güle güle kullan canım çok güzeller.ilk resimdekinde alt yokmu onu anlamadım.
ben de aldıklarımdan hiç yüklemedim buraya hep istiyorum bir türlü yapmıyorum.bir ara ben de yüklüycem.benim doktorum da kontrolleri bir türlü sıklaştırmıyor.17 mayısta gittim şimdi de 15 hazirana gün verdi.zaten sezaryen olcak,2-3 temmuz a falan olur heralde.
Mrb kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum acaba nts ye ne zaman giriliyo bilgisi olan varmı
ben 29 . haftamdan beri her gittiğimde giriyorum
anlamıyorum hangi doktor görse beni nst ye gönderiyooo hayır bişi mi var tipimde anlamıyorum
daha dün gene girdimmm :86:
ben de konyalıyım!!! üstelik memleketimi çook özledim...
bende odasıa koydum canım sedir tarzı tek kişilik yatak bende asla almak istemiyorum yatak odasına orda yatarım gerekirse arada ama oda.aynen ole cnm valla ozel haytın mahellnn dılınde :) oyuzden 9 ayına kadar kucuk besıkde yatabılır ondan sonra odasndakı besıkde yatırıcam artk duzene gırer heralde emme saatlerı feln da hıc olmadı bn onn yanında odasnda yatarım bnm odama alısmasın da :))
olur canım kurumun kabul ediyors neden olmasına bende aldım rapor sonra senelik izin alıp geldim memlekte.
canım sen 37.haftaya kadar çalışabilir raporu alıp,bu süreçte yıllık iznini kullanıp memlekete gitmiştin değil mi?
benim de yıllık iznim var geçen seneden ve bu seneden.5 hafta daha çalışabilir raporu alıp sıkıldığımda izin mi kullansam diyorum :44::44::44: olur mu ki öyle?
herkese günaydın kızlar.. nasılsınız? inşallah hepiniz ve kuzucuklarınız çook iyisinizdir. ben 1.5 haftadır geçmişi okumadığım için herşeyden habersizimpek bi uzak kaldım.. artık 35.haftadayız. 2 haftadır ağrılarım oluyor ara ara, üstelik oğluşum başıyla aşağı doğru baskı yapıyo bazen, hissediyorum.. doktorum ağrı sıklığı ve süresi artarsa ve kanama lekelenme olursa hiç vakit kaybetme hemen gel demişti..üstelik biraz aşağı inmiş gibi bizim oğlan.. dışardan bakınca öyle görünüyo.. anlayacağınız o içerden bir an evvel çıkmaya çalışıyo bense onu içerde tutmaya çalışıyorum..özellikle baban gelmeden sakın acele etme annecim diyorum..
babamız da inşallah cuma akşamı yola çıkıyo, gece gelecek, çok şükür..
tüm eşyalarımız hazır.. annemle herşeyi yıkadık ütüledik, dolaplara yerleştirdik, hastane çantamızı falan da hazırladık. sadece oğluşumun yatağını kurma işi var, onu da ben annemle yapamayacağım için babamızı bekliyoruz.. eşim gelince annemle birlikte yatağın yerini değiştirip kuracaklar ve çarşaf nevresim vs derken o da tamam olacak inşallah..
ben de 80 kullanıyorum.. bi tane 90 bi tane de 95 aldım, çünkü bana satan arkadaş da geçen yıl doğum yaptı bi 90 bi 95 al dedi çünkü doğumdan sonra göğüsler inanılmaz şişiyor doldurursun bunları bak göreceksin dedi .. bi de büyük almamın sebebi olabildiğince rahat olsun ilk etapta.. sonra zaten göğsüme uygun numaralı ayrıca alırım ama hastanede rahat olmak önemli sütyen de sıkarsa hiç dayanılmaz o sıcakta
İnş. bebeğiniizi hayırlısıyla doğurup hep beraber gelirsiniz :)
slm kızlar biliyorsunuz artık pek sık giremiyoruz oğlumla. geçmişe ara ara bakarak okudum ama meraktan çatlıyorum olmuyor tam okuyayım diyorum hop misafir akraba vs derken ucu kaçıyor.
bende odasıa koydum canım sedir tarzı tek kişilik yatak bende asla almak istemiyorum yatak odasına orda yatarım gerekirse arada ama oda.
olur canım kurumun kabul ediyors neden olmasına bende aldım rapor sonra senelik izin alıp geldim memlekte.
ben de nedense telsiz konusunda çok kararsız kalıyorum ben de daha önce kullanmamıştım,şimdi de alsammı diyorum ama bilemiyorum.ben biraz takıntılıyım.iki telsiz de elektriğe bağlı değilse o telsizin sinyalleri bebeğe zararlıymış.bebeğin yanına bırakılanın fişe takıldığı telsizler de var,o konudaki takıntım ise gece bebeğin yanında fişe takılı birşey bırakamam ki.biraz saçma biliyorum ama ben böyle bazı şeylere çok takılırım.Kızlar bebek telsizi aldınız mı? oğlumdayken ev sessizdi yine de bir yere gittiğimde ihtiyaç duymuştum şimdi ikinci bebeğimde iyice almam gerektiğini anladım kapısı hep kapalı duracak çünkü. alan oldu mu telsiz? kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?
1. Weewell Bebek Telsizi - 800m - LCD Ekran - 16 pilot ton - Şarjlı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
2. Weewell Bebek Telsizi (300 M.) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
3. Kraft Bebek Dinleme Telsizi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
bayanlar iyi akşamlar.yine sallandık.
kızlar dün doktora gittim.çalışabilir raporu aldım.çok kalabalıktı çok bunaldım orda.ultrasonla baktı.yine ayrıntılı olarak inceledi.doktordan büyümüş halinin ultrasonunu istedim,vermedi.doğunca zaten göreceksin dedi.bende merak ediyorum bebeğimin yüzünü.aklıma manyakça şeyler geliyor.bebeğimde bişey mi var da bana göstermiyor diye şeyler aklıma geliyor.
ayy benide haftasonu klima çarptı arabada, boğazım ağrıdı bi kaç gün, iki gündürde burnum musluk gibi mübarekkızlar grip oldum hemde bu sıcakta(
hiç halim yok iştahım yok
mide bulantılarım geri döndü
eşim çok yoğun çalışıyor annem de gelemiyo
oğlum okula gittiği için bende anneme gidemiyorum
ağlamak istiyorum
canım ben 34 haftamı doldurunca dün girdim.Mrb kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum acaba nts ye ne zaman giriliyo bilgisi olan varmı
kötü bişey olsa söler zaten canım, öle şey olurmu kim girebilir böyle bir vebalin altına, en ufak bişeyi bile en kötüsü olucakmış gibi sölüyorlarken. sen öle düşünme banada vermiyorlar özele gidio ordan usg fotosu aldım en son 6,5 ayımda. özel kliniklerden birine gitsen ölesine bir muayene olmak için ordan veriolarbayanlar iyi akşamlar.yine sallandık.
kızlar dün doktora gittim.çalışabilir raporu aldım.çok kalabalıktı çok bunaldım orda.ultrasonla baktı.yine ayrıntılı olarak inceledi.doktordan büyümüş halinin ultrasonunu istedim,vermedi.doğunca zaten göreceksin dedi.bende merak ediyorum bebeğimin yüzünü.aklıma manyakça şeyler geliyor.bebeğimde bişey mi var da bana göstermiyor diye şeyler aklıma geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?