2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

halıyı senmi kaldırdın balkona attın
delirdinmi kuzum sen napıyosun?... hepimizden önce doğurucaksın töbe töbe....
dikkat et kendine biraz... bu kadar iş yapmayı değil de biraz bebeğini düşün artık...

aa haberim yoktuu, buluşuyoruzda mı karar verdiniz okuyamadığım 3günde mi :)))

yok bebeğim daha kesin bişi yok... biz acenu ile kesin buluşucaz kısmetse... katılmak isteyenler de eklesin ona göre yeri mekanı şartları netleştirelim dedik...

nasıll bu hafta sonumuydu sınaaavvv
ben onu tamamen unutmuştuumm.
sınav yerleride açıklanmıştır kesin.
Hemen bakayım siteye
pööff hiç çekilmez ki ama şimdi yaa

he yaw bu hhaftasonu:18:
beni vermişler b.çekmeceden taaaa bağcılara, sabah köründe düşcez yine yollara

hade ben biraz ders çalışıyım görüşürüz yine kızlar

yok bebeğim daha kesin bişi yok... biz acenu ile kesin buluşucaz kısmetse... katılmak isteyenler de eklesin ona göre yeri mekanı şartları netleştirelim dedik...

aslında ben de isterim ama bende büyük temizlk var bu ctesi kv de gelecek sözde yardıma ama köstek mi olur bilemiyorum bırakıp nasıl geleyim kii ((

Eki Görüntüle 697855
KIzçeme yaptımmmmm Beşiktaşlı olarak çok sevimli oldular
Bakıp bakıp hayalini kuruyorum
cok tatlı bende pşama ıstıyorum yaa bananee ama babmız almısda yaptırmasdaa fb lı ya nede olsamm

aaa çakmaktami oturuyosunn ??
bekarkene tavukcu yundadım umr.75.yıl tml de okudum cn bennn oralar bızden sorulurduu

gecmıs olsun ama ıı mıs ınsl sımdıde gusel haberlerle donersın cnm bnm

Günaydın herkese benimde randevum 12 de çok heyecanlıyım ilk kez bu kadar uzun ara verdim,hep çift doktora gidiyordum şimdi ise 1 ay oldu kızımı göremedim,güzel haberlerle döneriz inşallah hepimiz
haydı hayırlı haberlerle gel ınsl cn benım bende 33 gunde gıtmıs olucam bır aksılıkolmaz ıse noralde 28-30 gundur bu ay cok uzun oldu esıın ızın gununden dolayı
6 m2 kaynım kaldırdı bolkona serdı cnm de eskı 4ms ben serdım agır dıll zaten dınlenerek yapıyorzda bılmemkınee acısı cıkar aksama ama ınsl kotu olmamm ama temızlık yapacak baska durum yok benım esım yapmaz baskada kımseye dememm kendı kendıme ancakk:26: paşam ıı ınsl keyfı yerınde sukurler olsunkıı

ya aslında sizinle buluşmak için değiştirmek isterim ama temizliğe göre minnoşumuzun odası gelecek kısmetsee :)) o yüzden ertelersem de aklım kalacak

hayırlısı olsun annesi... minnoş herşeyden kıymetli... belki sonra bi buluşma daha yaparız sanırım... hangi ara olucak onu bilemedim

herkeze merhaba kızlar yanıyorum yanıyorr.! bu ne sıcak ya kendımı denıze atmak ıstyorum. hemen mayo almalyım yoksa ben bu antalyda kavrulcam. hamile olmadan once gydgm bıkınılerle de cok hos durmcam ıcın suanda sole edpli bi mayo aryorm

dun pazar keyfı yaotık kocamla. daha sonra annemlerle bulusduk burda cakırlar dıye bıyer var kendın pısır kendın ye cok guzeldı.
yesıllık keyıf ohh. saolsun hesaplar babamdan

ama cok yoruldum sanrm ve dun gecede hıc uymadım denebilr.
heryerım sızlıyor. sabah uyandgmda aglcakdm agrıdan resmen kasıklarım reglı olcakmısım gıbı sızlıyor. ve oglumun hareketlerı cok yavasladı. güclü hareketlerı yok dunden berı. gece uymadm oda uymmasdr belki smdı dnleniyorm diıye uyybilyordr diye dusnuyorm bıraz beklicem. aksama duzelmesse gdcem ya nolur bısı olmasın Allah ım nolurr

agrılar ıcın napmam gerekiyor bılmıyorm

öylemiii çok sevindim bak buna aslında doğumdan önce odalarına falan bakmak istiyorum yaa küçücük gibi geliyo hastane gözüme
koçtaşta vardı kilim tarzı şeyler çok alıcı gözle bakmadım ama bi oraya bak istersen büyüyen beşiği çok tavsiye etmiyorlar sanki yaa. yanına beşik alacaksan bence odasına parkyatağı koy bulaşık maknası daha çok ihtiyaç emin ol her an elinin altında özellikle de çalışacağın için bebeişle daha da gerekli olacak 3 4 yaşına gelince de park yatağı kaldırır baza alırsın ohh misss

ohh mis ellerine saglik canimmm , ama ben temizlik ustune misafir cagirmaktan nefret ediyorum :)))

hayırlısı olsun annesi... minnoş herşeyden kıymetli... belki sonra bi buluşma daha yaparız sanırım... hangi ara olucak onu bilemedim

yapalım yapalım 4 mayısta temizlik, 5inde kursum, 11-12sinde sınav görevim var, bir de 9 haziranda kursum var, onun dışında sanırım haftasonu planlarınızönceden haberli olmak koşuluyla bana uyar :)))

bende adliyenin orda oturuyorum canim :)) o yzuden heycanlandim şimdidemi ordasin die

agrılar normal regl sancısı normal yalancı sancılar mıs onlar cuvud kendısını yavasdan hazırlıyormusss :18:ondan beebgının hareketlerını takıp ett saglık ocagından ebe den kalp dınlemesı yaptırabılırsın cnm dırek dr gıtmekdense ben ole yaptımdaaauzan soluna ya ve o sekılde bır sure dınleme yap konus bebegınel teı verecektır ınslll
aksı halde kanama su gıbı bırseyolmadıkca cok korkmaa soluna yat ve bebegını dınleeeeee

bende adliyenin orda oturuyorum canim :)) o yzuden heycanlandim şimdidemi ordasin die
aaa oturdugum yer cok yakın oraya dıı tabımm kayserıye gelın gelmeden oncee:26:
bılıyorum oraları ablam sımdı otururyor cars.pazarının ordaa :44:

çok zorlu bir hafta geçirdik ama Allaha şükür atlatıyoruz. geçen hafta tansiyonum 19-11 le acile gittim hemen apar topar yatırdılar hastaneye tansiyorumu düşürdüler ama ben oğluma bişiy oldu diye çok korktum. 3gündür hastanedeydik serumlarla falan toparladık ama yinede oğlum için ciğer geliştirici iğne yaptılar dr bebek için çok gerekli olduğunu söyledi ama bu durum beni çok etkiledi tüm tetkikler temiz çıktı ama dr doğum erken olabileceğini söylüyor. bizim için dua edermisiniz şimdi kontrole gidiyorum dönünce tekrar yazarım inşallah sorunsuz bir şekilde döneriz

aynen canım .nedir bu sıcak.inşallah mevsim normallerine döner yoksa ne yapacağız biz :18: önümüzdeki aylarda.

iyi ki gitmişsiniz hafta sonu çakırlar güzeldir

ağrın çoksa bir doktora görün istersen canım.inşallah birşey yoktur.aklında soru işareti kalmasın.

tamam canım saol tavsyelern ııcn. saglıık ocagna gtmek ıstesmde ılla kendı ebeme gtmek zornda dglm dmı herhangı bı saglk ocgı olblr dimi

çok geçmiş olsun.bir daha yükselmez inş.
dualarım sizinle.inşallah güzel haberlerle dönersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…