2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Merhaba arkadaslar sat 20/10/2012 ikiz gebeyim cok erken gelmezlerse bende temmuz annnesi Olucak bi kizim bi oglum Olucak hayirlisiyla 9. Tup bebek tedavisi sonucu lkavusucam 12 yil sonra suana kadar bi sürü problem atlattim gebelik boyunca simdi iyiyiz sükür bizide araniza alirmisinizzz :))

yha kızlar avent n kucuk bıberonlarında cam yok ama bn cam ıstıodum daha saglklı deglmı cam

ikisi de doğru kullanılırsa sağlıklı. camın artısı yarı plastiğin ayrı.
cam doğal malzeme ama gözle görülmeyen çatlak riski var. buralara bakteri tutunabiliyor.
plastikse cam kadar doğal değil ama bebeğin küçükken kolayca kavrayabilir, artı düşse de kırılmaz.
plastikte de çizilme varsa hemen atman lazım.

yani küçükken plastik biraz büyüyünce cam tercih edebilirsin.
avent camlar yazın gelicekmiş diye duydum ben canım.

bende cam sildim :)) yavas yavas dinlene dinlene yaptim cok etkilenmedim. ama herkesin farkli tabi dikkat etmek lazim

bende gunluk supurme sılme toz alma vc temzlği gibi sylerımı yapabiliorm cok sukur. ama camlar ve dger agr ısler ıcın doguma yakın bı kadın tutmayı dusnyorum. bide bizim evde sgra ıcılıyo ben cok ortamda bulunmasamda. balkonda yada cam kenarında ıcıyolar engel olamıyorm gelen gdene perde halı koltuk temılıgde yaptrcam ınsallah

ayy yazın sıcağında korse giydiğimi düşünemedim... ama toparlanmak için şart... puuufffff terledimm

ay sorma canım ya pıscezz pıscezz
ama bu korse ısı sart dogurr dogurmaz gycez mecbur

ohh darısı bızım basımıza ınsallah. zaten lohusalık donemnde geregnden fazla terlcekmısız

bu korse guzelmıs allttan cıtcıtlı olmasıda pratık bence

bunu nasil giyiceksin canim temmuz sicaginda , alttan cıtcıtlı dio bide , benn normalde atletlerimi alttan cıt cıtlı giyyodum şimdi

hem bunaltiyo sıcak hemde yetişemiyorum :))
ay bende ılılleyemıyorm artık cıt cıtı koca gobusden
gymıyorm bayadr

evet ay ,

al al bitmiyor , biri bişi dio aa evet oda lazim diyorum , heralde ben doguma alışverişten direk gidicem :))

aynen canım ya cogu syı burda duyyorum zaten ne cahilmişm

yok canım mumkun degil gobuslerden ılkleyemuyrm bende

buda guzel degerlendrelim

ay kızlar benim karnım minicik ya bu ara da ona taktım asla 7 ayşık gibi değil herkes şaşırıyo kızımın gelişimi de geri zaten :2:

kuzm Allah bebıslerımıze saglık versın ınsallah. buda duzelcek. merak etme

şekerim
bu korse giyme fikri beni çok strese soktu yaaaa
eve gider gitmez sütyni bile atıyorum ben
sürekli giymek lazım dimi onu??

sanırm oyle tatlım bende senın gıbı ıc camasırna tahammul edemesken hergun gycez bnları sıkı sıkı:

hosgeldın canım sonunda kavusmussun yvrularına Allah tamamını erdırsın

kızlar yemegımızı yedık esımı gelen havlimanına ugurladık oglumla
tekmelere basladık
oglen yazmısdım hareketlerı yavasladı dıye masallah smdi cok ıyyız dınlendık bıraz ıyı geldı
sizler nasılsınız

cnm ben adalet hanıma gidiyorum ama bu dediğiniz sorunların hiç birini yaşamadım

Bende Çakmak Özlem hanıma gidiyordum ilk başlarda canım cicim iyiydi sonrasında çok ilgisiz ne bir tavsiye,ne bi kilo kontrolü,ne bi sohbet,ne bi yorum en fazla 10 dk sürüyordu randevum ki benim hamileliğimde kontrol edilmesi gereken durumlar varken hep ben şurasına bak burasına bak diyordum tam bir ssk doktoru mantığına dönüştü bakıyo hıı tamam ben ne özlemle heyacanla gidiyorum evladımı görmeye ve artık yeter dedim paramla rezil oluyordum resmen 1 ay önce tavsiyeler üzerine uzak olmasına rağmen doktorumu değiştirdim medicana ya gittim çokta memnun kaldım fakat doğum fiyatlarını öğrenince tüm hayellerim suya düştü yakınımdaki hastanelere göre oldukça pahalı ne yapacağımı şaşırdım

canım bizde iyiyiz şükür sabahtan konuşmuştuk sonrasında sağlık ocağına gidip dinledik bebişimi biraz zor duyduk ama iyiydi kalp atışları.. sonrasında benimkide kıpır kıpır durmadı ama korkkuttu beni kaç gündür cansız tekmelemesi.. belki sıcaklardandır diye düşünüyorum onlarda etkileniyo ister istemez daha sakinleşiyorlar sanırım.. bu arada canım bnde antalyalıyım, antalya dayım ama merkez değil..

Son düzenleme:
hoşgeldin aramızaa

inşallah sağlıkla alırsın bebeciklerini kucağına vaktiyle

deemekki ikizmiznkide korkutmus bızı benmkıde ole dıye sıkayet etmsdm. smdi iyyiz sukur. gtmemdm ama saglk ocgna oglene duzeldı
sen ıcını rahatlatmıssın bak ne guzl.

keske antalya merkezde olsaydn aman antalynn heryerı guzel sende tatil beldelernden bırındesn ozaman

sen yorulunca bebişte yorulmuş demekki. arada dinelenip bebişlerimizlede ilgilenmemiz lazım. küsüyorlar sonra bize

kızlar benım kalıtelı bı hastane cıksıım var ama buda uygun geldı sankı bana naısl http://www.civilim.com/urun/0066-2-pierini-baby-penye-tavsan-tren-nakisli-10-lu-zibin-set.aspxsızce yedekde bulnsun dıye

canım açılmadı site.ama uygun fiyatlı bir tane daha hastane çıkışı al derim ben. ilk bebeği yıkamadan silip giydiriyorlarmış sanırım. eğer öyle yaparlarsa güzel olanı sen sonradan giydirirsin..

aynen canm uzuyorz bazen onlrı farknda olmadan cok suclu hsstm kendmı. neyse smdı ıyı cnm saol
alyorm ozamn bunu 10lu set 25 lira uygun bence
1459-1 KUJJU PENYE K KOL PAPYONLU GOMLEK BASK 3-9 AY CTCT BD - Ürün Kategorileri
bıde sende bundan ıstyodn galba gelmıs cnm

evet cnm gezdim kalabalık oluyor bazen ama ona ragmen çok temiz

benim beğendiğim model alttan çıtçıtlı ee göğüsleride indiririm bi zahmet gülü seven

bulaşık makinesi candır

bende 3 gündür temizlik derdindeyim yoruldum oğluşumunda hareketleri azaldı tabi yemek yedik uzandım kıpır kıpır

kızlar benım kalıtelı bı hastane cıksıım var ama buda uygun geldı sankı bana naısl http://www.civilim.com/urun/0066-2-pierini-baby-penye-tavsan-tren-nakisli-10-lu-zibin-set.aspxsızce yedekde bulnsun dıye

link açılmıyor

cnm ben camlıca adalet hanıma gidiyorum medicanaya göre daha uygun

çok güzel

antalyanın hemen hemen heryeri tatil beldesi kendim Belek liyim eşim Manavgat ve dolayısıyla Manavgat tayım..

antalyanın hemen hemen heryeri tatil beldesi kendim Belek liyim eşim Manavgat ve dolayısıyla Manavgat tayım..

oda dogru ya
hanı ben kemer belek side alanya trzı demişdm merkez olmayınca. antalya guzeldr ama yakdı smdden sıcakları senle alsvers konsnda yardmlasblrz antalya sıcagndan anlayanlar olrk

bencede topıkdekı cogu erkek annesınde vardı bende buldm snnda

oda dogru ya
hanı ben kemer belek side alanya trzı demişdm merkez olmayınca. antalya guzeldr ama yakdı smdden sıcakları senle alsvers konsnda yardmlasblrz antalya sıcagndan anlayanlar olrk

tabiki canım yardımlaşalım.. bu yazda bizim şansımıza felaket sıcak olucakmış öyle diyolar napıcaz bakalım..:18:

yarın aksmac a okunması gerekkk dıp not....!

o zaman ben okudukca söleyim sana sayısını canim olmaz mi .??

bu aksam bende deneyim bakayim ayakta kilmayi... ins kilabilirim.

iyi dinlenmeler cnm :)
cnm yarın aksmaca kac tane okursan mesaj at bana ozelden ınsll

anammm hos geldınnn emanetıne gec kavusan anne bende 4,5 senden sonra tup bebek tedavısını arastırırken hamıs kalmısım cok sukur gec olsun guc olmasın meleklerımız zamanında kucagımıza gelsın ınsll hoos geldın bacımmmmmmmmmmnerdensın necısınn dıle kolay 9 tup tadavısı ve 12 yıll cok sukur ama ben ve esım dune baktıgımıze ruya gıbım gelıyor paşamın tekmlerı hepıcını unutturuyor ELHAMDULILLAHH kucgamız alamk nasıp olur ınslll

ben onu cok tann aldımm cnm 4,99 tl ye hemde magazasından bırde cnm ark..(hazran annesı ınsl)onun paşasınada aldım ramazan bayrmaında gıydırmenın hayalı ıcerısındeyım ınsllll

lınkın acılmıyor cnm yaaaaaaaaaaaaaa:44:

Merhaba Anne Adayları,

Öncelikle Allah hepinize sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin. Ben İzmir'de yaşıyorum. Doğum ve Düğün Fotoğrafçılığına başladım. Eğitimimi bitirdim ve sertifikamı aldım. İsteyenler olursa ücretsiz olarak fotoğraflarınızı çekmek istiyorum. Hem size güzel bir hatıra hem de kendim için bir deneyim olacak. İlgilenenler bana özelden mesaj ile ulaşabilirler.

Şimdiden teşekkür ederim.

Güzelim sen doğumuda Çamlıca hastanesindemi yapıcaksın yoksa sadece kontrolemi oraya gideceksin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…