çok zorlu bir hafta geçirdik ama Allaha şükür atlatıyoruz. geçen hafta tansiyonum 19-11 le acile gittim hemen apar topar yatırdılar hastaneye tansiyorumu düşürdüler ama ben oğluma bişiy oldu diye çok korktum. 3gündür hastanedeydik serumlarla falan toparladık ama yinede oğlum için ciğer geliştirici iğne yaptılar dr bebek için çok gerekli olduğunu söyledi ama bu durum beni çok etkiledi tüm tetkikler temiz çıktı ama dr doğum erken olabileceğini söylüyor. bizim için dua edermisiniz şimdi kontrole gidiyorum dönünce tekrar yazarım inşallah sorunsuz bir şekilde döneriz
Giyeceğiz annem hemencik bu sıcaktan eriyeceğiz.
Kuzenim şubatta doğum yaptı ve ne zaman
onunla görüşsek,paşasının altına alsa,emzirse
su ter içerisinde kalıyor.Boncuk boncuk ter döküyor.
Teyzesinin kızı senelerce önce sezeryanla doğum yapmış
ve doktorların kızmasına rağmen,dikişlerine rağmen
giymiş korsesini.Şimdi görsen hatun taş gibi.
Büyüyen tombullar erimiş,göbüş yok,eski kilosundan
bile zayıf
Nasıl bir korse alacağız bu konu hakkında hiç bir bilgim yok ama:26::26::26::26:
bile zayıf
Nasıl bir korse alacağız bu konu hakkında hiç bir bilgim yok ama:26::26::26::26:
ben aldim bi tane , hamile likodu gibi ama daha sıkı , cokta kalin degil , çamaşir niyetine bile giyilebilir tam korsede deil , toparlayici bişi.
bile zayıf
Sağol canım ben de alacaklar listesine ekleyeyim bunu da.
Zaten bu alışveriş listesi ferman gibi birşey oldu
İyi ki kışın stok yapıp kızçemin giysilerini almışım.
Yoksa yanardım
bunu nasil giyiceksin canim temmuz sicaginda , alttan cıtcıtlı dio bide , benn normalde atletlerimi alttan cıt cıtlı giyyodum şimdi
hem bunaltiyo sıcak hemde yetişemiyorum :))
bunu nasil giyiceksin canim temmuz sicaginda , alttan cıtcıtlı dio bide , benn normalde atletlerimi alttan cıt cıtlı giyyodum şimdi
hos geldınız evet eslerın cok bılmesı ıı degıl ama paşam soz konusu ıse ve oda degısık bılgıler toplyorsa tmm dır bu ıs cunku bnm dr normal dogumcu ve ıı bırı ldugunu o soyledı aldıgı ıstıhbaratlara dayanarakkBiz geldik yine.Sabah erkenden sağlık ocağına gidince
öğlen gibi uykumuz geldi azıcık uyuduk kızçemle.
Acıkmış olsa gerek tekme üstüne tekmeyle uyandım.Hemen meyve
tükettim,evde biraz temizlik yaptım,ortalığı topladım,yemek yaptım
Şimdi de kızçemin odasını kurmaya gelecekleri bekliyorum.Eşimde
anadolu yakasında hala gelmedi işleri yoğun.Yarın doktora gideceğiz
kızçemi görmeyeYarın doktorumla son randevum
olacak.Ben eski adı şadiye hatun olan vatan medipole gidiyorum.Ama orası
çok küçük bir klinik.Doğum için bağcılardaki medipole gelebilirim dedi.Ama eşim de
ben de orayı istemiyoruz.Kimlikte bağcılar yazcak diyeDoktorumu
çok seviyorum ama kısmet böyleymiş.Bakalım nerede doğum yapacağım
Bu gidişle annem gibi evdeHastane beğenemiyor benimki.Sanki o doğuracak
Böyle işte kızlar erkeğin de çok bileni bazen kasıyorAma aşkların en güzeli o:123::123::124::118:
evet ay ,
al al bitmiyor , biri bişi dio aa evet oda lazim diyorum , heralde ben doguma alışverişten direk gidicem :))
neticesi için her türlü işkence kabulumdur
hos geldınız evet eslerın cok bılmesı ıı degıl ama paşam soz konusu ıse ve oda degısık bılgıler toplyorsa tmm dır bu ıs cunku bnm dr normal dogumcu ve ıı bırı ldugunu o soyledı aldıgı ıstıhbaratlara dayanarakkhyrlısı ınslll
kızlar az oncee pısen yemekden sıcak sıcak 2 tabak dolusu tukettımmbır kase yogurt la ne ka hızlı yedım bılmıyorum o ka sekerım dusmus ama evım pırıl pırılll 4.makıneyı de calıstırdımm yıkanıyor hehe bır suru utut cıktıı ıyyyyyyy
sımdıde cay ıcıcem kı vucudum dengelnesın sonra namazz kılıcam sonrada uzanırım paşamla ve sonrasındada aksam yemegı dusuncesii pöffffffffffffffff
neticesi için her türlü işkence kabulumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?