2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
valla bilemicem canım.
benim işyerine sigorta bildirimlerim eski soyadımla geliyor. salı gidicem ben sgk ya varsa öyle bişey halledeyim diye.

güle güle... sağlıklı günlerde kullansın inşallah... çok tatlılar... biraz fazla gibi geldi ama büyüdükçe kullanılacak nasılsa hepsi...
Evet canim birkac parcasini da diger odaya koydum

Bizde de bi duvar komple dolap.kapaklarini besigin malzemesinden yaptirdik yeniden kahverengiydi eskisiev dolap doldu.cokk iyi hersey kapaklarin arkasinda ne guzel...

valla bilemicem canım.
benim işyerine sigorta bildirimlerim eski soyadımla geliyor. salı gidicem ben sgk ya varsa öyle bişey halledeyim diye.

şirketin muhasebecisine bi sor istersen... boşyere gitmiş olma... ne acayip bi durum yaa... eski soyadınla nasıl geliyo, benim heryerdeki soyadım değişmiş... ama ihmal etmemek lazım haklısın... bide ben şu an çalışmadığımdan eşimin sgk sından bakılıyorum, bunun için de başvuru yapmadım, bu da otomatik geçiş yaptı...

Eczaneden ilaç falan alırken bir sıkıntı yaşamadım bende. ama internette biraz araştırınca şöyle bişey gördüm. bir bayan eski soy ismiyle çalışan sgk lı olarak gözüküyormuş. yeni soyismiylede eşinin üstünden sgk lı gözüküyormuş. o yüzden senin için bir sorun olmazda benim için olur büyük ihtimalle doğum iznine çıkmak istediğimde sıkıntı yaşabilirim gibi geliyor. yarın sorucam zaten insan kaynaklarına onlar bilir büyük ihtimalle. salıda izinliyim değişmesi gerekiyorsa 32. haftaya girmeden onu halledeyim

bencede halletmek lazım...
ya bide ne sorucam... kaçıncı haftada gittiğimizde vajinal muayene edilicez bi fikrin varmı? salı benm de radevum var ona göre daha hazırlıklı gideyim diyorum...

ya bide ne sorucam... kaçıncı haftada gittiğimizde vajinal muayene edilicez bi fikrin varmı? salı benm de radevum var ona göre daha hazırlıklı gideyim diyorum...
bilmiyorum ki bende. bugünde yeni doğum yapan arkadaşım gelmişti. hiç aklıma gelmedi sormak keşke sorsaydım
ben kuzenime sorayım bunu aynı doktora gitmiştik onla.bende ona göre gideyim salı :44:

ama galiba bu çatı muayenesi son ayda yapılıyor. öyle bişey kalmış aklımda :44::44:

canım çok sevindim :) ben de dün gittim kontrole şeker yüklemesi de vardı bizim de çok şükür hepsi iyi çıktı :) Canım sen medipole gidiyordun değil mi?

kıslar dua listesine bizide ekleyebilirmisiniz ?

canım ben de istiyorum dua listesine eklenmek birkaç kez daha talepte bulundum ama sonuç çıkmadı

canım çok güzel olmuş Rabbim bebeğini sağ salim kucağına almayı ve tabi bunları da güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah :)

Güle güle kullansın bebeğin canım yeşil perde daha uyumlu olur bence pembe cok göz yorar gibi geldi bir de ne diycem ben karyolayı mothercare den aldım ama şifonyer fln cok küçük ve pahalı geldi şifonyeri dlabı ikeadan düşünüyorum yakından görme imkanım yok fotodan hoş görünüyolar nasıl memnun kaldın mı öyle cok parlak değil dmi?

Tabiki onlar da güzel canım ama bu benim aldığımda dijitallerden ve ölçmesi saniyeler sürüyo biz denedik zaten yaklaştırdıkça ölçmeye başlıyo yani öyle cocuğun sabit durmasına gerek yok anlık cok pratik bişey ama tabi ömrü nekadardr bilinmez memnun kalmazsam bende alından veya kulaktan alablrm sonra bakalım..

kızlar teşekkür ederim... olmadı salı sorarım artk ne zamansa ona göre hazırlıklı giderim çatı muayenesi için...

Çok beğendim odanı cnm.Halını nerden aldın ne kadara aldın tutuldum resmen.

ben dün dr sordum ya 34 den sonra yada 38.hafta dedi ama nst için 30 dan sonra dedi.

Evet canım Medipole gidiyorum.Allaha şükür birşey çıkmamış.

doğumdan 1 hafta önce catı muayenesi yapılıyormuş pazartesi kontrole gittiğimde doktor söylemişti cnm ancak o zaman gerçek çatı genişliği belli oluyormuş.

kızlar teşekkür ederim... olmadı salı sorarım artk ne zamansa ona göre hazırlıklı giderim çatı muayenesi için...
Canım ben her muayeneye gittiğimde hazırlıklıyım.sanki doğuma gider gibi tertemiz oluyorum tüm vucut ne olur ne olmaz napalım herşey insanlar için.

ağırlık mor-lila-turuncu olabilir, hafif yeşilliikler olabilir annesi...
sağlıkla gelsin miniğiniz huzurla büyüsün inşallah odasında...
Tesekkur ederizz.. dedigin gibi karisik renkli daha ii olacak sanirim

Besik ve sifonyer ikeadan canim. Zemin sunta sanirim babamiz yatsa coker kesin hatta esim isafir bi cocuk gelse icine ziplasa icine coker dedi

anneannemizi otobüse bindirdik evimize geldik... biraz üzüldük ama olsun napalım yine geler...
nasıl sıcak var yarabbimm yandım...
Allah kavustursun canim yine gelir insallah

[QUOTevasude;301332]Eki Görüntüle 697855
[COLOR="8000"]KIzçeme yaptımmmmm Beşiktaşlı olarak çok sevimli oldular
Bakıp bakyalini kuruyorum[/COLOR][/QUOTE]
Gule gule kullansin cok tatlilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…