2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

aynen benimkide öyle .kalbine bilmem nesine bakıyor.elimde hiç yok eli yüzü belirmiş halinin ultrason kağıdı.(((

bebeğin kilosuna bakıyor.sağlıklı iyi diyor.gönderiyor((

Son düzenleme:
kızlarr yarın doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım... kızım ne durumda çok merak ediyorum meleğimi

saat 10 da kuaför de ağda - 11,30 da doktor da Ayliz randevumuz var...

öyle şeyler düşünme canım ben de böyleyim ama herşeye takılmamak lazım.
kızlar bu arada sizin gittiğiniz hastanelerde bebeğin 3 boyutlu ultrason resmini ücretli mi veriyorlar.

Maşallah ECE'ye ALLAH nazarlardan korusun hepimizinkini
Ben de çok özledimm mercimeği ayyyy artık mercimek değik kocaman bir kız

Aldıkların çok güzel canım ilk resimdeki ben de de var
Annem hediye aldı canım annem benim.1 adet gecelik
2 adet pijama takımım var.Kumaşını rengini,duruşunu
çok beğendim güle güle kullan

Aşırı sıcaklarda zaten susuzluktan ölürken bi de emzirmeye calıscaz,, tabi terlemekten süt üretebilirsek
O sıcaklarda kavrulurken kucağa alamicaz sürekli , cocukta bunalacak biz de
İsilik pişik 40 derecede yenidogan sıvı kakalı günde 6 bez ve kızarmış kavrulmuş popo
Ek gıdaya geçeceği dönem kışa denk gelecegi için kış meyve sebzesi yani YOKKKKKKK.... Pırasa verecez eline saf doğal salatalık yerine...
Tam ayaklanmak emeklemek ordan burdan kendini yerlere atmak istediğinde kışın ve soğukn ortası olucak...
Mayıs ayında bile kendimden bunaldım , sıcaktan zorlandım.. Temmuz'da bebekle bu iş yaş...
Önceki anneliğim kasım anneliği idi.. Hersey mükemmelde...
Allah aşkına hamileliği de lohusalığı da bebeğin ilk aylarını da hepsini kavrulan su aylarda geçirecek olmamızın bi avantajını bilen varsa benle paylaşabilecek miiiiiii

kızlarr yarın doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım... kızım ne durumda çok merak ediyorum meleğimi

saat 10 da kuaför de ağda - 11,30 da doktor da Ayliz randevumuz var...

canım sen 15 günde bir mi gidiyorsun doktora benim 29 aalındı randevum 40 gün olucak neredeyse

canım doğru diyorsun.bak ben öğretmenim.benim izinde tatilde ölüyor.ama öyle düşünmemek lazım.Allah verdi bu canı.vardır Rabbimin bildiği.içini ferah tut.....

bence öle düşünme. allahın dediği oluyor ne desek boş. benimde geçen kasımda olacaktı boş gebeliğim olmasaydı. 6 ayı geçecektik yani. ama hayırlısı böyleymiş. allahım yokluklarını göstermesin çok şükür. olumlu taraflarını görerek rahatlayalım. yazın sıcak olsun ince giydiririz. kışında ev kaloriferli zaten. allahım verir kolaylığını bir şekilde

Kız ona kalırsa doğumda kan ter içinde kalcam diyosun ozaman duşa ne hacet :) ama temiz pir pak olmak istiyosun öncesinde hem sekerim fönlü saçın dağılması bile bi başka olur sen boşver :)) .

allah iyiliğini versin ya güldürdün beni doğru dion fönlü saçın dağılması bile başka olur allah seni ne etmeye

duş derken yani gusül abdestini kastetmiştim

vay arkadaş yaaaa resmen daha doğurmadan moralmen göçerttin bizi yavaş yavaş söyliyeydin bari bir anda şok etkisi yarattı

çok güzelmiş.. güle güle kullan inş

Allahtan bizim evimiz yazın serin oluyor klima felan yok mu yaa :))) illa dışarı çıkacaksan akşam serinliğinde çıkarsın yazın:))

Klima var güzelim de bugün sıcaklar yüzünden çok fazla su içtiğimi farkettim .. Daha süt üretme kaygısı olmadan bu derece susayıp sıcaklardan yapış yapış olunca 2 ay sonra ne olacam ben dedin kendi kendime..
Bi de bizim basın felaket tellalı yaw yok son 50 yılın en sıcağı olacakmış yok kavrulacak ölecek mişiz yok deprem belirtisşymiş... Haydaaaaa....

iyi geceler kızlar .... perşembe kontrol var 33+0 haftaya girdik...bakalım bizim kız kaç kilo olmuş

tabi ki biraz zorlukları olcak ... ama en azından yaz çocugu daha güzel büyür diye düşünüyorum ... bana kalsa ben ilk baharda dogurmayı isterdim. büyük kızım nisan da dogdu çok güzel geçtiii..

tabi ki biraz zorlukları olcak ... ama en azından yaz çocugu daha güzel büyür diye düşünüyorum ... bana kalsa ben ilk baharda dogurmayı isterdim. büyük kızım nisan da dogdu çok güzel geçtiii..

Öyle düşünelim öyle oldun inşallah.
İşk yavrum Kasım bebeği benim de. O kadar rahat geçti ki bu yaşına kadar süreç ... İlk 6 ay anne sütü olduğu için hiç hasta olmadı, ek gıda dönemi milyonlarca yazlık meyve sebze vardı .. Kendi betonlara yerlere atmak istediğinde zaten etraf sıcaktı...
Benim için baya farklı olacak bu dogum ve bebek büyütme süreci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…