2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
tabiki canım yardımlaşalım.. bu yazda bizim şansımıza felaket sıcak olucakmış öyle diyolar napıcaz bakalım..:18:

ay cnm aynen cocukları ısılık yapmsak barı burda

canım yavas galba sıte. bende cok guzl bı hastane cıksıı aldm. ama bu yedek 25 tlye tek battnye o fyat nerdeyse ugygun geldı.

Çook şirinmişşş. bende bir tane alsam mı oğluma bayramlık giydiririm. altınada şirin bir pantolon bulursak süper olur

al bebısım al. altna kot pantalon olursa super olur. bende bahcıvan var kot onun altna gydrmeyı dusnuyorm kız byrmlık ne guzel

bayramda hepimiz oğluşlarımızı böyle giydirir gezdiririz. ay ne tatlı olur. pantolon demiştim ama yaz sıcağında şirin bir şortta güzel olur altına
kız 3 aylık bebenın bacakları usur sortla pantolon en ıyısı soyle penye pantolaon heeh

bu arad aesımın ark.aradı mobılya magazasından dırek masrafı karsılıgı 150-200 tl ye mobılya buyuyen besık ustelık yarın katalog getırcek bakalım hayılrısı ınsll

ben antalyada bacaklarınn usucegnı hıc sanmıyorm

alıcam valla. yarın maaş günü nasılsa oğluma bayramlık alayım

bu yaz çook sıcak olucakmış. üşürmü ki acaba? üşürse yanıma birde uzun pantolon da alırım

ben antalyada bacaklarınn usucegnı hıc sanmıyorm

bu yaz çook sıcak olucakmış. üşürmü ki acaba? üşürse yanıma birde uzun pantolon da alırım

ne bılım kucuk olucaklar onuca tmm 6 aydan sonra toparlandıkları ıcın usuceklerınıı bende sanmıyorum ama aa ??
genede kıyamam yaaa kucucuk bacaklrınıacmay paşamınnn
heh ole yap kısa uzun sort hehe tmm dır

ben cıktım hnm lar namaz kılıcam ınsll sonrda dınlenmeye gercı 4 makına camasır katlanmaya ayrılmayı beklıyorlar ama

güle güleee
çok yorma kendini..

Adanada da:) bizimkiler çıplak çıplak gezer her yeri ısırmalık olur sonra:)

yerim ben onların bacaklarını:

annesınden ılk bayramlıgı pasanın

annesınden ılk bayramlıgı pasanın aynen kuzu usucegnı snmıorm ya.

ayyy pembiş pembiş bacaklar çook sevimliiii

cok heycanlym o bacaklrı ısırmak ıcın

Allah kabul etsın tatlım:)

Kızlar yardım yirmilik dişim çıkıyor ağrıdan duramıyorum ne yapsam ki
Bide kasık(pelvik) ağrım var yürüyemiyorum dönemiyorum yatak da aranız da aynı durum da olan var mı?

Kızlar yardım yirmilik dişim çıkıyor ağrıdan duramıyorum ne yapsam ki
Bide kasık(pelvik) ağrım var yürüyemiyorum dönemiyorum yatak da aranız da aynı durum da olan var mı?

canım dıs agrısını hamilelikde bıcok kısıden duydum. ama yasamadım. tedavısıne basla derim dısının
kasık agrısna gelince bu cogumuzun problemi bende cok cekiyorum ama sebebini heuz cozmus degilim rahim buyumesı diyolar bebek hareketlerı dıyolar. ama bazen cok sıddetli oluyor

canım bende alıcaktım böyle bişey. ama çok gerekli olur mu değer mi karar veremedim bir türlü. daha uygun fiyatlarada var bu tarz ana kucakları. benim beğendiğimde şuydu..ama daha karar veremedim alsam mı almasam mı diye :44::44:

Casaul Activity Rocker Ana Kuca Mavi, | , | Avantajl runler.Com - Anne - Bebek rnleri Chicco,Kraft,Graco,Babymax,Jenny,Nuk,Nuby,BebeDor,Lansinoh,Bebefox,Kom,Sharin,Altan,Nilfer,Aqua,Bali, | Anne,Bebek,bebek arabalari,ocuk Koltuu,Bebek Bakm,Bebek rnle

evet bu model ve markada cok tercıh edılıyor bılyorm mantık aynı markalar ve ozellkler frkı sadece. baana ıs yerndekiler hdye alcaklar saolsun.

ben gerekli diye dusnuyorm cnku gunluk yatagı dısında bebeklerı nereye bırakıcaz? baska bısı varsa onada bakym benm aklma btek bu geldı

Ayyy çok güzel olmuş bebişinin odası İnşaallah onu bebişinle güle güle kullanmak nasip olsun.

Canım ya çok geçmiş olsun, aynı problemi ben de yaşadım. Normalda benim normal tansiyonum yüksek ama hamile olunce bu çok riskli olduğunu hiç farkında değildim doktorum da hiç bi şey söylememişti. Geçen hafta sağlık ocağına rutin kontrol için gittim orda tansionum yüksek çıktı eşim işte olduğu için ona bi şey söylemedim direk acile gittim. Sağlık ocağında 150/90 olan tansion orda 170/90 çıktı doktorun gözü çıktı 'nasıl bu tansionla geziyorsun' diye. Hemen muayana ve gereken tahliller yapıldı ve Allahtan hepsi güzel çıktı bu arada izlemeye aldılar. 4 saat sonucunda tansion 11/8 oldu ve işten panikle gelen kocamla eve gittik. Herkesin bunyası değişik oluyor benim şimdiki normal tansiyonum 14/80 ve kendimi çok iyi his ediyorum ama yine de kendimi sürekli kontrol ettirmem gerekiyor.
Tansiyon yüksek olup bi de idrar tahlilinde protein çıkması düşük sebebi oluyormuş ve dikkat edilmese çocuğu da anneyi de öldüre biliyormuş (

Canım ben de okuyucam Allahın izniyle ve yarın akşama kadar söylediğin gibi kaç tane okuyabildiğimi sana bildirecem

Kesinlikle katılıyorum

Bayıldım

çok güzelmiş buu. çok beğendim canım. ben de düşünme aşamasındayım hala alırım bebiş sevmezse içim yanar valla :) bebek arabası ve araba koltuğu aldım acaba diyorum önce onlarda denesem mesela araba koltuğunu severse o zaman düşünürüm sanırım. çünkü bazı bebek ne araba koltuğu ne ana kucağı hiçbişey sevmiyo.gerçi erken alıştırmak lazım alıştırırsak severler gibi. ayy bilemedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…