2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

tek yüzünü göremeyen ben değilmişim.ben ultrasona giriyorum ama hep iç organlarını inceliyor.kuzucuğumun yüzünü göremiyorum.doğurunca zaten göreceksin dedi

günaydin ccanimmm

Günaydın güzel anneler ve minnoşları...çok özledim sizi malum yoktuk 3 gün...çok ii dinlendim bol bol yattım,gezdim,ara ara işlerimi yaptım,günübirlik yazlığa kaçtım kocacım gelemedi ama biz oğlumla gittik hava aldık yürüyüş yaptık temiz havada...mobilyalarımız gelecekti ama hep ertelediler bakalım bugün gelecek sözde eğer bugünde gelmezse kocamı tutamam daha fazla :))
umarım hepiniz iisinizdir..yok dimi doğum yapan ...aman diyin bekleyin biraz daha...zaten dün gece rüyamda doğum yapıyodum resmen suyumun geldiğini bile hissettim ama güzeldi ve rahat bi doğum olmuştu...inşallah gerçektede güzel doğumlar yaparız...
sıcaklardan bahsetmişsiniz kızlar evet daha şimdiden bukadar bunaltıyosa napcaz 1 ay sonra..ben iki adım atıyorum kan ter içinde kalıyorum allahım yardım etsin....ve ben daha 30 hazirana kadar çalışıcam bi aksilik olmazsa ....

tek yüzünü göremeyen ben değilmişim.ben ultrasona giriyorum ama hep iç organlarını inceliyor.kuzucuğumun yüzünü göremiyorum.doğurunca zaten göreceksin dedi

tabi canım ben de görmedim. İnanın yani bazı şeyleri yanlış anlıyoruz. O doktor kontrollerine bebeğimizin vesikalık resmini çektirmek için gitmiyoruz ki biz. önüne geçilebilecek bir aksaklık, eksiklik, ters bir durum olup olmaıdğını görmek için gidiyoruz. Bununiçin de iç organlarına bakmak önemli, yanakları tombul mu değil mi o önemli değil.

günaydinnn tombik oglumun koca göbekli teyzeleri

biz çok iyiyizz , gece babamizi yataktan kovduk

sigara içip gelmiş yanimiza kötü koktu kovduk bizde , salonda yatırdık onu koltukta bu gece ohh canimiza degsin biz bıraktık sigarayi oda bıraksin dimi ama

sabahta küsmüstü bize bu sefer hiç umrumda deil, sabah uyandiralim dedik homurdandi bizde , hıhhh dedik cıktık evden

işe geldik , kahvaltimizi yaptik , vitaminlerimizi içtik , teyzelerimize günaydin diyelim çalışalim dedik ... babamizdan aksama ne tripler bizi bekliyor bakalim görelim herkese kolay gelsinnnn

bazen büyükler düşüncesizce vıdı vıdı yapabiliolar , benimkilerde eşim dahil ne ugrascan öle böle vs vs cokmu pahali sanki gibi yorumlar yaptilar , ama benn biraz el emegim olsun istedim , hemde begendim vs vs ,

boşvereceksin bazen canim , görmeyip duymayacagiz

canım benim annemde pek beğenmez öle herşeyi...bende alıyorum sonra gösteriyorum en azından caydırıcı olamıyor :)bence kavonozlar hiçte basit değil tam tersi hiçbiyerde görmedim şimdiye kadar burada bi arkadaş gösterdide öle fikir sahibi olduk...sen kavanoz yap bence çok ciciler çünkü...

benim oğlum maşallah heryerini gösteriyo hiç yormuyor bizi....annesi onu çok özlediiii yaa bu kontroller neden ayda bir...haftada bir olması gerek..ben dayanamıyorum yaaa.daha 11 gün var oğlumu görmeye..resmen şafak sayıyorummmm (

günaydın canım nasılsın??..ii yapmışsın yatsın salonda da aklı başına gelsin...trip yaparsada yapsın çokta tın :))

hoş geldin canim ,

biz iyiyiz canim , bizde gezdik tozduk yorulduk

iyi vakit gecirdigine sevindim canim

bugun hava cok berbat burda , umarim böle devam etmez ,

30 hazirani bende görürüm inşallah

senle aramızda 5 gün var canım..tabi takvime göre keşke bebeklerimizde takvime uysada vakitlice gelseler:)))hayır o değilde birde okadar çalışıp daha izne çıkmadan doğum yaparsam ona üzülürüm..:)))

Sağol canım verdiğin bilgiler çok yararlı oldu..biraz daha bekliyim bakayım eğer öyle bi mesaj gelmezse bende ararrım :)

canım sen konakta hangi doktora gidiyordun ? bende haftaya gidiyorum nasipse :)

Bende varım kızlar izmit/gebzedeyimmmmm

merhaba hoşgeldin :)

canım kırılma bence ya insan başına gelmeyince bi başkasının halinden anlayamıyor..

bende kimse benim gibi kesemez diye kimseden yardımda isteyemiyorum

kuaföre gitmeyi düşünüyorum pediküre ama daha karar vermedim kafam karışık
Eki Görüntüle 718300

işte biss az önce cekındıkkk 35 haftalıgız tammmm

maşallah canım

bende onu düşünüyorum hep haziran sonuna kadar calisip son iş günümde sancilanip direk dogumhanede bulursam kendimi kafayi yerim heraldee

ayy çok berbat bi durum olurr heralde

bu arada günaydın kızlarrrr..

ya bu ağda işini ne yapıyorsunuz ?

ben normalde makineyle kendim alıyorum.ama artık alamıycam gibi duruyo..ağdacıya gitmeyi düşünmüyorum ama başka ne gibi seçenekler var hiç aklım basmıyo ya :44:

herkese günaydıın
benim ayak şişliği sorunum yok da okulda çocuklar çok bunaltıyor.gerçi geçen 4-5 saat yürüyünce şişmişti en sonunda ayaklarım ayakkabıya sığmaz olmuştu.
ayaklarını akşamları tuzlu suda dinlendir istersen canım.iş yerindekileri de takma inşallah izin günün bir an önce gelir.

Eki Görüntüle 718300

maşallah

evet ben de böyle düşünüyorum.benim doktorum da bugüne kadar hiç üç boyutluyla bakmadı.hiç sormamıştım en son geçen gittiğimde bir sorayım dedim.ücretli dedi.100 liraymış.eşim de hemen ücreti yatırmaya kalktı dedim ne gerek var 100 lira vermeye boşver.resmini ne yapcam sanki bir de o resimlerde bebekler çok korkunç çıkıyor garip geliyor bana.bir de zararlı üstüne.inşallah hayırlısıyla kendini görelim de.

doğru söylüyorsun tatlım.oası öyle zaten önemli olan kuzucukların sağlığı .işte merak ediyor insan....

benimde kesmem lazım ayak tırnaklarımı bakalım nasıl olcak. bende başkasından istemem kendim yapmayı denicem bakalım olcak mı.
kırılma canım belki korkmuşlardır canını yakarız diye ,,
Eki Görüntüle 718300

maşallahh suzancımmm

anneler böyle olabiliyor demek ki arada. benim annemde arada çok gıcık laflar ediyor. sonra oda farkediyor pişman oluyor ama iş işten geçiyor. takma canım sen kafana biz temmuz anneleri olarak hepimiz küçük şirin kavanoz bebek şekerleri yapıcaazz

günaydın canım..
ağda işi sıkıntılı bişey yaa. benim en son eşim yardım etti bana

bendede var canim o şişliklerden ,

ben deichmann 'dan aldim terlik ( mantar taban ) vede yumusak babetler ,

ayakalrim 36 idi şimdi 38-39 oluyo 1-2 seferlik giyerim diye aldim burdan fiyatalr uygun .

Bende 40 giymeye başladım walla ama babet denedim olmuyor üstten sıkıyor oyüzden terlik almam lazım normaldede hiç giymem açık ayakkabı,terlik ama şuan ayaklarım yanıyo saol canım optimumd vardı gittiğimde bir bakayım deichmana..

ben birkenstock terlik giyiyorum. ayaklarım en rahat onlarla oldu. bir de masamın altında kağıt kıyma makinesi var.ayaklarımı onun üzerine uzatıyorum. arada bağdaş kuruyorum. çok rahatsızlık duymuyorum.

bende birkenstock'tan vaz geçemeyenlerdenim. Çok rahat. Ayağımda hiç bişey yokmuş gibi. Kızlar sizde kullansanız çok rahat edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…