2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

günadyin ,

erdeme gidenler memnun , ama ben tavsiye etmiyorum , evime 500 metre çakmak erdem ama şiddetle hayir diyorum

adresini ver ben göndereyim canim

benimde evlilik yildonumum 24 temmuz :))

aaa çakmaktami oturuyosunn ??

canim , alinganlik yapiyosun , çok takilmamaya çaliş ,

ama bence eşinin ailesi ile alışverişe gitmeden önce sen eşinle çık 1-2 parça ilk eşyalarindan kendiniz bakin alin derim . sonra onlarla gittiğinde kalanlari alirsin .

bende pembe istemiştim canm ama bu halı evde vardı kiracı olunca alıyorsun başka yere uymuyor 3. evim 3-4 tane halı var boşta tekrar almayayım çiçekli falan diye bunu serelim dedik. halı alacak olsam sorun yoktu perdesini de pembe alacaktım. şimdi renkli alayım yeşil pembe sarı falan karışık bulabilirsem tabi sticker mobilyalara zarar verio demiş biri tekrar düşüneyim bari beşik kapının yanında dursun dedik oturma odasıyla karşı karşıya oturunca bakar dururum diye alt açma almayacağım zaten oda kullanılmayacak çok fazla diye düşünüyorum gündüz yatırırsam yatırırım gece odamız için parkyatak alacağız pöff çok iş var daha:18::18::18:

günaydın anneler bugün kızımı görmeye gidicem çok heyecanlıyım. bu sefer iki randevu arası 1,5 aydı o yuzden çoook merak ediyorum tontişim ne durumda.

cumartesi günü kızım hiç hareket etmedi sadece sabah bir iki tekme atmıştı. akşam 9 gibi iyice panik oldum hastaneye gittik. nst ye bağladılar. kalp atışları normal çıktı. ebe hanım biraz bastırıp rahatsız edince de 4 kez hareket etti. herşey normal çıktı yani bizde rahatlayıp evimize döndük.kızım çok uslu ama bizi meraklandırıyor işte. böyle böyle 2 ay daha geçecek. annelik zormuş..

Canım duanı okudum allah kabul etsin inş

Kızlar günaydın herkese biz geldik kızçemle nasılsınız bakalım gene gevezesiniz haaa maşallah hepinizee

nisayy çok güzel olmuş kızçenin odası halında güzel ayrıca ona uygun perdede bulursun turunculu ,yeşilli felan güzel olur yani hep pembe olacak diye bir kaide yokki

Kızlar buda kızımın odasına aldığım kapı süsü
umarın ekleyebilmişimdir kızlar nasıl sizceee

Eklentiler

• $Mahmut-3212-Bebek-Odasi-Kapi-Susu-Aydede-Tullu-Pembe-26172.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 50
Cnm bazen öyle oluyo benimki de daha önce biraz geriydi geçen haftaki kontrolde toparlanmıştı gününü yakalamıştı. Sen içini ferah tut zaten Allah korusun doktor endişelenecek bişe olsa söylerdi

tşkler canim ,

bakalim 21 mayista kontrol var . o zaman belli olucak.

Günaydın herkese benimde randevum 12 de çok heyecanlıyım ilk kez bu kadar uzun ara verdim,hep çift doktora gidiyordum şimdi ise 1 ay oldu kızımı göremedim,güzel haberlerle döneriz inşallah hepimiz

kızlar selam, kaç gündür yoktum o kadar yazılmış ki çok istesem de maalesef işlerim nedeniyle okuyamayacağım, dilerim herkes iyidir keyfi yerindedir, biz yorgunuz meraklıyız, ctesi günü kağıthaneye gittik euroflora diye bir yere bakmaya pet tabak vs aldık asıl gidiş amacımız süslemelerle ilgili birşeyler almaktı onlardan da aldık, ama hala bebek şekeri yapmayanlar varsa karton kutu vb bir sürü aksesuar var, yakınsa bakılabilir, net sitesi de euroflora. com olmalı, netten satış siteleri de var sanırım sayfa yönlendiriyor fiyat konusunda bilginiz olsun diye bakılabilir..
sanki al al bitmiyor gibi, o kadar şey aldık halısı perdesi vs eksik daha bir sürü de şey var hastane çantası için, sanki unnadoya falan çalışıyoruz bu aralar, sahi ben unnadodan primalarını da sipariş ettim, 4lü paketler oldukça ekonomik, 4tane 3-6 kg, 2 tane de ,5 kgluk sipariş etmiş oldum, şimdi bu ctesi kv ve temizlikçi abla gelecek odasındaki fazla hurçları düzenlememe yardım edecekler inş ve sonra mobilyaları gelecek, tabii kv kafasına göre odayı nasıl değiştirecek bilemiyorum ya nyse... çok konuştum mucxxx

okuyabildğim birkaç sayfada da yazmadan duramadım, yeni ciciler alanlar odalarını tamamlayanlar hayırlı olsun :))

günaydin kızlar ,

biz geldik , nasilsiniz ? biz idare ederiz . malum pazartesi sendromu yasiyoruz

selam şekerim ben de öyle, bir de pazar günü abahtan akşam 21e kadar kurslarda sürününce hiç keyfim yok bugün

ay maaşallah özendim çok

doğumdan 1 hafta önce catı muayenesi yapılıyormuş pazartesi kontrole gittiğimde doktor söylemişti cnm ancak o zaman gerçek çatı genişliği belli oluyormuş.

aaa kesin yapıyorlarmıymış kimisi pek sağlıklı birşey değil diyor da o yüzden, bazı dr hiç yapmıyormuş, allah allah

aLLAH YARDİMCİMİZ OLSUN CANİM..

yapışkanlı ürünleri herhangi bir zeminden iz bırakmadan çıkarmak istediğinizde, fön makinesini sıcak tarafını açarak o etiket-sticker vs. ısıtın sonra köşesinden tutup çekmeye başlayın (ısıtarak arkadaki yapşkanı eriterek sökün) hiç lekesiz kısa sürede kurtulabilirsiniz o sticker etiket vs lerden...

Benim dr Nihan karakaya tahlilleri ssk da yaptırdığım için hep bana sormuyor ben direk eline veriyorum bu ay bunları yaptırdım diye.
Hatta çıkarken bakalım sizden tahlil isticemmi diye yok bu zamanlarda tahlil istemicem sizden dedi.
Ama çok çabuk konuşuyor ki ben her gidişlimde hep bomboştu kimse beklemiyordu yani.Bi acelesi var hep.Mimik hareketleriyle çok alaycı gibi geliyo her sorduğum soruya öyle cvp veriyo bilemiyorum belkide iyi bir dr dur.Pek adını duymadım ...

günadyin ,

erdeme gidenler memnun , ama ben tavsiye etmiyorum , evime 500 metre çakmak erdem ama şiddetle hayir diyorum

canım ben çamlıca erdeme gitmeyi düşünüyorum.orası çok yoğun değilmiş heralde 1 defa gidicem Adalet zati ye(Z.kamil den gelme dr)bakalım memnun kalacakmıyım.

benim doktorumda yapmıyormuş bebek aşırı kilolu değise doğum kanalına girdiyse 140dan kısa değilsen ultrasonda herhangi bi problem yoksa yapmaya gerek yok dedi.

fiyatlar burdaki özel hastanelere göre uygunmuş baya.
sagol canim hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunlerde gelicek insallah dogum hikayeleri icinde topik acmanin zamani geliyor bu arada :))

ayy evet ne heyecanlı o hikayeler.
ben Ordu'da doğum yapacam annemın yanında özel hastane meditech tek kişilik oda normal dogum 350 lira sizin fiyatlar cok ucukkkkkkkk ya
bizde mi ordu ya gelsek doğum için.fiyatlar çok uçuk burada.
bnde onu bılmıodum :)) bulgur plavı kompostolar aşure su cok sut yapıomus :)) bnde bnları bılıorm
çiğ soğan çok iyi süt yapıyormuş ve bol su.
benım arkadasım yaralar yuzunden ilk bebegını emziremedi ama ıkıncısınde soğan surdu we emzırdı o yuzden sakın bu oneriyi hafıfe almayın kızlar mutlaka cantanıza soğan koyun
evet de bütün odayı soğan kokusu kaplayacak
ve tahin helvasi sut yapan besinlerin basinda geliyor
yalnız iyi de kilo yapıyor.yengemden biliyorum

markası ne canım bunun rengi çok güzelmiş.güle güle kullanın.
sıkma canım sıkmak iyi değil.
8.aydan sonra gelebilrimiş süt.gelmezse de problem yokmuş.
gelse dah isakin sıkma colostrum denilen ilk ağız sütü bebeğin o .antibiyotik niyetine.yabana atma
iyi haberlerle gelirsin inş.
ben ablamınkini kullanacağım .medelanın elektrikli göğüs pompası.bebek emiyormuş gibi sağıyor göğsü.çok memnundu ablam.çalıştığı için sağmak zorundaydı.

ne güze lhaberlerle geldin.maşallah size.
rica etsem listeden bize de bahseder misin?

tünaydın kızlar... ben sıcaklardan delirmek üzereyim... sabah güneşi de direkt yatakodamıza vuruyo... dellenicem az kaldıııııı
benimde en nefret ettiğim şeydir.yatak odama sabah güneşinin vurması.

evlenince böyle oluyormuş demekki insan
sana bişey sorucam kaç gündür aklımda. sen evlendikten sonra sgk dan soyisim değişikliğiyle ilgili bişey yaptın mı?
canım ben de değiştirmemiştim.reçetelerde sıkıntı yaşıyrdum eczanede.2 soy ismimi de reçeteye yazarsa doktor sıkıntı yaşamıyordum.muhasebeciye sordum sgk ya dilekçe vermek gerekiyormuş.ben de yeni soyismimi görüyordum bütün resmi işlemlerde ama sgk dilekçe istiyormuş.neyseki ben gitmeden muhasebecimiz yerime halletti sağ olsun.
çok güzel olmuş canım.güle güle kullansın bebeğin
kızlar teşekkür ederim... olmadı salı sorarım artk ne zamansa ona göre hazırlıklı giderim çatı muayenesi için...
canım daha çok erken onun için.neden acele ediyorsun yok çatı muayenesi yok erken doğum . azıcık rahat ol.38-39. haftadan sonra yapıyorlar hem onu.daha 30. haftadasın.keyfini çıkar hamileliğin
evet canım söylemişlerdi bana da.
bir tanıdıgım hamileliğinde 7 tane hatim indirmiş bebeği için.Allah kabul etsin.

maşallah size evet ben de aklıma geldikçe soracağım izinle ilgili sorular.
ben de yorulunca hareketlerinde azalma hissediyorum .bana da aynı şeyi söyledi doktor.bir de pozisyona göre de hareketi kısıtlanabiliyormuş.paranoyak yapıyor hamilelik biraz insanı.

ben ilk 3 ay cakmak erdeme gıttım , tansıyonumu ve kılomu hıc olcmedıler , aptıgı tahlıllerı tekrar ıstedıler , cok beklıyoruz , doktor hıc bılgılendırme yapmadı , tıcarı amaclı davranısları cok fazla gıbı , duyduguma gore dogumda bebekte bısey olmasa bıle yogun bakıma kuveze vs alabılıyorlarmıs , devletten extra alabılmek ıcın vs vs . Sonra camlıca erdeme gıdeyım dedım ayse yada aysegul hnmıa , aradım doktor burda dedıler gıttım doktor yok dedıler .

Adalet hnmı cok tavsıye edıyor herkes ama cok yogunmus , rand almak vs zor oluyormus dedıklerıne gore .

tünaydın kızlar...
dün anneannemizi gönderdik... bu sabah yalnız kahvaltı yaptık... kahvaltıdan sonra da evimizi bi silelim dedik... sonra da oturduk tv-laptop karşısına... başlasın miskinlik saati yarın Ayliz'i görmeye gidicez babişkoyla... çok heyecanlıyım büyüdümü acaba bizim zilli kızımız

Günaydın güzel anneler ve onların tosbaaları.. Haftanız sağlıklı, huzurlu, keyifli ve bol tekmeli geçer inşallah! bebişim52, adiyeff, essue, admen canlar duanızı okudum Allah kabul etsin, meleklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inş.
admen canım bugün kontrolün ve şeker yüklemen varmış inşallah iyi haberlerle gelirsin canım.
merln meleğinin odası süper olmuş sağlıkla huzurla kullanın inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…