2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
şu videoyu izlesenize yaaaa ne kadar sakin ve güzel bir doğum yapmış kadın bayıldım yaaa bizi resmen hayvan gibi doğurtuyolar türkiyede yaa

Google a Hayatınızda İzleyebileceğiniz En Güzel Doğum Videosu yazın ilk çıkan linke tıklayın burada link görünmüyor

https://
www.
facebook
.com/photo.php?v=164911537010799

ya da bunları birleştirin

Son düzenleme:

yükle tabii cnmm benim 3 haftaya dustu bu ay pek sıklaştı

Mrb kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum acaba nts ye ne zaman giriliyo bilgisi olan varmı

ben 29 . haftamdan beri her gittiğimde giriyorum
anlamıyorum hangi doktor görse beni nst ye gönderiyooo hayır bişi mi var tipimde anlamıyorum
daha dün gene girdimmm :86:

ben 29 . haftamdan beri her gittiğimde giriyorum
anlamıyorum hangi doktor görse beni nst ye gönderiyooo hayır bişi mi var tipimde anlamıyorum
daha dün gene girdimmm :86:

Sancı cıkıomu pekı canım yaa kasıklarımda agrı oluo ara ara sertleşme ilk hamıleleığım sancımı normalmı anlamıorm

slm kızlar biliyorsunuz artık pek sık giremiyoruz oğlumla. geçmişe ara ara bakarak okudum ama meraktan çatlıyorum olmuyor tam okuyayım diyorum hop misafir akraba vs derken ucu kaçıyor.

bende odasıa koydum canım sedir tarzı tek kişilik yatak bende asla almak istemiyorum yatak odasına orda yatarım gerekirse arada ama oda.
olur canım kurumun kabul ediyors neden olmasına bende aldım rapor sonra senelik izin alıp geldim memlekte.

canım bende memlekete geldim sen gibi baamız evde kaldı en büyük korkum o gelmeden doğurmam bizimkide benden haber bekliyor bakalım ne olacak yetişir umarım. benimde doğum 3 temmuz 34. haftadayız ama bebek 35 de doktor 15 hazırandan sonra hazır ol dedi o yüzden az kaldı diyorum. kafa tamamen kasıklarımda kafa atıyor resmen artık hep hareketleri aşağıda hissediyorum ve benimde karnımın üst kısmı boş gibi hep aşağıa bebek büyüklerden gören zamanın geliyor karnın inmiş aşağıya diyor ama bilmem ne olacak. günde 1 saat yürüyorum ama yürüdükçe vuruyor oğlum. çok sık wc gider oldum bende. hayırlısı hakkımızda

canım okuyunca hemen cevap yazmak istedim ben ilk gebeliğimde gögüsler büyür diye büyük aldım tabi ama sütle dolunca sadece silikonlu gibi oldular şu andaki hallerinin biraz daha dolgunu oluyor. ben de dün emzirme atleti aldım çok hoşuma gitti 80 beden aldım çok hoşuma gitti hem sütyen hem atlet

Kızlar bebek telsizi aldınız mı? oğlumdayken ev sessizdi yine de bir yere gittiğimde ihtiyaç duymuştum şimdi ikinci bebeğimde iyice almam gerektiğini anladım kapısı hep kapalı duracak çünkü. alan oldu mu telsiz? kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?

1. Weewell Bebek Telsizi - 800m - LCD Ekran - 16 pilot ton - Şarjlı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

2. Weewell Bebek Telsizi (300 M.) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

3. Kraft Bebek Dinleme Telsizi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

merhaba canım.hoşgeldin konyaya.farabiye gitcem diyordun ne yaptın memnun kaldın mı ordan

ben de nedense telsiz konusunda çok kararsız kalıyorum ben de daha önce kullanmamıştım,şimdi de alsammı diyorum ama bilemiyorum.ben biraz takıntılıyım.iki telsiz de elektriğe bağlı değilse o telsizin sinyalleri bebeğe zararlıymış.bebeğin yanına bırakılanın fişe takıldığı telsizler de var,o konudaki takıntım ise gece bebeğin yanında fişe takılı birşey bırakamam ki.biraz saçma biliyorum ama ben böyle bazı şeylere çok takılırım.

Arkadaşlar ben bi profil resmi yükledim dün ama hala resim çıkmıyor nasıl resim konuyo profile acaba

arkadaşlar bende fazla giremiyorum arada bir girip geçmişi okuyup çıkıyorum bende hazırlıklarımı daha bitiremedim çamaşırlar yıkanmadı küvetimiz alınacak vs

bayanlar iyi akşamlar.yine sallandık.

kızlar dün doktora gittim.çalışabilir raporu aldım.çok kalabalıktı çok bunaldım orda.ultrasonla baktı.yine ayrıntılı olarak inceledi.doktordan büyümüş halinin ultrasonunu istedim,vermedi.doğunca zaten göreceksin dedi.bende merak ediyorum bebeğimin yüzünü.aklıma manyakça şeyler geliyor.bebeğimde bişey mi var da bana göstermiyor diye şeyler aklıma geliyor.

yok canım ya aklına kötü şeyler getirme . geçen hafta gittiğimde yüzünü görebilirmiyiz dedim ayrıntılıya girmemişmiydiniz dedi banada ne gerek var der gibi. bir an önce bakıp kaldırmak istiyorlar. kafasını karnını bacağını ölçüyor suyuna plesentaya bakıyor bitiriyor

ayy benide haftasonu klima çarptı arabada, boğazım ağrıdı bi kaç gün, iki gündürde burnum musluk gibi mübarek

Mrb kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum acaba nts ye ne zaman giriliyo bilgisi olan varmı
canım ben 34 haftamı doldurunca dün girdim.
burayı bi oku istersen gayet aydınlatıcı
Nst hakkında merak ettikleriniz - bebek.com

kötü bişey olsa söler zaten canım, öle şey olurmu kim girebilir böyle bir vebalin altına, en ufak bişeyi bile en kötüsü olucakmış gibi sölüyorlarken. sen öle düşünme banada vermiyorlar özele gidio ordan usg fotosu aldım en son 6,5 ayımda. özel kliniklerden birine gitsen ölesine bir muayene olmak için ordan veriolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…