Bende öyle iki yastıkla yatıyorum o bile bunaltıyo,bikaç gecedir boşverdim gibi,sağ ,sırt üstü ne şekilde rahat ediyosam öyle uyuyorum valla napiim. Sadece sola yatınca stres oluyo insan.Birde çok fazla terliyorum ben artık ya ,normalde terlemeyen biriyim böyle şaşıyorum üstümü açsam hastamı olurum acaba diyorum ,siz ne yapıyosunuz??
Bende yastıkları attım artık sıcaktan bunaltıyor iyice :) sola yatıcam diye sabah sol kolum dahil sol bacağıma kadar tutulmuş olarak uyanıyorum,o sebeple sık sık pozisyon değiştiriyorum daha rahat uyuduğumu farkettim.Terlemen normal canım hormonlar fazla çalışıyor aynı durumdayız.Pike bile üstümde durmuyor artık.Şort atlet uyku mooduna bu yıl erken girdim hormonal sebeplerden dolayı
çok gülüom o adam yasaba tümer e çıkıyor ya bi de cumaları özellikle cuma vaktinde çıkıyor bi de, güya cuma namazı bidatmış onu göstermek için çıkıyormuş bak ben cumaya gitmiyom siz de gitmeyin gibisinden töbeler olsun
uyku konusunda çok şanslıyım fosur fosur uyuyorum ya çok şükürbebeğim de gece hiç rahatsız etmiyor yavrum benim acıyor anasına merhametli vicdanlı çocuk olacak hadi bebeğim uyuyoruz iyi geceler diyorum tıkk hareket bi anda kesiliyor, uyanınca günaydın diyorum harekete başlıyor eşim de nası korkuttuysan çocuğumu emirlerine itinayla uyuyor diyor
kızlar bugun meclisten bi cok yasa ile ilgili kararlar çıkıyor ,
alkol yasagi , pris destegi , varlik barişi vs ,
inş bizim dogum izinlerimizde en kisa zamanda çıkar
ben de nedense telsiz konusunda çok kararsız kalıyorum ben de daha önce kullanmamıştım,şimdi de alsammı diyorum ama bilemiyorum.ben biraz takıntılıyım.iki telsiz de elektriğe bağlı değilse o telsizin sinyalleri bebeğe zararlıymış.bebeğin yanına bırakılanın fişe takıldığı telsizler de var,o konudaki takıntım ise gece bebeğin yanında fişe takılı birşey bırakamam ki.biraz saçma biliyorum ama ben böyle bazı şeylere çok takılırım.
bayanlar iyi akşamlar.yine sallandık.
kızlar dün doktora gittim.çalışabilir raporu aldım.çok kalabalıktı çok bunaldım orda.ultrasonla baktı.yine ayrıntılı olarak inceledi.doktordan büyümüş halinin ultrasonunu istedim,vermedi.doğunca zaten göreceksin dedi.bende merak ediyorum bebeğimin yüzünü.aklıma manyakça şeyler geliyor.bebeğimde bişey mi var da bana göstermiyor diye şeyler aklıma geliyor.
Bende yastıkları attım artık sıcaktan bunaltıyor iyice :) sola yatıcam diye sabah sol kolum dahil sol bacağıma kadar tutulmuş olarak uyanıyorum,o sebeple sık sık pozisyon değiştiriyorum daha rahat uyuduğumu farkettim.Terlemen normal canım hormonlar fazla çalışıyor aynı durumdayız.Pike bile üstümde durmuyor artık.Şort atlet uyku mooduna bu yıl erken girdim hormonal sebeplerden dolayı
uyku konusunda çok şanslıyım fosur fosur uyuyorum ya çok şükürbebeğim de gece hiç rahatsız etmiyor yavrum benim acıyor anasına merhametli vicdanlı çocuk olacak hadi bebeğim uyuyoruz iyi geceler diyorum tıkk hareket bi anda kesiliyor, uyanınca günaydın diyorum harekete başlıyor eşim de nası korkuttuysan çocuğumu emirlerine itinayla uyuyor diyor
o genel sorun artık şişlikler. benim özellikle sağda oluyor onu farkettim. sol bazen iniyor ama sağ standart şekilde şiş. kilo toplamda 14 oldu çokan doldurdum 20 yle bitirsem şükredecem:18::18::18:Sabaha kötü uyandım ya 69 olmuşum( 1 kilocuk hakkım kaldı ama daha 1.5 ayım var pofff yalnız ayak bileklerimde resmen şişlik var ödem var kesin onu nasıl atablrz bol da su içiyorum ama..
inşallh çıkar yaa ...kızlar bugun meclisten bi cok yasa ile ilgili kararlar çıkıyor ,
alkol yasagi , pris destegi , varlik barişi vs ,
inş bizim dogum izinlerimizde en kisa zamanda çıkar
ben malm modelinin 3 çekmecelisini almıştım gayet iyiydi boyutu kalite olarak kötü değil sende bakmışındır boyutlarına ölçmüşsündür. yerin müsaitse şifonyer olarak içine siner eminim.Kızlar ben de ikeadan son kalan eksikler için bunları sipariş verdim en kısa zamanda gelcek inşllh ama hala içime sinmedi sanki görmeden alıyorum umarım iyi denk gelir..
benim yatak duvara yaslı. duvar tarafına bir yastık koydum sırtımı dayıyorum bacak arama bir yastık soluma yatıyorum. arada uyanıyorum tabi sırtüstü yatmış oluyorum arada sağa dönüyorum o taraftaki yastığı bacak arama alıyorum azda göbeğimin altına sıkıştırıyorum atlet şort üstümde hiçbir örtü yok o şekilde sabah oluyordön dön dön akşamları ne zor oldu artık kızlar ya sızdemı benım gıbısınız artık eşime gıt dıyesım gelıyo yataktan yahu:) yatak bana dar gelıyo resmen sureklı donuyorum hep aynı yonde yatsam bacagım uyusuyo resmen ...bırde sıcaklar ve kılolar valla bazı arkadaslara bakıyorum cok az kılo almıslar ben bugun ıtıbarıyle 80 oldum :) bırtek ekmegı sabah ve aksam yıyorum ama nasıl kılo alıyorum anlamadım aksama kadar da hep ara ara az az yıyorum 85 olurum sanırım :) sızde durumlar nasıl ???? acaba hamıle yastıgı alsammı alan kullanan memnun kalan varmı aranızda
maşallah paşayaaSelamm kızlaarr
Dün izinliydim çok giremedim geçmişi çok merak etmekteyim
Dün sabah dr.a gittik oğluşumu kontrole. Uzuunnn bir zaman sonra canım oğlum ilk kez yüzünü gösterdidaha önceki kontrollerde hep özenle hazırlanıp kahvaltımı yapıp meyvemi çikolatamı yiyip gidiyordum ama oğlum göstermiyordu bi türlü yüzünü. Bu sefer uyuyakalmışız eşimle ikimizde kapatmışız alarmları Neyseki hastane yakın apar topar hazırlanıp hemen çıktık evden. biraz geciktiğimiz için bekledik randevu saatimizi kaçırdık çünkü. kalabalıktı da biraz. sıra bize gelince girdik dr.un yanına. karnımdaki sertleşmelerden mide bulantısı baş dönmesinden bahsettim. karnımdaki sertleşmeler doğum kasılması oluyormuş ama günde süresi belli olmaksızın 5-10 defa bile olabilir normal dedi dr. eğer belli aralıklarla sürekli devam ederse ve devamında herhangi bir akıntı kanama olursa sıkıntı olur dedi dr. öyle bir durumda hemen gel dedi.mide bulantısı baş dönmesi normal bebek büyüdüğü için dedi. hatta kusma bile olabilir tıpkı ilk zamanlardaki gibi dedi. sonrada sıra oğluşumu görmeye geldiii. Canım oğlum kocaman olmuş. sürekli ağzını açıp kapatıyordu elleri ayakları kıpır kıpırdı. dudaklarını büzdü sanki canı sıkılmış gibi. Dr. bile içerde canı sıkılmış gibi bir hali var dedi çok tatlıydı yaa hiç bitmesin hep göreyim istedim. o balık dudaklarını tombiş yanaklarını öpeyim istedim oğlumun Gelişimi gayet iyi durumdaymış bebişimin. 2000 gr 46 cm olmuş oğlumm
kontrolden sonra kahvaltımızı yapıp çarşıya çıktık. yatağımızın yanına koymak için bir tane beşik aldık.
modeli şuna benziyor.
Bebbek Papatya Ninni Beşik / Mavi - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
fiyatıda uygun geldi aldık bizde. inşallah memnun kalırız.
Benden şimdilik bu kadar kızlar. Bugün mesaim 2 de bitiyor. ben yine gezmelere gidiyoruumm
şimdi birazcık geçmişe bakayım
bu arada çalışabilir raporumuda aldım kızlar. dr usgde yazan tarihe göre yazdı raporumu.3hazirana kadar çalışıp sonrada 1 hafta yıllık izin kullanıcam sonrada doğum iznimi başlatıcam inşallah
dunden berı cokkk yognum ark.bısde esımın halaları da varr.derken gece 12 de uyumaya yattım ama aglıck hale geldım st 2 oldu bende uyku denn yok esımde mısıll mısıl uyuyor snırlerım bozulduu aglamaklı odum gece gceee sonra wv turlarıı ruyalarr derkennn sbh 6,45 de esıme uyandımm kalkmıcaktımkıyamadım neyseee
sımdıde kasık ve elım agrıyor am sukurlr olsun genedeeepaşam ıı sukurkııı
bu arada dun onca ısın arasındaa esımle besıgı almaya gıttık ar.magazasınaa ve ıstıkbale gıttık besık uyku setını aldık cok tatlıııı yatagıda hafta sonu gelıcekk besıgı kurmadık daha ben hast.gıdecegım zaman kurcaz daha erkennnndedik geriii yanı basımızd yerını actık beklıyorrr yatak yoranısıı paşamınn hastane cantamızda hazırrr e bıse hazırız elhamdulılah gerısı paşamı gelmesıne kalmıs haftaya dr randevumuz var gene bu haftauı bıtırdık sayılır ehhehe
cok sukurrr her gunumue gıremesssem merak e tmeyın cok optuk sızı ark.sancıları 1 st de bır gelıyor dunden berı 2 cm acılmıs sımdı ne durumda bılmıyoruz dr sancılarından duramazzsan kanama su gelırse gel yoksam yarın gıdıp sunı sancı verecek miş hayrılıs ınsllll dua ıle hoscakalınnnnnnnnnnnnnnn
32. haftanın içinde aldınız demi çalışabilir raporunu ?
Aynen yaa 3 resim veriyor biri kafa ölçümü biri kemik biri de göbekşöyle tek parça doğru bir ultrason resmi yok malesef bide özel doktor yani kağıt parasını mı düşünüyorlar bir keresinde babamız gelememişti kontrole yalnız gittim doktoruma dedimki babamız resim istedi oda yüzünü öyle bir yakınlaştırıp çektiki bebeğimi yani hiç bişey belli değil yüzü olduğunu anlamak bile zor o derece
32.haftanın içinde veriyolarmış çalışabilir raporunu ama ben 33 + 4 de randevum var o zaman alıcam sanırım sorun olmaz..
32.haftanın içinde veriyolarmış çalışabilir raporunu ama ben 33 + 4 de randevum var o zaman alıcam sanırım sorun olmaz..
Maşallah söz dinleyen bir yavrun olacakinşallah doğuncada anne sözü dinlesin üzmesin seni
Ağaç yaşken eğilir atasözünün tam karşılığı bu olsa gerek,hahahaaa
canım dün bi video izledim bebek telsizi alırken dikkat edilecek hususlar diye orada telsizlerin yaydığı frekans hem bebek hem de anne için kesinlikle zararsızdır diyordu. Bulursam linki atayım. Bide ben sadece gündüz kullanırım gece 1,5 yaşından sonra ayırırım kıyamam yanımda yatsın
telsiz gereksiz gibi geliyor bana yaaa sonuçta uyanınca ağlar heralde duyarız ne biliyim :s
eskiden telsiz mi varmışş
telsizin ne gibi avantajları var yani neyi kolaylaştırıyor mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?