2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

evet canm yedek lazim ..

sütten bıkmazsin sanirim :)) ben şimdı sıkıldıkca çileği rondoya atıyorum çilekli süt yapiyorum , muz kivi hepsiyle oluyo güzel , bide doktorum bana madonun keçi sütlü sade dondurmasiyla sütü rondoya at öyle iç diye tavsiyede bulunmuştu , değişik oluyo :)) sıkıldıkca benim sütlerin rengi ve tarzı deişiyo ..

ne dolabı ne kapısı ne yapıyorsun canım sen artık bizim öyle eğilip kalkmalı işler yapmamız lazım. walla ben bi kaç sehpa tozu aldım hafta sonu sağ kasığımdan ağrtıdan uyuyamadım doktorumda çok kızıyor artık dikkate deceksin diyor. o elektirik süpütgesinde eğilmek bile insanın belini ağrıtır. dikkat et bak oğluşunuda yoruyorsun annenin yorgunluğunu paylaşıyormuş bebekte annesi.

kızlar bu arada bi arakadaşımla konuştum 1 yıl kadar önce devlet hastanesinde epidural normal doğum yaptı ekstra ücret ödememişler. yani epidural iğnesine para alınmışyormuş devlette. haftaya kontrolde birde kendi doktoruma soracağım. birde 2-3 ay önce arkadaşım sezeryanla doğum yaptı 20-25 kg aldı kız resmen eridi 2 ayda ya inanamazsınız ama korse ile geziyor devamlı. yemek az yiyorum korse olunca birde terkletiyor dedi çok şaşırdım nasıl verdi onca kg bi anda :)

ben ilk aylarda içiyordum sütü sonra bıkkınlık gelmişti..sonra senden soğuk iç önerisi gelince hafta sonu denedim çok hoş oldu..

sıkılmaya başlarsam senin gibi sütün renklerini değiştiriyim bende madem

bende cam sildim :)) yavas yavas dinlene dinlene yaptim cok etkilenmedim. ama herkesin farkli tabi dikkat etmek lazim

verilir canım yaa. yeterki doğumdan sonra dikkat edelim. korse mutlaka kullanmak lazım

çok sağol canım.yalnız listede olduğumu bilmiyordum şaşırdım.
özendim valla ne güzel evin tertemiz olmuş.benimkini şuan görseniz

çok geçmiş olsun.inşallah atlatmışsındır canım

merhaba temmuz anneleri
geçen hafta doktordaydık
kızım 30. haftasında 1.720 gr ve 40 cm idi
doktor normal dedi.
20 gün sonra tekrar çağırdı doktor nst için ve bundan sonra 2 haftada bir gitcez doğuma kadar
kendimi bir fil gibi ağır hissediyorum :)))

geçmiş olsun. ii haberlerle dönün inşallahh..

hadi gözün aydın maşallah

verilir canım yaa. yeterki doğumdan sonra dikkat edelim. korse mutlaka kullanmak lazım
walla canım hiç umrumda değil kiloymuş çatlakmış ev temizliğiymiş yeterki bebeğim sağlıklı doğsunda gerisi bi şekilde hallolur. benim eltim bebeğini kaybetti doktorun ilk sorduğu çok temizlik ürünleri ile uğraştın mı olmuş. kimyasallar tehlikeli Allah kourusun hepimizin bebeklerini.

Geçmiş olsun canım dualarım sizinle. Güzel haberlerle gelirsin inş.

Hanımlaaarrr biz geldik cimcimemleee.. Evimizin temizliğiyle uğraştık bu zamana kadar. Birazcık yoruldukk emme yapmasak evi toz götürecek valla. Zaten yardım eden kimsemizde yok kızımlan yaptık bizde.. hehe Biraz dinlenip yemek faslına geçeceğiz.. Geçmişi tam okuyamamıştım biraz daha bakınayım hem de dinleneyim biraz..

benimde hiç umrumda değil canım. zaten çalışıyorum bir de evde kendimi yoramam temizlikle. haftada bir kardeşim geliyor. o silme işlerini hallediyor bende ütü vs yapıyorum.
bana doktor ilk kontrole gittiğimde temizlik malzemelerini kesinlikle koklama eline sürmemeye çalış. eldiven kullan demişti.
o yüzden çok dikkat etmek lazım bebişler gelene kadar

ya temıslıcek kımsem yok öle temızlıkcı fılanda alamam ve esımde yardım etmes ev konusunda bana yavas yavs yap dıyor artı ben ınce ıs yapıncda kızıyor ne gerek var koltuk altını sılmeye fılan dıye mısall aksamda kızıcakk eınmm aman mısaır bebeı lerı gırmedıgı delık yokkııı
yanı yapmam gerekk evet agrıyor ama yasdan yavasdann ancakk normalde 1 st de yaprdımama suanda 3,5 st de yaptımm yavas yvass
çok sağol canım.yalnız listede olduğumu bilmiyordum şaşırdım.

özendim valla ne güzel evin tertemiz olmuş.benimkini şuan görseniz

çok geçmiş olsun.inşallah atlatmışsındır canım
evet tertemız olsu yatak odaları solann oturma odası balkomm wcc bır banyo mutfak kaldı ıı olursam yarın yoksam baska zmn onlardaaasuanda belım agrıyor acayıppacıktımm sekerım dustu sanırımmm bol su ıctm temzılık sırasında ama paşam acıktıı ocaga yemek koydum hemen elım tıtrıyor resmen yaaaaaaaaaa:26:cok acımmmmmmmmmm

Biz geldik yine.Sabah erkenden sağlık ocağına gidince
öğlen gibi uykumuz geldi azıcık uyuduk kızçemle.
Acıkmış olsa gerek tekme üstüne tekmeyle uyandım.Hemen meyve
tükettim,evde biraz temizlik yaptım,ortalığı topladım,yemek yaptım
Şimdi de kızçemin odasını kurmaya gelecekleri bekliyorum.Eşimde
anadolu yakasında hala gelmedi işleri yoğun.Yarın doktora gideceğiz
kızçemi görmeye Yarın doktorumla son randevum
olacak.Ben eski adı şadiye hatun olan vatan medipole gidiyorum.Ama orası
çok küçük bir klinik.Doğum için bağcılardaki medipole gelebilirim dedi.Ama eşim de
ben de orayı istemiyoruz.Kimlikte bağcılar yazcak diye Doktorumu
çok seviyorum ama kısmet böyleymiş.Bakalım nerede doğum yapacağım
Bu gidişle annem gibi evde Hastane beğenemiyor benimki.Sanki o doğuracak
Böyle işte kızlar erkeğin de çok bileni bazen kasıyor Ama aşkların en güzeli o:123::123::124::118:

ayy yazın sıcağında korse giydiğimi düşünemedim... ama toparlanmak için şart... puuufffff terledimm

Giyeceğiz annem hemencik bu sıcaktan eriyeceğiz.
Kuzenim şubatta doğum yaptı ve ne zaman
onunla görüşsek,paşasının altına alsa,emzirse
su ter içerisinde kalıyor.Boncuk boncuk ter döküyor.
Teyzesinin kızı senelerce önce sezeryanla doğum yapmış
ve doktorların kızmasına rağmen,dikişlerine rağmen
giymiş korsesini.Şimdi görsen hatun taş gibi.
Büyüyen tombullar erimiş,göbüş yok,eski kilosundan
bile zayıf
Nasıl bir korse alacağız bu konu hakkında hiç bir bilgim yok ama:26::26::26::26:

iyi hsberlerle dönmen için dualarım seninle tatlım

zaten doğum sonrası için ayrıca bir korse satılıyor. adı da öyle doğum sonrası toparlayıcı korse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…