offf aman allahım 250 sayfa olmuş naptınız kızlar..
1 hafta arayı actık... görüşmeyeli nasılsınız bakalım..?? biz iyiyiz oğluşumla.. şimdilik bir sorunumuz yokinşallah olmasında sadece bazen çok az hissediyorum o da korkutuyo beni.. :18:
yarimcim seninle aynı fikirdeyim..zaten duvar kağıdı mavi,perdesi mavi,halısı ve bikaç aksesuar aldım mavi onlar ..ama kocam alıcağımız beyaz bile olsa bikaç yerine sticker yapıştırırız daha eğlenceli olur diyoEki Görüntüle 696597 şöyle bir şey yapıştırsak mobilyanın belirli yerlerine kötü olurmu ki?
arkadasım aynı sorun bendede var dunden beri az hissediyorum morkuyorum sabahtan beriiii bu gecede kotü rüya gordüm
meryln odanız harıka olmus canım yaa gule guel kullanınkıscenle ama kafama takıldı o ka cok dolap cok degılmı bebıse yaaa:44:
bnm 4-5 gündür öyle az hareket ediyo çok seyrek aralıklarla doktora daha 2 hafta var gitmeye bilmiyorum nasıl olcak
Güneş lekem zaten 4 yıldır alnımın sol köşesinde varDaha çok ve kalıcı olmaması için krumaya çalışıyorum...
Aynısınımı beğendik bakalım :)) Benim ki sağdaki beyaz üzerine mavi çizgisi olan Funnababy Uyku Seti 70x130 Cm Smile
Kızlar kalabalık ortamda bebek hasta olur dedim de aklıma geldi şubatta doğum yapan bi arkadaşım var. Doğumda hastaneye bütün akrabaları falan gelmiş ve hepsi de bebeği kucaklarına alıp şapır şupur öpmüşler. Minicik bebek enfeksiyon kapmış ikinci gün antibiyotik başladılar((( ve de ağlamaktan bebek faranjit oldu bi de onun tedavisini gördü. İçim gitmişti çok üzülmüştüm. Tabi gelenler de düşüncesizmiş ben şahsen kimseye vermeyi düşünmüyorum bu olaydan sonra korktum
günaydin cnm , iyiyiz şükür teyzesi bişeyimiz yok ,
sen nasilsin ? o kramlar bendede oluyo 3-4 günde agrisi geçmiyo
biraz önce geçmişi okumaya başlamıştım cumartesiye yeni geçebilmiştim.o kadar da alıntı yaptım sonra işim çıktı bilgisayar da kapanmış gitti hepsi.neyse okuyabildiğim kadar okurum yine.biz de cuma kontroldeydik.bir problem yok allaha şükür.bebeğim 1461 gr olmuş.boyu da 39.7.doktora normal mi dedim normal dedi.önemli olan da o zaten.ben de 61 olmuşum.maşallah hamileliğimin başından beri 15 kilo almış oldum şimdilik.başlarda izin de baya konuşulmuş.aslında vsn sana sorularım var benim de.sorarım bir ara
ben üsttekini daha çok beğendim canım
gerçekten ben de şaşıyorum.konyadayım ben de,burda da genelde 400 -500 civarı.
benim de ucunda katı sarı sarı birşeyler oluyor bu ara.sıkmaya çalışma canım.
ben kzımda da 2 yaşına kadar park yatak kullandım.2 yaşına gelince de baza aldım.oğluma da böyle yapcam.büyüyenlerin hepsi kaliteli çıkmıyor.yine de kalitelisi olursa onlarda kullanışlı da büyümeyen bebek karyolaları çok gereksiz bence.en fazla 3-4 yaşına kadar yatacak.park yatak gibi kaldırıveremiyorsun da yer kaplıyor anca.
şimdi çoktan yeğenini görmüşsündür de rahatça kucağına al ne olacak.o kadar titizlenmemk lazım.benim kızım 17-18 kilo onu bile kaldırıyorum ben kaç kere.gerçi herkes tepki gösteriyor ben de abartıyorum ama ,öyle kolayca birşey olmaz rahat olmalıyız bence
yukarda da bahsettim de büyümeyen beşikler bence kullanışsız.
ne güzel gözünaydın,güzel şeyler duymuşsun işte.ben de bir daha ki gidişimde odalara bakıcam.
belki pudra rengi falan olursa olabilir.ama çok fazla renkolunca göz yoruyor bence.
aynen kulaktan ve alından ölçenler rahat oluyor.medisana alından ölçer var bende.çok memnunum.her zaman doğru sonuç veriyor.
çok güzel olmuşlar bayıldım eline sağlık
çok beğendim güle güle kullansın
ederiz tabiki inşallah güzel şeyler duyarsın endişe etme
offf aman allahım 250 sayfa olmuş naptınız kızlar..
1 hafta arayı actık... görüşmeyeli nasılsınız bakalım..?? biz iyiyiz oğluşumla.. şimdilik bir sorunumuz yokinşallah olmasında sadece bazen çok az hissediyorum o da korkutuyo beni.. :18:
Nasilsiniz. Biz cok iyiyiz cok sukur dun kizimizin odasini yerlestirip halisini serdik cook eksik var daha ama yinede foto koyalim dedikEki Görüntüle 697722 Eki Görüntüle 697722
Sticker uyku seti raf sus perde oooo cok is var daha hali evde kullanmadigim haliydi pembe istiyordum ama yesil oldu sizce perdede yesilmi olsun yoksa pembe olurmu yaaa kararsiz kaldim hanimlar
off kızlar yha bugun hastaneye yuruyerk cıktm kadınn bırı bakarmısn ddı efendım ddm bebgnn saglığı için bıze bıraz para verrmısn ddı bnde vermedm cunku kadın gayet guzel gıyımlı elı ayagı tutuo oğluda vardı yannda cok duzgnlerdı yanı vermedm daha cok ıhtıyacı olanlara verıyorum zaten ne bılım yha versemydmkı bebgnn saglıği için demştı puff(((
benim eltimde cihangirde oturuyor.bende eskiden gümüşpalada oturuyodum :)
Çamlıca erdem hastanesi
Normal 600
sezeryan 1000
epidural normal 1.200
epidural sezeryan 1.250
Nst.20 tl dir arandı teyid edildi.
Bu hastaneyi bileniniz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?