2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
Sabaha kötü uyandım ya 69 olmuşum ( 1 kilocuk hakkım kaldı ama daha 1.5 ayım var pofff yalnız ayak bileklerimde resmen şişlik var ödem var kesin onu nasıl atablrz bol da su içiyorum ama..

ya canim sen bunlari hiç düşünme bile , hamileligimizin son zamanlari , koca göbüşlerimizin keyfini çıkaralim dimi ama :)))

sinek küçük miğde bulandirir , boşverrrrrrr

Sabaha kötü uyandım ya 69 olmuşum ( 1 kilocuk hakkım kaldı ama daha 1.5 ayım var pofff yalnız ayak bileklerimde resmen şişlik var ödem var kesin onu nasıl atablrz bol da su içiyorum ama..

benimde ayaklarim öle yumak yumak :)) son aylarda oluyormus , su içiyorum , bazen geçiyo bazen geçmiyo. albumin olmadigi surece sıkıntı yok canm .

İçini karartma canım ya.benim de iznim gitti yaza denk gelince,bir de yaz günü herkes gezer tozarken biz lohusa olcaz bunlara ben de sinir oluyorum ama sağlıklı olsunlar da ondan önemli birşey yok tabiki.benim de önceki doğumum mayıstı bana o bile zor geldi.ama kışın da dezavantajları var.arkadaşım kışın doğum yaptı bebeği dışarı çıkarmak zorunda kalınca çocuk hasta oldu baya.bizimkiler yine ozamana büyüyecek.gerçi buralar kışın soğuk oluyor tabi izmir gibi değil.

kızlar yenidoğn bebekler direk havluya sarılmazmı?önce tülbentlemi suyu almak gerekir?
evet geçen bir doktor da söylüyordu,içten tülbentle sarın,üzerine havluyla sarın demişti.
allah allah seninkiler de ilginçmiş.tam anlayamadım ne olduğunu ama,anladığım sen bebeğin büyüyene kadar kayınvalden de kalcakmışsın öylemi.ne saçma birşey bu.bence sabah eşini kaldırmaktan bahsedeceğinize,anne sen ne söylüyorsun istersen boşanalım oldu olacak deseydiniz.size bir daha böyle birşey derlerse anne ben eşimden de ayrılamam,çocuğumu da babasını görmeden büyütemem deyin
günaydınlar...nasılsınız bakalım...uyumak istiyorum...rüyamda hep depremlerle uğraştım
hala oluyor mu canım.neyse başka şeyler düşünmeye çalış kafanı ona takma.

ben de hazırlamadım ya.hiç erken doğum aklıma bile gelmiyor ama olabilir yani hazırlıklı olmak lazım

ben de seni merak ediyordum canım.çok geçmiş olsun babanın iyi olmasına sevindim.

Çok sağol canım benim ameliyat geçmeden elim gitmedi nete pek o yüzden yazamadım ama şimdi iyi yetişmeye çalışıyorum size :))

Teşekkürleeeer ne güzel dede yaa ben hiç dede diyemedim eşimin babası da yok babam da ben 2 kere dede olcak diyomuş yerim ben onuuu Allah başımızdan eksik etmesin sevdiklerimizi :)

Umarım döner canım dönemezse de tınnnnnnn

Ben aldım canım kraftınkini güzel yani denedik baya ses cıkıyo :)

allah iyiliğini versin ya güldürdün beni doğru dion fönlü saçın dağılması bile başka olur allah seni ne etmeye

duş derken yani gusül abdestini kastetmiştim

:))))) Ama öyle canım yaa Ben abdest olayını sonradan anladım biliyo musun haklısın canım abdestli olalım tabi ama canım sizde oynaşmayın aaa

kaç gündür olmuyordu.akşam yine sallandık.bebişimi düşünüyorum.

Baban için çok sevindim canım. İnşaallah Allahım babana ve size böyle bi günler başka yaşatmasın.

Amiin teşekkürler canım Allah kimseye yaşatmasın cok zor gerci bizimkiler alıştı şimdi de başka şeyler çıkartıyolar komple bakıma gircekler karı-koca anlaşılan:) çok sağol tekrardan güzel dileklerin için :))

Canım yine mi kv sendromu :)) Ya takma o istediği kadar desin sen yapmazsın olur biter bizimki de yakına taşının ben hergün nasıl gidip gelcem özlerim torunumu diyo ben napimm hergün bizde olcak muhtemelen poff hayır su aralar da cok cok iyi maşallah bişeyde diyemiyorum hayırlısı artık,sıkma canını ..

benimde ayaklarim öle yumak yumak :)) son aylarda oluyormus , su içiyorum , bazen geçiyo bazen geçmiyo. albumin olmadigi surece sıkıntı yok canm .

Çok fena ya :) benim tam ayak bileğimn altı birden oldu ben yine bi tahlil istiyim nolur nolmaz neyse en azından sabahki kiloma ödemdir o ödemdir diyorum tek avantajı o oldu :))

Güzel hamişler nasılsınız, umarım hamileliğiniz çok güzel geçiyordur, ben mart annesiyim hamilelikte doğumda muhteşem birşey her anını doya doya yaşayın, evet uykusuz geceler, doğum sancıları, emzirmek için çabalar, ama inanın herşeye değer , ben şimdiden 2. bebeği düşünüyorum, 19 martta normal doğumla aldım oğlumu kucağıma. Tecrübelerimi sizlerle de paylaşmak istedim, emzirirken sorun yaşamayın diye bir yazı yayınladım umarım faydalı olur, takipte olun bebek alışverişi-doğum teknikleri ve süt arttırma yöntemleriyle yeni yazılarım önümüzdeki günlerde sizlerle olacak, Bebeğinizin tekmelerinin eksik olmadığı huzurlu sağlıklı bir gün dilerim,

ANNESİNİN PRENSİ: Emzirirken Meme Bakımı Nasıl Olmalı

Sevgiler,

kızlar bugun meclisten bi cok yasa ile ilgili kararlar çıkıyor ,

alkol yasagi , pris destegi , varlik barişi vs ,

inş bizim dogum izinlerimizde en kisa zamanda çıkar

selam kızlar bende ara ara gecmıs okumaya calışıyorum pek yazamıyorum.bugun arkadaslarımla buluşcam okuldan.mezun olup evlenıp coluk cocuga karısan tek benım aralarında. bakalaım koca göbüşüme ne dıycekler cok merak edıyorum :)

iyi eglenceler canimm

günaydın herkese,

ayy zaman daralıyor,saat işliyor tıkır tıkır.:18::18::18: Rabbim hayırla ,sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza.

kızlar yenidoğn bebekler direk havluya sarılmazmı?önce tülbentlemi suyu almak gerekir?

canım havlu cildini tahriş edebilir diye annem bebeğin havlusunun üstüne havlu büyüklüğünde ince bir tülbent koyuyor -doğum öncesi hazırlıyor bunu- bebeği ,yıkadıktan sonra bu tülbentli kısma yatırıp,sarıyor.havluyla kurulamaya kalkınca ne kadar nazik de davransan kızarıyor kuzucuklar.

günaydin güzel anneler , ve minik kuzulari ,

biz işmize geldik , kahvalti yapicaz , henuz çok hareketimiz yok bugun , uyanmadik saniyorum ki

kahvaltidan sonra başlariz

sizler ve kuzularinizda iyidir inşallahh ,

günaydın canım.
bizimki de işe gelene kadar tek tük tekme attı .iş yerinde kahvaltıyı yaparken daha başladı,açmış demek ki kuzum.Şükürler olsun bu günleri gösteren rabbime.

Bahsettiğin insanlar seni içten içten işlemeye çalışıyorlar belli ki.yerini yapmaya çalışıyorlar.hiç takma sen istemedikten sonra nasıl götürebilirler ki?
Sinir oluyorum böyle insanlara.Biz onlara Allah ın emanetiyiz neden böyle canımızı sıkıp dururlar anlamam.

Hadi gözün aydın canım. İnşaallah bundan sonra hep yanınızda olur.

Bu arada her kese GÜNAYDIIIN

günaydın canım

ben de doktora göre kilo istihkakımı çoktan aştım.:26:
en son kontrolde bacaklarında biraz ödem var dedi.
bazen oluyor günde 3 lt den fazla su içiyorum ,suyla mı alakalı.arttırmam mı gerek dedim.
yok suyu az içsen daha çok şişer,ayakların aşağıdaysa sürekli o tetikler dedi.
evet masa başı iş yapıyorum ara sıra tabure koydum karşıma uzatıyorum dedim,çok sallamaya çalış ayaklarını.evde de yukarı kaldırarak dinlen dedi.

Son düzenleme:
günaydın herkese,

ben de doktora göre kilo istihkakımı çoktan aştım.:26:
en son kontrolde bacaklarında biraz ödem var dedi.
bazen oluyor günde 3 lt den fazla su içiyorum ,suyla mı alakalı.arttırmam mı gerek dedim.
yok suyu az içsen daha çok şişer,ayakların aşağıdaysa sürekli o tetikler dedi.
evet masa başı iş yapıyorum ara sıra tabure koydum karşıma uzatıyorum dedim,çok sallamaya çalış ayaklarını.evde de yukarı kaldırarak dinlen dedi.[/QUOTE]

Aman canım napalım yaa bu dr lar da bi alem yani nice kilolular gidiyo ne var yani bi kaç kilo aşsak su sıra pasta börek yedim ondan oldu canım hazır şeyler ıvır zıvırlar iyi gelmiyo ama artık yemek yapmak bile istemiyorum annem gelsin ya Canım su bol içmek gerek evet ben bazen unutuyorum ama yine en az 2 lt içiyorum benm de cok uzanma sansım yok ders calışıyorum sanırım yeterli dinlenemiyoruz ondan kaynaklı neyse az kaldı doğumla atarız inşallah :)

kızlar bakın yüzünü göstermeyen oğlumun ayaklarına

Eklentiler

• $IMG_1010.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar ben de ikeadan son kalan eksikler için bunları sipariş verdim en kısa zamanda gelcek inşllh ama hala içime sinmedi sanki görmeden alıyorum umarım iyi denk gelir..

Eklentiler

• $pe286968.webp
    550 bayt · Görüntüleme: 66
  • $pe120743.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 45
dön dön dön akşamları ne zor oldu artık kızlar ya sızdemı benım gıbısınız artık eşime gıt dıyesım gelıyo yataktan yahu:) yatak bana dar gelıyo resmen sureklı donuyorum hep aynı yonde yatsam bacagım uyusuyo resmen ...bırde sıcaklar ve kılolar valla bazı arkadaslara bakıyorum cok az kılo almıslar ben bugun ıtıbarıyle 80 oldum :) bırtek ekmegı sabah ve aksam yıyorum ama nasıl kılo alıyorum anlamadım aksama kadar da hep ara ara az az yıyorum 85 olurum sanırım :) sızde durumlar nasıl ???? acaba hamıle yastıgı alsammı alan kullanan memnun kalan varmı aranızda

Kızlar bir de ben dr umu değiştirmiştim ya diğeri her gitmemde 3 boyutlu izletiyodu bu gittiğim dr siyah beyaz bakıyo ve doğru düzgün göremiyorum oğlumu renkli niye bakmıyosunz dediğimde esprli bi şeklde zaten 2 ay sonra kendisini görceksinz fln dedi sekreteri de belli bi dönemden sonra zararlı olduğunu ben de şaşırdım bişey de demedim daha ama cok merak ediyorum oğlum nasıl oldu

Günaydın kızlaaarrr...Dün akşam biraz korktum,karnım öyle bi sertleştiki bi taraftan da kasılıyo gibi oldu.Önceden de olurdu ama farklı olurdu yani yorulduğumda falan oluyodu ve sadece alt tarafta sertleşme oluyodu ,,öle hissettirmiyodu da kendini.Dedim bi sahilde yürüyüp gelelim , o kadar sertleştiki artık hissetmiodum karnımı:) Dedim bu acaba şu yalancı kasılma denen şeymi??? Öyle olduğunu düşünüp rahatlattım kendimi.Geçti şükür ,yattım zaten hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…