yok canım ya aklına kötü şeyler getirme . geçen hafta gittiğimde yüzünü görebilirmiyiz dedim ayrıntılıya girmemişmiydiniz dedi banada ne gerek var der gibi. bir an önce bakıp kaldırmak istiyorlar. kafasını karnını bacağını ölçüyor suyuna plesentaya bakıyor bitiriyor
bayanlar iyi akşamlar.yine sallandık.
kızlar dün doktora gittim.çalışabilir raporu aldım.çok kalabalıktı çok bunaldım orda.ultrasonla baktı.yine ayrıntılı olarak inceledi.doktordan büyümüş halinin ultrasonunu istedim,vermedi.doğunca zaten göreceksin dedi.bende merak ediyorum bebeğimin yüzünü.aklıma manyakça şeyler geliyor.bebeğimde bişey mi var da bana göstermiyor diye şeyler aklıma geliyor.
öyle şeyler düşünme canım ben de böyleyim ama herşeye takılmamak lazım.
kızlar bu arada sizin gittiğiniz hastanelerde bebeğin 3 boyutlu ultrason resmini ücretli mi veriyorlar.
ayy şekerler ne özledim sizi yaa?
cumt. beri dışarlardayım sölemiştim ya, aklımda hep burdaay az kaynatsalarda dönünce zor olmasa okumak die geçirdim hep içimden valla
hemen neler oldu anlatayım çünkü çıkmam lazım yine komşu günüm var
cumt pazar halamlarda kaldım beni kasım ayından beri görmüyorlardı, kuzenlerim babaannem halam eniştem hepsi çok şaşırdılar
veeeee çok beğendiler beniiibiri gelio öpüyo ne güzel hamile olmuşsun dio 10dk. sonra gelio biri sarılıo tekrar ben hayatımda böyle hamileliğin yakıştığı bi insan görmedim dio bayabi moral depoladım yani
3 kuzenim var ikisi erkek benden büyük biride kız benle akrankardeşlerim gibiler
halamda sağolsun bana dolmalar börekler pastalar oohhhh
neyse sonra dün sabahta ordan cerrahpaşaya kontrole gittik
nst ye bağladılar önce, kızımı ilk defa bu kadar net dinledik 20dk boyuncakalp atışlarını flnda kaydettim birazını
nst de herşey normal çıktı
dr. sonra usgde herşeyine baktı şuan için gelişimi çok güzel dedi, bağırsaklarınada fazla takılmayın, şuan dışarda olan kısım o kadar büyük gözükmüyor yinede doğunca daha net birşeyler söylenir tabi ama ameliyatlık bi durum olmaz muhtemelen, önce askıya alırlar sonra yoğun bakımda yavaş yavaş içeri alınır dedibeni çok rahatlattı bu kontrol çok şükür kızlar
dualarınız bana karşı geldi, rabbim hepinizden razı olsun
hee bu arada benim tosuncuk ECE'm 2500gr olmuş boyuda 46cm teyzeleriiiiii, 34 haftaya göre önde görünüyor şuanda
:81::119::118:
bugünleride gördük ya kızlar, rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
iyiki varsınız acaip rahatlıyorum sizinle konuşunca
slm kızlar
bugun annemle salı pazarına gittik güzel lohusa takımı yoktı bende gecelik pijama takımı pijama altı 2 tişört aldım evde giymek için ordan Loya'ya gittik çok hoşuma giden bir lohusa takımı aldım 140'tan 107 ye düşmüştü ite resimler aldıklarım resimlerde pek iyi çıkmamış aslında daha hoşlar
Eki Görüntüle 717015 lohusa takımımön kısımdaki anne bebek pullu işleme
Eki Görüntüle 717016
Eki Görüntüle 717017
Eki Görüntüle 717018
Eki Görüntüle 717020
kızlarr yarın doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım... kızım ne durumda çok merak ediyorum meleğimi
saat 10 da kuaför de ağda - 11,30 da doktor da Ayliz randevumuz var...
Aşırı sıcaklarda zaten susuzluktan ölürken bi de emzirmeye calıscaz,, tabi terlemekten süt üretebilirsek
O sıcaklarda kavrulurken kucağa alamicaz sürekli , cocukta bunalacak biz de
İsilik pişik 40 derecede yenidogan sıvı kakalı günde 6 bez ve kızarmış kavrulmuş popo
Ek gıdaya geçeceği dönem kışa denk gelecegi için kış meyve sebzesi yani YOKKKKKKK.... Pırasa verecez eline saf doğal salatalık yerine...
Tam ayaklanmak emeklemek ordan burdan kendini yerlere atmak istediğinde kışın ve soğukn ortası olucak...
Mayıs ayında bile kendimden bunaldım , sıcaktan zorlandım.. Temmuz'da bebekle bu iş yaş...
Önceki anneliğim kasım anneliği idi.. Hersey mükemmelde...
Allah aşkına hamileliği de lohusalığı da bebeğin ilk aylarını da hepsini kavrulan su aylarda geçirecek olmamızın bi avantajını bilen varsa benle paylaşabilecek miiiiiii
bence öle düşünme. allahın dediği oluyor ne desek boş. benimde geçen kasımda olacaktı boş gebeliğim olmasaydı. 6 ayı geçecektik yani. ama hayırlısı böyleymiş. allahım yokluklarını göstermesin çok şükür. olumlu taraflarını görerek rahatlayalım. yazın sıcak olsun ince giydiririz. kışında ev kaloriferli zaten. allahım verir kolaylığını bir şekildeAşırı sıcaklarda zaten susuzluktan ölürken bi de emzirmeye calıscaz,, tabi terlemekten süt üretebilirsek
İsilik pişik 40 derecede yenidogan sıvı kakalı günde 6 bez ve kızarmış kavrulmuş popo
Ek gıdaya geçeceği dönem kışa denk gelecegi için kış meyve sebzesi yani YOKKKKKKK.... Pırasa verecez eline saf doğal salatalık yerine...
Tam ayaklanmak emeklemek ordan burdan kendini yerlere atmak istediğinde kışın ve soğukn ortası olucak...
Mayıs ayında bile kendimden bunaldım , sıcaktan zorlandım.. Temmuz'da bebekle bu iş yaş...
Allah aşkına hamileliği de lohusalığı da bebeğin ilk aylarını da hepsini kavrulan su aylarda geçirecek olmamızın bi avantajını bilen varsa benle paylaşabilecek miiiiiii
Kız ona kalırsa doğumda kan ter içinde kalcam diyosun ozaman duşa ne hacet :) ama temiz pir pak olmak istiyosun öncesinde hem sekerim fönlü saçın dağılması bile bi başka olur sen boşver :)) .
Aşırı sıcaklarda zaten susuzluktan ölürken bi de emzirmeye calıscaz,, tabi terlemekten süt üretebilirsek
vay arkadaş yaaaa resmen daha doğurmadan moralmen göçerttin biziyavaş yavaş söyliyeydin bari bir anda şok etkisi yarattı
Canım sıkılıyo su izmir sıcağı üzerime üzerime geldikçe yaaaaa
slm kızlar
bugun annemle salı pazarına gittik güzel lohusa takımı yoktı bende gecelik pijama takımı pijama altı 2 tişört aldım evde giymek için ordan Loya'ya gittik çok hoşuma giden bir lohusa takımı aldım 140'tan 107 ye düşmüştü ite resimler aldıklarım resimlerde pek iyi çıkmamış aslında daha hoşlar
Eki Görüntüle 717015 lohusa takımımön kısımdaki anne bebek pullu işleme
Eki Görüntüle 717016
Eki Görüntüle 717017
Eki Görüntüle 717018
Eki Görüntüle 717020
Allahtan bizim evimiz yazın serin oluyorklima felan yok mu yaa :))) illa dışarı çıkacaksan akşam serinliğinde çıkarsın yazın:))
tabi ki biraz zorlukları olcak ... ama en azından yaz çocugu daha güzel büyür diye düşünüyorum ... bana kalsa ben ilk baharda dogurmayı isterdim. büyük kızım nisan da dogdu çok güzel geçtiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?