2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kızlar merhaba bugün tansiyon korkuttu
bizi biraz 14-9 çıktı
şimdi iyiyiz 12-8
35. haftamıza girmiş bulunuyoruz
bu arada geçmişe bakamadım pek ama
ben ilk bebişimde telsiz almıştım
odası ayrı olunca çok rahat ettim tavsiye ederim
şimdi yine kullanıcam bizimki weewell
mertre olarak hatırlamıyorum ama iş görüyodu
chicco alan bi çok arkadaşım memnun kalmamıştı
hatta komşudan falanda çekiyo bizimkisi
kilo konusuna gelince 71 olmuşum

2-3 hafta önce birkaç günlük soğuk havalar olmuştu işyerindeyiz mutfakta 2 cam açık oturuyorum içeri giren bay bir arkadaşın içeri girer girmez kim bu yanan demesiyle farkettimki benden başka herkes üşüyor yanımda oturan arkadaşımda büzüşmüş meğersem sonradan farkettim ben üşümüyorum ya sanıyorum onlara da aynı.. Ter, sıcak o biçim bide cimri patronun karısı klima açamıyoruz ölüyorum terden gece cam baca açık..

hı anladım zaten degerler yaklaşık oldugu için cok uc sonuclar olmadıgı sürece ben dikkate almıyorum acıkcası :)) hem her bebeğin boyu kilo illa aynı olmaz ki biz normal dogurcaz heralde senle benimkide hep dogum pozisyonunda :26:

tansiyonlar yükselmiş herkesde :) yaz gelince mi oldu acaba:)) dikkat edin hanımlaaar

bu arada telsiz önerin iyi oldu bizde düşünüyoruz acıkcası bende calıştıgım için ayrı yatırmayı düşünüyorum

Bende renkli doplerde murat yaylaya gitmiştim ama hiç sormadım demek uygun bulmuyor zaten napalım artık dediğin gibi rabbim yüzlerini canlı canlı görebilmeyi ve büyütebilmeyi nasip etsin resim çekiniriz doğduğunda artık :)

Doktorum bayan 2 tane çocuğu var ve bana muayene esnasında en çok özlediğim şey içimdeki o kıpırtıları demişti tuaf bir ses tonuyla :) şimdi biz yüzünü biran görmek için bitsin istiyoruz ama eminim bizde acısıyla tatlısıyla çok özleyeceğiz bu kıpırtıları..

yarim dikkat et canım gebelikte tansiyon önemli aman ihmal etme ölçtür sürekli.onun dışında iyi haberler almışsın gözünaydın.
ben de muhteşem yy ı izliycem diye bir heves oturdum.o da eski bölümmüş sinir oldum ya.

daha erken dedık belkımson haftalardaaa sabırsızlanır kurarızz canım sagolasınn aklım agelmedıydı bak o dusunceee:44::44: kısmet

Teşekkürler cevap için canım :)

evet ya.ben de önceki hamileliğimde doktorda sıra bekliyordum.biri de doğum yapmış kontrole gelmiş.bana, bugünlerin değerini bil karnındaki hali başka demişti.ben de saçma bulmuştum dediğini.sonra doğum yapınca anladım.gerçekten hamilelik çok özleniyor.o bekleme heyecanı,hazırlıklar,karnındaki kıpırtıları daha güzel.bugünler baya özleniyor.
biz de geçen eşimin arkadaşlarıyla açık havada bir yere gittik.baya esiyordu ama ben nedense nasıl yanıyorum.esinti kesilmesin diye bekliyorum.herkes de soğuk oldu hasta olurmuyuzki falan diyor sesimi çıkarmadım artık.yanıyorum desem bir tuhaf olacak.

gerek olmadıgı halde enerji yüklemesi yapıldı
tadelle ileeeeee.....

Sevgili benim gibi hala çalışan anne adayları ayaklarım çok şiş oluyo spor ayakkabı kullanıyordum fakat ayaklarım çok terlemeye başladı 2 haftadır terlik yada açık ayakkabı bakıyorum ama nafile bulamadım siz ayaklarınızı nasıl rahat ettiriyorsunuz Allah aşkına.. Çalışabilir raporu aldım fakat çok zorlanmaya başladım ağrılar,şişlikler,sıcak işyerindekiler de canımı ciddi sıkmaya başladı kimsede 1gr anlayış yok malesef bugün sinirden ağladım oyüzden önümüzdeki haftayıda zorlayıp mayısı bitirmek ve izne ayrılmak istiyorum kendimi düşünürken farkettimki aslında bebeğimide düşünmüş olacağım eksiklerimiz çok,temizlik yaptırıcaz pufff azcık oğlumla ilgilenmek istiyorum yahu..

Hoşgeldin canımmm nasıl geçti yolculukkk ve düğünnn

bende senin gibiyim canım.çalışabilir raporu aldım ama artık zorlanıyorum.benim ayaklarım küçük olduğu için sorun olmadı.ayak numaram 34,5 ayakkabılarım 36 numara.öyle olunca tam oldular.

ama işte çok zorlanıyorum.her gün 45 dakika yol gidiyorum.yolum virajlı ve rakım aşağı iniyorum.dolmuş kalabalık herkesin ağız nefes kokuları dolduruyor,iğreniyorum.okulda çocuklar yoruyor.zor bela ders işliyorum.haziranda normal rapor alacağım.

bendede var canim o şişliklerden ,

ben deichmann 'dan aldim terlik ( mantar taban ) vede yumusak babetler ,

ayakalrim 36 idi şimdi 38-39 oluyo 1-2 seferlik giyerim diye aldim burdan fiyatalr uygun .

Bende sol taraf diye zorlamıyorum artık kendimi ve aynen dediğin gibi çokkk sıcak oluyor geceleri..Erken başladık tabi hormonel ama ben bir tek karnımı örtüyorum ve banyonun camı açık oradan hava geliyor iyi oluyor...Nefessiz kalıyorum gibi oluyor...Şimdiden böyle hissedersek önümüzdeki günlerde balkonda da yatarız biz

Banada geldi geçen hafta canım..Sonrasında bir mesaj daha gelecekmiş kartınız basılmıştır ...... dan alabilirsiniz diye...Ben D.deredeyim ya Gölcük komekten alacakmışım....Sende muhtemelen İzmit komekten...Sağlık ocağındaki hemşireden aldım haberleri :)

Evet cnm o kipirtilari ozluyo insan simdi de agulasmaya calisirken tepiyor:)) kucagina aldiginda daha bi guzel oluyo tabi simdi ayagimda uyutmaya calisiyorum uyuyunca ozluyorum o derece yannii :)) smdi bol bol uyumaya balin canim istesen de yaninda bebise bakcak insaninda olsa uyuyamiyo insan anneme bile birakip biraz uyuyim diyemedim ilk ay kabus gbi bi uykusuzluk yasadim smdi yeni yeni gece 4 5 saat araliksiz uyuyor alistim artik darisi siz hamislerin basina insallah..hep derler ya keske biraz daha dursaydi icimde diceksin diye cok kinadim o lafi aksine 40+4te dogduu diye kiziyorum hala:)

2. bir mesaj gelecekmiş canım kartınız basıldı şuradan alabilirsiniz diye...Bugün sağlık ocağındaki hemşire anlattı banada ve hatta ulaşabileceğim bir numara verdi arayıp sorabilirsin diye...İstersen arayıp öğrenebiliyormuşsun en azından bilgi alırsın...4441141...Sosyal hizmetlere bağlanacakmışsın ve sadece vatandaşlık numaranı verip bilgi alacakmışsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…