2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Bende yastıkları attım artık sıcaktan bunaltıyor iyice :) sola yatıcam diye sabah sol kolum dahil sol bacağıma kadar tutulmuş olarak uyanıyorum,o sebeple sık sık pozisyon değiştiriyorum daha rahat uyuduğumu farkettim.Terlemen normal canım hormonlar fazla çalışıyor aynı durumdayız.Pike bile üstümde durmuyor artık.Şort atlet uyku mooduna bu yıl erken girdim hormonal sebeplerden dolayı

uyku konusunda çok şanslıyım fosur fosur uyuyorum ya çok şükür bebeğim de gece hiç rahatsız etmiyor yavrum benim acıyor anasına merhametli vicdanlı çocuk olacak hadi bebeğim uyuyoruz iyi geceler diyorum tıkk hareket bi anda kesiliyor, uyanınca günaydın diyorum harekete başlıyor eşim de nası korkuttuysan çocuğumu emirlerine itinayla uyuyor diyor

hocacik diyorum ben ona canim :))

izleyemiyorum caliştigim için ama tahmin edebiliyorum

Maşallah söz dinleyen bir yavrun olacak inşallah doğuncada anne sözü dinlesin üzmesin seni

kızlar bugun meclisten bi cok yasa ile ilgili kararlar çıkıyor ,

alkol yasagi , pris destegi , varlik barişi vs ,

inş bizim dogum izinlerimizde en kisa zamanda çıkar

hiç umudum yok benim artık.bir de çıkıp tvde çocuk kandırır gibi bu konudan bahsettiler mi artık sinirim tepeme çıkıyor.
benim de hiç uyku sorunum yok neyseki .gece uyuyorum da bacak ağrısı yaşıyorum.arada ağrıyla uyanıp geri uyuyorum.bir de uyanınca niyeyese eşimi uyandırasım geliyor.sonra o da sabah erken kalkacak yazık uyandırmayım diyorum.yine de dayanamayıp of,üf falan diyorum,elimle dokunuyorum uyanıyor biraz.o da bana yetiyor geri uyuyoruz artık.
bir de kızım gece uyanıp yanımıza geliyor,aramıza yatıyor.o zaman baya sıkışıyorum ağrım daha fazla oluyor.bari ben onun yatağına gideyim diyorum,gidiyorum orada da sıkışıklık.uyuyup kalmazsam geri yatağıma dönüyorum da,uyuyup kalınca kötü.o değil de bebğim doğunca ne olacakki merak ediyorum valla.

canım dün bi video izledim bebek telsizi alırken dikkat edilecek hususlar diye orada telsizlerin yaydığı frekans hem bebek hem de anne için kesinlikle zararsızdır diyordu. Bulursam linki atayım. Bide ben sadece gündüz kullanırım gece 1,5 yaşından sonra ayırırım kıyamam yanımda yatsın

32. haftanın içinde aldınız demi çalışabilir raporunu ?

Aynı yoldayız desene, yaf tek tarafa yatcam diye stres olmaktansa ben rahat ediim bebiş de eder:):):)Dün yürüdük biraz eşim diyo üşümüyomusun? Terlikle çıktımda ,yoo diyorum şaşırıyo normalde çok üşüyen biriyim ,durumlar tersine döndü,,hehe çok hoşuma gidiyo ama :):)Bu hormonlar nelere kadirmiş yaff,oyuncak gibi oynuyolar bizle

Ağaç yaşken eğilir atasözünün tam karşılığı bu olsa gerek,hahahaaa

Sabaha kötü uyandım ya 69 olmuşum ( 1 kilocuk hakkım kaldı ama daha 1.5 ayım var pofff yalnız ayak bileklerimde resmen şişlik var ödem var kesin onu nasıl atablrz bol da su içiyorum ama..
o genel sorun artık şişlikler. benim özellikle sağda oluyor onu farkettim. sol bazen iniyor ama sağ standart şekilde şiş. kilo toplamda 14 oldu çokan doldurdum 20 yle bitirsem şükredecem:18::18::18:

kızlar bugun meclisten bi cok yasa ile ilgili kararlar çıkıyor ,

alkol yasagi , pris destegi , varlik barişi vs ,

inş bizim dogum izinlerimizde en kisa zamanda çıkar
inşallh çıkar yaa ...
Kızlar ben de ikeadan son kalan eksikler için bunları sipariş verdim en kısa zamanda gelcek inşllh ama hala içime sinmedi sanki görmeden alıyorum umarım iyi denk gelir..
ben malm modelinin 3 çekmecelisini almıştım gayet iyiydi boyutu kalite olarak kötü değil sende bakmışındır boyutlarına ölçmüşsündür. yerin müsaitse şifonyer olarak içine siner eminim.
benim yatak duvara yaslı. duvar tarafına bir yastık koydum sırtımı dayıyorum bacak arama bir yastık soluma yatıyorum. arada uyanıyorum tabi sırtüstü yatmış oluyorum arada sağa dönüyorum o taraftaki yastığı bacak arama alıyorum azda göbeğimin altına sıkıştırıyorum atlet şort üstümde hiçbir örtü yok o şekilde sabah oluyor
maşallah paşayaagüle güle uyusun beşiğinde de çok pahalı bişeye gerek yok zaten 6 ay anca yatabilecek böle küçük beşiklerde.iyi gezmeler canım..

mobilya beşikti sanırım. az erken kursanızda kokusu çıksa nasıl olurki öle diyorlarya hep. birde sen hastanedeyken eşinde yanında olacak biir taraftan da beşik kurmayla mı uğraşacak acaba. yinede en iisini siz bilirsiniz...

Hem detaylı ultrasona gittiğim Prof. Dr. Murat Yayla, hem de kendi doktorum Erdoğan Sağlamer renkli, 4D resim ve ultrason kullanmıyorlar. Bebeğe zararı olduğunu ısrarla belirtti Murat Bey. Bir daha da hiç sormadım. 2 ay sonra gerçeğine kavuşacağım zaten.

telsiz gereksiz gibi geliyor bana yaaa sonuçta uyanınca ağlar heralde duyarız ne biliyim :s

eskiden telsiz mi varmışş

telsizin ne gibi avantajları var yani neyi kolaylaştırıyor mesela?

Siz şimdi nasıl heycanlısınızdır tahmin edebiliyorum o kadar güzel bişey ki bebek yumuk yumuk herşeye değer gercek aşkın ne oldugunu ilk bakışta anlıyo insan ahh ahh hamilelik gunlerim aklıma geldi bu gunleriniz de bi daha geri gelmiyor.. o tekmeleri kıpırtısı anne olmak bambaşka bişey...

telsiz gereksiz gibi geliyor bana yaaa sonuçta uyanınca ağlar heralde duyarız ne biliyim :s

eskiden telsiz mi varmışş

telsizin ne gibi avantajları var yani neyi kolaylaştırıyor mesela?

gunduzleri bebiş hafif oluyo uykusu kapısını kapatıp işlerini yapıyosun o da uyanmıyor devamlı gidip bakmak zorunda kalmıyosun misafir geliyo o seste duyamıyosun canım telsiz bnm elim ayağım oldu valla

32.haftanın içinde veriyolarmış çalışabilir raporunu ama ben 33 + 4 de randevum var o zaman alıcam sanırım sorun olmaz..

doktorum bana 32+0 da gel dedi doğumdan sonra kullanabilmen için gerekli bence birbuçuk haftan boşa gider sanki çalışmayacaksan sorun olmaz galiba personelin izinleriyle ilgilenenlere sor bence riske atma 11 gün az değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…