Anıl Bayan Badi Korse - Giyim / Aksesuar - Hepsiburada.com ben bunu düşünüyorum hem sütyen istediğini takarsın hem alttan çıtçıtlı hemde sırtınıda topluyor üstten yağ fışkırması yapmaz :)
ben bundan aldimm canim :) eve geldim denedim çok rahat tavsiye ederim.
nce Slip Korse 7024
bendede aynından var yenısını almassam onu gıyerımde ne ka gun gıyecegız sızcekı o sıcaklardaa:26:ben bundan aldimm canim :) eve geldim denedim çok rahat tavsiye ederim.
nce Slip Korse 7024
evet cnm sukur daha hıc uturarak kılmadım sımdı kıldım yusuf suremıde okudum sukurr darısı dıgr namazlarıma ınslllnamazi ayaktami kiliyosun ??
cnm bana bıle sen hamıssmızın dıyorlar e goz var goz varr bosver se dısardakılerıı bnm paşamın keyfıde gelısımıde normal dusun yanı ona bıle ogle dıyorlarda sen takma o yuzdenn olurmuuay kızlar benim karnım minicik ya bu ara da ona taktım asla 7 ayşık gibi değil herkes şaşırıyo kızımın gelişimi de geri zaten :2:
buda güzelmişAnıl Bayan Badi Korse - Giyim / Aksesuar - Hepsiburada.com ben bunu düşünüyorum hem sütyen istediğini takarsın hem alttan çıtçıtlı hemde sırtınıda topluyor üstten yağ fışkırması yapmaz :)
bunu giyerken hayal ettim de şimdi kendimi
çok zor olcak sanki korse giymek.
güzelmiş beğendimm
bendede aynından var yenısını almassam onu gıyerımde ne ka gun gıyecegız sızcekı o sıcaklardaa:26:
evet cnm sukur daha hıc uturarak kılmadım sımdı kıldım yusuf suremıde okudum sukurr darısı dıgr namazlarıma ınslll
cnm bana bıle sen hamıssmızın dıyorlar e goz var goz varr bosver se dısardakılerıı bnm paşamın keyfıde gelısımıde normal dusun yanı ona bıle ogle dıyorlarda sen takma o yuzdenn olurmuu
canım sağlıklıya gelişimin geri olmasına çok takılma. ilerleyen günlerde normale döner. şimdi karnında olduğu için çok müdahale edemezsin gelişimine. doğduktan sonra sen bakıp besliyceksin. iyi bakarsan gayet güzel büyür canım hiç endişelenme benceay kızlar benim karnım minicik ya bu ara da ona taktım asla 7 ayşık gibi değil herkes şaşırıyo kızımın gelişimi de geri zaten :2:
bu arada efendımız (s.a.v)ıcın yasın okuyabılecek olan varmı sayısını sız belırleyın suresınıdee ınslll cok kıza degıl kac tane okuyabılırsınız cevranısdekılerede verebılırısnız ınsl beygenın ve yorum yapın kac tane okuyabılırsenız sımdıden ALLAH RAZI olsunn hnm larr
bende seni beğendim cnm
canım sağlıklıya gelişimin geri olmasına çok takılma. ilerleyen günlerde normale döner. şimdi karnında olduğu için çok müdahale edemezsin gelişimine. doğduktan sonra sen bakıp besliyceksin. iyi bakarsan gayet güzel büyür canım hiç endişelenme bence
şekerim
bu korse giyme fikri beni çok strese soktu yaaaa
eve gider gitmez sütyni bile atıyorum ben
sürekli giymek lazım dimi onu??
ben ilk basta oturarak kildim hep dusuk tehlikem vardi serumm vs . sonra biraz normal kildim , şimdi göbeğimden oturup kalkamiyorum nefes nefese kaliyorum , oturarak kiliyorum hep
kaç tane okumamiz gerekiyo canim , ben normalde her akşam kendim okuyorum zaten ,
beyimin ne zaman gideceği hala belli değil size özelden son durum msj ı atarım
kac tane okuyabılırsen cnm sayı soylemen yeterlı S.A.V bagıslanacak ınsll sayısı cokk o yuzden ne ka cok okundu o fayda ınsll
bende yatsıda zorlanıyorum o yusden halı hazırda beklıyorum hmen okunur okunmaz kııyorm gozumde buyuyor yoksammsukur babaklım evet karnımdan zorlanıyorum ama normal doguma cok faydası varmıs ınsll
bız bıraz uzanıcaz yaa ınsl uyumayız uyusakdaa aksmaa kocıs ac kalır bır makarna ılede gunu kurtarırızzz
evet cnm vucudumuz fitleşene kadar ikinci tenimiz gibi
inşallahh olmaz canım içini ferah tutinşallah canım terslik olmasında beslnmesiyle onu sorun etmem ama başka durumlardan korkuyorum takipteyiz o yüzddeen
cnm 3-4 gün önceden alıyorum ayın 5 i gibi gittiğim için randevu alma konusunda bi sorunum olmadı kendisi iyi bir doktor sormadan anlatıyor ama böyle canımlı cicimli bir dr değil zaten öyle dr lar yapmacık geliyor bana
öylemiii çok sevindim bak buna aslında doğumdan önce odalarına falan bakmak istiyorum yaa küçücük gibi geliyo hastane gözüme
koçtaşta vardı kilim tarzı şeyler çok alıcı gözle bakmadım ama bi oraya bak istersen büyüyen beşiği çok tavsiye etmiyorlar sanki yaa. yanına beşik alacaksan bence odasına parkyatağı koy bulaşık maknası daha çok ihtiyaç emin ol her an elinin altında özellikle de çalışacağın için bebeişle daha da gerekli olacak 3 4 yaşına gelince de park yatağı kaldırır baza alırsın ohh misss
Eki Görüntüle 697855
KIzçeme yaptımmmmm Beşiktaşlı olarak çok sevimli oldular
Bakıp bakıp hayalini kuruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?