2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

cnm 3-4 gün önceden alıyorum ayın 5 i gibi gittiğim için randevu alma konusunda bi sorunum olmadı kendisi iyi bir doktor sormadan anlatıyor ama böyle canımlı cicimli bir dr değil zaten öyle dr lar yapmacık geliyor bana

aaa oturdugum yer cok yakın oraya dıı tabımm kayserıye gelın gelmeden oncee:26:
bılıyorum oraları ablam sımdı otururyor cars.pazarının ordaa :44:

ne işin var kayseridee yaa , insan gidermi buralari bırakp ( geliyosundur mutlaka. geldiginde goruselim canim :)

oncelikle gecmıs olsun tatım. tabıkı dualarımız senınle . hepımızle.
bence doktorun bılnclı ve guzel bı hareket yapmıs keske bızede yapılsakı erken dogum rıskınde bu ıgne yasama sansını arttryor. hatta Allah ın ıznıyle kesınlestryor. bence ıyı bııs yapmıs uzme kendını
en buyuk rıskı ortdan kaldrmıs dokorun.

vet cnm superdı:) ama sanırm ben bıuraz fazla suslenmısım bızmkıler soke oldu. sen normalde boyle seyler ypmzdn ortamna gore takılrdn hep dıye esımde baydr dsarı cıkmıo napsn heveslndı dedı ay cok utandım

hareketlerı var ama guclu degl bebegım yer degstryo gene gozlemeleyeblyorm aklma kotu bısı gtrmcem yorulmusdur belki oda.
agrımda smdı bıraz daha haffledı gce cıkyor hep boyle agrılar

Çok çok geçmiş olsun , Allah korusun , tekrarlamaz inşallah , hayirli haberler inş.

allah kolaylık versın cnm gun ıcınde sende tansıyonunu olc sureklı olurmuu bu sen ve bebgın ıcın cok ıı olucak ınsll ve dınlen cıger ıgnesı nı ıı yapmıs dr ne olurne olmaz dıye allah korusun tansıyonun cıkar ve dusuremeslerse erkendoguma alır cevremdekılerden bılıyorumd usukk srun dıl de yuksek tans. bebege ve anneye cok zararlı dıye dr onelm almıs dua ıle ınsll hayılrı haberlerle gelın ınsll canım benım

tamam canım saol tavsyelern ııcn. saglıık ocagna gtmek ıstesmde ılla kendı ebeme gtmek zornda dglm dmı herhangı bı saglk ocgı olblr dimi
kendı ebe ne gıtmen sen ıcn ıı cunku kartına ve bılgılerıne nor edecektır ama uzak da ve gıdemıyecek gıbı sen herhanısıde bakar dıye bılıyorum cnm benım

ne işin var kayseridee yaa , insan gidermi buralari bırakp ( geliyosundur mutlaka. geldiginde goruselim canim :)
aşık oldummmda:123:koçışıme geldımm 4 sene once kadar yoksma hıc aklımda yoktu ıst.dısıınsl bu sene gelmeyı dunuyordumm pşam gelıcek o yusden seneye kaldıı ıkı paşamlaa gesmekk

uzk canım baya. teskkur edrm yardımn ıcın

kayserı cok guzle bı yer bence teyzemler orda benm enstemn tahınınden dolayı 2 kez gttım bayıldım:)

pasalr gelse zaman gecse tatilller baslasa yuppy:)))))

:) ALlah nazarlardan saklasin canim , hayirlisii ile bebsinide kucagina alirsin ins.

geçmiş olsun canım..
inşallah bir daha böyle birşey yaşamazsın..

cnm ben adalet hanıma gidiyorum ama bu dediğiniz sorunların hiç birini yaşamadım

slm kızlar

bende hafta sonu doktordaydım..oğluşum büyümüş 34cm olmuş kilosuda 900 gr..annesiyle babası gibi ince uzun olucak heralde :)

doktorla rapr işini konuştum 32.haftayı geçirmeden rapor yazalım dedi..31 mayısa gidicem devam edebilir diye rapor vericek bana..o tarihte işte 31+3 e denk geliyor..sizce doğru hesaplamışmıyız..

bu arada bende fazla kilo almamışım sadece 2 kilo daha almışım okadar :) bu ay şekerim yüksek çıkmasın diye tatlıyı kısmıştım ya ondan heralde

bu arada oğluma nevresim takımı aldım..odası belis çapaydı..nevresim takımınıda denizci buldum takım oldu

sizler kaç takım nevresim almayı düşünüyorsunuz kızlar:26:

haaaa bu arada oğlumun odaı geldiiiiiiii...ama kurmadılar önümüzdeki hafta bi ekip gelip onlar kurucakmış umarım hayırlısıyla oda kurulur..bi kursunlar resmini çekicem sizee:)

bende bu kadar şimdilik amma uzun yazdım ya

beyimin ne zaman gideceği hala belli değil size özelden son durum msj ı atarım

güzel haberlerini bekliyoruz cnm

güle güle kullan canim ben 1 tane aldim 1 tanede annneannesi almiş, ikea'dan aldim cok uygun fiyati 1 tane daha alicam o yuzden ,

canım allah sana ve oğluşuna sağlık versin güzel haberlerle gel

Allah'tan cok yogun degilsin :))))

:)) bu az yoğun halim, mart-nisan her haftasonum doluydu, çoğunlukla da arkadaşlarımın doğumgünü kutlamalarını hatta düğünlerini bile kaçırdım ((

şimdi bu haftasonundan sonra sanki tatile girecekmişim gibi hissediyorum :))))

güle güle kullan canim ben 1 tane aldim 1 tanede annneannesi almiş, ikea'dan aldim cok uygun fiyati 1 tane daha alicam o yuzden ,

sağol canım..hmm bende acaba lazım olurmu diye kararsız kaldım en azından bende 1 tane daha alayım yedek olsun değilmi..

bu arada soğuk sütü söylemişdin ya tatlım denedim çok iyi geldi..bende süt içiyorum artıkın soğuk daha keyifli oluyor..inşallah bıkmam yine..sağolasın tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…