Aynı yoldayız desene, yaf tek tarafa yatcam diye stres olmaktansa ben rahat ediim bebiş de eder:):):)Dün yürüdük biraz eşim diyo üşümüyomusun? Terlikle çıktımda ,yoo diyorum şaşırıyo normalde çok üşüyen biriyim ,durumlar tersine döndü,,hehe çok hoşuma gidiyo ama :):)Bu hormonlar nelere kadirmiş yaff,oyuncak gibi oynuyolar bizle
hı anladım zaten degerler yaklaşık oldugu için cok uc sonuclar olmadıgı sürece ben dikkate almıyorum acıkcası :)) hem her bebeğin boyu kilo illa aynı olmaz ki4d usg lerde bebeğe çok yüksek ses dalgaları ulaştığından sadece detaylıda bakmayı tercih ediyor birçok doktor... hatta araştırırsanız görürsünüz ki; yurtdışında usg hamilelik süresince sadece 4 kere girilebilen bişeymiş...
genel bi gerilik değil zaten... bacak boyunu 1 hafta kadar geriden ölçtü usg... ama bu pozisyonla ilgilidir dedi doktorumuz... daha önce de aynısı olmuştu... kıpır kıpırken yakalamak biraz zor...
kızlar merhaba bugün tansiyon korkuttu
bizi biraz 14-9 çıktı
şimdi iyiyiz 12-8
35. haftamıza girmiş bulunuyoruz
bu arada geçmişe bakamadım pek ama
ben ilk bebişimde telsiz almıştım
odası ayrı olunca çok rahat ettim tavsiye ederim
şimdi yine kullanıcam bizimki weewell
mertre olarak hatırlamıyorum ama iş görüyodu
chicco alan bi çok arkadaşım memnun kalmamıştı
hatta komşudan falanda çekiyo bizimkisi
kilo konusuna gelince 71 olmuşum
Hem detaylı ultrasona gittiğim Prof. Dr. Murat Yayla, hem de kendi doktorum Erdoğan Sağlamer renkli, 4D resim ve ultrason kullanmıyorlar. Bebeğe zararı olduğunu ısrarla belirtti Murat Bey. Bir daha da hiç sormadım. 2 ay sonra gerçeğine kavuşacağım zaten.
Siz şimdi nasıl heycanlısınızdır tahmin edebiliyorum o kadar güzel bişey ki bebek yumuk yumukherşeye değer gercek aşkın ne oldugunu ilk bakışta anlıyo insan ahh ahh hamilelik gunlerim aklıma geldi bu gunleriniz de bi daha geri gelmiyor.. o tekmeleri kıpırtısı anne olmak bambaşka bişey...
daha erken dedık belkımson haftalardaaa sabırsızlanır kurarızz canım sagolasınn aklım agelmedıydı bak o dusunceee:44::44:o genel sorun artık şişlikler. benim özellikle sağda oluyor onu farkettim. sol bazen iniyor ama sağ standart şekilde şiş. kilo toplamda 14 oldu çokan doldurdum 20 yle bitirsem şükredecem:18::18::18:
inşallh çıkar yaa ...
ben malm modelinin 3 çekmecelisini almıştım gayet iyiydi boyutu kalite olarak kötü değil sende bakmışındır boyutlarına ölçmüşsündür. yerin müsaitse şifonyer olarak içine siner eminim.
benim yatak duvara yaslı. duvar tarafına bir yastık koydum sırtımı dayıyorum bacak arama bir yastık soluma yatıyorum. arada uyanıyorum tabi sırtüstü yatmış oluyorum arada sağa dönüyorum o taraftaki yastığı bacak arama alıyorum azda göbeğimin altına sıkıştırıyorum atlet şort üstümde hiçbir örtü yok o şekilde sabah oluyor
maşallah paşayaagüle güle uyusun beşiğinde de çok pahalı bişeye gerek yok zaten 6 ay anca yatabilecek böle küçük beşiklerde.iyi gezmeler canım..
mobilya beşikti sanırım. az erken kursanızda kokusu çıksa nasıl olurki öle diyorlarya hep. birde sen hastanedeyken eşinde yanında olacak biir taraftan da beşik kurmayla mı uğraşacak acaba. yinede en iisini siz bilirsiniz...
Merhabalar, ben ankarada yaşıyorum burada 2 tane büyük mağazası var özelcan bebe'nin. internet sitesinden alışveirş yapmadım ben ama kendi mağazasından bebek arabası+oto koltuğu+park yatak aldım. baya çeşit marka var düzgün bi yer. hatta bence telefonla arayıp bilgi alabilirsiniz ben söğütözü mağazasına gitmiştim indirim de yapıyorlar telefonda bir görüşün derim ben.
evet ya.ben de önceki hamileliğimde doktorda sıra bekliyordum.biri de doğum yapmış kontrole gelmiş.bana, bugünlerin değerini bil karnındaki hali başka demişti.ben de saçma bulmuştum dediğini.sonra doğum yapınca anladım.gerçekten hamilelik çok özleniyor.o bekleme heyecanı,hazırlıklar,karnındaki kıpırtıları daha güzel.bugünler baya özleniyor.Doktorum bayan 2 tane çocuğu var ve bana muayene esnasında en çok özlediğim şey içimdeki o kıpırtıları demişti tuaf bir ses tonuyla :) şimdi biz yüzünü biran görmek için bitsin istiyoruz ama eminim bizde acısıyla tatlısıyla çok özleyeceğiz bu kıpırtıları..
biz de geçen eşimin arkadaşlarıyla açık havada bir yere gittik.baya esiyordu ama ben nedense nasıl yanıyorum.esinti kesilmesin diye bekliyorum.herkes de soğuk oldu hasta olurmuyuzki falan diyor sesimi çıkarmadım artık.yanıyorum desem bir tuhaf olacak.2-3 hafta önce birkaç günlük soğuk havalar olmuştu işyerindeyiz mutfakta 2 cam açık oturuyorum içeri giren bay bir arkadaşın içeri girer girmez kim bu yanan demesiyle farkettimki benden başka herkes üşüyor yanımda oturan arkadaşımda büzüşmüş meğersem sonradan farkettim ben üşümüyorum ya sanıyorum onlara da aynı.. Ter, sıcak o biçim bide cimri patronun karısı klima açamıyoruz ölüyorum terden gece cam baca açık..
Sabahtan beri pazara gidicem ama o enerji bi türlü gelmedi,daha doğrusu hava sıcak görünüyoo o yüzden gidesim yok,şu an meyve yiyorum oğlumla serin serin:) çok mutlu oluyorum meyve yerkenn,eşim durduruyo yeter yeme diye ama gündüz durdurcak kimse yok
Sevgili benim gibi hala çalışan anne adayları ayaklarım çok şiş oluyo spor ayakkabı kullanıyordum fakat ayaklarım çok terlemeye başladı 2 haftadır terlik yada açık ayakkabı bakıyorum ama nafile bulamadım siz ayaklarınızı nasıl rahat ettiriyorsunuz Allah aşkına.. Çalışabilir raporu aldım fakat çok zorlanmaya başladım ağrılar,şişlikler,sıcak işyerindekiler de canımı ciddi sıkmaya başladı kimsede 1gr anlayış yok malesef bugün sinirden ağladım oyüzden önümüzdeki haftayıda zorlayıp mayısı bitirmek ve izne ayrılmak istiyorum kendimi düşünürken farkettimki aslında bebeğimide düşünmüş olacağım eksiklerimiz çok,temizlik yaptırıcaz pufff azcık oğlumla ilgilenmek istiyorum yahu..
Sevgili benim gibi hala çalışan anne adayları ayaklarım çok şiş oluyo spor ayakkabı kullanıyordum fakat ayaklarım çok terlemeye başladı 2 haftadır terlik yada açık ayakkabı bakıyorum ama nafile bulamadım siz ayaklarınızı nasıl rahat ettiriyorsunuz Allah aşkına.. Çalışabilir raporu aldım fakat çok zorlanmaya başladım ağrılar,şişlikler,sıcak işyerindekiler de canımı ciddi sıkmaya başladı kimsede 1gr anlayış yok malesef bugün sinirden ağladım oyüzden önümüzdeki haftayıda zorlayıp mayısı bitirmek ve izne ayrılmak istiyorum kendimi düşünürken farkettimki aslında bebeğimide düşünmüş olacağım eksiklerimiz çok,temizlik yaptırıcaz pufff azcık oğlumla ilgilenmek istiyorum yahu..
Bende öyle iki yastıkla yatıyorum o bile bunaltıyo,bikaç gecedir boşverdim gibi,sağ ,sırt üstü ne şekilde rahat ediyosam öyle uyuyorum valla napiim. Sadece sola yatınca stres oluyo insan.Birde çok fazla terliyorum ben artık ya ,normalde terlemeyen biriyim böyle şaşıyorum üstümü açsam hastamı olurum acaba diyorum ,siz ne yapıyosunuz??
gerek olmadıgı halde enerji yüklemesi yapıldı
tadelle ileeeeee.....
4141 den şöyle bir sms aldınız mı?
sayın.. süt tanımlı 41 kart talebiniz kabul edilmiştir.Kartınızı vakıfbank basacaktır.Talebinizi iptal etmek için aile hekimliğine başvurunuz.Kocaeli büyükşehir belediyesi.
Benim talebim olmadı aile hekimliği adıma istedi sanıyorum.Belediye bir kart verecekmiş o kartla son üç ve ilk üç ay süt vb ihtiyaçların alınabileceği para yüklü kart verilecekmiş.Bunu kullanan var mı aranızda?
Doktorum bayan 2 tane çocuğu var ve bana muayene esnasında en çok özlediğim şey içimdeki o kıpırtıları demişti tuaf bir ses tonuyla :) şimdi biz yüzünü biran görmek için bitsin istiyoruz ama eminim bizde acısıyla tatlısıyla çok özleyeceğiz bu kıpırtıları..
bende böyle bir mesaj aldım canım..ama kartı nerden alıcaz filan onları bilmiyorum hiç..sağlık ocağından öğrenebiliriz diye düşünüyorum..geçen gün gittim ama sormayı unutmuşum..
sen öğrenirsen banada haber verebilirimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?