2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Canım ben her muayeneye gittiğimde hazırlıklıyım.sanki doğuma gider gibi tertemiz oluyorum tüm vucut ne olur ne olmaz napalım herşey insanlar için.

bende genelde öyleyim ama doğuma yakın %100 hijyenik olmayı düşündüğümden biraz nadasa bırakmak zorundayım (çok afedersin) yoksa doğum zamanı sıkıntı olur... kısmetse 2 ayım var en fazla ve ben daha 2 hafta önceki muayenemde ağda yaptırmıştım ondan bekliycem mecburen... doğum zamanı tertemiz olmak için...

Becerirsin kuzum neden yapamayasın ki.Ben yaparken çok eğlendim
Ve bir an önce bitsin diye heyecanla yaptım

Bende ağda değil eldivenle alıyorum ama çok zor oldu buseferki altları aldım üstleri göremedim annem ağda yaptı.(çok utandım ilk defa anneme gösterdim)
Acil bir durum olursada napalım jilet yaparız...

Doğumun rahat geçmesi için bol bol Yasin suresi okumak gerekliymiş, bir de Meryem suresi okunmalıymış.. Ahlak ve yüz güzelliği için de Yusuf suresi... Doğmadan evvel bebek için özel olarak hatim indirmek de bebeğin maneviyatı için çok tesirliymiş...

biraz önce geçmişi okumaya başlamıştım cumartesiye yeni geçebilmiştim.o kadar da alıntı yaptım sonra işim çıktı bilgisayar da kapanmış gitti hepsi.neyse okuyabildiğim kadar okurum yine.biz de cuma kontroldeydik.bir problem yok allaha şükür.bebeğim 1461 gr olmuş.boyu da 39.7.doktora normal mi dedim normal dedi.önemli olan da o zaten.ben de 61 olmuşum.maşallah hamileliğimin başından beri 15 kilo almış oldum şimdilik.başlarda izin de baya konuşulmuş.aslında vsn sana sorularım var benim de.sorarım bir ara

canım ben de medipole gidiyorum bağcılardaki o yüzden sordum. Benim doktorum pek ayrıntıya girmiyor her şey normal dedi o kadar

canım ben de medipole gidiyorum bağcılardaki o yüzden sordum. Benim doktorum pek ayrıntıya girmiyor her şey normal dedi o kadar

Koşuyolundaki medipole gidiyorum.Canım dr kalsa bir tansiyon tartı bide bebeğin görüntüsü tamam 10 dk bitecek ama ben soruyorum suyum nasıl diye,veya kilosu iyimi diye anla yani.
İlk başlarda memnundum ama ne bilim dr hnm ben tuzu baya kestim nerdeyse sıfır tuz kullanıyorum diyorum bana eee kullanma ne olcak boşver diyo sanki alay eder gibi bedavaya gidiyoruz sanki insan bir derki iyi yapıyosun alıştıysan ne güzel ne bilim yani bilemedim dr tavrı acaba benimkimi öyle.
Herkezin dr tavırları yaklaşımları nasıl bilemiyorum.

selam larr hanımlar yarım admenn aktıf olarak burdaısnız cucuklerınızle bısde yenı geldık oglumla amcamız yenı eve bıraktı babamız az daha dolasıcakmıs buyuk abısı ıle termınale dogru yuuyuze cıktılar mısafırımız varmısda yatılı sbh ucaga gıdecekmıss onuda alıp gelıcekler bızde yenı geldık hemen namazımızı kıldıkk ve sıze bakamya geldık
oglusum la ıkındı vaktınden berı dısardayız eltımle parka gıttık buyuk amcamız esıı akrabalar semaver keyfınde cay ıctık bolllcaacanım ıstıyorudu odun atesınde cayıda alt tarafıı 3 kupa fılan ıctım canım sonra kostur kostur eve gıttımm wc yee:26: vee otur otur paşam raatsız oldu battı durduuu:18:ancak geldık eve ee sız ne yaptınız mayıs annelerı dıyorsunuz yaa ne kaldıkı bıze o zaman hazıran sonuda bısde baslar hayırlısı ıle ınslll:18:
bende bakımda az aglayım dermısımm
ama aglarım tabıkıdeee

gozunuz aydınn olsun cnm cok sevındım gusel haberler getırmısısn sukurrrrrrdarısı bıse ınsll

Slmmm güzel anneler nasılsınız bebişlerde iyidir umarım. Biz iyiyiz oğlumla. Bugün çok işimiz vardı mobilya almaya gittik hallettik çok şükür Mayıs'ın ikinci haftasında getirecekler. Sonrası anneanne ve dedeyle bol bol gezdik :))

Yarında büyük buluşma var. İnşallh oğluşumdan iyi haberlerle geliriz ve tabi şeker yüklememiz var. Dua edinde rahat atlatayım.
Hepinizi çok öpüyoruz.

allah kolaylık versın cnm benımm ınsl gusel haberlerle gelırsınız bıze daha cok varr ayın 17 sıneepöffff

hayırlı olsunmobılyanızda ıı gunlerde kullanın ınsll bıs daha besıge karar veremedık teyzemıs dıyor ben alımm esımın ark..kanka sı dıyor ben alımm bıs dıyoruz bıs alalımm heralde son ayy bellı olucakk ama fıkrı ve kendısı kafamda bellı beyaz buyuyen molbılya besık ınslll

kızlar forummu yavas benım pc mı yavas yaaaaaaaaaa:44::44:

ben üsttekini daha çok beğendim canım

ben Ordu'da doğum yapacam annemın yanında özel hastane meditech tek kişilik oda normal dogum 350 lira sizin fiyatlar cok ucukkkkkkkk ya
gerçekten ben de şaşıyorum.konyadayım ben de,burda da genelde 400 -500 civarı.

benim de ucunda katı sarı sarı birşeyler oluyor bu ara.sıkmaya çalışma canım.

ben kzımda da 2 yaşına kadar park yatak kullandım.2 yaşına gelince de baza aldım.oğluma da böyle yapcam.büyüyenlerin hepsi kaliteli çıkmıyor.yine de kalitelisi olursa onlarda kullanışlı da büyümeyen bebek karyolaları çok gereksiz bence.en fazla 3-4 yaşına kadar yatacak.park yatak gibi kaldırıveremiyorsun da yer kaplıyor anca.
şimdi çoktan yeğenini görmüşsündür de rahatça kucağına al ne olacak.o kadar titizlenmemk lazım.benim kızım 17-18 kilo onu bile kaldırıyorum ben kaç kere.gerçi herkes tepki gösteriyor ben de abartıyorum ama ,öyle kolayca birşey olmaz rahat olmalıyız bence
yukarda da bahsettim de büyümeyen beşikler bence kullanışsız.

ne güzel gözünaydın,güzel şeyler duymuşsun işte.ben de bir daha ki gidişimde odalara bakıcam.

belki pudra rengi falan olursa olabilir.ama çok fazla renkolunca göz yoruyor bence.

aynen kulaktan ve alından ölçenler rahat oluyor.medisana alından ölçer var bende.çok memnunum.her zaman doğru sonuç veriyor.
Eki Görüntüle 697855
KIzçeme yaptımmmmm Beşiktaşlı olarak çok sevimli oldular
Bakıp bakıp hayalini kuruyorum
çok güzel olmuşlar bayıldım eline sağlık
çok beğendim güle güle kullansın

ederiz tabiki inşallah güzel şeyler duyarsın endişe etme

gozunuz aydınn olsun cnm cok sevındım gusel haberler getırmısısn sukurrrrrrdarısı bıse ınsll

Sağol cnm Amin inşallah.

Güzel haberlerini bekliyoruz tatlım.

meryln odanız harıka olmus canım yaa gule guel kullanınkıscenle ama kafama takıldı o ka cok dolap cok degılmı bebıse yaaa:44:

ne güzel bebişini görüceksin canım iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar öyle bi yorgunum ki anlatamam ayaklarım davul oldu ben ise hoşaf paşam ne olmuştur yaww erkenden yatıp öğleye kadar uyumak istiyorum hazır geçmişide bitirmişken yatayım öptük paşam sizleri

canım bende medipolde leyla hanıma gittim kaç ay boyunca,kadın ayrıntılı ultrason dışında birtane tahlil istemedi benden,26.haftama gelmişim nerdeyse şeker yüklemesini hatırlatıyorum aa evt 28.haftada değilmiydi o diyor,dünyanın parasını verdik hizmet yok,ssk doktoru gibi 5 dak.da gönderiyordu en sonunda bıraktım hatta komple hastaneyi değiştirdim,1 kere gittim 2.si 11 mayısda şimdilik memnunum bakalım bu nasıl olacak..

erkenden başladım geçmişi okumaya :)) bu hafta sonu çok güzel geçtiği için kendimi zinde hissediyorum.. hazır böyleyken bugün halletmemiz gereken işlerimizi halledelim biraz.. dinlenme aralarında görüşmek üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…