Bende Adalet hnm ve Ayşe hnm çok duydum.
Ayrıca Adalet hnm zeynep kamilden gelmeymiş.
hastalara nasıl davranıyor memnunmusun biraz anlatırmısın cnm.Birde aradık ayın 30 undan sonra randevu alınıyomuş bir dahaki aya
sen nasıl alıyosun randevunu kaç gün önce yani.
aaa oturdugum yer cok yakın oraya dıı tabımm kayserıye gelın gelmeden oncee:26:
bılıyorum oraları ablam sımdı otururyor cars.pazarının ordaa :44:
çok zorlu bir hafta geçirdik ama Allaha şükür atlatıyoruz. geçen hafta tansiyonum 19-11 le acile gittim hemen apar topar yatırdılar hastaneye tansiyorumu düşürdüler ama ben oğluma bişiy oldu diye çok korktum. 3gündür hastanedeydik serumlarla falan toparladık ama yinede oğlum için ciğer geliştirici iğne yaptılar dr bebek için çok gerekli olduğunu söyledi ama bu durum beni çok etkiledi tüm tetkikler temiz çıktı ama dr doğum erken olabileceğini söylüyor. bizim için dua edermisiniz şimdi kontrole gidiyorum dönünce tekrar yazarım inşallah sorunsuz bir şekilde döneriz
aynen canım .nedir bu sıcak.inşallah mevsim normallerine döner yoksa ne yapacağız biz :18: önümüzdeki aylarda.
iyi ki gitmişsiniz hafta sonu çakırlar güzeldir
ağrın çoksa bir doktora görün istersen canım.inşallah birşey yoktur.aklında soru işareti kalmasın.
yapalım yapalım 4 mayısta temizlik, 5inde kursum, 11-12sinde sınav görevim var, bir de 9 haziranda kursum var, onun dışında sanırım haftasonu planlarınızönceden haberli olmak koşuluyla bana uyar :)))
Eki Görüntüle 697855
KIzçeme yaptımmmmm Beşiktaşlı olarak çok sevimli oldular
Bakıp bakıp hayalini kuruyorum
çok zorlu bir hafta geçirdik ama Allaha şükür atlatıyoruz. geçen hafta tansiyonum 19-11 le acile gittim hemen apar topar yatırdılar hastaneye tansiyorumu düşürdüler ama ben oğluma bişiy oldu diye çok korktum. 3gündür hastanedeydik serumlarla falan toparladık ama yinede oğlum için ciğer geliştirici iğne yaptılar dr bebek için çok gerekli olduğunu söyledi ama bu durum beni çok etkiledi tüm tetkikler temiz çıktı ama dr doğum erken olabileceğini söylüyor. bizim için dua edermisiniz şimdi kontrole gidiyorum dönünce tekrar yazarım inşallah sorunsuz bir şekilde döneriz
allah kolaylık versın cnm gun ıcınde sende tansıyonunu olc sureklı olurmuu bu sen ve bebgın ıcın cok ıı olucak ınsll ve dınlen cıger ıgnesı nı ıı yapmıs dr ne olurne olmaz dıye allah korusun tansıyonun cıkar ve dusuremeslerse erkendoguma alır cevremdekılerden bılıyorumd usukk srun dıl de yuksek tans. bebege ve anneye cok zararlı dıye dr onelm almıs dua ıle ınsll hayılrı haberlerle gelın ınsll canım benımçok zorlu bir hafta geçirdik ama Allaha şükür atlatıyoruz. geçen hafta tansiyonum 19-11 le acile gittim hemen apar topar yatırdılar hastaneye tansiyorumu düşürdüler ama ben oğluma bişiy oldu diye çok korktum. 3gündür hastanedeydik serumlarla falan toparladık ama yinede oğlum için ciğer geliştirici iğne yaptılar dr bebek için çok gerekli olduğunu söyledi ama bu durum beni çok etkiledi tüm tetkikler temiz çıktı ama dr doğum erken olabileceğini söylüyor. bizim için dua edermisiniz şimdi kontrole gidiyorum dönünce tekrar yazarım inşallah sorunsuz bir şekilde döneriz
kendı ebe ne gıtmen sen ıcn ıı cunku kartına ve bılgılerıne nor edecektır ama uzak da ve gıdemıyecek gıbı sen herhanısıde bakar dıye bılıyorum cnm benımtamam canım saol tavsyelern ııcn. saglıık ocagna gtmek ıstesmde ılla kendı ebeme gtmek zornda dglm dmı herhangı bı saglk ocgı olblr dimi
aşık oldummmdane işin var kayseridee yaa , insan gidermi buralari bırakp( geliyosundur mutlaka. geldiginde goruselim canim :)
allah kolaylık versın cnm gun ıcınde sende tansıyonunu olc sureklı olurmuu bu sen ve bebgın ıcın cok ıı olucak ınsll ve dınlen cıger ıgnesı nı ıı yapmıs dr ne olurne olmaz dıye allah korusun tansıyonun cıkar ve dusuremeslerse erkendoguma alır cevremdekılerden bılıyorumd usukk srun dıl de yuksek tans. bebege ve anneye cok zararlı dıye dr onelm almıs dua ıle ınsll hayılrı haberlerle gelın ınsll canım benım
kendı ebe ne gıtmen sen ıcn ıı cunku kartına ve bılgılerıne nor edecektır ama uzak da ve gıdemıyecek gıbı sen herhanısıde bakar dıye bılıyorum cnm benım
aşık oldummmda:123:koçışıme geldımm 4 sene once kadar yoksma hıc aklımda yoktu ıst.dısı ınsl bu sene gelmeyı dunuyordumm pşam gelıcek o yusden seneye kaldıı ıkı paşamlaa gesmekk
allah kolaylık versın cnm gun ıcınde sende tansıyonunu olc sureklı olurmuu bu sen ve bebgın ıcın cok ıı olucak ınsll ve dınlen cıger ıgnesı nı ıı yapmıs dr ne olurne olmaz dıye allah korusun tansıyonun cıkar ve dusuremeslerse erkendoguma alır cevremdekılerden bılıyorumd usukk srun dıl de yuksek tans. bebege ve anneye cok zararlı dıye dr onelm almıs dua ıle ınsll hayılrı haberlerle gelın ınsll canım benım
kendı ebe ne gıtmen sen ıcn ıı cunku kartına ve bılgılerıne nor edecektır ama uzak da ve gıdemıyecek gıbı sen herhanısıde bakar dıye bılıyorum cnm benım
aşık oldummmda:123:koçışıme geldımm 4 sene once kadar yoksma hıc aklımda yoktu ıst.dısı ınsl bu sene gelmeyı dunuyordumm pşam gelıcek o yusden seneye kaldıı ıkı paşamlaa gesmekk
geçmiş olsun canım..çok zorlu bir hafta geçirdik ama Allaha şükür atlatıyoruz. geçen hafta tansiyonum 19-11 le acile gittim hemen apar topar yatırdılar hastaneye tansiyorumu düşürdüler ama ben oğluma bişiy oldu diye çok korktum. 3gündür hastanedeydik serumlarla falan toparladık ama yinede oğlum için ciğer geliştirici iğne yaptılar dr bebek için çok gerekli olduğunu söyledi ama bu durum beni çok etkiledi tüm tetkikler temiz çıktı ama dr doğum erken olabileceğini söylüyor. bizim için dua edermisiniz şimdi kontrole gidiyorum dönünce tekrar yazarım inşallah sorunsuz bir şekilde döneriz
ben ilk 3 ay cakmak erdeme gıttım , tansıyonumu ve kılomu hıc olcmedıler , aptıgı tahlıllerı tekrar ıstedıler , cok beklıyoruz , doktor hıc bılgılendırme yapmadı , tıcarı amaclı davranısları cok fazla gıbı , duyduguma gore dogumda bebekte bısey olmasa bıle yogun bakıma kuveze vs alabılıyorlarmıs , devletten extra alabılmek ıcın vs vs . Sonra camlıca erdeme gıdeyım dedım ayse yada aysegul hnmıa , aradım doktor burda dedıler gıttım doktor yok dedıler .
Adalet hnmı cok tavsıye edıyor herkes ama cok yogunmus , rand almak vs zor oluyormus dedıklerıne gore .
Kızlar bu cumartesi toplanalım demiştik hatırlarsanız... Saat 11-12 gibi kahvaltı olabilir diye düşündük... Dilerseniz gelmek isteyenler aşağıya ekleyebilir, nerden geleceksiniz ve sizin için neresi uygun olur... Ona göre ortak bir nokta tercih edebiliriz... Kahvaltı değil de; çay-kahve olsun derseniz onu da ekleyin lütfen rumuzlarınızın yanına...
Ayrıca bildiğiniz açıkbüfe kahvaltı mekanları varsa önerilerinizi bekliyoruz...
yarim - Kayışdağı - Kahvaltı - Buluşma yeri farketmez... Ataşehir - Üsküdar - Kadıköy vs.
Acenu - Ümraniye - Kahvaltı - Buluşma yeri farketmez... Ataşehir - Üsküdar - Kadıköy vs.
slm kızlar
bende hafta sonu doktordaydım..oğluşum büyümüş 34cm olmuş kilosuda 900 gr..annesiyle babası gibi ince uzun olucak heralde :)
doktorla rapr işini konuştum 32.haftayı geçirmeden rapor yazalım dedi..31 mayısa gidicem devam edebilir diye rapor vericek bana..o tarihte işte 31+3 e denk geliyor..sizce doğru hesaplamışmıyız..
bu arada bende fazla kilo almamışım sadece 2 kilo daha almışım okadar :) bu ay şekerim yüksek çıkmasın diye tatlıyı kısmıştım ya ondan heralde
bu arada oğluma nevresim takımı aldım..odası belis çapaydı..nevresim takımınıda denizci buldum takım oldu
sizler kaç takım nevresim almayı düşünüyorsunuz kızlar:26:
haaaa bu arada oğlumun odaı geldiiiiiiii...ama kurmadılar önümüzdeki hafta bi ekip gelip onlar kurucakmış umarım hayırlısıyla oda kurulur..bi kursunlar resmini çekicem sizee:)
bende bu kadar şimdilik amma uzun yazdım ya
Allah'tan cok yogun degilsin :))))
güle güle kullan canim ben 1 tane aldim 1 tanede annneannesi almiş, ikea'dan aldim cok uygun fiyati 1 tane daha alicam o yuzden ,
ınsll cnm cumlemıznkınıı:) ALlah nazarlardan saklasin canim , hayirlisii ile bebsinide kucagina alirsin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?