2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

canım ben 32 haftalık hamileyim ve son bir aydır ağrılarım var p.tesi doktor kontürolüm vardı erken doğun riski var diye serun takıp kortizon yaptılar bir dozda 24 saat sonra yaptırmam için verdiler sağlık ocağındaki doktorda ebede çok şaşırdı kortizon genelde bir doz yapılır tehlikeli diye doktorumla görüşmeden yapmadılar okadar yani ben bu arada bebeğin akciğeri gelişsin diye yapılan o iğnenin kortızon olduğunu sağlık ocağında öğrendim kortizonun zararlarını çok iyi biliyorum ama malesef imtihanım nekadar zararlı şeyler varsa aldı bebeğim rabbime tevekkül ediyorum o bilir artık
kısaca canım ağrıların varsa bol bol dinlen ben dinlenmediğim için bunlar oldu eğilip doğrulma fazla oturma ben bunları halada yapamıyorum son günlerde hiç uyuyamıyorum uykusuz sabahlıyor altı dan sonra yarım yamalak bikaç saat uyuyabiliyorum bu bazen ıkı saat oluyor ve bende ateşleniyorum birde doktorun söylemiş olmalı ama en rahat ettiğim pozüzyon sol tarafıma yatınca olyor ama sen sanmaki saatlerce ağrısız yatıyorum sağ yada arka üstü yattığımda bir dakika dayanabiliyorsan sol tarafımda bu süre üçe çıkıyor vucudum çok halsiz düşene kadarda uyuyamıyorum bu arada eşinlede yakınlaşma

geçmiş olsun inşaallah

Son düzenleme:

yazı işte bu yüzden çoookk seviyorum bi sürü meyvee yaz meyveleri. oohhh misss. bende çok yiyorum ama çok abartmamak lazım cidden. yoksa iice tombiş oluruzz

yazı işte bu yüzden çoookk seviyorum bi sürü meyvee yaz meyveleri. oohhh misss. bende çok yiyorum ama çok abartmamak lazım cidden. yoksa iice tombiş oluruzz

Evet evetAllah öle güzel meyveler yaratmışkii kışın bol c vitamini alıcak şekilde, yazın da susuzluğunu gidericek şekilde oohhh serin serinnn... ama bende yaz meyvelerini daha çok seviyorum evet..

bende 31.haftamdayım bendede ellerimin avuçlarımın içi yanıyo.birde rahmimde böle 2 gündür çok az oluyo kasılma gibi mi diyim değişik bişey heralde tekmeliyo :) birde renkli ultrasondan göremiyomuş arkadaşlar valla benim gittiğim hastanedede renkli bakılmıyo siyah beyaz ben hiç bişey anlamıyorum en son 5 aylıkken ayrıntılıda gördüm ama soruyorum dudakları dolgn gözleri iri diyo nasıl anlıyo anlamıyorum aynı yere bakıyoruz kadınla ama simsiyah :)bu hafta sonu zelbi hastaneye gidip renkli resmini alıcam 40 tl muayene ücretiymiş ama renkli bakıyolarmış bakalım alıcam inş.:)

Ben 83 kiloyum sen düşün işte iyimi kötü mü :)))

Olsun sen hamişsin senin hakkın :)) hem boy da önemlli ben 1.64 lük kızım top gibi oldum aman napim yaa hayır benm lafım drlara zaten niye bukadar cok takıyolar ki hı cook alırsın evet riskli ama suan ben normal aldım yani 11 kilo napim ben daha neyse ayın 7-8inde bidaha ki kontrolüm son kez bakar artık ve artık doğum tarihini konuşuruz ayy cok heycanlı yaa :))

İyi mi kötü mü canım :44:

canım 69 kilo ya kötü diyorsun ben en son tartıldığımda 93 çıktım veee ben napayım hiçç bu kadar olmaamıştım hayatımda bide yaşıma görede çok kilom yani dün pazara çıktım kadının teki bi karnıma bakıyo bi bana bakıyo hayret bişiii dünle kalmıyoo ne zaman dışarı çıksam öyleee şaşkınlıkla bakıyorlar ne varsa bi karnıma bi yüzüme bir gün çatıcam birine ama bakalım kime

Son düzenleme:

Ama napim canım dr korkusuna yoksa hamieyim yani herhalde olacak bukadar sen de takma verirsin kiloları,hiç sorma canım cok dikkat cekiyoruz bana da aynı öyle garip garip bakıyolar genci yaşlısı böyle hemen dua okuyorum karnım da büyük yani sivri o yüzden ben burdayım diyo benm oğlum :)) Oku kendini sürekli canım nazzar değer hem kötü niyetle bakmıyolardr biz de önceden bakmıyomuyduk bi hamile fln görsek öyle gibi düşün :)) Kızlar öpüldünz ben ders calışim biraz yoksa mezun olamıcamm byee

inşallah canım benim doktorda hemşirede diyoo ama takmıyorum tamam okurum sağıma soluma ayetel kürsiyeleri iyi çalışmalar

benimde boyum 1.60, 56 kilo ile başladık 72(((( olduk ama öyle abartmıyorum yemekleride bünye meselesi sanırım.teyzem 9 kilo almış hamileliğinde 5 kilo 400gr çocuk doğurmuş 1 ayda eski haline dönmüş.benimöyle olmayacak sanırım.17 kiloyla tamamlarsam iyidir gebeliği 4 kilo doğumda gitse suyuydu bebekti.13 kilo bana kızımın hediyesi olarak kalır sanırım:):):)

kızlar bugun meclisten bi cok yasa ile ilgili kararlar çıkıyor ,

alkol yasagi , pris destegi , varlik barişi vs ,

inş bizim dogum izinlerimizde en kisa zamanda çıkar

benim umudum tükendi bu 6 aylık izinle ilgili inşallah çıkar amaa...

bende bunaldım sıcaklardan daha şimdiden. hamile yastığı kullanmıyorum bi önüme bi arkama iki yastık koyuyorum o bile daraltıyor. hamile yastıklarıyla daha çok sıkılırdım gibi geliyor bana

gözünüz aydın canımm çok duygulandım burdaki ilk yazılarını hatırlıyorum almamız lazım falan demişlerdi nası üzülmüştün üzülmüştük... şimdi büyük ihtimalle ameliyata gerek kalmayacak diyorlar ... nereden nereye.. Allah'ım sen büyüksün...
, dualarımız hala sizinle.. yoğun bakımda da çok kalmayacak belki hiç kalmayacak inşşşşallahhhhhhh

sorma bazısı hele hiç hamile görmemiş gibi bakıyor.
ne gözle bakıyor bilemiyorsun da hemen görüş alanından çıkmaya çalışıyorum.
tuhaf insanlar var.
çatma sen de kimseye hamile halinle,görmemezlikten gel.

bende bunaldım sıcaklardan daha şimdiden. hamile yastığı kullanmıyorum bi önüme bi arkama iki yastık koyuyorum o bile daraltıyor. hamile yastıklarıyla daha çok sıkılırdım gibi geliyor bana

Bende öyle iki yastıkla yatıyorum o bile bunaltıyo,bikaç gecedir boşverdim gibi,sağ ,sırt üstü ne şekilde rahat ediyosam öyle uyuyorum valla napiim. Sadece sola yatınca stres oluyo insan.Birde çok fazla terliyorum ben artık ya ,normalde terlemeyen biriyim böyle şaşıyorum üstümü açsam hastamı olurum acaba diyorum ,siz ne yapıyosunuz??

yoo bişey olmaz doğru dion ama yaşar nuri konusunda aynı şeyleri söyliyemicem o söylüyorsa kesin yanlıştır ki zaten yanlış duş gusül demek mi yani gusülün kendine göre farzları var onları yapmazsan istediğin kadar duş al gusül olmaz yaşar nuri de bi acayip hee töbe töbe

yaşar nuriye kaldiysak basimiz acık namazda kılıyoruz :)) vs vs vs bi cok sey

yaşar nuriye kaldiysak basimiz acık namazda kılıyoruz :)) vs vs vs bi cok sey

çok gülüom o adam ya saba tümer e çıkıyor ya bi de cumaları özellikle cuma vaktinde çıkıyor bi de, güya cuma namazı bidatmış onu göstermek için çıkıyormuş bak ben cumaya gitmiyom siz de gitmeyin gibisinden töbeler olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…