2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım Allah şifa versin tuzsuz ye bol bol benimde preklamsi riskim var çok az atıyorum yemeklere ama tuzsuz ekmek tuzsuz ayran filan içiyorum sadece peynirim tuzsuz değil dikkat et.

ben aldim bi tane , hamile likodu gibi ama daha sıkı , cokta kalin degil , çamaşir niyetine bile giyilebilir tam korsede deil , toparlayici bişi.

ben böyle bir korse almayı düşünüyorum

Yeni 0nci 9500 | Yeni nci Alttan Kancal Toparlayc Korse 9500

ben aldim bi tane , hamile likodu gibi ama daha sıkı , cokta kalin degil , çamaşir niyetine bile giyilebilir tam korsede deil , toparlayici bişi.

Sağol canım ben de alacaklar listesine ekleyeyim bunu da.
Zaten bu alışveriş listesi ferman gibi birşey oldu
İyi ki kışın stok yapıp kızçemin giysilerini almışım.
Yoksa yanardım

bunlarn tamamını kullanabiliriz sanırım...
Doum Sonras Korse

Sağol canım ben de alacaklar listesine ekleyeyim bunu da.
Zaten bu alışveriş listesi ferman gibi birşey oldu
İyi ki kışın stok yapıp kızçemin giysilerini almışım.
Yoksa yanardım

evet ay ,

al al bitmiyor , biri bişi dio aa evet oda lazim diyorum , heralde ben doguma alışverişten direk gidicem :))

bunu nasil giyiceksin canim temmuz sicaginda , alttan cıtcıtlı dio bide , benn normalde atletlerimi alttan cıt cıtlı giyyodum şimdi

hem bunaltiyo sıcak hemde yetişemiyorum :))

neticesi için her türlü işkence kabulumdur

bunu nasil giyiceksin canim temmuz sicaginda , alttan cıtcıtlı dio bide , benn normalde atletlerimi alttan cıt cıtlı giyyodum şimdi

ayy çok komik... bende yaz kış hep çıtçıtlı atlet giyerdim... aldığım emzirme atletlerinden birini de öyle aldım... dün yıkadım kurumuştu katlarken diyorum ki "saf hatun bunu aldın da nasıl ilikliyceksin hiç düşündünmü"

hos geldınız evet eslerın cok bılmesı ıı degıl ama paşam soz konusu ıse ve oda degısık bılgıler toplyorsa tmm dır bu ıs cunku bnm dr normal dogumcu ve ıı bırı ldugunu o soyledı aldıgı ıstıhbaratlara dayanarakkhyrlısı ınslll

kızlar az oncee pısen yemekden sıcak sıcak 2 tabak dolusu tukettımm bır kase yogurt la ne ka hızlı yedım bılmıyorum o ka sekerım dusmus ama evım pırıl pırılll4.makıneyı de calıstırdımm yıkanıyor hehe bır suru utut cıktıı ıyyyyyyy
sımdıde cay ıcıcem kı vucudum dengelnesın sonra namazz kılıcam sonrada uzanırım paşamla ve sonrasındada aksam yemegı dusuncesii pöffffffffffffffff

evet ay ,

al al bitmiyor , biri bişi dio aa evet oda lazim diyorum , heralde ben doguma alışverişten direk gidicem :))

Aynı ben çevremdeki herkes poşetlerle doğuma gideceksin
diyorlar bu gidişle.Ama ben herhalde bu sıcaktan alışveriş bile yapamayacak
duruma geleceğim

Ben hiç alttan çıtçıtlı atlet kullanmadım bakalım neler olacak?
Kızçem sayesinde neler deneyeceğim ben

namazi ayaktami kiliyosun ??

neticesi için her türlü işkence kabulumdur

kesinlikle katılıyorum canım. sarkık göbüşlerle dolanmayalım çok fazla

ay kızlar benim karnım minicik ya bu ara da ona taktım asla 7 ayşık gibi değil herkes şaşırıyo kızımın gelişimi de geri zaten :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…