selam kızlar,
nasılsınız? sıcaklar başladı ya bende el ve ayaklarda yanmalar oluyor, özellikle gece yatarken.. sızdede hararet arttımı? bı de benım rahımdede agrı oluyor zaman zaman, doktorum normal dedı..ama inşallah cıddı bısey yoktuır
Sabahtan beri pazara gidicem ama o enerji bi türlü gelmedi,daha doğrusu hava sıcak görünüyoo o yüzden gidesim yok,şu an meyve yiyorum oğlumla serin serin:) çok mutlu oluyorum meyve yerkenn,eşim durduruyo yeter yeme diye ama gündüz durdurcak kimse yok
İyi mi kötü mü canım :44:
yazı işte bu yüzden çoookk seviyorum bi sürü meyvee yaz meyveleri. oohhh misss. bende çok yiyorum ama çok abartmamak lazım cidden. yoksa iice tombiş oluruzz
selam kızlar,
nasılsınız? sıcaklar başladı ya bende el ve ayaklarda yanmalar oluyor, özellikle gece yatarken.. sızdede hararet arttımı? bı de benım rahımdede agrı oluyor zaman zaman, doktorum normal dedı..ama inşallah cıddı bısey yoktuır
Ben 83 kiloyum sen düşün işte iyimi kötü mü :)))
canım 69 kilo ya kötü diyorsun ben en son tartıldığımda 93 çıktım veee ben napayım hiçç bu kadar olmaamıştım hayatımda bide yaşıma görede çok kilom yani dün pazara çıktım kadının teki bi karnıma bakıyo bi bana bakıyo hayret bişiii dünle kalmıyoo ne zaman dışarı çıksam öyleee şaşkınlıkla bakıyorlar ne varsa bi karnıma bi yüzüme bir gün çatıcam birine ama bakalım kime
Ama napim canım dr korkusuna yoksa hamieyim yani herhalde olacak bukadar sen de takma verirsin kiloları,hiç sorma canım cok dikkat cekiyoruz bana da aynı öyle garip garip bakıyolar genci yaşlısı böyle hemen dua okuyorum karnım da büyük yani sivri o yüzden ben burdayım diyo benm oğlum :)) Oku kendini sürekli canım nazzar değer hem kötü niyetle bakmıyolardr biz de önceden bakmıyomuyduk bi hamile fln görsek öyle gibi düşün :)) Kızlar öpüldünz ben ders calışim biraz yoksa mezun olamıcamm byee
canım 69 kilo ya kötü diyorsun ben en son tartıldığımda 93 çıktım veee ben napayım hiçç bu kadar olmaamıştım hayatımda bide yaşıma görede çok kilom yani dün pazara çıktım kadının teki bi karnıma bakıyo bi bana bakıyo hayret bişiii dünle kalmıyoo ne zaman dışarı çıksam öyleee şaşkınlıkla bakıyorlar ne varsa bi karnıma bi yüzüme bir gün çatıcam birine ama bakalım kime
kızlar bugun meclisten bi cok yasa ile ilgili kararlar çıkıyor ,
alkol yasagi , pris destegi , varlik barişi vs ,
inş bizim dogum izinlerimizde en kisa zamanda çıkar
dön dön dön akşamları ne zor oldu artık kızlar ya sızdemı benım gıbısınız artık eşime gıt dıyesım gelıyo yataktan yahu:) yatak bana dar gelıyo resmen sureklı donuyorum hep aynı yonde yatsam bacagım uyusuyo resmen ...bırde sıcaklar ve kılolar valla bazı arkadaslara bakıyorum cok az kılo almıslar ben bugun ıtıbarıyle 80 oldum :) bırtek ekmegı sabah ve aksam yıyorum ama nasıl kılo alıyorum anlamadım aksama kadar da hep ara ara az az yıyorum 85 olurum sanırım :) sızde durumlar nasıl ???? acaba hamıle yastıgı alsammı alan kullanan memnun kalan varmı aranızda
ayy şekerler ne özledim sizi yaa?
cumt. beri dışarlardayım sölemiştim ya, aklımda hep burdaay az kaynatsalarda dönünce zor olmasa okumak die geçirdim hep içimden valla
hemen neler oldu anlatayım çünkü çıkmam lazım yine komşu günüm var
cumt pazar halamlarda kaldım beni kasım ayından beri görmüyorlardı, kuzenlerim babaannem halam eniştem hepsi çok şaşırdılar
veeeee çok beğendiler beniiibiri gelio öpüyo ne güzel hamile olmuşsun dio 10dk. sonra gelio biri sarılıo tekrar ben hayatımda böyle hamileliğin yakıştığı bi insan görmedim dio bayabi moral depoladım yani
3 kuzenim var ikisi erkek benden büyük biride kız benle akrankardeşlerim gibiler
halamda sağolsun bana dolmalar börekler pastalar oohhhh
neyse sonra dün sabahta ordan cerrahpaşaya kontrole gittik
nst ye bağladılar önce, kızımı ilk defa bu kadar net dinledik 20dk boyuncakalp atışlarını flnda kaydettim birazını
nst de herşey normal çıktı
dr. sonra usgde herşeyine baktı şuan için gelişimi çok güzel dedi, bağırsaklarınada fazla takılmayın, şuan dışarda olan kısım o kadar büyük gözükmüyor yinede doğunca daha net birşeyler söylenir tabi ama ameliyatlık bi durum olmaz muhtemelen, önce askıya alırlar sonra yoğun bakımda yavaş yavaş içeri alınır dedibeni çok rahatlattı bu kontrol çok şükür kızlar
dualarınız bana karşı geldi, rabbim hepinizden razı olsun
hee bu arada benim tosuncuk ECE'm 2500gr olmuş boyuda 46cm teyzeleriiiiii, 34 haftaya göre önde görünüyor şuanda
:81::119::118:
bugünleride gördük ya kızlar, rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
iyiki varsınız acaip rahatlıyorum sizinle konuşunca
bende bunaldım sıcaklardan daha şimdiden. hamile yastığı kullanmıyorum bi önüme bi arkama iki yastık koyuyorum o bile daraltıyor. hamile yastıklarıyla daha çok sıkılırdım gibi geliyor bana
Ya öyle tabii ben her duşta almaya özen gösteriyorum zaten yasar nuri hocam diyor kiii duş almak gusül sayılıyomuşş :)) temizleniyosun neticede ama doğuma girmeden almasan atıyorum nolur ki bişi yapmadıktan sonra o acıdan dedim canım beniiim
yoo bişey olmaz doğru dion ama yaşar nuri konusunda aynı şeyleri söyliyemicem o söylüyorsa kesin yanlıştırki zaten yanlış duş gusül demek mi yani gusülün kendine göre farzları var onları yapmazsan istediğin kadar duş al gusül olmaz yaşar nuri de bi acayip hee töbe töbe
yaşar nuriye kaldiysak basimiz acık namazda kılıyoruz :)) vs vs vs bi cok sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?