Canım ben her muayeneye gittiğimde hazırlıklıyım.sanki doğuma gider gibi tertemiz oluyorum tüm vucut ne olur ne olmaz napalım herşey insanlar için.
inanmıyorum çoook tatlı olmuş yahuuusağlıklı günlerde kullansın minik (dişi) kartalınız...
bende bunun babet tipini istiyorum kızıma ama becerebilicekmiyim sanki başlasam...
yok yok cesaret edemiyorum...
bende genelde öyleyim ama doğuma yakın %100 hijyenik olmayı düşündüğümden biraz nadasa bırakmak zorundayım (çok afedersin) yoksa doğum zamanı sıkıntı olur... kısmetse 2 ayım var en fazla ve ben daha 2 hafta önceki muayenemde ağda yaptırmıştım ondan bekliycem mecburen... doğum zamanı tertemiz olmak için...
çok tatlı olmuş yahuu bayıldıımm.
tontiş ayakları düşündüm onun içindeçookk sevimliii hem fanatik hem kokoşş
Çok beğendim odanı cnm.Halını nerden aldın ne kadara aldın tutuldum resmen.
ben dün dr sordum ya 34 den sonra yada 38.hafta dedi ama nst için 30 dan sonra dedi.
Evet canım Medipole gidiyorum.Allaha şükür birşey çıkmamış.
canım ben de medipole gidiyorum bağcılardaki o yüzden sordum. Benim doktorum pek ayrıntıya girmiyor her şey normal dedi o kadar
gozunuz aydınn olsun cnm cok sevındım gusel haberler getırmısısn sukurrrrrrKoşuyolundaki medipole gidiyorum.Canım dr kalsa bir tansiyon tartı bide bebeğin görüntüsü tamam 10 dk bitecek ama ben soruyorum suyum nasıl diye,veya kilosu iyimi diye anla yani.
İlk başlarda memnundum ama ne bilim dr hnm ben tuzu baya kestim nerdeyse sıfır tuz kullanıyorum diyorum bana eee kullanma ne olcak boşver diyo sanki alay eder gibi bedavaya gidiyoruz sanki insan bir derki iyi yapıyosun alıştıysan ne güzel ne bilim yani bilemedim dr tavrı acaba benimkimi öyle.
Herkezin dr tavırları yaklaşımları nasıl bilemiyorum.
allah kolaylık versın cnm benımm ınsl gusel haberlerle gelırsınız bıze daha cok varr ayın 17 sıneeSlmmm güzel anneler nasılsınız bebişlerde iyidir umarım. Biz iyiyiz oğlumla. Bugün çok işimiz vardı mobilya almaya gittik hallettik çok şükür Mayıs'ın ikinci haftasında getirecekler. Sonrası anneanne ve dedeyle bol bol gezdik :))
Yarında büyük buluşma var. İnşallh oğluşumdan iyi haberlerle geliriz ve tabi şeker yüklememiz var. Dua edinde rahat atlatayım.
Hepinizi çok öpüyoruz.
ben üsttekini daha çok beğendim canımmissyaman cnm son 10 gün çatlayan bir arkadaş vardı forumda yanlış hatırlamıyorsam sen tedbirini al
kızlar sizce hangisi güzel?alayım mı?park yatak kırmızı olacak büyük ihtimal uyar mı sizce pembişler?
Eki Görüntüle 697013
Eki Görüntüle 697014
gerçekten ben de şaşıyorum.konyadayım ben de,burda da genelde 400 -500 civarı.ben Ordu'da doğum yapacam annemın yanında özel hastane meditech tek kişilik oda normal dogum 350 lira sizin fiyatlar cok ucukkkkkkkk ya
benim de ucunda katı sarı sarı birşeyler oluyor bu ara.sıkmaya çalışma canım.Kızlar bişi sorucam göğsünden süt gelen varmı benim hala bişi yok sıkıncada acıyoo normal mi doktora sorsam mı aceppp :26::26::26::26::26::26::26::26:
Bu arada teyzeleri haftaya kızımı görmeye gideceğiz inşş özledim minnoşumu
ben kzımda da 2 yaşına kadar park yatak kullandım.2 yaşına gelince de baza aldım.oğluma da böyle yapcam.büyüyenlerin hepsi kaliteli çıkmıyor.yine de kalitelisi olursa onlarda kullanışlı da büyümeyen bebek karyolaları çok gereksiz bence.en fazla 3-4 yaşına kadar yatacak.park yatak gibi kaldırıveremiyorsun da yer kaplıyor anca.Benimde hala yok çatlagım ve hiçbir krem kullanmadım korkuyom çatlayacak diye karnım bazen çok geriliyor da :18::18::18:
Canım park yatak güzelmiş benimde var bunun pembesi cibinlikli olanından bide küçük odam için beşik alınacak bunları kayınvalidemler aldılar annemlerde büyüyebilen beşikten alacaklar ama hem park yatak hem beşik olduğundan gerek yok gibime geliyoo onun yerine başka bişi alalım diyorlar kararsız kaldım napsam diye bana bağlılar istersem alacaklar birde evim kira taşınınca mahvolacak o büyüyen yatak filan fikir verin bana kızlar yaa gardrobunuda kendim alırım artık yada yaptırırım odanın rengi şeker pembesi, park yatağı pembe (kayınvalidelerin seçimi), beyaz gardrobu olurmu sizce fikir istiyorum kızlarrr çok kararsızım
Bu durumda büyüyen beşige gerek kalmıyor sankiiiofffffff napacam ben yaaaa
şimdi çoktan yeğenini görmüşsündür de rahatça kucağına al ne olacak.o kadar titizlenmemk lazım.benim kızım 17-18 kilo onu bile kaldırıyorum ben kaç kere.gerçi herkes tepki gösteriyor ben de abartıyorum ama ,öyle kolayca birşey olmaz rahat olmalıyız benceBen hiç krem sürmüyorum annem bende olmadı sendede olmaz dedi 1 tane bile olmadı çatlağım.olmayacak anlamına gelmiyor.ama şu anda yok.Birde bişey sorucam size 1 saat sonra işten çıkıcam yiğenimi sevmeye gidicem.5 aylık 7 buçuk kilo kucağıma alabilirmiyim sizce varmıdır sakıncası.
yukarda da bahsettim de büyümeyen beşikler bence kullanışsız.herkese hayırlı günler. bakıyorum bazı arkadaşlar çoçuk alışverişine başlamaış. bizde bu ğün eşimle bakındık öylesine ümraniyede ama çok pahalı beşikler ve bebek arabaları. biz mobilyalı olsun istiyoruz ama Eki Görüntüle 697267 bu takımın içinden sadece beşiği istiyoruz ona da 600 tl istiyorlar.
siz ce alınır mı
ne güzel gözünaydın,güzel şeyler duymuşsun işte.ben de bir daha ki gidişimde odalara bakıcam.Kızlaaaaaaaaaaar kızımla kontrolümüz vardı bildiğiniz üzere.....
Çok mutluyum suyum normal(şeker hastalarında su fazlalığı tehlikeymiş)
Kızımın kafa büyüklüğü normal.
Boyu tam değil ama yaklaşık 35 cm civarı
Kilosu tam tamına 1.013 gr.
Karın çevresi 3 gün önde gidiyor dedi.(1 haftadan çok önde giderse iyi değil dedi.)
Duruş şekli kafası tam göbeğimin hafif yanındaydı sağ kasığıma doğru poposu ve sol kasığıma doğru bacakları duruyodu.Bisiklet sürüyodu resmen tekmeledi durdu ultrasonla bakılırken.
Maalesef yine göstermedi yüzünü kollarının arasına aldı kafasını gözünün biriyle burnunu gördüm tontişimin.
Ben kilo olarak 1.600 gr almışım bu ay ve çok güzel dedi.
Tahlillerime iyi dedi kan ilacımı değişti.
Herşeye pozitif dediniz beni rahatlattınız dedim.
Veeeee 28 temmuzda doğum görünüyor amaaa
14 temmuzdan sonra beklemeye başlıcaz dedi.Anlatıcaklarım bukadar...
Birde temizlenmiş bir oda gezdim mis gibi kokuyodu oda tertemizdi.Kapıyıda biz süslüyoruz dediler.
Doğuma gelirken yanımızda gerekenlerin yazıldığı bir listede aldım.
belki pudra rengi falan olursa olabilir.ama çok fazla renkolunca göz yoruyor bence.Nasilsiniz. Biz cok iyiyiz cok sukur dun kizimizin odasini yerlestirip halisini serdik cook eksik var daha ama yinede foto koyalim dedikEki Görüntüle 697722 Eki Görüntüle 697722
Sticker uyku seti raf sus perde oooo cok is var daha hali evde kullanmadigim haliydi pembe istiyordum ama yesil oldu sizce perdede yesilmi olsun yoksa pembe olurmu yaaa kararsiz kaldim hanimlar
aynen kulaktan ve alından ölçenler rahat oluyor.medisana alından ölçer var bende.çok memnunum.her zaman doğru sonuç veriyor.banada kuzenin ateş ölçer için kulaktan ölçen bişey alabilirsen al demişti. ilk aylar sorun değilde sonra bebek hareketlenmeye başlıyor ölçemiyorsun bekletip dedi. zaten hasta olunca çok huzursuz oluyorlar birde ateş ölçmek çok zor oluyor dedi. o da braun kulaktan ölçen almış. hala onu kullanıyor. kızı 1buçuk yaşında. çok memnunum demişti. :44:
çok güzel olmuşlar bayıldım eline sağlıkEki Görüntüle 697855
KIzçeme yaptımmmmm Beşiktaşlı olarak çok sevimli oldular
Bakıp bakıp hayalini kuruyorum
çok beğendim güle güle kullansın
Slmmm güzel anneler nasılsınız bebişlerde iyidir umarım. Biz iyiyiz oğlumla. Bugün çok işimiz vardı mobilya almaya gittik hallettik çok şükür Mayıs'ın ikinci haftasında getirecekler. Sonrası anneanne ve dedeyle bol bol gezdik :))
Yarında büyük buluşma var. İnşallh oğluşumdan iyi haberlerle geliriz ve tabi şeker yüklememiz var. Dua edinde rahat atlatayım.
Hepinizi çok öpüyoruz.
gozunuz aydınn olsun cnm cok sevındım gusel haberler getırmısısn sukurrrrrrdarısı bıse ınsll
Slmmm güzel anneler nasılsınız bebişlerde iyidir umarım. Biz iyiyiz oğlumla. Bugün çok işimiz vardı mobilya almaya gittik hallettik çok şükür Mayıs'ın ikinci haftasında getirecekler. Sonrası anneanne ve dedeyle bol bol gezdik :))
Hepinizi çok öpüyoruz.
Hepinizi çok öpüyoruz.
Koşuyolundaki medipole gidiyorum.Canım dr kalsa bir tansiyon tartı bide bebeğin görüntüsü tamam 10 dk bitecek ama ben soruyorum suyum nasıl diye,veya kilosu iyimi diye anla yani.
İlk başlarda memnundum ama ne bilim dr hnm ben tuzu baya kestim nerdeyse sıfır tuz kullanıyorum diyorum bana eee kullanma ne olcak boşver diyo sanki alay eder gibi bedavaya gidiyoruz sanki insan bir derki iyi yapıyosun alıştıysan ne güzel ne bilim yani bilemedim dr tavrı acaba benimkimi öyle.
Herkezin dr tavırları yaklaşımları nasıl bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?