2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
nazlı kızcığınızdan hayırlı haberlerle gelirsiniz inşallah
teşekkür ederizteyzemiz daha iileri sizin olsun. perde dediğin gibi renkli olacak artıkın.
kapı süsün çok tatlı güle güle kullanın bunu hastaneyedemi götürüyorlar sadece odasının kapısına mı asıyorlar
Günaydın herkese benimde randevum 12 de çok heyecanlıyım ilk kez bu kadar uzun ara verdim,hep çift doktora gidiyordum şimdi ise 1 ay oldu kızımı göremedim,güzel haberlerle döneriz inşallah hepimiz
hayırlı haberlerle dönüni inşallahh
yuppi o zaman kızımn dolaplarına yapıştırabilirim sticker

Son düzenleme:

büyümüştür annesi hiç merak etme.güzel haberlerle gelirsiniz inşallah.

Medipolün verdiği doğuma gelirken getirilmesi gereken liste

Önce tüm evraklar gelecek tahliller filan ayrıntılı yazmıyorum onları.

Eşyalar
Anne için gecelik pijama
Bebek için en az 4 takım çamaşır,bone,eldiven,çorap
Battaniye
Orkid
Diş macunu,Diş fırçası,Tarak
Çorap
Şampuan
Banyo havlusu.

Ağzına sağlık canım Allah kabul etsin inşallah.

slm kizlar bir hafta daha bitti yeni bir haftya basladik gunler yaklasdikca heyecan artiyor bu ara bayagi rahim kasilmam basladi benimde cok yuruyemiyorum miskin miskin oturuyorum oyle garfield gibiyim ayni :85:kizcem kasikta oldugu icinde cok zorlamakta istemiyorum acikcasi

aLLAH YARDİMCİMİZ OLSUN CANİM..

aminn canım hepimizin inş...

wooowwww

benim doktorumda yapmıyormuş bebek aşırı kilolu değise doğum kanalına girdiyse 140dan kısa değilsen ultrasonda herhangi bi problem yoksa yapmaya gerek yok dedi.

ben dr a sormadım o da brşey söylemedi sormaya çekiniyorum açıkçası

aa her hastane veriyor mu acaba boyle liste?

aminn canım hepimizin inş...

wooowwww

ben dr a sormadım o da brşey söylemedi sormaya çekiniyorum açıkçası

aa her hastane veriyor mu acaba boyle liste?

Bilmem hastane odasını gezdiren hostes kız verdi ben ona kapı süslüyomusunuz dedim evet dedi sonra yanımızda neler getirmemiz lazım dedim bu listeyi verdi.

bebek hareketleri azaldı diyen arkadaşlar şuna bi göz atın
http://www............./dosyalar/iyilikhali/hareket.html

bende bi koşu sağlık ocağına gittim geldim. allahtan yakın.. zaten tahlil yaptırmam gerekti 15 günde bir kanımı kontrol ettirmem lazımdı tabi tahlil saati geçmiş yarına kaldı hemde bebeğimi dinledik.. ama çok korkuttu bi 5-6 dk uğrastık kalp atışını almak için sırtı mı dönüktü anlamadım ama duyduk sonunda iyi dedi ebemiz, tabi biz uğraştıkça bey efendi nasıl kaçıyo öyle bir hareket ediyo ki sormayın..

süppeerr yaaaa.
ne güzel keyif yapmışsınızdır.
aahhh çok özendim şuandaaa

mutlu huzurlu sağlıklı haftalar olsun herkese inş
herkes iyi geçirmiştir haftasonunu umarım ben dün hiç bişi bakamadımm kendime
tam yola çıktık eşimin ark.ı aradı b.çekmece sahilde buluştuk orda vakiit geçirdikk yürüyüş yaptık, havada güzeldi,
sohbet muhabbet derken akşam oldu geri biize yemeğe davet ettim allahtan buzlukta mantım vardı önceden yapııp atmıştım,
bide salata yaptım çaydı meyveydi tekrar dışarı çıkamadık tabi o saatten sonra, benim ihtiyaçlarda başka bahara kaldı artık
bu haftasonuda sınav var bakalım ne etcez
ben bi geçmişi okuyum dünden bene kaynattız sonra kuran okuyup ders çalışıcam şekerler

Bilmem hastane odasını gezdiren hostes kız verdi ben ona kapı süslüyomusunuz dedim evet dedi sonra yanımızda neler getirmemiz lazım dedim bu listeyi verdi.

aa çok enteresan o kadar hastaneye para vereceğiz tlfda sordum süsleme yapmıyoruz dediler, ben de bir ara gidip göreim hastaneyi diyorum ama erken diye çekniiyorum ama mayıs sonu gibi gideriz kısmetse

İnş canım güle güle iyi günlerde kullanın inşş... Yok canım ben bunu sadece evim için aldım sanırım hastane odasının kapısını hastane kendi takıyormuş diye biliyorum gerek yok o yüzden görücez artıkınn bide odasını yerleştirsem tam olacak içim rahatlayacak odasına kilim alacam ama nerden bulacam hiç bilmiyom yaaa bide büyüyen beşik meselesi var annnemlere onumu aldırsam yoksa bulaşık makinasımı hala kararsızım park yatagı var çünkü odam için küçük beşik de alınacak gerek kalmıyor büyüyen beşiye offff anam offff çok işimiz var dahaa :44::44::44::44::44::44:

aaaaaaaaaaa
yupppiiiiiii:119:
bugün 31+0 ıızzzzz
ayyy arttk 32 haftalık olduk yaaaaa

aa çok enteresan o kadar hastaneye para vereceğiz tlfda sordum süsleme yapmıyoruz dediler, ben de bir ara gidip göreim hastaneyi diyorum ama erken diye çekniiyorum ama mayıs sonu gibi gideriz kısmetse

ben yarın gittiğimde görmek gezmek istiyorum...

nasıll bu hafta sonumuydu sınaaavvv
ben onu tamamen unutmuştuumm.
sınav yerleride açıklanmıştır kesin.
Hemen bakayım siteye
pööff hiç çekilmez ki ama şimdi yaa

Kızlar bu cumartesi toplanalım demiştik hatırlarsanız... Saat 11-12 gibi kahvaltı olabilir diye düşündük... Dilerseniz gelmek isteyenler aşağıya ekleyebilir, nerden geleceksiniz ve sizin için neresi uygun olur... Ona göre ortak bir nokta tercih edebiliriz... Kahvaltı değil de; çay-kahve olsun derseniz onu da ekleyin lütfen rumuzlarınızın yanına...
Ayrıca bildiğiniz açıkbüfe kahvaltı mekanları varsa önerilerinizi bekliyoruz...

yarim - Kayışdağı - Kahvaltı - Buluşma yeri farketmez... Ataşehir - Üsküdar - Kadıköy vs.
Acenu - Ümraniye - Kahvaltı - Buluşma yeri farketmez... Ataşehir - Üsküdar - Kadıköy vs.

sbh 11 de uyandık dun acık hava bayagı yormuss:26:bahar temızlıgıne basladık yatak daları oturma odası her yer supuruldu oturma odası halısı kaldırıldı balkona atıldı yazlık halısı serıldı sılındı yer yerr salon cekyat altları ve mutfak supurup slınecekk sonrada banyo wc
az dınlenelım dedık aşam la yoksam supururkene batıyor aşam elı ayagıı haylrısı ınsll camları sılmeye eltım gelıcek bende o ara kapıları sılerımm mutfak dolabı ara ara sılıyorum zatenn vee bıttı az cok halılarım temız dogumdan sonra kısa dogru yıkamaya ınsll dgıdecekk sonrada bebısımın besıgı yatak odası genel temzlıgı olacakk ve sorada paşamın st gunlerı sayıcaz ınsl hayırlıs ıleeeaz dınleneelım tabım gercı esım duysa bunca ısı bır gune sıydırdıgımı benı fuururrr
belkım aksama mısafırde gelır am cocukları nı evde bıraksınlar yaa yoksam temızledıgım evm gerı harappp olucakkk

aa haberim yoktuu, buluşuyoruz BAŞLIĞINda mı karar verdiniz okuyamadığım 3günde mi :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…