cenımcım bende bunu aldım Medisana 76120 Infrared Uzaktan Ölçer Termometre - Sağlık / Kişisel Bakım - Hepsiburada.com çok memnun kaldık şimdiden evde devamlı deneme yapıyoruz sekmiyor sonuçlar. burda bi arkadaş tavsiye etmişti bana senn dediğin gibiölçmek zor oluyırmuş biraz hareketlendiğinde. hatta komşumun oğlu var onun koltuk altından ölçenlerden var çocuk 1,5 yaşında alıp atıyor devaömlı hastayken mız mızda olunca oda dedi hatta aetş ölçerken ateşim çıkıyor ölüm diye biraz pahalı ama bu 1-2 yıl kulanılmayacak devamlı çocuk olduğu sürece kullanacağız. hatta geçen eim hastaydı onu bile ölçtük hemen. tavsiye ederim ben almayan annelere :)
bende oturdum klima fiyatlarına bakmaya başladım... kocamı kandırmam lazım bu konuyla ilgili...
gerçi ekonomik anlamda sıkıntılı bi dönem bizi bekliyo ve o dönemde yüklü elektrik faturası korkutucu olabilir ama ayyyy ne biiliyim yanyorum ben yaaa...duşta oturasım var benimde...
bende alıcam canım. dediğin gibi sürekli kullanılcak bişey. biraz pahalı ama bi kere alıcaz. e birde ikinciyide düşünüyoruz epey bir ihtiyaç olucak gibi.
canım bende düşünüyorum klima gibi bişey ama monte edilenlerden değil. vantilatörle klima arası bir ürün var. geçen sene çok düşündük ama almadık. çok pişman oldum ama sonra. bu sene kesin almamız lazım diyorum bende.
bende senin le aynı tarih aralığını bekliyorum. 16 ekim son adet tarihim. kısmetse en geç 28 temmuz da kadir gecesinden önce yada kadir gecesinde oğlum barış erdemi bekliyorum
bebiş gelince oda anlıycaktır canım aslında ama ondan önce almakta fayda var. e birde bu yaz çok sıcak olucakmış şimdiden önlem almalıyızzbunun için kocişin evde olup zaman geçirmesi lazım... bol bol terlemesi
Kadir gecesi doğmasa önemli değil 3 aylarda mübarek ramazan ayında doğacak bebişlerimiz Allahın izniyle.
Hayırlı eli ayağı sağlıklı sıhhatli ve vatana millete hayırlı evlatlarımız olsun inşallah...
bebiş gelince oda anlıycaktır canım aslında ama ondan önce almakta fayda var. e birde bu yaz çok sıcak olucakmış şimdiden önlem almalıyızz
kışın doğalgaz faturası nasıl ödeniyorsa yazında elektrik öyle ödenir canım. ben öyle düşünüyorum yani. geçen yaz çektiğim o bunalımı bu yıl lohusada çekebilirmişim gibi gelmiyor bana
ya aslında klimayı alabiliriz o sarsmazda beni edişelendiren elektrik faturası...
çok yükselir diye korkuyorum
kışın doğalgaz faturası nasıl ödeniyorsa yazında elektrik öyle ödenir canım. ben öyle düşünüyorum yani. geçen yaz çektiğim o bunalımı bu yıl lohusada çekebilirmişim gibi gelmiyor bana
evlenince böyle oluyormuş demekki insanmantıklı... ama işin anormal kısmı biz kışın doğalgaz parası da ödemedik bi tek kar yağınca yaktık alt üst bebekli sanırım çok sıcak oluyodu ev... gerçi şimdi ev serin ama sabahları güneş vuruyo delleniyorum bende... ayy ne biliyim yaa... günün birinde bu kadar ince hesap yapıcağım ölsem aklıma gelmezdi...
evlenince böyle oluyormuş demekki insan
sana bişey sorucam kaç gündür aklımda. sen evlendikten sonra sgk dan soyisim değişikliğiyle ilgili bişey yaptın mı?
evet banada kuzenim demişti. internette araştırdım bende dilekçe vermek gerekiyormuş sanırım sgk ya soyisim değişti diye.yooo... yapılıyomuymuş ki?
evet banada kuzenim demişti. internette araştırdım bende dilekçe vermek gerekiyormuş sanırım sgk ya soyisim değişti diye.
sonra sigortada sıkıntı yaşanabiliyormuş aklında olsun canım. birde doğum esnasında sırf bu yüzden anlamsız bir sıkıntı yaşamayalım.
Eki Görüntüle 697855
KIzçeme yaptımmmmm Beşiktaşlı olarak çok sevimli oldular
Bakıp bakıp hayalini kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?