ben de 80 kullanıyorum.. bi tane 90 bi tane de 95 aldım, çünkü bana satan arkadaş da geçen yıl doğum yaptı bi 90 bi 95 al dedi çünkü doğumdan sonra göğüsler inanılmaz şişiyor doldurursun bunları bak göreceksin dedi .. bi de büyük almamın sebebi olabildiğince rahat olsun ilk etapta.. sonra zaten göğsüme uygun numaralı ayrıca alırım ama hastanede rahat olmak önemli sütyen de sıkarsa hiç dayanılmaz o sıcakta
bu yöntemi denedim ama işe yaramadı canım..
canım okuyunca hemen cevap yazmak istedim ben ilk gebeliğimde gögüsler büyür diye büyük aldım tabi ama sütle dolunca sadece silikonlu gibi oldular şu andaki hallerinin biraz daha dolgunu oluyor. ben de dün emzirme atleti aldım çok hoşuma gitti 80 beden aldım çok hoşuma gitti hem sütyen hem atlet
Aşırı sıcaklarda zaten susuzluktan ölürken bi de emzirmeye calıscaz,, tabi terlemekten süt üretebilirsek
O sıcaklarda kavrulurken kucağa alamicaz sürekli , cocukta bunalacak biz de
İsilik pişik 40 derecede yenidogan sıvı kakalı günde 6 bez ve kızarmış kavrulmuş popo
Ek gıdaya geçeceği dönem kışa denk gelecegi için kış meyve sebzesi yani YOKKKKKKK.... Pırasa verecez eline saf doğal salatalık yerine...
Tam ayaklanmak emeklemek ordan burdan kendini yerlere atmak istediğinde kışın ve soğukn ortası olucak...
Mayıs ayında bile kendimden bunaldım , sıcaktan zorlandım.. Temmuz'da bebekle bu iş yaş...
Önceki anneliğim kasım anneliği idi.. Hersey mükemmelde...
Allah aşkına hamileliği de lohusalığı da bebeğin ilk aylarını da hepsini kavrulan su aylarda geçirecek olmamızın bi avantajını bilen varsa benle paylaşabilecek miiiiiii
Öyle düşünelim öyle oldun inşallah.
İşk yavrum Kasım bebeği benim de. O kadar rahat geçti ki bu yaşına kadar süreç ... İlk 6 ay anne sütü olduğu için hiç hasta olmadı, ek gıda dönemi milyonlarca yazlık meyve sebze vardı .. Kendi betonlara yerlere atmak istediğinde zaten etraf sıcaktı...
Benim için baya farklı olacak bu dogum ve bebek büyütme süreci
bişey sorucam kızlar benim şu anda göğüs ölçüm 80 emzirme sütyeni aldım internetten 90 böle büyük gbi geldi dğiştirimmi yoksa doğumdan sonra büyürmü yoksa :) büyüse şu an belli olurmuyduki :)bilemeim yaa
bana ilk nst mi cuma gününe verdiler yani 31 + 2 günlük olacağım.
canım bende memlekete geldim sen gibi baamız evde kaldı en büyük korkum o gelmeden doğurmam bizimkide benden haber bekliyor bakalım ne olacak yetişir umarım. benimde doğum 3 temmuz 34. haftadayız ama bebek 35 de doktor 15 hazırandan sonra hazır ol dedi o yüzden az kaldı diyorum. kafa tamamen kasıklarımda kafa atıyor resmen artık hep hareketleri aşağıda hissediyorum ve benimde karnımın üst kısmı boş gibi hep aşağıa bebek büyüklerden gören zamanın geliyor karnın inmiş aşağıya diyor ama bilmem ne olacak. günde 1 saat yürüyorum ama yürüdükçe vuruyor oğlum. çok sık wc gider oldum bende. hayırlısı hakkımızda
Günaydın günaydın biz geldikkk
Kızçemin sabah sporuna uyandım o kadar güçlü hareketlerdi ki şaşırdım
Kahvaltımızı yaptık babamızla..Eskişehirden de döndü sağ salim
Bugün miskinim kızçem ise kıpır kıpırGeçmişi okuyayım ben
miskinliğim de kalkar belkiiiiiii:122::122::122::122::122::122::111::111::111::111::111:
Aldıkların çok güzel canım ilk resimdeki ben de de var
Annem hediye aldı canım annem benim.1 adet gecelik
2 adet pijama takımım var.Kumaşını rengini,duruşunu
çok beğendim güle güle kullan
Günaydınlar biz geldik kızımlan sinirlerim bozuk bugündün akşam yemeğe kayınbiraderim geldi yemek filan yedik gayet iyi gidiyordu herşey onun öncesinde benim kv doğu mevlüdü yapacakmış onun telaşı başlamış onu anlatıyordu iyi ne güzel yemekten sonra çay içiyorduk bana kalktı ne dese beyenirsiniz neymiş kvler doğu mevlüdünden sonra beni evime göndermez kızım yaşına girene kadar orda kalırmışım bırakmazlar artık sizi bence bırakmasınlar demezmiii nasıl sinirlendim yaa yok canımmm dedim bende eşimde dedi ben ne olucam beni işe kim kaldıracak felan dedi (eşim işe sabah 5,30 gidiyor ve uykusu çok ağır biri) abisini ne olacak kalkalsın ararlar felan dedi dedim hayatta uyanmaz ben kaldırmadan telefonla felan dedim ama ne desem şaşırdım kv yanına gitme meselesi kapandı bide bu telaş sardı beni deli oldum resmen yaa abisi gitsin açacağım ne demek o diye yoksa şimdi mi sorsam ya çok canım sıkkın bu konuya kızlar yaaa
Nasılsınız bakim?Ben cok iyiyim valla babam ameliyatını oldu hastaneden cıktı cok şükür cok iyi herşey yolunda resmen hafifledim,oğlumu da gördüm düün 2 kg olmuşş bağdaş kurmuş oturuyodu benim makat gelişli oğlum ya ben 1.5 ay kaldı diyorum doğumuma dr um 2 ay deli olcam niye böyle uzatr anlamam ki zaten sabırsızlanıyorum..Oğluma cicişlerde aldım yenii değme keyfime eksikler cok az kaldı artık şu catlak olayı nolcak onu hiç bilemiyorum sabah yine yağlı güreşe cıkar gibi yağlandım inş. daha fazla catlamam ya,contratubex diye bi krem varmış duyan varmı yara izlerini geçiriyomuşşş..
nasılsınız tombiş hamişler. biz iyiyiz şükür sadece sabah yorgun oluyoruz birazcık işbaşşı 9 10 gibi olsa süper olacakçok bi işimde olmuyor akşama kadar oturuyorum ama bu daha çok sıkıcı oluyor iş olsa vakit geçiyor en azından bugün ihale var azıcık action olacak bizede
günaydin tatlim ,
bence hiç birşey sorma sennnn , hiçç duymadin , bilmiysun böle bi mevzu.
bu ne yaaa , senin deliler gelip gelip 1 tas atiyo kuyuya sonra ugrasiyosun cikarmaya , cocuk dediğin annesi babasiyla büyür , hem eşinin sabah uyanip işe gitmesinden başkada sana ihtiyaci var , hem yemek ütü vs hemde manevi , duygusal anlamda , ayrica anne baba ile büyüyen cocuk kadar mutlu cocuk varmi acaba ?? hiç tınlama canimmm onlara aynenyapiyorum ben
günaydın canım. ne çok canını sıkacak millet var etrafında yaGünaydınlar biz geldik kızımlan sinirlerim bozuk bugündün akşam yemeğe kayınbiraderim geldi yemek filan yedik gayet iyi gidiyordu herşey onun öncesinde benim kv doğu mevlüdü yapacakmış onun telaşı başlamış onu anlatıyordu iyi ne güzel yemekten sonra çay içiyorduk bana kalktı ne dese beyenirsiniz neymiş kvler doğu mevlüdünden sonra beni evime göndermez kızım yaşına girene kadar orda kalırmışım bırakmazlar artık sizi bence bırakmasınlar demezmiii nasıl sinirlendim yaa yok canımmm dedim bende eşimde dedi ben ne olucam beni işe kim kaldıracak felan dedi (eşim işe sabah 5,30 gidiyor ve uykusu çok ağır biri) abisini ne olacak kalkalsın ararlar felan dedi dedim hayatta uyanmaz ben kaldırmadan telefonla felan dedim ama ne desem şaşırdım kv yanına gitme meselesi kapandı bide bu telaş sardı beni deli oldum resmen yaa abisi gitsin açacağım ne demek o diye yoksa şimdi mi sorsam ya çok canım sıkkın bu konuya kızlar yaaa
günaydın canım. ne çok canını sıkacak millet var etrafında yanüfusunu geçirsinler seni bari. bunlara falan takılma hem iznin bittikten sonra çalışmaya devam etmeyecekmisin sen . nasıl bir mantıktır amaç nedir eş orda kadın çocuk başka yerde. lafını söyleyen birisin koyarsın postayı olur biter hanımefendi öyle istiyor diye öyle olamaz. benim kaynanada memleketten haftaiçi gelip çocuğa ben bakarım diyor arada hiçç sesimi çıkarmıyorum eşimin teyzesi bakacaktı ondan vazgeçtik apartmanımızda bi kadın var onu kestirdim gözüme eşime onu söylüyorum durmadan. eşler ne derse o olur yani dolaylı olarak biz ne dersek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?