Günaydın canım valla içime su serptin haklısın ya ne takıyom dediğin gibi 1 taş atıyola uğraşan ben oluyom ayyy yani ben çekirdek aile olmak istiyorum artık yaaaaynen yani iş harici herşeyi bana bakıyoo ütüsü yemeği ütüsüz ben işe yollamamışımdır bu güne kadar yani hergün üstünü değiştiriyo gömlek pantolon giyiyoo bide şunu anladım sanırım ağzımı aradı yada kv de bakalım ne diyecek felan gibi bişi dedii bilmiyom artık yada kadın burda değil evinde olmak istiyo yada benim kızıma bakamayacağımı felan düşünüyo yani zamanında kardeşimi büyütmüş insanım ben ikinci annesi gibiydim resmen baksana hala gelmeye niyeti yok yani erkenden gelip napim diyo hanım efendi çok da tınnn annem var sağolsun kv olmasa da çok çok iyi olurrr
Dediğin gibi görmedim duymadım bilmiyorum eşimede deyip onunda canını sıkmayayım en iyisi ben ve tahmin ediyorum kii eşim kızından ayrılamaz yollamaz bizi diye düşünüyorum kızlar babalarına düşgün olurlar ya o bakımdan yanii
Sabaha kötü uyandım ya 69 olmuşum( 1 kilocuk hakkım kaldı ama daha 1.5 ayım var pofff yalnız ayak bileklerimde resmen şişlik var ödem var kesin onu nasıl atablrz bol da su içiyorum ama..
İçini karartma canım ya.benim de iznim gitti yaza denk gelince,bir de yaz günü herkes gezer tozarken biz lohusa olcaz bunlara ben de sinir oluyorum ama sağlıklı olsunlar da ondan önemli birşey yok tabiki.benim de önceki doğumum mayıstı bana o bile zor geldi.ama kışın da dezavantajları var.arkadaşım kışın doğum yaptı bebeği dışarı çıkarmak zorunda kalınca çocuk hasta oldu baya.bizimkiler yine ozamana büyüyecek.gerçi buralar kışın soğuk oluyor tabi izmir gibi değil.Aşırı sıcaklarda zaten susuzluktan ölürken bi de emzirmeye calıscaz,, tabi terlemekten süt üretebilirsek
O sıcaklarda kavrulurken kucağa alamicaz sürekli , cocukta bunalacak biz de
İsilik pişik 40 derecede yenidogan sıvı kakalı günde 6 bez ve kızarmış kavrulmuş popo
Ek gıdaya geçeceği dönem kışa denk gelecegi için kış meyve sebzesi yani YOKKKKKKK.... Pırasa verecez eline saf doğal salatalık yerine...
Tam ayaklanmak emeklemek ordan burdan kendini yerlere atmak istediğinde kışın ve soğukn ortası olucak...
Mayıs ayında bile kendimden bunaldım , sıcaktan zorlandım.. Temmuz'da bebekle bu iş yaş...
Önceki anneliğim kasım anneliği idi.. Hersey mükemmelde...
Allah aşkına hamileliği de lohusalığı da bebeğin ilk aylarını da hepsini kavrulan su aylarda geçirecek olmamızın bi avantajını bilen varsa benle paylaşabilecek miiiiiii
evet geçen bir doktor da söylüyordu,içten tülbentle sarın,üzerine havluyla sarın demişti.kızlar yenidoğn bebekler direk havluya sarılmazmı?önce tülbentlemi suyu almak gerekir?
allah allah seninkiler de ilginçmiş.tam anlayamadım ne olduğunu ama,anladığım sen bebeğin büyüyene kadar kayınvalden de kalcakmışsın öylemi.ne saçma birşey bu.bence sabah eşini kaldırmaktan bahsedeceğinize,anne sen ne söylüyorsun istersen boşanalım oldu olacak deseydiniz.size bir daha böyle birşey derlerse anne ben eşimden de ayrılamam,çocuğumu da babasını görmeden büyütemem deyinGünaydınlar biz geldik kızımlan sinirlerim bozuk bugündün akşam yemeğe kayınbiraderim geldi yemek filan yedik gayet iyi gidiyordu herşey onun öncesinde benim kv doğu mevlüdü yapacakmış onun telaşı başlamış onu anlatıyordu iyi ne güzel yemekten sonra çay içiyorduk bana kalktı ne dese beyenirsiniz neymiş kvler doğu mevlüdünden sonra beni evime göndermez kızım yaşına girene kadar orda kalırmışım bırakmazlar artık sizi bence bırakmasınlar demezmiii nasıl sinirlendim yaa yok canımmm dedim bende eşimde dedi ben ne olucam beni işe kim kaldıracak felan dedi (eşim işe sabah 5,30 gidiyor ve uykusu çok ağır biri) abisini ne olacak kalkalsın ararlar felan dedi dedim hayatta uyanmaz ben kaldırmadan telefonla felan dedim ama ne desem şaşırdım kv yanına gitme meselesi kapandı bide bu telaş sardı beni deli oldum resmen yaa abisi gitsin açacağım ne demek o diye yoksa şimdi mi sorsam ya çok canım sıkkın bu konuya kızlar yaaa
hala oluyor mu canım.neyse başka şeyler düşünmeye çalış kafanı ona takma.günaydınlar...nasılsınız bakalım...uyumak istiyorum...rüyamda hep depremlerle uğraştım
ben de hazırlamadım ya.hiç erken doğum aklıma bile gelmiyor ama olabilir yani hazırlıklı olmak lazım
ben de seni merak ediyordum canım.çok geçmiş olsun babanın iyi olmasına sevindim.
Geçmiş olsun, inşallah hemen daha da iyileşir bebişin dedesi :)
Benim kızım son zamanlarda dönmüştü. merak etmeyin hala dönebilir.
Döner o dööneeerr
keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri
Eki Görüntüle 717004
Kızlar bebek telsizi aldınız mı? oğlumdayken ev sessizdi yine de bir yere gittiğimde ihtiyaç duymuştum şimdi ikinci bebeğimde iyice almam gerektiğini anladım kapısı hep kapalı duracak çünkü. alan oldu mu telsiz? kararsız kaldım yardımcı olur musunuz?
1. Weewell Bebek Telsizi - 800m - LCD Ekran - 16 pilot ton - Şarjlı - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
2. Weewell Bebek Telsizi (300 M.) - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
3. Kraft Bebek Dinleme Telsizi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
allah iyiliğini versin ya güldürdün benidoğru dion fönlü saçın dağılması bile başka olur allah seni ne etmeye
duş derken yani gusül abdestini kastetmiştim
İçini karartma canım ya.benim de iznim gitti yaza denk gelince,bir de yaz günü herkes gezer tozarken biz lohusa olcaz bunlara ben de sinir oluyorum ama sağlıklı olsunlar da ondan önemli birşey yok tabiki.benim de önceki doğumum mayıstı bana o bile zor geldi.ama kışın da dezavantajları var.arkadaşım kışın doğum yaptı bebeği dışarı çıkarmak zorunda kalınca çocuk hasta oldu baya.bizimkiler yine ozamana büyüyecek.gerçi buralar kışın soğuk oluyor tabi izmir gibi değil.
evet geçen bir doktor da söylüyordu,içten tülbentle sarın,üzerine havluyla sarın demişti.
allah allah seninkiler de ilginçmiş.tam anlayamadım ne olduğunu ama,anladığım sen bebeğin büyüyene kadar kayınvalden de kalcakmışsın öylemi.ne saçma birşey bu.bence sabah eşini kaldırmaktan bahsedeceğinize,anne sen ne söylüyorsun istersen boşanalım oldu olacak deseydiniz.size bir daha böyle birşey derlerse anne ben eşimden de ayrılamam,çocuğumu da babasını görmeden büyütemem deyin
hala oluyor mu canım.neyse başka şeyler düşünmeye çalış kafanı ona takma.
Baban için çok sevindim canım.İnşaallah Allahım babana ve size böyle bi günler başka yaşatmasın.
Günaydın canım valla içime su serptin haklısın ya ne takıyom dediğin gibi 1 taş atıyola uğraşan ben oluyom ayyy yani ben çekirdek aile olmak istiyorum artık yaaaaynen yani iş harici herşeyi bana bakıyoo ütüsü yemeği ütüsüz ben işe yollamamışımdır bu güne kadar yani hergün üstünü değiştiriyo gömlek pantolon giyiyoo bide şunu anladım sanırım ağzımı aradı yada kv de bakalım ne diyecek felan gibi bişi dedii bilmiyom artık yada kadın burda değil evinde olmak istiyo yada benim kızıma bakamayacağımı felan düşünüyo yani zamanında kardeşimi büyütmüş insanım ben ikinci annesi gibiydim resmen baksana hala gelmeye niyeti yok yani erkenden gelip napim diyo hanım efendi çok da tınnn annem var sağolsun kv olmasa da çok çok iyi olurrr
Dediğin gibi görmedim duymadım bilmiyorum eşimede deyip onunda canını sıkmayayım en iyisi ben ve tahmin ediyorum kii eşim kızından ayrılamaz yollamaz bizi diye düşünüyorum kızlar babalarına düşgün olurlar ya o bakımdan yanii
benimde ayaklarim öle yumak yumak :)) son aylarda oluyormus , su içiyorum , bazen geçiyo bazen geçmiyo. albumin olmadigi surece sıkıntı yok canm .
selam kızlar bende ara ara gecmıs okumaya calışıyorum pek yazamıyorum.bugun arkadaslarımla buluşcam okuldan.mezun olup evlenıp coluk cocuga karısan tek benım aralarında. bakalaım koca göbüşüme ne dıycekler cok merak edıyorum :)
kızlar yenidoğn bebekler direk havluya sarılmazmı?önce tülbentlemi suyu almak gerekir?
günaydin güzel anneler , ve minik kuzulari ,
biz işmize geldik , kahvalti yapicaz , henuz çok hareketimiz yok bugun , uyanmadik saniyorum ki
kahvaltidan sonra başlariz
sizler ve kuzularinizda iyidir inşallahh ,
Günaydınlar biz geldik kızımlan sinirlerim bozuk bugündün akşam yemeğe kayınbiraderim geldi yemek filan yedik gayet iyi gidiyordu herşey onun öncesinde benim kv doğu mevlüdü yapacakmış onun telaşı başlamış onu anlatıyordu iyi ne güzel yemekten sonra çay içiyorduk bana kalktı ne dese beyenirsiniz neymiş kvler doğu mevlüdünden sonra beni evime göndermez kızım yaşına girene kadar orda kalırmışım bırakmazlar artık sizi bence bırakmasınlar demezmiii nasıl sinirlendim yaa yok canımmm dedim bende eşimde dedi ben ne olucam beni işe kim kaldıracak felan dedi (eşim işe sabah 5,30 gidiyor ve uykusu çok ağır biri) abisini ne olacak kalkalsın ararlar felan dedi dedim hayatta uyanmaz ben kaldırmadan telefonla felan dedim ama ne desem şaşırdım kv yanına gitme meselesi kapandı bide bu telaş sardı beni deli oldum resmen yaa abisi gitsin açacağım ne demek o diye yoksa şimdi mi sorsam ya çok canım sıkkın bu konuya kızlar yaaa
Hadi gözün aydın canım. İnşaallah bundan sonra hep yanınızda olur.
Bu arada her kese GÜNAYDIIIN
Sabaha kötü uyandım ya 69 olmuşum( 1 kilocuk hakkım kaldı ama daha 1.5 ayım var pofff yalnız ayak bileklerimde resmen şişlik var ödem var kesin onu nasıl atablrz bol da su içiyorum ama..
kızlar bugun meclisten bi cok yasa ile ilgili kararlar çıkıyor ,
alkol yasagi , pris destegi , varlik barişi vs ,
inş bizim dogum izinlerimizde en kisa zamanda çıkar
günaydın herkese,
kızlar bakın yüzünü göstermeyen oğlumun ayaklarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?