2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben bundan aldimm canim :) eve geldim denedim çok rahat tavsiye ederim.
nce Slip Korse 7024
bendede aynından var yenısını almassam onu gıyerımde ne ka gun gıyecegız sızcekı o sıcaklardaa:26:
namazi ayaktami kiliyosun ??
evet cnm sukur daha hıc uturarak kılmadım sımdı kıldım yusuf suremıde okudum sukurr darısı dıgr namazlarıma ınslll

ay kızlar benim karnım minicik ya bu ara da ona taktım asla 7 ayşık gibi değil herkes şaşırıyo kızımın gelişimi de geri zaten :2:
cnm bana bıle sen hamıssmızın dıyorlar e goz var goz varr bosver se dısardakılerıı bnm paşamın keyfıde gelısımıde normal dusun yanı ona bıle ogle dıyorlarda sen takma o yuzdenn olurmuu

bu arada efendımız (s.a.v)ıcın yasın okuyabılecek olan varmı sayısını sız belırleyın suresınıdee ınslll cok kıza degıl kac tane okuyabılırsınız cevranısdekılerede verebılırısnız ınsl beygenın ve yorum yapın kac tane okuyabılırsenız sımdıden ALLAH RAZI olsunn hnm larr

ben ilk basta oturarak kildim hep dusuk tehlikem vardi serumm vs . sonra biraz normal kildim , şimdi göbeğimden oturup kalkamiyorum nefes nefese kaliyorum , oturarak kiliyorum hep

ay kızlar benim karnım minicik ya bu ara da ona taktım asla 7 ayşık gibi değil herkes şaşırıyo kızımın gelişimi de geri zaten :2:
canım sağlıklıya gelişimin geri olmasına çok takılma. ilerleyen günlerde normale döner. şimdi karnında olduğu için çok müdahale edemezsin gelişimine. doğduktan sonra sen bakıp besliyceksin. iyi bakarsan gayet güzel büyür canım hiç endişelenme bence

kaç tane okumamiz gerekiyo canim , ben normalde her akşam kendim okuyorum zaten ,

inşallah canım terslik olmasında beslnmesiyle onu sorun etmem ama başka durumlardan korkuyorum takipteyiz o yüzddeen

ben ilk basta oturarak kildim hep dusuk tehlikem vardi serumm vs . sonra biraz normal kildim , şimdi göbeğimden oturup kalkamiyorum nefes nefese kaliyorum , oturarak kiliyorum hep

kaç tane okumamiz gerekiyo canim , ben normalde her akşam kendim okuyorum zaten ,

kac tane okuyabılırsen cnm sayı soylemen yeterlı S.A.V bagıslanacak ınsll sayısı cokk o yuzden ne ka cok okundu o fayda ınsll

bende yatsıda zorlanıyorum o yusden halı hazırda beklıyorum hmen okunur okunmaz kııyorm gozumde buyuyor yoksamm sukur babaklım evet karnımdan zorlanıyorum ama normal doguma cok faydası varmıs ınsll

bız bıraz uzanıcaz yaa ınsl uyumayız uyusakdaa aksmaa kocıs ac kalır bır makarna ılede gunu kurtarırızzz

o zaman ben okudukca söleyim sana sayısını canim olmaz mi .??

bu aksam bende deneyim bakayim ayakta kilmayi... ins kilabilirim.

iyi dinlenmeler cnm :)

Eşim aramış ayın 30 gibi ararsanız istediğiniz tarihe randevu veririz demişler.
Hastane nasıl temizmi gezdinmi odaları filan..

Kızlar yorgunluktan öldüm bugün.
Önce diyabete ve diyetisyenime gittim herşey iyiymiş şekerim filan.
sonra eve geldimyemek yaptım 2 çeşit bir yandan öğle yemeğimi yedim sonra bulaşık ocağı cifle temizle evi süpür çamaşırları topla yerleştir derken valla elim ayağım titriyor resmen.Birde sıcak biryandan kendimden tiksindim resmen soğan kokusu parfüm kokusu çamaşır suyu kokusu ve ter karıştıu az dinlenimde duşa girim bari..offff.Güneşi gördümmü tutabilene aşk olsun biz ev hanımlarını...

Kızlar bu korse konusunda birşeyler söylemek istiyorum.
Şimdi bazılarınız mayo gibi olandan alacakmış bebişi nasıl emzireceksiniz.
Bazılarınız külot gibi olanlardan alacak o sıcakta tuvalete gidip gelmek indir bidaha çek giyin zor olur.
Bence sadece bel bölgesi için bant şeklinde olanlar iyi hem tuvalete gidince zorlanmazsınız hemde emzirme sütyeniyle bebişleri rahat emzirirsiniz.

Sağol canım valla dediğin iyi oldu bakayım ben bi koçtaşa bende aldırmayacam cnm büyüyen beşik evim kira 3 tane olacak ne gerek var onun yerine küçük beşik ve bulaşık makinası alacaklar inşş evet 3-4 yaşındada kendimiz alırız kızıma yatagtını bari o kendi zevkim olsun yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…