Çook şirinmişşş. bende bir tane alsam mı oğluma bayramlık giydiririm. altınada şirin bir pantolon bulursak süper olurndd canım gelmıs bak kırmızı paıonlu badyden aldm hemen
1459-1 KUJJU PENYE K KOL PAPYONLU GOMLEK BASK 3-9 AY CTCT BD - Ürün Kategorileri
bayramda hepimiz oğluşlarımızı böyle giydirir gezdiririz.bencedetopıkdekı cogu erkek annesınde vardı bende buldm snnda
tabiki canım yardımlaşalım.. bu yazda bizim şansımıza felaket sıcak olucakmış öyle diyolar napıcaz bakalım..:18:
yarın aksmac a okunması gerekkk dıp not....!
cnm yarın aksmaca kac tane okursan mesaj at bana ozelden ınsll
anammm hos geldınnn emanetıne gec kavusan anne bende 4,5 senden sonra tup bebek tedavısını arastırırken hamıs kalmısım cok sukur gec olsun guc olmasın meleklerımız zamanında kucagımıza gelsın ınsll hoos geldın bacımmmmmmmmmmnerdensın necısınn dıle kolay 9 tup tadavısı ve 12 yıll cok sukur ama ben ve esım dune baktıgımıze ruya gıbım gelıyor paşamın tekmlerı hepıcını unutturuyor ELHAMDULILLAHH kucgamız alamk nasıp olur ınslll
ben onu cok tann aldımm cnm 4,99 tl ye hemde magazasından bırde cnm ark..(hazran annesı ınsl)onun paşasınada aldım ramazan bayrmaında gıydırmenın hayalı ıcerısındeyım ınsllll
lınkın acılmıyor cnm yaaaaaaaaaaaaaa:44:
Çook şirinmişşş. bende bir tane alsam mı oğluma bayramlık giydiririm. altınada şirin bir pantolon bulursak süper olur
kız 3 aylık bebenın bacakları usur sortla pantolon en ıyısı soyle penye pantolaon heehbayramda hepimiz oğluşlarımızı böyle giydirir gezdiririz.ay ne tatlı olur. pantolon demiştim ama yaz sıcağında şirin bir şortta güzel olur altına
kız 3 aylık bebenın bacakları usur sortla pantolon en ıyısı soyle penye pantolaon heeh
bu arad aesımın ark.aradı mobılya magazasından dırek masrafı karsılıgı 150-200 tl ye mobılya buyuyen besık ustelık yarın katalog getırcek bakalım hayılrısı ınsll
Adanada da:) bizimkiler çıplak çıplak gezer her yeri ısırmalık olur sonra:)ben antalyada bacaklarınn usucegnı hıc sanmıyorm
alıcam valla. yarın maaş günü nasılsa oğluma bayramlık alayımay cnm aynen cocukları ısılık yapmsak barı burda
canım yavas galba sıte. bende cok guzl bı hastane cıksıı aldm. ama bu yedek 25 tlye tek battnye o fyat nerdeyse ugygun geldı.
al bebısım al. altna kot pantalon olursa super olur. bende bahcıvan var kot onun altna gydrmeyı dusnuyorm kız byrmlık ne guzel
kız 3 aylık bebenın bacakları usur sortla pantolon en ıyısı soyle penye pantolaon heeh
bu arad aesımın ark.aradı mobılya magazasından dırek masrafı karsılıgı 150-200 tl ye mobılya buyuyen besık ustelık yarın katalog getırcek bakalım hayılrısı ınsll
ayyy pembiş pembiş bacaklar çook sevimliiiiAdanada da:) bizimkiler çıplak çıplak gezer her yeri ısırmalık olur sonra:)
ben antalyada bacaklarınn usucegnı hıc sanmıyorm
alıcam valla. yarın maaş günü nasılsa oğluma bayramlık alayım
bu yaz çook sıcak olucakmış. üşürmü ki acaba? üşürse yanıma birde uzun pantolon da alırım
güle güleeene bılım kucuk olucaklar onuca tmm 6 aydan sonra toparlandıkları ıcın usuceklerınıı bende sanmıyorum ama aa ??
genede kıyamam yaaa kucucuk bacaklrınıacmay paşamınnn
heh ole yap kısa uzun sort hehe tmm dır
ben cıktım hnm lar namaz kılıcam ınsll sonrda dınlenmeye gercı 4 makına camasır katlanmaya ayrılmayı beklıyorlar ama
Adanada da:) bizimkiler çıplak çıplak gezer her yeri ısırmalık olur sonra:)
annesınden ılk bayramlıgı pasanınalıcam valla. yarın maaş günü nasılsa oğluma bayramlık alayım
bu yaz çook sıcak olucakmış. üşürmü ki acaba? üşürse yanıma birde uzun pantolon da alırım
ayyy pembiş pembiş bacaklar çook sevimliiii
ne bılım kucuk olucaklar onuca tmm 6 aydan sonra toparlandıkları ıcın usuceklerınıı bende sanmıyorum ama aa ??
genede kıyamam yaaa kucucuk bacaklrınıacmay paşamınnn
heh ole yap kısa uzun sort hehe tmm dır
ben cıktım hnm lar namaz kılıcam ınsll sonrda dınlenmeye gercı 4 makına camasır katlanmaya ayrılmayı beklıyorlar ama
Kızlar yardım yirmilik dişim çıkıyor ağrıdan duramıyorum ne yapsam ki
Bide kasık(pelvik) ağrım var yürüyemiyorum dönemiyorum yatak da aranız da aynı durum da olan var mı?
canım bende alıcaktım böyle bişey. ama çok gerekli olur mu değer mi karar veremedim bir türlü. daha uygun fiyatlarada var bu tarz ana kucakları. benim beğendiğimde şuydu..ama daha karar veremedim alsam mı almasam mı diye :44::44:kızlar smdı benm sallanan byyen besıgım var oda benım odamda bıde oturma odası ıcın ev tıpı anakucagı dusnuyorm
Bright Starts Comfort&Harmony Ev Tipi Ana Kucağı Krem Bright Starts ozgebebek.com
boyle bısı sıızn fıkrınız nedır
canım bende alıcaktım böyle bişey. ama çok gerekli olur mu değer mi karar veremedim bir türlü. daha uygun fiyatlarada var bu tarz ana kucakları. benim beğendiğimde şuydu..ama daha karar veremedim alsam mı almasam mı diye :44::44:
Casaul Activity Rocker Ana Kuca Mavi, | , | Avantajl runler.Com - Anne - Bebek rnleri Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali, | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Bebek Bakm,Bebek rnle
Annişler bana müsaade şimdilik ağırlık çöktü biraz uzanıcam...
çok zorlu bir hafta geçirdik ama Allaha şükür atlatıyoruz. geçen hafta tansiyonum 19-11 le acile gittim hemen apar topar yatırdılar hastaneye tansiyorumu düşürdüler ama ben oğluma bişiy oldu diye çok korktum. 3gündür hastanedeydik serumlarla falan toparladık ama yinede oğlum için ciğer geliştirici iğne yaptılar dr bebek için çok gerekli olduğunu söyledi ama bu durum beni çok etkiledi tüm tetkikler temiz çıktı ama dr doğum erken olabileceğini söylüyor. bizim için dua edermisiniz şimdi kontrole gidiyorum dönünce tekrar yazarım inşallah sorunsuz bir şekilde döneriz
bu arada efendımız (s.a.v)ıcın yasın okuyabılecek olan varmı sayısını sız belırleyın suresınıdee ınslll cok kıza degıl kac tane okuyabılırsınız cevranısdekılerede verebılırısnız ınsl beygenın ve yorum yapın kac tane okuyabılırsenız sımdıden ALLAH RAZI olsunn hnm larr
Kızlar bu korse konusunda birşeyler söylemek istiyorum.
Şimdi bazılarınız mayo gibi olandan alacakmış bebişi nasıl emzireceksiniz.
Bazılarınız külot gibi olanlardan alacak o sıcakta tuvalete gidip gelmek indir bidaha çek giyin zor olur.
Bence sadece bel bölgesi için bant şeklinde olanlar iyi hem tuvalete gidince zorlanmazsınız hemde emzirme sütyeniyle bebişleri rahat emzirirsiniz.
kızlar smdı benm sallanan byyen besıgım var oda benım odamda bıde oturma odası ıcın ev tıpı anakucagı dusnuyorm
Bright Starts Comfort&Harmony Ev Tipi Ana Kucağı Krem Bright Starts ozgebebek.com
boyle bısı sıızn fıkrınız nedır
canım bende alıcaktım böyle bişey. ama çok gerekli olur mu değer mi karar veremedim bir türlü. daha uygun fiyatlarada var bu tarz ana kucakları. benim beğendiğimde şuydu..ama daha karar veremedim alsam mı almasam mı diye :44::44:
Casaul Activity Rocker Ana Kuca Mavi, | , | Avantajl runler.Com - Anne - Bebek rnleri Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali, | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Bebek Bakm,Bebek rnle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?