nazlı kızcığınızdan hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallahgünaydın annelerbugün kızımı görmeye gidicem çok heyecanlıyım. bu sefer iki randevu arası 1,5 aydı o yuzden çoook merak ediyorum tontişim ne durumda.
cumartesi günü kızım hiç hareket etmedi sadece sabah bir iki tekme atmıştı. akşam 9 gibi iyice panik oldum hastaneye gittik. nst ye bağladılar. kalp atışları normal çıktı. ebe hanım biraz bastırıp rahatsız edince de 4 kez hareket etti. herşey normal çıktı yani bizde rahatlayıp evimize döndük.kızım çok uslu ama bizi meraklandırıyor işte. böyle böyle 2 ay daha geçecek. annelik zormuş..
teşekkür ederizteyzemiz daha iileri sizin olsun. perde dediğin gibi renkli olacak artıkın.Canım duanı okudum allah kabul etsin inş
Kızlar günaydın herkese biz geldik kızçemle nasılsınız bakalım gene gevezesiniz haaa maşallah hepinizee
nisayy çok güzel olmuş kızçenin odası halında güzel ayrıca ona uygun perdede bulursun turunculu ,yeşilli felan güzel olur yani hep pembe olacak diye bir kaide yokki
Kızlar buda kızımın odasına aldığım kapı süsü
umarın ekleyebilmişimdir kızlar nasıl sizceee
hayırlı haberlerle dönüni inşallahhGünaydın herkese benimde randevum 12 de çok heyecanlıyım ilk kez bu kadar uzun ara verdim,hep çift doktora gidiyordum şimdi ise 1 ay oldu kızımı göremedim,güzel haberlerle döneriz inşallah hepimiz
yuppi o zaman kızımn dolaplarına yapıştırabilirim stickeryapışkanlı ürünleri herhangi bir zeminden iz bırakmadan çıkarmak istediğinizde, fön makinesini sıcak tarafını açarak o etiket-sticker vs. ısıtın sonra köşesinden tutup çekmeye başlayın (ısıtarak arkadaki yapşkanı eriterek sökün) hiç lekesiz kısa sürede kurtulabilirsiniz o sticker etiket vs lerden...
tünaydın kızlar...
dün anneannemizi gönderdik... bu sabah yalnız kahvaltı yaptık... kahvaltıdan sonra da evimizi bi silelim dedik... sonra da oturduk tv-laptop karşısına... başlasın miskinlik saatiyarın Ayliz'i görmeye gidicez babişkoyla... çok heyecanlıyım büyüdümü acaba bizim zilli kızımız
fiyatlar burdaki özel hastanelere göre uygunmuş baya.
ayy evet ne heyecanlı o hikayeler.
bizde mi ordu ya gelsek doğum için.fiyatlar çok uçuk burada.
çiğ soğan çok iyi süt yapıyormuş ve bol su.
evet de bütün odayı soğan kokusu kaplayacak
yalnız iyi de kilo yapıyor.yengemden biliyorum
markası ne canım bunun rengi çok güzelmiş.güle güle kullanın.
sıkma canımsıkmak iyi değil.
8.aydan sonra gelebilrimiş süt.gelmezse de problem yokmuş.
gelse dah isakin sıkma colostrum denilen ilk ağız sütü bebeğin o .antibiyotik niyetine.yabana atma
iyi haberlerle gelirsin inş.
ben ablamınkini kullanacağım .medelanın elektrikli göğüs pompası.bebek emiyormuş gibi sağıyor göğsü.çok memnundu ablam.çalıştığı için sağmak zorundaydı.
ne güze lhaberlerle geldin.maşallah size.
rica etsem listeden bize de bahseder misin?
benimde en nefret ettiğim şeydir.yatak odama sabah güneşinin vurması.
canım ben de değiştirmemiştim.reçetelerde sıkıntı yaşıyrdum eczanede.2 soy ismimi de reçeteye yazarsa doktor sıkıntı yaşamıyordum.muhasebeciye sordum sgk ya dilekçe vermek gerekiyormuş.ben de yeni soyismimi görüyordum bütün resmi işlemlerde ama sgk dilekçe istiyormuş.neyseki ben gitmeden muhasebecimiz yerime halletti sağ olsun.
çok güzel olmuş canım.güle güle kullansın bebeğin
canım daha çok erken onun için.neden acele ediyorsun yok çatı muayenesi yok erken doğum .azıcık rahat ol.38-39. haftadan sonra yapıyorlar hem onu.daha 30. haftadasın.keyfini çıkar hamileliğin
evet canım söylemişlerdi bana da.
bir tanıdıgım hamileliğinde 7 tane hatim indirmiş bebeği için.Allah kabul etsin.
maşallah sizeevet ben de aklıma geldikçe soracağım izinle ilgili sorular.
ben de yorulunca hareketlerinde azalma hissediyorum .bana da aynı şeyi söyledi doktor.bir de pozisyona göre de hareketi kısıtlanabiliyormuş.paranoyak yapıyor hamilelik biraz insanı.
Günaydın güzel anneler ve onların tosbaaları..Haftanız sağlıklı, huzurlu, keyifli ve bol tekmeli geçer inşallah! bebişim52, adiyeff, essue, admen canlar duanızı okudum Allah kabul etsin, meleklerinizi sağlıkla kucaklarınıza alırsınız inş.
admen canım bugün kontrolün ve şeker yüklemen varmış inşallah iyi haberlerle gelirsin canım.
merln meleğinin odası süper olmuş sağlıkla huzurla kullanın inşallah..
büyümüştür annesi hiç merak etme.güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.
aLLAH YARDİMCİMİZ OLSUN CANİM..
yapışkanlı ürünleri herhangi bir zeminden iz bırakmadan çıkarmak istediğinizde, fön makinesini sıcak tarafını açarak o etiket-sticker vs. ısıtın sonra köşesinden tutup çekmeye başlayın (ısıtarak arkadaki yapşkanı eriterek sökün) hiç lekesiz kısa sürede kurtulabilirsiniz o sticker etiket vs lerden...
benim doktorumda yapmıyormuş bebek aşırı kilolu değise doğum kanalına girdiyse 140dan kısa değilsen ultrasonda herhangi bi problem yoksa yapmaya gerek yok dedi.
Medipolün verdiği doğuma gelirken getirilmesi gereken liste
Önce tüm evraklar gelecek tahliller filan ayrıntılı yazmıyorum onları.
Eşyalar
Anne için gecelik pijama
Bebek için en az 4 takım çamaşır,bone,eldiven,çorap
Battaniye
Orkid
Diş macunu,Diş fırçası,Tarak
Çorap
Şampuan
Banyo havlusu.
aminn canım hepimizin inş...
wooowwww
ben dr a sormadım o da brşey söylemedi sormaya çekiniyorum açıkçası
aa her hastane veriyor mu acaba boyle liste?
bebek hareketleri azaldı diyen arkadaşlar şuna bi göz atın
http://www............./dosyalar/iyilikhali/hareket.html
günaydın annelerbugün kızımı görmeye gidicem çok heyecanlıyım. bu sefer iki randevu arası 1,5 aydı o yuzden çoook merak ediyorum tontişim ne durumda.
cumartesi günü kızım hiç hareket etmedi sadece sabah bir iki tekme atmıştı. akşam 9 gibi iyice panik oldum hastaneye gittik. nst ye bağladılar. kalp atışları normal çıktı. ebe hanım biraz bastırıp rahatsız edince de 4 kez hareket etti. herşey normal çıktı yani bizde rahatlayıp evimize döndük.kızım çok uslu ama bizi meraklandırıyor işte. böyle böyle 2 ay daha geçecek. annelik zormuş..
günaydın herkese,,
sağlıklı,mutlu,huzurlu bir hafta dilerim...
haftasonu antalya öyle bir sıcaktı ki sanki ağustos ayı idi.hatta size bir de fotoğraf ekleyeyim.deniz çarşaf gibiydi.yegenim denize girdi.eniştemle eşim balık tuttu.biz de dinlendik sahilde deniz havası aldık oğlumla
Eki Görüntüle 698213
Bilmem hastane odasını gezdiren hostes kız verdi ben ona kapı süslüyomusunuz dedim evet dedi sonra yanımızda neler getirmemiz lazım dedim bu listeyi verdi.
nazlı kızcığınızdan hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah
teşekkür ederizteyzemiz daha iileri sizin olsun. perde dediğin gibi renkli olacak artıkın.
kapı süsün çok tatlı güle güle kullanın bunu hastaneyedemi götürüyorlar sadece odasının kapısına mı asıyorlar
hayırlı haberlerle dönüni inşallahh
yuppi o zaman kızımn dolaplarına yapıştırabilirim sticker
aa çok enteresan o kadar hastaneye para vereceğiz tlfda sordum süsleme yapmıyoruz dediler, ben de bir ara gidip göreim hastaneyi diyorum ama erken diye çekniiyorum ama mayıs sonu gibi gideriz kısmetse
ben yarın gittiğimde görmek gezmek istiyorum...
mutlu huzurlu sağlıklı haftalar olsun herkese inş
herkes iyi geçirmiştir haftasonunu umarım ben dün hiç bişi bakamadımm kendime
tam yola çıktık eşimin ark.ı aradı b.çekmece sahilde buluştuk orda vakiit geçirdikk yürüyüş yaptık, havada güzeldi,
sohbet muhabbet derken akşam oldugeri biize yemeğe davet ettim allahtan buzlukta mantım vardı önceden yapııp atmıştım,
bide salata yaptım çaydı meyveydi tekrar dışarı çıkamadık tabi o saatten sonra, benim ihtiyaçlarda başka bahara kaldı artık
bu haftasonuda sınav var bakalım ne etcez
ben bi geçmişi okuyum dünden bene kaynattız sonra kuran okuyup ders çalışıcam şekerler
kızlar bu cumartesi toplanalım demiştik hatırlarsanız... Saat 11-12 gibi kahvaltı olabilir diye düşündük... Dilerseniz gelmek isteyenler aşağıya ekleyebilir, nerden geleceksiniz ve sizin için neresi uygun olur... Ona göre ortak bir nokta tercih edebiliriz... Kahvaltı değil de; çay-kahve olsun derseniz onu da ekleyin lütfen rumuzlarınızın yanına...
Ayrıca bildiğiniz açıkbüfe kahvaltı mekanları varsa önerilerinizi bekliyoruz...
yarim - kayışdağı - kahvaltı - buluşma yeri farketmez... Ataşehir - üsküdar - kadıköy vs.
acenu - ümraniye - kahvaltı - buluşma yeri farketmez... Ataşehir - üsküdar - kadıköy vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?