2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
yine de emin olamayız gibi geliyor bana ben artık söylenen hiçbirşeye de inanmaz oldum.
benim de canım çok sıkılıyor.sürekli gezmek istiyorum.bu kadar gezme isteği ne anlamıyorum.zaten severdim de şimdi çok daha fazla seviyorum

4141 den şöyle bir sms aldınız mı?
sayın.. süt tanımlı 41 kart talebiniz kabul edilmiştir.Kartınızı vakıfbank basacaktır.Talebinizi iptal etmek için aile hekimliğine başvurunuz.Kocaeli büyükşehir belediyesi.
Benim talebim olmadı aile hekimliği adıma istedi sanıyorum.Belediye bir kart verecekmiş o kartla son üç ve ilk üç ay süt vb ihtiyaçların alınabileceği para yüklü kart verilecekmiş.Bunu kullanan var mı aranızda?

ohh süpermiş yaa izmitemi taşınsak

ohh süpermiş yaa izmitemi taşınsak

Kişi başına milli gelirin en yüksek olduğu şehir bu demektirki en kazık en pahalı şehir buyur gel istersen canımcım.Ama böyle bir imkan varsa ödediğimiz vergiler yedi göbek sülalemize süt içirir

bende duymustum bi ara , ama şimdi sen yazinca baktim , aşağidaki linkte yazio hepsi canim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi

kızlar cok gıremıyorum ara ara bakıyorum gecmıse.kızçemle gezdık bugun.arkadaslarmla gorustuk. herkes cok begendı gobusumu :) bu arada paradoks kızının durumumna cok cok sevındım.ıns daha ıyıye gıder bebeklerımız. benmde kızımda sorun goruldu.cok zor gunler yasadık ama sımdı ıyıye gıdıyor cok sukur. cok ıyı anlıyorum senı ıns saglıklı dogcak yavrularımız

ohh anakiz şimdiden baslamişsiniz dedikodular yapmaya , gezmelere gitmeye

Banada geldi bikaç hafta önce bu mesaj.Sağlık ocağına soracaktım bu neyin nesi diye?? unuttum.

bende böyle bir mesaj aldım canım..ama kartı nerden alıcaz filan onları bilmiyorum hiç..sağlık ocağından öğrenebiliriz diye düşünüyorum..geçen gün gittim ama sormayı unutmuşum..

sen öğrenirsen banada haber verebilirimisin

Acenu nun paylaştığı linkte genel bilgi var.Bende detaylı bilgi alırsam tabiki paylaşırım canım:)

ben cok memnunum aldığıma hiç pişman olmadım

meyve tüketmeye çalışıyorum
yada meyve suyu ama onu bile zorla
tam şimdi enerji ve vitamin depolamak zamanıyken nerden çıktı bu grip

canım herkes diyr ki en riskli zaman hem sıcak havalar hem vücudun hassas.. ben de 10 gundur atlatamadım ama ne kadariyi bakarsak kendimize o kadar iyi

canım elyaf makineye sığıyorsa yıkanabilir ben elyaf yerine pamuk yaptırmayı tercih ettim

ya ben anlamadım benim tahmini doğum tarihim sata göre sizden daha önce ama ben son üç haftaya kadar çalışınca 9 hazirana kadar çalışmış oluyorum-sizin 31 mayısta çalışma durumunuzu anlamadım ki? hesapta mı yanlışlık var yoksa siz son beş hafta mı çıkacaksınız

amin canım, ben de optimumda suwenden almıştım dagiden arkadaşa hediye baktım ama bulamadım birşey yaklaşık 2 hafta önce

ben 29 . haftamdan beri her gittiğimde giriyorum
anlamıyorum hangi doktor görse beni nst ye gönderiyooo hayır bişi mi var tipimde anlamıyorum
daha dün gene girdimmm :86:

:))) benim dr nst nin n sini bile almadı ağzına sadece son günlere doğru çatı muayenesi yapacağız dedi

canımcım biz telsiz yerine foscam marka kamera sistemi aldık, telsiz özelliği de var.. özelliklerine gelince eşim bilgisayardan da takip edilebilen bir şeyler beğendi..biraz psikopat da kendileri evde bırakınca işyerinden açıp izleyecekmiş..olmasaydı samsung ya da motorolanınkileri beğenmişti bizimki yine

tatlım detaylı usgden bu yana bizim bıcırık da hiç göstermiyordu ben de senin gibi düşünüp üzüüyordum hatta dr da her seferinde of göstermedi diye geriliyor gibiydi...hatta her seferinde gidiş saatlerimizi değiştiriyorduk, dr bir keresinde beni 20 dk yürüttü ama tıkyoktu yineçç neyse geçen sefer sanırım tesadüfen arkadaş elma ye demişti iki dilim tatlı üzerine 1,5 elma yedim ve üzerine gittim tam elini yine yüzüne kapatmıştı ve kafamdan aynı senin dediğin gibi birşey mi var falan gibi abuk sabuk ihtimalleri geçirirken drnin dürtmesiyle yüzünü gösterdi kuzumuz...sıkma canını yanii bizim minnoşlar biraz nazlı ya da muzipler şimdiden parmaklarına doluyorlar bizi ama emin ol korkacak birşey yoktur

kızlarr yarın doktor kontrolümüz var çok heyecanlıyım... kızım ne durumda çok merak ediyorum meleğimi

saat 10 da kuaför de ağda - 11,30 da doktor da Ayliz randevumuz var...

ay biz de gittik bugun dr ye sizden ne haber?

doğum günlerini parkta bahçede kutlayabilirsin yürümeye başladığında yine güzel havalarda gezdirebilirsin.. ben haziran çocuğuyum halimden çok memnunum :)))

kızlar yenidoğn bebekler direk havluya sarılmazmı?önce tülbentlemi suyu almak gerekir?

canım benim kv havluları alıp içine mermerşah diktirdi çift kat

31 + 1 olduk kızımla.. Heyecan dorukta. Sanki hiç bişeye yetişemicem, hiç bi işimi yapamicam gibi geliyo ama bazen de daha 2 ay acelen ne diyorum kendime. Bu arada Kızımızın adını Lena koyucaz nasipse..

lena çok güzel :)) ay ben de herşey hazır olsun istiyorum ama dr de senin çocuk erkenci olmayacak diyor.. olsun içimiz rahat etsin düzenimiz olsun inşaalalh

anlamadığım bir konu sizi evde tutarlarken eşini niye eve almıyorlar :)))
boşver herkes herşeyi söylüyor sen tavrını koyduktan sonra kimse zorla kimseyi alıkoyamaz.. he de geç bence bu muhabbete

Sabaha kötü uyandım ya 69 olmuşum ( 1 kilocuk hakkım kaldı ama daha 1.5 ayım var pofff yalnız ayak bileklerimde resmen şişlik var ödem var kesin onu nasıl atablrz bol da su içiyorum ama..

ya karşında 20 kilo alıp 88 olmuş biri var lütfen sıkma canını..bu arada ayak bilekleri bende de aynı şiş

kızlar bugun meclisten bi cok yasa ile ilgili kararlar çıkıyor ,

alkol yasagi , pris destegi , varlik barişi vs ,

inş bizim dogum izinlerimizde en kisa zamanda çıkar

ya 6 aylık iznin adını bile anmıyorlar artık..ama inşş çıkar

kızlar bakın yüzünü göstermeyen oğlumun ayaklarına

yerim onu.. bize de bugun yüzünü göstermiyor diye pipisini çekti verdi dr :))) şaka gibi

canım benim de ensem çok terliyor ben üçgen şeklinde olanından aldım göbişimin altına onu koyuyorum sırtıma da başka bir yastık yatağa sığamıyoruz biz de artık ha bunlar işe yarıyor mu? eh işte hiç yoktan iyidir

kendi çözümünü kendinbulmuşsun süper :)))

amin canım cümlemizden

bizim yerimize de gezin yaaa ben de gezmek istiyorum ama nereyi gezeceğimi bilemiyorum

evet canım her sabah cımcılık uyanıyorum artık

ben 88 kiloyum yaaa :)) sen 69 diosun yolacam sacini basini heee

gel acenucuğum senle beraber göbeklerimizi tokuşturalım 88 kgcuklarımız serefine tatlı ballı ne varsa yiyelim icelim sefamız olsun

ben açmaya korkuyorum terleyip sonra üşütmek de zor olur.. ben mümkünse yrorganı (evet hala yorganı kaldırmaya korkuyorum) sadece belimi göbeğimi örtecek şekilde tutuyorum

ben de bacakalrımınarasına yastık istiyorum ama artık yatakta yer kalmaz diye tutuyorum kendimi

oh ya güzel haber :)))

Bence de hepsi güzel canım. İnşaallah iyi günlerde güle güle giymek nasip olsun

kızlar selam.. bugün kafamda çok büyüttüğüm bir gündü... öncesinde rüyalarıma bile giren seminer çalışmasıydı..sonrasında da dr kontrolü ve eşimi yolculamak.. nihayetinde an itibariyel fena değilim...

öncelikle seminer çalışması umduğumdan iyi başladı...bir öncekinde takıştığım ve gıcık olduğum okul müdürü bugün sanırım tanımadı beni melek gibiydi...salon koşulları öncekinden daha iyiydi.. inşaallah yarın ve cuma günkileri de alnımın akıyla bitiririm...

sderken dr ye yetiştim ve eşim de yetişti- üç gündür onun seyahate çıkma durumu vardı allahtan dr ye yetişip öyle çıktı,

gelelim dr amcamıza; gelişimimiz 10 gün kadar geri çıkyıor ama dr sorun görmedi sadece geç doğar dedi (tabii allah bilir), ben de artık takmıyorum...sancıların ve kasılmaların 1 dk olduğu ve saatte 4-5 kez tekrarladığı durumların sıkıntılı olduğunu söyledi,
evet 20 kilo alıp 88 olmuşum,
nst mst bahsetmedi son günlere doğru çatı kontrolü yaparız dedi..
bundan 15 gn sonra gel dedi daha sonra da haftada bir görüşeceğiz dedi..
tabii yine yüzünü göremedik bizim mıstığın ama pipisini çekti verdi elimize...
fazla meyve de yeme dedi kilo almamak için..

hı bir de sizi biriyle tanıştıracağım epidural normalle ilgili bilgi verecek hastalarımın çoğunda epidural doğumdan çok memnunuz dedi.. ben de belimden iğne olma fikrinin beni korkuttuğunu ve normal sancısını tercih ettiğimi söyledim güldü ama siz yine de görüşün tabi siz bilirsiniz dedi..sizce nasıldır epidural ben hiç düşünmedim hiç sıcak bir fikir gibi gelmedi bana nedense

bir de sorumuz üzerine yenidoğan sünnetini önerdiğini ama bebek doğmadan ve bebeğin solunumunu görmeden birşey diyemeyeceklerini doğduktan sonra kararverilebileceğini ve öncesinde de zaten hazırlığa gerek olmadığını söyledi

bu arada bakıcı için araştırmalara başladık sizde durumlar ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…