2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Benim de 80 di normalde, hamileliğin son aylarında bi büyüdü hala da eski sütyenlerime dönemedim. emzirme badilerim 90 dı. hala onları kullanıyorum. ama belki herkeste farklı oluyordur. onu bilemiyorum

bu yöntemi denedim ama işe yaramadı canım..

Direk lekenin üzerine çamaşır suyu sür biraz çitile 15-20 dk beklet. Muhtemelen denemişsindir ama denemediysen söylemiş olayım

Benim 2 beden büyümüştü ama belki yapıya göre değişiyordur.

Bebeğiniz yengeç burcu olacak bence bu olumlu bişey çünkü ben de yengecim yengeçlerin özellikle bebeklikleri sakin olur genelde. daha 2 gün önce 3 yengeç konuşuyoduk, hepimizin de bebeklik ve çocukluk dönemlerimizin sakin ve uysal geçtiğini konuştuk. inşallah sizinkiler de öyle olur, tadını çıkarırsınız :)

RNA TASARIM

hayırsı olsun artık inş güzel geçer ... çok sıcaklara kalmadan dogururuz inş

hiç değiştirme...ben 75 kullanıyordum dogumdan sonra 90 oldu artık sen düşün gerisini

kızlar yarın renkli usg randevumuz var
ayyy çok heyecanlıyım yaa
aylar sonra ilk defa görücem neredeyse, heryerine bakabilicem kızçemin
c.paşada bişi göstermiyolar dr. ölçüm alırken 1sn fln görebilirsek yüzünü elini vs. ne ala!
fotoda alıcam inş. oohhhhhh
bizi bekleyin anacııımmmm

bana ilk nst mi cuma gününe verdiler yani 31 + 2 günlük olacağım.

benim 10 gün kadar önce 32. haftada doktorum 2 hafta sonra (yani bu cuma) tekrar kontrol istedi . ama nst'ye gerek yok dedi. ben de anlamadım şimdi neden öyle dediğini. cumaya sorayım diyorum. sizin bi bilginiz var mı???

31 + 1 olduk kızımla.. Heyecan dorukta. Sanki hiç bişeye yetişemicem, hiç bi işimi yapamicam gibi geliyo ama bazen de daha 2 ay acelen ne diyorum kendime. Bu arada Kızımızın adını Lena koyucaz nasipse..

nasılsınız tombiş hamişler. biz iyiyiz şükür sadece sabah yorgun oluyoruz birazcık işbaşşı 9 10 gibi olsa süper olacak çok bi işimde olmuyor akşama kadar oturuyorum ama bu daha çok sıkıcı oluyor iş olsa vakit geçiyor en azından bugün ihale var azıcık action olacak bizede

günaydin güzel anneler , ve minik kuzulari ,

biz işmize geldik , kahvalti yapicaz , henuz çok hareketimiz yok bugun , uyanmadik saniyorum ki

kahvaltidan sonra başlariz

sizler ve kuzularinizda iyidir inşallahh ,

ben de aynı durumdayım canım bebek artık iyice aşağıda kafa atıyor resmen alta doğru :) sakın acele annecim diye telkin ede ede baba bekliyoruz. gece uykusu falan kalmadı artık ağrılarımdan dolayı

Günaydınlar biz geldik kızımlan sinirlerim bozuk bugün dün akşam yemeğe kayınbiraderim geldi yemek filan yedik gayet iyi gidiyordu herşey onun öncesinde benim kv doğu mevlüdü yapacakmış onun telaşı başlamış onu anlatıyordu iyi ne güzel yemekten sonra çay içiyorduk bana kalktı ne dese beyenirsiniz neymiş kvler doğu mevlüdünden sonra beni evime göndermez kızım yaşına girene kadar orda kalırmışım bırakmazlar artık sizi bence bırakmasınlar demezmiii nasıl sinirlendim yaa yok canımmm dedim bende eşimde dedi ben ne olucam beni işe kim kaldıracak felan dedi (eşim işe sabah 5,30 gidiyor ve uykusu çok ağır biri) abisini ne olacak kalkalsın ararlar felan dedi dedim hayatta uyanmaz ben kaldırmadan telefonla felan dedim ama ne desem şaşırdım kv yanına gitme meselesi kapandı bide bu telaş sardı beni deli oldum resmen yaa abisi gitsin açacağım ne demek o diye yoksa şimdi mi sorsam ya çok canım sıkkın bu konuya kızlar yaaa

Hadi gözün aydın canım. İnşaallah bundan sonra hep yanınızda olur.

Bu arada her kese GÜNAYDIIIN

Aldıkların çok güzel canım ilk resimdeki ben de de var
Annem hediye aldı canım annem benim.1 adet gecelik
2 adet pijama takımım var.Kumaşını rengini,duruşunu
çok beğendim güle güle kullan

bendede 1 adet pijama bir adet gecelik var internetten adım fakat gecelik L beden aldım ben 68 kiloyum bu karnımla böle üstü falan büyük geldi sanki m ile değiştirsemmi yoksa 2 aya kadar kilo alırmıyız ne yapsamkiii :)

günaydin tatlim ,

bence hiç birşey sorma sennnn , hiçç duymadin , bilmiysun böle bi mevzu.

bu ne yaaa , senin deliler gelip gelip 1 tas atiyo kuyuya sonra ugrasiyosun cikarmaya , cocuk dediğin annesi babasiyla büyür , hem eşinin sabah uyanip işe gitmesinden başkada sana ihtiyaci var , hem yemek ütü vs hemde manevi , duygusal anlamda , ayrica anne baba ile büyüyen cocuk kadar mutlu cocuk varmi acaba ?? hiç tınlama canimmm onlara aynen yapiyorum ben

Baban için çok sevindim canım. İnşaallah Allahım babana ve size böyle bi günler başka yaşatmasın.

günaydin canim,

kolay gelsin :)

Günaydın canım valla içime su serptin haklısın ya ne takıyom dediğin gibi 1 taş atıyola uğraşan ben oluyom ayyy yani ben çekirdek aile olmak istiyorum artık yaaa aynen yani iş harici herşeyi bana bakıyoo ütüsü yemeği ütüsüz ben işe yollamamışımdır bu güne kadar yani hergün üstünü değiştiriyo gömlek pantolon giyiyoo bide şunu anladım sanırım ağzımı aradı yada kv de bakalım ne diyecek felan gibi bişi dedii bilmiyom artık yada kadın burda değil evinde olmak istiyo yada benim kızıma bakamayacağımı felan düşünüyo yani zamanında kardeşimi büyütmüş insanım ben ikinci annesi gibiydim resmen baksana hala gelmeye niyeti yok yani erkenden gelip napim diyo hanım efendi çok da tınnn annem var sağolsun kv olmasa da çok çok iyi olurrr

Dediğin gibi görmedim duymadım bilmiyorum eşimede deyip onunda canını sıkmayayım en iyisi ben ve tahmin ediyorum kii eşim kızından ayrılamaz yollamaz bizi diye düşünüyorum kızlar babalarına düşgün olurlar ya o bakımdan yanii

günaydın canım. ne çok canını sıkacak millet var etrafında ya nüfusunu geçirsinler seni bari. bunlara falan takılma hem iznin bittikten sonra çalışmaya devam etmeyecekmisin sen . nasıl bir mantıktır amaç nedir eş orda kadın çocuk başka yerde. lafını söyleyen birisin koyarsın postayı olur biter hanımefendi öyle istiyor diye öyle olamaz. benim kaynanada memleketten haftaiçi gelip çocuğa ben bakarım diyor arada hiçç sesimi çıkarmıyorum eşimin teyzesi bakacaktı ondan vazgeçtik apartmanımızda bi kadın var onu kestirdim gözüme eşime onu söylüyorum durmadan. eşler ne derse o olur yani dolaylı olarak biz ne dersek

Günaydın canım evet canımı sıkan çok etrafımda sağolsunlar uzaktan bile yetiyolar sinirimi bozmaya yok canım bir müddet yani kızım 2-3 yaşına gelene kadar düşünmüyorum ama bu gidişle düşüne bilirim ya baksana saçma sapan şeyler çıkarıyorlar başıma yaaa bak en azından seninki gelip bakarım diyormuş benimki onuda demedi bir kere bile ben öyle karar verdim çalışmaya ara vermeye yani aynen biz ne dersek o olur

günaydınlar...nasılsınız bakalım...uyumak istiyorum...rüyamda hep depremlerle uğraştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…