2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
offf aman allahım 250 sayfa olmuş naptınız kızlar..
1 hafta arayı actık... görüşmeyeli nasılsınız bakalım..?? biz iyiyiz oğluşumla.. şimdilik bir sorunumuz yok inşallah olmasında sadece bazen çok az hissediyorum o da korkutuyo beni.. :18:

arkadasım aynı sorun bendede var dunden beri az hissediyorum morkuyorum sabahtan beriiii bu gecede kotü rüya gordüm

Biz geldik kızlar,hayırlı haftalar diliyorum
Haftamıza iyi başlayalım ve öyle bu haftayı da bitirelim:118::118::118::119::119::119:
Haftalar bitiyor ama benim yapacağım çokkk şeyyyyyimmm var:18::18::18::18:
Allah'ım yardımcı olur bana ve hepimize.Anneciğim de yanımda olursa tamamdır diyorum
Sabah erken kalktık doğru sağlık ocağına,tartıldık,sohbet ettik,kan verdik ve kızçemin kalbini
dinledik.Öyle bir tekme attı ki babamız öbür odadan tekmesiyle birlikte kalp sesini duydu
Çılgın kızım hiç anasının küçüklüğüne çekmemiş.ÇOk hiperaktif olacak çooookkkk...Ebeye çok fazla
hareketli dedim o anda gülümsedi çıktıktan sonra da sana yapacak çok hareketi olacak dedi
Kahvaltımızı ettik,geçmişi okuduk,çamaşır attık,bir posta çıktı onu asacağız.Evi azıcık toparlayacağız ama
süpürmeyeceğiz.Çünkü kızçemin odasını hazırlamaya gelecekler 17.00 ile 20.00 arası.Yarın süpürürüz.
HAftanız iyi başlasın canlarım ve hep öyle devam etsin.Allah'ım sevdiklerimizi yanımızdan,melekleri de
göbüşümüzden ayırmasın(amin)

bence mobilyaların üzerine hiçbir şeyyapıştırmayın. Gerekirse duvarlara yapıştırın
mobilyaların boyasını çok yıpartıyor
kenarı filan kalkarsa cok kotu duruyor bu sefer cıkartayımdeseniz yeri kalıyor farklı renkte ...ı - ıh

arkadasım aynı sorun bendede var dunden beri az hissediyorum morkuyorum sabahtan beriiii bu gecede kotü rüya gordüm

bnm 4-5 gündür öyle az hareket ediyo çok seyrek aralıklarla doktora daha 2 hafta var gitmeye bilmiyorum nasıl olcak

meryln odanız harıka olmus canım yaa gule guel kullanınkıscenle ama kafama takıldı o ka cok dolap cok degılmı bebıse yaaa:44:

Canim bi duvarda dolap vardi komple zaten.butun yataklar valizler o dolaptaydi.o yuzden cikartmadim odadan.kapaklarini degistirdik bebekodasiyla ayni yaptik.ama bebek arabasindan kuvetine kadar hepsi dolaplarda.ortada bisey kalmiyor.bir iki parcayi da diger odaya koydum:)

bebisim52 canim hali confetti nin bear modeli.confeti nin kendisitesindede var ama ben baslka siteden aldim.ismini unuttumgittigifiyor tarzi bi siteydi.125 tl ye aldim.haliflex den kalin.alti kaymazcok guzel kalitesi bence.kartpostal gibi

bnm 4-5 gündür öyle az hareket ediyo çok seyrek aralıklarla doktora daha 2 hafta var gitmeye bilmiyorum nasıl olcak

evet yaa benim de 2-3 gündür çok az hareket ediyo iç öyle sert tekme falan hissetmiyorum artık sadece ufak ufak yerdeğiştirme gibi bişeyler yapıyo.

Canım tamda benim beğendiğimi almışsın güle güle kullan zaten erkek bebek için içlerinden en güzel duran buydu sade ve şık:))alacaktım ama benim yatak ölçüm 60*120 olacak bu ölçü 10 ar cm büyük olacak (yani kenar koruyucusu sadece büyük olacak )o yüzen almayı ertelemiştim.Nasıl duracağını kestiremedim.Sence kötü mü durur?
Bu arada benimde geçen yaz anlımın sağ üst köşesinde güneş lekem var bazen kaçınılmaz oluyor umarım artmaz

Son düzenleme:

ya ne cahil insanlar günlük bebek kucağa alınır mı? sokaktan gelmişsin pis pis... 1 ayı dolmadan aşağıdaki kadrodan başka kimse dokunamaz bebeğime. kırıcı olurum isterlerse görmemişin çocuğu olmuş desinler, çocuğumun hasta olmasından iyidir

(annem babam ben kocam ablam)

günaydin cnm , iyiyiz şükür teyzesi bişeyimiz yok ,

sen nasilsin ? o kramlar bendede oluyo 3-4 günde agrisi geçmiyo

muz doğal bir potasyum ve magnezyum kaynağı
ben her gün muhakkak 1 muz yiyorum
eğer 2 - 3gun yemezsem aynen krampla uyanıyorum ve çaresizlikiçinde kıvranıyorum... Muz bnm için ilaç gibi bir şey bu konuda

beklerim canım eğer elimden geldiğince biliyorsam yardımcı olurum :)

evet medisanayı sen tavsiye etmiştin onun üzerine aldım bende çok memnun kaldım. ya evet çok uçuk fiyatlar diyor arkadaşlar ya yazık onlara burda bir arkadaş yazdı muane ücreti 200-300 demişti doğumu düşünemiyorum. bende özele gidiyorum arada kontrole 12 tl alıyorlar tamam sadece bir kez 2 li testten 50 tl aldılar oda ankaraya gitti o yüzden şekerde ve kan tahlüllerinde asla vermedim. diyorum acaba biz doğudayız diye mi ucuz yok konyada da dediğin gibi öyle fiyatlar arkadaşım sezeryan doğum yaptı 300 tl verdi özel hastaneye. Allah yardım etsin walla pahalı baya.

cicim artık büyüyorlar ya hareketler yavaşlar sen say yinede günde 10 kez vuruyorsa normaldirmiş

Canım güle güle kullan çok hoş durmuş acaba beşikle dolabın yerini değiştirsen nasıl olur :44: alt açma ünitesi almayacak mısın?onlar çok kullanışlı oluyormuş.Birde halıyı daha küçük seçsen daha iyi durur diye düşündüm.Sanıyorum kız bebek olacak soft pembe yada pudra rengi küçük bir halı ve aynı tonlarda pembe tül perde hoş durur diye düşünüyorum.Sticker yerine oyuncak ve dönencelerlede dekorasyonu tamamlayabilirsin.Şifonyerin üstünede küçük bir abajur güzel olur.Tabi nacizane öneriler.Sen gönlüne göre en iyisini bilirsin

çok iyi yapmışsnız hepsi dolandırıcı
görüntüsü kötü olsa bile arsızca isteyene vermem ben.Durumu kötü olan birilerine zaten içimden gelir veririm. Ama şart koşar gibi bebeğimin sağlığı için vermem. yüreğim dayanmadığı için veririrm. Bebeğim de Allah'ıma emanet.

Bugün, bu hafta ve gelecekteki tüm günler siz dostlara şans getirsin.
Diliyorum ki;
Güne iyi başlayın,Üzgün olmayın
Nefret etmeyin,Aşkı yaşayın
Yaşamı sevin,Dünü unutun
Işığınızı yansıtın
NE OLURSA OLSUN GÜLMEYİ UNUTMAYIN..
Günaydın..Günaydın..Günaydın herkese.

kızlar benım dunden beri bebekim cok hareket etmiyodu korktum merak ettım ama dun ev supurdum yoruldum sabah eşim dr aramıs anne eğer efor sarfettiyse yorulduysa bebek anneyle paylasır bu yorgunluğu normal demiş ama takıp etsin yinede demişş

günaydin kızlar ,

biz geldik , nasilsiniz ? biz idare ederiz . malum pazartesi sendromu yasiyoruz

günaydın herkese,,

sağlıklı,mutlu,huzurlu bir hafta dilerim...

haftasonu antalya öyle bir sıcaktı ki sanki ağustos ayı idi.hatta size bir de fotoğraf ekleyeyim.deniz çarşaf gibiydi.yegenim denize girdi.eniştemle eşim balık tuttu.biz de dinlendik sahilde deniz havası aldık oğlumla

Son düzenleme:
ben biraz alıngan biraz tersimden kalktım sanırım :)) böle şu anda herşeye sinirleniiyorum.Eşim şu ana kadar bebişimie hiç bişey almadı annesi alıcakmış haftaya gidelim dedi cumartesi alalım herşeyini kayınvalidem.tamam dedim.Sonrasında hastaneye şker yaptırıcam dedi.Mevlüdede güze3l bişeylwer bakarız dedi.Eşim haziranda gelin evi temizlemeye demiş annesine gelicekler .Ben hep duyuyorum snrada.Şimdi nedense çok kızıyorum.Ben eşimle gidip akmak almak istiyorum yada kendim karar vermek istiyorum yine ben karar vericem ama niye onu beklim eşim mutlu ohh herşeyi annesi yapıcak çünkü ama ben mutsuzummmm ( alınganlık sendromumu yaşıyorumm acaba.

Çamlıca erdem hastanesi

Normal 600
sezeryan 1000
epidural normal 1.200
epidural sezeryan 1.250
Nst.20 tl dir arandı teyid edildi.
Bu hastaneyi bileniniz varmı?

ben ümraniyedeki erdem hastanesine gitmiştim birkaç test için.
doğum bolümünden herkes çok memnunmuş ama ssk tarzı bi hastaneydi çok kalabalık pek lüksü filan yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…