- 29 Eylül 2012
- 775
- 60
- 298
ya canim sen bunlari hiç düşünme bile , hamileligimizin son zamanlari , koca göbüşlerimizin keyfini çıkaralim dimi ama :)))
sinek küçük miğde bulandirir , boşverrrrrrr
Öyle canım sinek küçük ama mide bulandırıyor işte pöfff
İçini karartma canım ya.benim de iznim gitti yaza denk gelince,bir de yaz günü herkes gezer tozarken biz lohusa olcaz bunlara ben de sinir oluyorum ama sağlıklı olsunlar da ondan önemli birşey yok tabiki.benim de önceki doğumum mayıstı bana o bile zor geldi.ama kışın da dezavantajları var.arkadaşım kışın doğum yaptı bebeği dışarı çıkarmak zorunda kalınca çocuk hasta oldu baya.bizimkiler yine ozamana büyüyecek.gerçi buralar kışın soğuk oluyor tabi izmir gibi değil.
evet geçen bir doktor da söylüyordu,içten tülbentle sarın,üzerine havluyla sarın demişti.
allah allah seninkiler de ilginçmiş.tam anlayamadım ne olduğunu ama,anladığım sen bebeğin büyüyene kadar kayınvalden de kalcakmışsın öylemi.ne saçma birşey bu.bence sabah eşini kaldırmaktan bahsedeceğinize,anne sen ne söylüyorsun istersen boşanalım oldu olacak deseydiniz.size bir daha böyle birşey derlerse anne ben eşimden de ayrılamam,çocuğumu da babasını görmeden büyütemem deyin
hala oluyor mu canım.neyse başka şeyler düşünmeye çalış kafanı ona takma.
Benimkiler anlaşılmaz canım ben anlayamadım napmak istedikleri yani durup durup bişi atıyorlar ortaya bunları bana kayınbiraderim söyledi ki tahminim kaynana söyletiyo dediği yaşına girene kadar onlarda kalırmışım ben olsam öyle yaparım diyor kayınbirader aklınca benim ağzımı arıyor bende dalga geçer gibi yok canımm dedim bişi diyemedii
Amiin teşekkürler canım Allah kimseye yaşatmasın cok zor gerci bizimkiler alıştı şimdi de başka şeyler çıkartıyolar komple bakıma gircekler karı-koca anlaşılan:) çok sağol tekrardan güzel dileklerin için :))
Canım yine mi kv sendromu :)) Ya takma o istediği kadar desin sen yapmazsın olur biter bizimki de yakına taşının ben hergün nasıl gidip gelcem özlerim torunumu diyoben napimm hergün bizde olcak muhtemelen poff hayır su aralar da cok cok iyi maşallah bişeyde diyemiyorum hayırlısı artık,sıkma canını ..
Çok fena ya :) benim tam ayak bileğimn altı birden oldu ben yine bi tahlil istiyim nolur nolmaz neyse en azından sabahki kiloma ödemdir o ödemdir diyorum tek avantajı o oldu :))
Öyle canım bu seferde oğlunun laflarını işitiyoz uyuz kadın kendi diyemiyo oğlunamı dedirtiyo anlamadım gitti eminim onunda parmagı vardır
ben de doktora göre kilo istihkakımı çoktan aştım.:26:günaydın herkese,
ayy zaman daralıyor,saat işliyor tıkır tıkır.:18::18::18: Rabbim hayırla ,sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yavrularımıza.
canım havlu cildini tahriş edebilir diye annem bebeğin havlusunun üstüne havlu büyüklüğünde ince bir tülbent koyuyor -doğum öncesi hazırlıyor bunu- bebeği ,yıkadıktan sonra bu tülbentli kısma yatırıp,sarıyor.havluyla kurulamaya kalkınca ne kadar nazik de davransan kızarıyor kuzucuklar.
günaydın canım.
bizimki de işe gelene kadar tek tük tekme attı .iş yerinde kahvaltıyı yaparken daha başladı,açmış demek ki kuzum.Şükürler olsun bu günleri gösteren rabbime.
Bahsettiğin insanlar seni içten içten işlemeye çalışıyorlar belli ki.yerini yapmaya çalışıyorlar.hiç takma sen istemedikten sonra nasıl götürebilirler ki?
Sinir oluyorum böyle insanlara.Biz onlara Allah ın emanetiyiz neden böyle canımızı sıkıp dururlar anlamam.
günaydın canım
en son kontrolde bacaklarında biraz ödem var dedi.
bazen oluyor günde 3 lt den fazla su içiyorum ,suyla mı alakalı.arttırmam mı gerek dedim.
yok suyu az içsen daha çok şişer,ayakların aşağıdaysa sürekli o tetikler dedi.
evet masa başı iş yapıyorum ara sıra tabure koydum karşıma uzatıyorum dedim,çok sallamaya çalış ayaklarını.evde de yukarı kaldırarak dinlen dedi.[/QUOTE]
Aynen canım dediğin gibi içten içe pazarlık yapıyorlar akılları sıra yermiyim ben ya eminin kaynananın parmağı var bu işte anlatmıştır artık kayınbirader kvdeye böyle böyle diye bugünde açılırsa konusu biliyom ben yapacağımı sıkamam hiç canımı eşimede demiyecem bişi ne duydum böyle bişi nede gördüm durmamış gibi yapıcam totoma takmayacam
Son düzenleme: