Acaba doğumum kaça patlıcak.
Az önce aradım Koşuyolu Medipolü
normal 1.750
sezeryan 2.600
epidural normal 750 fark
epidural sezeryan 500 fark
nst 70
ve fiyatlar temmuzda %15 %20 gibi artıcakmış haberiniz olsun...
eşim erdem hastanesi çok uygun gidenler memnunmuş diyor ama offff
ayyyyyy korktummm hemen baslıyorum tekrardan
acenu o zaman bende vazelin kullanayımm köy gibi bi yerdeyım burda bebe yağı bulamam şimdilik vazelinle idare edeyimm çok korkuyorum çatlaktan ben yaa )):
raginda bencede ilk resımdekı daha guzell
park yatagı nerden alıyorsun ınternetten mı bende kırmıızı alacagım unisex bi renk olsun belkı sonrakı kız olur (
ay 24 temmuzda olsn benım dogum gunum:)))
belki benim bebısde 30 temmuzu beklemezse aynı gun dogmus olurz:)
fıyatlar bıraz yuksek geldı bana. bende antalyada cok guzel bı ozel hastaneye gdyorm normal 1.500 sezeryan2000 olcka galiba
haha:)hepsı kafasına gore takılcak napcan
güle güle kullan cnaım:)
ay paşamm benım az once dondurma yedımm olsakı paşamm sevıyorr
suanda mıdemın ustunde ayakları ıle vuruyor pıtırr pıtırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrayy kuzumm benımmm KURBAN OURUM YARADANAAAAAAAAAAAAAAAAA PAŞAM BENIMM AYAKLARINI YERIM BEN ONUNNNNNNNNNN
YOK YA öle deme bebeklerımız ıı olsun da varsın catlayalım yaaaaaaaaa
bende cok yıyorum sebzeyı ve meyveyı ve apşam da ıı cok sukurrrrrrrrrrrr hele esımı dınleyıp bulgur pılavı yesemm tam olucakk daa yemıyorumkı :26:yoksa haftada en az ıkı kere ye dıye ısrar edıyorrrrrrrrrr
ne ka pahalı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
cakmak takı ıse ben bılıyorum bende ord otruyordum annem amalıyat olmustu orda cnm benım seneler oncee kadın dogumdann ama sımdı nasıl bılemem ama genelde hep oraya gıersık ozele ıhtıyac oldugundaa yanı yarımde orda yakın otyuruyordu sanırm
ben biraz alıngan biraz tersimden kalktım sanırım :)) böle şu anda herşeye sinirleniiyorum.Eşim şu ana kadar bebişimie hiç bişey almadı annesi alıcakmış haftaya gidelim dedi cumartesi alalım herşeyini kayınvalidem.tamam dedim.Sonrasında hastaneye şker yaptırıcam dedi.Mevlüdede güze3l bişeylwer bakarız dedi.Eşim haziranda gelin evi temizlemeye demiş annesine gelicekler .Ben hep duyuyorum snrada.Şimdi nedense çok kızıyorum.Ben eşimle gidip akmak almak istiyorum yada kendim karar vermek istiyorum yine ben karar vericem ama niye onu beklim eşim mutlu ohh herşeyi annesi yapıcak çünkü ama ben mutsuzummmm( alınganlık sendromumu yaşıyorumm acaba.
bende pembe istemiştim canm ama bu halı evde vardı kiracı olunca alıyorsun başka yere uymuyor 3. evim 3-4 tane halı var boşta tekrar almayayım çiçekli falan diye bunu serelim dedik. halı alacak olsam sorun yoktu perdesini de pembe alacaktım. şimdi renkli alayım yeşil pembe sarı falan karışık bulabilirsem tabi sticker mobilyalara zarar verio demiş biri tekrar düşüneyim bari beşik kapının yanında dursun dedik oturma odasıyla karşı karşıya oturunca bakar dururum diyeCanım güle güle kullan çok hoş durmuşacaba beşikle dolabın yerini değiştirsen nasıl olur :44: alt açma ünitesi almayacak mısın?onlar çok kullanışlı oluyormuş.Birde halıyı daha küçük seçsen daha iyi durur diye düşündüm.Sanıyorum kız bebek olacak soft pembe yada pudra rengi küçük bir halı ve aynı tonlarda pembe tül perde hoş durur diye düşünüyorum.Sticker yerine oyuncak ve dönencelerlede dekorasyonu tamamlayabilirsin.Şifonyerin üstünede küçük bir abajur güzel olur.Tabi nacizane öneriler.Sen gönlüne göre en iyisini bilirsin
Cnm bazen öyle oluyo benimki de daha önce biraz geriydi geçen haftaki kontrolde toparlanmıştı gününü yakalamıştı. Sen içini ferah tut zaten Allah korusun doktor endişelenecek bişe olsa söylerdi
günaydin kızlar ,
biz geldik , nasilsiniz ? biz idare ederiz . malum pazartesi sendromu yasiyoruz
günaydın herkese,,
sağlıklı,mutlu,huzurlu bir hafta dilerim...
haftasonu antalya öyle bir sıcaktı ki sanki ağustos ayı idi.hatta size bir de fotoğraf ekleyeyim.deniz çarşaf gibiydi.yegenim denize girdi.eniştemle eşim balık tuttu.biz de dinlendik sahilde deniz havası aldık oğlumla
Eki Görüntüle 698213
doğumdan 1 hafta önce catı muayenesi yapılıyormuş pazartesi kontrole gittiğimde doktor söylemişti cnm ancak o zaman gerçek çatı genişliği belli oluyormuş.
kızlar selam, kaç gündür yoktum o kadar yazılmış ki çok istesem de maalesef işlerim nedeniyle okuyamayacağım, dilerim herkes iyidir keyfi yerindedir, biz yorgunuz meraklıyız, ctesi günü kağıthaneye gittik euroflora diye bir yere bakmaya pet tabak vs aldık asıl gidiş amacımız süslemelerle ilgili birşeyler almaktı onlardan da aldık, ama hala bebek şekeri yapmayanlar varsa karton kutu vb bir sürü aksesuar var, yakınsa bakılabilir, net sitesi de euroflora. com olmalı, netten satış siteleri de var sanırım sayfa yönlendiriyor fiyat konusunda bilginiz olsun diye bakılabilir..
sanki al al bitmiyor gibi, o kadar şey aldık halısı perdesi vs eksik daha bir sürü de şey var hastane çantası için, sanki unnadoya falan çalışıyoruz bu aralar, sahi ben unnadodan primalarını da sipariş ettim, 4lü paketler oldukça ekonomik, 4tane 3-6 kg, 2 tane de ,5 kgluk sipariş etmiş oldum, şimdi bu ctesi kv ve temizlikçi abla gelecek odasındaki fazla hurçları düzenlememe yardım edecekler inş ve sonra mobilyaları gelecek, tabii kv kafasına göre odayı nasıl değiştirecek bilemiyorum ya nyse... çok konuştum mucxxx
okuyabildğim birkaç sayfada da yazmadan duramadım, yeni ciciler alanlar odalarını tamamlayanlar hayırlı olsun :))
selam şekerim ben de öyle, bir de pazar günü abahtan akşam 21e kadar kurslarda sürününce hiç keyfim yok bugün
ay maaşallah özendim çok
aaa kesin yapıyorlarmıymış kimisi pek sağlıklı birşey değil diyor da o yüzden, bazı dr hiç yapmıyormuş, allah allah
bence mobilyaların üzerine hiçbir şeyyapıştırmayın. Gerekirse duvarlara yapıştırın
mobilyaların boyasını çok yıpartıyor
kenarı filan kalkarsa cok kotu duruyor bu sefer cıkartayımdeseniz yeri kalıyor farklı renkte ...ı - ıh
canım bende medipolde leyla hanıma gittim kaç ay boyunca,kadın ayrıntılı ultrason dışında birtane tahlil istemedi benden,26.haftama gelmişim nerdeyse şeker yüklemesini hatırlatıyorum aa evt 28.haftada değilmiydi o diyor,dünyanın parasını verdik hizmet yok,ssk doktoru gibi 5 dak.da gönderiyordu en sonunda bıraktım hatta komple hastaneyi değiştirdim,1 kere gittim 2.si 11 mayısda şimdilik memnunum bakalım bu nasıl olacak..
günadyin ,
erdeme gidenler memnun , ama ben tavsiye etmiyorum , evime 500 metre çakmak erdem ama şiddetle hayir diyorum
benim doktorumda yapmıyormuş bebek aşırı kilolu değise doğum kanalına girdiyse 140dan kısa değilsen ultrasonda herhangi bi problem yoksa yapmaya gerek yok dedi.kızlar selam, kaç gündür yoktum o kadar yazılmış ki çok istesem de maalesef işlerim nedeniyle okuyamayacağım, dilerim herkes iyidir keyfi yerindedir, biz yorgunuz meraklıyız, ctesi günü kağıthaneye gittik euroflora diye bir yere bakmaya pet tabak vs aldık asıl gidiş amacımız süslemelerle ilgili birşeyler almaktı onlardan da aldık, ama hala bebek şekeri yapmayanlar varsa karton kutu vb bir sürü aksesuar var, yakınsa bakılabilir, net sitesi de euroflora. com olmalı, netten satış siteleri de var sanırım sayfa yönlendiriyor fiyat konusunda bilginiz olsun diye bakılabilir..
sanki al al bitmiyor gibi, o kadar şey aldık halısı perdesi vs eksik daha bir sürü de şey var hastane çantası için, sanki unnadoya falan çalışıyoruz bu aralar, sahi ben unnadodan primalarını da sipariş ettim, 4lü paketler oldukça ekonomik, 4tane 3-6 kg, 2 tane de ,5 kgluk sipariş etmiş oldum, şimdi bu ctesi kv ve temizlikçi abla gelecek odasındaki fazla hurçları düzenlememe yardım edecekler inş ve sonra mobilyaları gelecek, tabii kv kafasına göre odayı nasıl değiştirecek bilemiyorum ya nyse... çok konuştum mucxxx
okuyabildğim birkaç sayfada da yazmadan duramadım, yeni ciciler alanlar odalarını tamamlayanlar hayırlı olsun :))
selam şekerim ben de öyle, bir de pazar günü abahtan akşam 21e kadar kurslarda sürününce hiç keyfim yok bugün
ay maaşallah özendim çok
aaa kesin yapıyorlarmıymış kimisi pek sağlıklı birşey değil diyor da o yüzden, bazı dr hiç yapmıyormuş, allah allah
Acaba doğumum kaça patlıcak.
Az önce aradım Koşuyolu Medipolü
normal 1.750
sezeryan 2.600
epidural normal 750 fark
epidural sezeryan 500 fark
nst 70
ve fiyatlar temmuzda %15 %20 gibi artıcakmış haberiniz olsun...
eşim erdem hastanesi çok uygun gidenler memnunmuş diyor ama offff
sagol canim hayirlisiyla kucagimiza aldigimiz gunlerde gelicek insallah dogum hikayeleri icinde topik acmanin zamani geliyor bu arada :))
bizde mi ordu ya gelsek doğum için.fiyatlar çok uçuk burada.ben Ordu'da doğum yapacam annemın yanında özel hastane meditech tek kişilik oda normal dogum 350 lira sizin fiyatlar cok ucukkkkkkkk ya
çiğ soğan çok iyi süt yapıyormuş ve bol su.bnde onu bılmıodum :)) bulgur plavı kompostolar aşure su cok sut yapıomus :)) bnde bnları bılıorm
evet de bütün odayı soğan kokusu kaplayacakbenım arkadasım yaralar yuzunden ilk bebegını emziremedi ama ıkıncısınde soğan surdu we emzırdı o yuzden sakın bu oneriyi hafıfe almayın kızlar mutlaka cantanıza soğan koyun
yalnız iyi de kilo yapıyor.yengemden biliyorumve tahin helvasi sut yapan besinlerin basinda geliyor
Tatlım ben 8. ayıma giriyorum ve hiç çatlağım yoktu 3-5 gün öncesine kadar ama bikini bölgemden yukarıya doğru cok hafif başladı 2 gün krem sürmedim ondanda olablr sen sen ol ihmal etme kremleri ve bol su iç,park yatağa gelince ben bunu aldım ayrı oda yapcağım için gayet de güzel yani bi bakalblrsinEki Görüntüle 697061
sıkma canımKızlar bişi sorucam göğsünden süt gelen varmı benim hala bişi yok sıkıncada acıyoo normal mi doktora sorsam mı aceppp :26::26::26::26::26::26::26::26:
Bu arada teyzeleri haftaya kızımı görmeye gideceğiz inşş özledim minnoşumu
ben ablamınkini kullanacağım .medelanın elektrikli göğüs pompası.bebek emiyormuş gibi sağıyor göğsü.çok memnundu ablam.çalıştığı için sağmak zorundaydı.Hep bu dersler yüzünden doğru düzgün bakamıyorum size ya poff geçmişi bile yarım yamalak okudum kızlar,neyse herkes umarım iyidr havalar gitgide ısınıyoo güneş pozitif enerji veriyo bana resmen daha mutlu hissediyorum kendimi,buarada göğüs pompası alan var mı ben lansinohun manuel olanını aldım deneme amaçlı kremini pedini ve şişelerini de tabi bir de göğüs kalkanı aldım umarım işe yarar buarada kafama göre oldu biraz ama göbek bakım setini de aldım..
Kızlaaaaaaaaaaar kızımla kontrolümüz vardı bildiğiniz üzere.....
Çok mutluyum suyum normal(şeker hastalarında su fazlalığı tehlikeymiş)
Kızımın kafa büyüklüğü normal.
Boyu tam değil ama yaklaşık 35 cm civarı
Kilosu tam tamına 1.013 gr.
Karın çevresi 3 gün önde gidiyor dedi.(1 haftadan çok önde giderse iyi değil dedi.)
Duruş şekli kafası tam göbeğimin hafif yanındaydı sağ kasığıma doğru poposu ve sol kasığıma doğru bacakları duruyodu.Bisiklet sürüyodu resmen tekmeledi durdu ultrasonla bakılırken.
Maalesef yine göstermedi yüzünü kollarının arasına aldı kafasını gözünün biriyle burnunu gördüm tontişimin.
Ben kilo olarak 1.600 gr almışım bu ay ve çok güzel dedi.
Tahlillerime iyi dedi kan ilacımı değişti.
Herşeye pozitif dediniz beni rahatlattınız dedim.
Veeeee 28 temmuzda doğum görünüyor amaaa
14 temmuzdan sonra beklemeye başlıcaz dedi.Anlatıcaklarım bukadar...
Birde temizlenmiş bir oda gezdim mis gibi kokuyodu oda tertemizdi.Kapıyıda biz süslüyoruz dediler.
Doğuma gelirken yanımızda gerekenlerin yazıldığı bir listede aldım.
benimde en nefret ettiğim şeydir.yatak odama sabah güneşinin vurması.tünaydın kızlar... ben sıcaklardan delirmek üzereyim... sabah güneşi de direkt yatakodamıza vuruyo... dellenicem az kaldıııııı
canım ben de değiştirmemiştim.reçetelerde sıkıntı yaşıyrdum eczanede.2 soy ismimi de reçeteye yazarsa doktor sıkıntı yaşamıyordum.muhasebeciye sordum sgk ya dilekçe vermek gerekiyormuş.ben de yeni soyismimi görüyordum bütün resmi işlemlerde ama sgk dilekçe istiyormuş.neyseki ben gitmeden muhasebecimiz yerime halletti sağ olsun.evlenince böyle oluyormuş demekki insan
sana bişey sorucam kaç gündür aklımda. sen evlendikten sonra sgk dan soyisim değişikliğiyle ilgili bişey yaptın mı?
çok güzel olmuş canım.güle güle kullansın bebeğin
canım daha çok erken onun için.neden acele ediyorsun yok çatı muayenesi yok erken doğum .kızlar teşekkür ederim... olmadı salı sorarım artk ne zamansa ona göre hazırlıklı giderim çatı muayenesi için...
evet canım söylemişlerdi bana da.Doğumun rahat geçmesi için bol bol Yasin suresi okumak gerekliymiş, bir de Meryem suresi okunmalıymış.. Ahlak ve yüz güzelliği için de Yusuf suresi... Doğmadan evvel bebek için özel olarak hatim indirmek de bebeğin maneviyatı için çok tesirliymiş...
maşallah sizebiraz önce geçmişi okumaya başlamıştım cumartesiye yeni geçebilmiştim.o kadar da alıntı yaptım sonra işim çıktı bilgisayar da kapanmış gitti hepsi.neyse okuyabildiğim kadar okurum yine.biz de cuma kontroldeydik.bir problem yok allaha şükür.bebeğim 1461 gr olmuş.boyu da 39.7.doktora normal mi dedim normal dedi.önemli olan da o zaten.ben de 61 olmuşum.maşallah hamileliğimin başından beri 15 kilo almış oldum şimdilik.başlarda izin de baya konuşulmuş.aslında vsn sana sorularım var benim de.sorarım bir ara
ben de yorulunca hareketlerinde azalma hissediyorum .bana da aynı şeyi söyledi doktor.bir de pozisyona göre de hareketi kısıtlanabiliyormuş.paranoyak yapıyor hamilelik biraz insanı.günaydın annelerbugün kızımı görmeye gidicem çok heyecanlıyım. bu sefer iki randevu arası 1,5 aydı o yuzden çoook merak ediyorum tontişim ne durumda.
cumartesi günü kızım hiç hareket etmedi sadece sabah bir iki tekme atmıştı. akşam 9 gibi iyice panik oldum hastaneye gittik. nst ye bağladılar. kalp atışları normal çıktı. ebe hanım biraz bastırıp rahatsız edince de 4 kez hareket etti. herşey normal çıktı yani bizde rahatlayıp evimize döndük.kızım çok uslu ama bizi meraklandırıyor işte. böyle böyle 2 ay daha geçecek. annelik zormuş..
benim dr nihan karakaya tahlilleri ssk da yaptırdığım için hep bana sormuyor ben direk eline veriyorum bu ay bunları yaptırdım diye.
Hatta çıkarken bakalım sizden tahlil isticemmi diye yok bu zamanlarda tahlil istemicem sizden dedi.
Ama çok çabuk konuşuyor ki ben her gidişlimde hep bomboştu kimse beklemiyordu yani.bi acelesi var hep.mimik hareketleriyle çok alaycı gibi geliyo her sorduğum soruya öyle cvp veriyo bilemiyorum belkide iyi bir dr dur.pek adını duymadım ...
canım ben çamlıca erdeme gitmeyi düşünüyorum.orası çok yoğun değilmiş heralde 1 defa gidicem adalet zati ye(z.kamil den gelme dr)bakalım memnun kalacakmıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?