2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ya canim sen bunlari hiç düşünme bile , hamileligimizin son zamanlari , koca göbüşlerimizin keyfini çıkaralim dimi ama :)))

sinek küçük miğde bulandirir , boşverrrrrrr

Öyle canım sinek küçük ama mide bulandırıyor işte pöfff

Benimkiler anlaşılmaz canım ben anlayamadım napmak istedikleri yani durup durup bişi atıyorlar ortaya bunları bana kayınbiraderim söyledi ki tahminim kaynana söyletiyo dediği yaşına girene kadar onlarda kalırmışım ben olsam öyle yaparım diyor kayınbirader aklınca benim ağzımı arıyor bende dalga geçer gibi yok canımm dedim bişi diyemedii Lafı gelsin diyecem ya ne bu saçma saçma ne eşimden ayrılırım nede çocuğumu babasından düşüncesizler işteee

Öyle canım bu seferde oğlunun laflarını işitiyoz uyuz kadın kendi diyemiyo oğlunamı dedirtiyo anlamadım gitti eminim onunda parmagı vardır

ben de doktora göre kilo istihkakımı çoktan aştım.:26:
en son kontrolde bacaklarında biraz ödem var dedi.
bazen oluyor günde 3 lt den fazla su içiyorum ,suyla mı alakalı.arttırmam mı gerek dedim.
yok suyu az içsen daha çok şişer,ayakların aşağıdaysa sürekli o tetikler dedi.
evet masa başı iş yapıyorum ara sıra tabure koydum karşıma uzatıyorum dedim,çok sallamaya çalış ayaklarını.evde de yukarı kaldırarak dinlen dedi.[/QUOTE]

Aynen canım dediğin gibi içten içe pazarlık yapıyorlar akılları sıra yermiyim ben ya eminin kaynananın parmağı var bu işte anlatmıştır artık kayınbirader kvdeye böyle böyle diye bugünde açılırsa konusu biliyom ben yapacağımı sıkamam hiç canımı eşimede demiyecem bişi ne duydum böyle bişi nede gördüm durmamış gibi yapıcam totoma takmayacam

Son düzenleme:
:))))) Ama öyle canım yaa Ben abdest olayını sonradan anladım biliyo musun haklısın canım abdestli olalım tabi ama canım sizde oynaşmayın aaa

kız sadece oynaşınca mı gusul alınır sanıyon sen normalde de zaten 3 günde bir hiç olmadı haftada bir gusulü yenilemek lazım ben kaç aydır ilişkiye girmiyorum ama sık sık gusul abdestimi alırım, gusül sağlıktır sıhhattir yavv:))) maneviyattır :)))

Bana nst lafı hiç edilmedi henüz.5 gün önce gittim.13 haziranda bi sonraki randevum.34 +5 olcam , Gerek duyulursa mı olcak acaba,rutin bişeymi bende hiç bilmiyorum.

Sanırım doktora ağrım, sancım var demezsek 35 hafta gibi nts başlıyorlar bende doktora 1 hafta önce gittiğim kontrolde ufak tefek ağrı,sancılarımdan bahsetmedim 3 hafta sonra gel nts ye başlayalım dedi..

Benimkiler S beden canım.M çok büyük geliyor bu göbekle bile
Daha ne kadar kilo alacağız onu çözemiyorum ama :44::44::44::44:

Bakalım eşin senden ve bebişinden ayrı kalmak isticek mi? Sen evinden ayrı kalmak istiycek misin? onlar babaanne dede olucaksa siz de anne baba olcaksınız canım allah allah olur mu öyle şey, sizin de bielikte yaşamak istediğiniz heyecanınızı elinizden almaya ne hakları var ki, eşin ben eşimden çocuğumdan ayrı olmak istemiyorum desin, sen de evde düzenimi oturmak istiyorum, bebekli hayatıma evimde alışmak istiyorum dersin,hem orda bi sene kaldıktan sonra kendi evinde kendi kendine alışmak da zor olur.

keçe bebek şekeri, keçe nikah şekeri

haydı gozunuz aydın canım benımmm hos geldınız gezmecılerr sızıı

amın ALLAH RAZI OLSUN CNM

CNAIM BENIMM UZULME LUTFENNN GECMISLER OLSUN INSL

OLSUN ALLAH RAZII OLSUN CNM

Mrb kızlar ben bişeyi çok merak ediyorum acaba nts ye ne zaman giriliyo bilgisi olan varmı
BEN HALNE GIRMEDIM AMA 33 HAFTALIKKENEN SANCIM VARDI SEHIR DISINDAKI DR ALMISTII SANCI gercekmıs dıyee:44:ama burdakıkendı dr halende sokmadı ama bu ggıtımde 37 haftalık olucam o zaman alır snaırmm

Selamm kızlaarr

Dün izinliydim çok giremedim geçmişi çok merak etmekteyim
Dün sabah dr.a gittik oğluşumu kontrole. Uzuunnn bir zaman sonra canım oğlum ilk kez yüzünü gösterdi daha önceki kontrollerde hep özenle hazırlanıp kahvaltımı yapıp meyvemi çikolatamı yiyip gidiyordum ama oğlum göstermiyordu bi türlü yüzünü. Bu sefer uyuyakalmışız eşimle ikimizde kapatmışız alarmları Neyseki hastane yakın apar topar hazırlanıp hemen çıktık evden. biraz geciktiğimiz için bekledik randevu saatimizi kaçırdık çünkü. kalabalıktı da biraz. sıra bize gelince girdik dr.un yanına. karnımdaki sertleşmelerden mide bulantısı baş dönmesinden bahsettim. karnımdaki sertleşmeler doğum kasılması oluyormuş ama günde süresi belli olmaksızın 5-10 defa bile olabilir normal dedi dr. eğer belli aralıklarla sürekli devam ederse ve devamında herhangi bir akıntı kanama olursa sıkıntı olur dedi dr. öyle bir durumda hemen gel dedi.mide bulantısı baş dönmesi normal bebek büyüdüğü için dedi. hatta kusma bile olabilir tıpkı ilk zamanlardaki gibi dedi. sonrada sıra oğluşumu görmeye geldiii. Canım oğlum kocaman olmuş. sürekli ağzını açıp kapatıyordu elleri ayakları kıpır kıpırdı. dudaklarını büzdü sanki canı sıkılmış gibi. Dr. bile içerde canı sıkılmış gibi bir hali var dedi çok tatlıydı yaa hiç bitmesin hep göreyim istedim. o balık dudaklarını tombiş yanaklarını öpeyim istedim oğlumun Gelişimi gayet iyi durumdaymış bebişimin. 2000 gr 46 cm olmuş oğlumm
kontrolden sonra kahvaltımızı yapıp çarşıya çıktık. yatağımızın yanına koymak için bir tane beşik aldık.
modeli şuna benziyor.
Bebbek Papatya Ninni Beşik / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
fiyatıda uygun geldi aldık bizde. inşallah memnun kalırız.
Benden şimdilik bu kadar kızlar. Bugün mesaim 2 de bitiyor. ben yine gezmelere gidiyoruumm
şimdi birazcık geçmişe bakayım
bu arada çalışabilir raporumuda aldım kızlar. dr usgde yazan tarihe göre yazdı raporumu.3hazirana kadar çalışıp sonrada 1 hafta yıllık izin kullanıcam sonrada doğum iznimi başlatıcam inşallah

Son düzenleme:
Biz geldik kızçemle
Bugün Duru'nun anası uykucu çıktı.Ama benim suçum değil
gece gece sivrisinek koşturdum edepsiz el parmaklarımı yedi
bir de utanmadan sesli sesli yiyor.Yahu sessiz sessiz ısır ne var sanki
Gece yarısı eşimle kalkıp koşturduk sonra banyoda havada yakaladım
ve hazin son ne yapayım canımı çok acıttı.Hala kaşınıyorummmm
Yaz çocuğuyum ben,bayılırım yaza ama sivrisinekler başımın belasıdır.
Cuma günü kızçemi göreceğim o yüzden çok heyecanlıyım
umarım kızçem kilo almıştır,boyu uzamıştır
Geçmişi de okudum ohhhhh rahatımmmm

dunden berı cokkk yognum ark.bısde esımın halaları da varr.derken gece 12 de uyumaya yattım ama aglıck hale geldım st 2 oldu bende uyku denn yok esımde mısıll mısıl uyuyor snırlerım bozulduu aglamaklı odum gece gceee sonra wv turlarıı ruyalarr derkennn sbh 6,45 de esıme uyandımm kalkmıcaktımkıyamadım neyseee
sımdıde kasık ve elım agrıyor am sukurlr olsun genedeeepaşam ıı sukurkııı
bu arada dun onca ısın arasındaa esımle besıgı almaya gıttık ar.magazasınaa ve ıstıkbale gıttık besık uyku setını aldık cok tatlıııı yatagıda hafta sonu gelıcekk besıgı kurmadık daha ben hast.gıdecegım zaman kurcaz daha erkennnn dedik geriii yanı basımızd yerını actık beklıyorrr yatak yoranısıı paşamınn hastane cantamızda hazırrr e bıse hazırız elhamdulılah gerısı paşamı gelmesıne kalmıs haftaya dr randevumuz var gene bu haftauı bıtırdık sayılır ehhehe

cok sukurrr her gunumue gıremesssem merak e tmeyın cok optuk sızı ark.sancıları 1 st de bır gelıyor dunden berı 2 cm acılmıs sımdı ne durumda bılmıyoruz dr sancılarından duramazzsan kanama su gelırse gel yoksam yarın gıdıp sunı sancı verecek miş hayrılıs ınsllll dua ıle hoscakalınnnnnnnnnnnnnnn

Evt ya bunu düşünemiyorlar idrak edemiyorlar varsa yoksa onların istedikleri ve ilk defa tadıcaz biz annelik babalık nasıl bişi :2::2::2: eşim gördermez diye düşünüyorum ben yani mantıklı olan olması gerekende bu zaten yani 1 sene kalsam orda aman allah korusun evime alışamam ben yani çok zorlanırım biliyom yani ayrıca dediğin gibi şu süreçte heyecan filan yaşamadık bebişe bişi olr diye bile eşim korka korku sokuldu yanıma olduysa 3 kez birlikte olduk insaf ama yaşlı insanlar değiliz biz heyecanımız hala var çok şükür anacım ben bunlar kadar düşüncesiz bilgisiz görgüsüz insan görmedim inanın yaa eşim öyle derse kimse söz hakkı düşmez zaten bende dedirtmessem öyle onlarmı inat benmi görsünler bakalımmm

Canlarım allah razı olsun hepinizden allahım hayırlı doğumlar yapmayı nasip etsin hepimize inşallah İçime su serptiniz inanın hepinizi çok seviyorum minnoşlarınızıda

benimkide aynı.doktorumdan memnunum aslında.ama her gittiğimde ayrıntılı bakıyor yani kalbine filan iç organlarına bakıyor.ama yüzünü hiç göremiyorum.söyledim.büyümüş halinin ultrason görüntüsü yok diye.zaten doğunca göreceksin dedi.bende bebekte bişey mi var diye düşünmeye başlıyorum.

Ya öyle tabii ben her duşta almaya özen gösteriyorum zaten yasar nuri hocam diyor kiii duş almak gusül sayılıyomuşş :)) temizleniyosun neticede ama doğuma girmeden almasan atıyorum nolur ki bişi yapmadıktan sonra o acıdan dedim canım beniiim

Ya ben neresine bakıyo onu da pek çözemiyorum tatlım :) cünkü o bakarken bana sorular soruyo kel alaka ne bilim muhabbet oyle geciyo yani anlamadım bende şöyle son kez toparlanmış halini görmek istiyorum anı olsun diye albümüne koycam bakalım belki isterim çok istersen yaptıralım demşti bi de hiç tahlil istemiyo ya cok rahat bi dr um var zaten 62 yasında umarım düzgün diker beni sezeryanda

aynen benimkide öyle .kalbine bilmem nesine bakıyor.elimde hiç yok eli yüzü belirmiş halinin ultrason kağıdı.(((

bebeğin kilosuna bakıyor.sağlıklı iyi diyor.gönderiyor((

Aynen yaa 3 resim veriyor biri kafa ölçümü biri kemik biri de göbek şöyle tek parça doğru bir ultrason resmi yok malesef bide özel doktor yani kağıt parasını mı düşünüyorlar bir keresinde babamız gelememişti kontrole yalnız gittim doktoruma dedimki babamız resim istedi oda yüzünü öyle bir yakınlaştırıp çektiki bebeğimi yani hiç bişey belli değil yüzü olduğunu anlamak bile zor o derece

Kızlar özelde böyleyse devlettekini düşünün bi kez devlet hastanesine gttim elime ultrason fotosu diye bişi verdi eşimle bakıyoz bakıyoz bişeye benzetemiyoz yani bebekten cok herseye benziyodu bası mı poposu mu neresi belli değil gül gül ölmüştük :)

selam kızlar,

nasılsınız? sıcaklar başladı ya bende el ve ayaklarda yanmalar oluyor, özellikle gece yatarken.. sızdede hararet arttımı? bı de benım rahımdede agrı oluyor zaman zaman, doktorum normal dedı..ama inşallah cıddı bısey yoktuır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…