Hem detaylı ultrasona gittiğim Prof. Dr. Murat Yayla, hem de kendi doktorum Erdoğan Sağlamer renkli, 4D resim ve ultrason kullanmıyorlar. Bebeğe zararı olduğunu ısrarla belirtti Murat Bey. Bir daha da hiç sormadım. 2 ay sonra gerçeğine kavuşacağım zaten.
yarasın bu arada kan olsun can olsun:))) ama cok yememek lazım zaten şişiyoruz ayyyyyy
ben de şöyle bi ayakkabı aldım, yanlardan genişledi ayağım, numara olarak değişmedi, 36 numara bu ayakkabıdan aldım, çok rahat ediyorum, yürüyüş filan yapıyorum bunlarla :)
GESS BAYAN AYAKKABI | Erkek ve bayan giyim, ayakkab modelleri
yağmurlu bir sabahta merhaba herkese. nasılsınız bakalım..
ayakkabı böle az tabanlı olması gerekiyormuş bayanlarda. babetler çok sağlıklı değilmil bende alacağom ama karar veremiyorum eğilmeden giiyebileceğim bağı çıtçıtı olmayan bişi istiyorum belki terlik alırım bende güle güle kullan canım.
aaaa doğan çantaüniversite yıllarımın ayakkabıcısı ne çok ayakkabı çanta alırdık ordan yaff.. sende güle güle kullancanım
tek yüzünü göremeyen ben değilmişim.ben ultrasona giriyorum ama hep iç organlarını inceliyor.kuzucuğumun yüzünü göremiyorum.doğurunca zaten göreceksin dedi
Günaydın herkeslere bir hafta daha bitiyor çok şükür:)
Akşam eşimin iş arkadaşları yemekteydi ben de Annemleri geçmiştim.
Baştan ben de istemiyordum çok kararsızdım ama sonra hem ekonomik hem de pratik geldiği için bebek şekerini minik cam kavanoza çevirdim.
Anneme bahsettim birkaç örnek gösterdim.hiç beğenmedi,çok basitmiş.
Kapı süslerinden örnek gösterdim burun kıvırdı.
Kendi yaptığın hazır gibi olmaz hazır yaptır dedi
Hayır güzel olacak ve ben kendim yapacağım dedim .
Ne göstersem ne söylesem beğendiremedim.
Lavanta keselerine de öyle.
En son çikolata gösterdim örnek hazır diye galiba okey der gibi oldu.
Sinir ettin beni dedim.sonra üzüldüğümü anladı tamam beraber alalım malzemeleri yapalım dedi.
Dikişten iyi anlar annem.
Gerek yok birşey almaya ben herşeyin siparişini verdim kendim yaparım dedim.
Kursağıma tıkadı herşeyi.
canım benim annemde pek beğenmez öle herşeyi...bende alıyorum sonra gösteriyorum en azından caydırıcı olamıyor :)bence kavonozlar hiçte basit değil tam tersi hiçbiyerde görmedim şimdiye kadar burada bi arkadaş gösterdide öle fikir sahibi olduk...sen kavanoz yap bence çok ciciler çünkü...Günaydın herkeslere bir hafta daha bitiyor çok şükür:)
Baştan ben de istemiyordum çok kararsızdım ama sonra hem ekonomik hem de pratik geldiği için bebek şekerini minik cam kavanoza çevirdim.
Sinir ettin beni dedim.sonra üzüldüğümü anladı tamam beraber alalım malzemeleri yapalım dedi.
tek yüzünü göremeyen ben değilmişim.ben ultrasona giriyorum ama hep iç organlarını inceliyor.kuzucuğumun yüzünü göremiyorum.doğurunca zaten göreceksin dedi
günaydinnn tombik oglumun koca göbekli teyzeleri
biz çok iyiyizz , gece babamizi yataktan kovduk
sigara içip gelmiş yanimiza kötü koktu kovduk bizde , salonda yatırdık onu koltukta bu gece ohh canimiza degsinbiz bıraktık sigarayi oda bıraksin dimi ama
sabahta küsmüstü bize bu sefer hiç umrumda deil, sabah uyandiralim dedik homurdandi bizde , hıhhh dedik cıktık evden
işe geldik , kahvaltimizi yaptik , vitaminlerimizi içtik , teyzelerimize günaydin diyelim çalışalim dedik ... babamizdan aksama ne tripler bizi bekliyor bakalim görelimherkese kolay gelsinnnn
Günaydın güzel anneler ve minnoşları...çok özledim sizi malum yoktuk 3 gün...çok ii dinlendim bol bol yattım,gezdim,ara ara işlerimi yaptım,günübirlik yazlığa kaçtım kocacım gelemedi ama biz oğlumla gittik hava aldık yürüyüş yaptık temiz havada...mobilyalarımız gelecekti ama hep ertelediler bakalım bugün gelecek sözde eğer bugünde gelmezse kocamı tutamam daha fazla :))
umarım hepiniz iisinizdir..yok dimi doğum yapan ...aman diyin bekleyin biraz daha...zaten dün gece rüyamda doğum yapıyodum resmen suyumun geldiğini bile hissettim ama güzeldi ve rahat bi doğum olmuştu...inşallah gerçektede güzel doğumlar yaparız...
sıcaklardan bahsetmişsiniz kızlar evet daha şimdiden bukadar bunaltıyosa napcaz 1 ay sonra..ben iki adım atıyorum kan ter içinde kalıyorum allahım yardım etsin....ve ben daha 30 hazirana kadar çalışıcam bi aksilik olmazsa ....
2. bir mesaj gelecekmiş canım kartınız basıldı şuradan alabilirsiniz diye...Bugün sağlık ocağındaki hemşire anlattı banada ve hatta ulaşabileceğim bir numara verdi arayıp sorabilirsin diye...İstersen arayıp öğrenebiliyormuşsun en azından bilgi alırsın...4441141...Sosyal hizmetlere bağlanacakmışsın ve sadece vatandaşlık numaranı verip bilgi alacakmışsın...
Sanırım sizde İzmittesiniz...5 mi olduk bu topikte :)
Bende baktım deichmanndan çiçekli olan mantar taban terlikten mi aldınız çok şirindi onlar...Bakmıştım ama giymem diye almamıştım...Spor ayakkabılarımla mutluydum çünkü ammaaa velakinnn şu 3-4 gündür içine sığmakta zorluk çekiyor ayaklarım
Cumartesi kontrolüm var konağa gidiyorum oradan doğruuuu reale terlik almayaa
Bende varım kızlar izmit/gebzedeyimmmmm
kızlar bugün cok kötü bişey oldu benim için((
anneme - ablama ve eşime cok kırıldım....
malum hepimizde aynı dert vardır...
Ayak Tırnaklarımız!!!!!!
Hepsinden rica ettim ve mırın kırın ettiler
bende bu akşam zar zor kestimmm
eşim o halimi görünce ver kesiyim dedi ama bi kere kırıldım
Allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye(((
senle aramızda 5 gün var canım..tabi takvime göre keşke bebeklerimizde takvime uysada vakitlice gelseler:)))hayır o değilde birde okadar çalışıp daha izne çıkmadan doğum yaparsam ona üzülürüm..:)))
benim ayak şişliği sorunum yok da okulda çocuklar çok bunaltıyor.gerçi geçen 4-5 saat yürüyünce şişmişti en sonunda ayaklarım ayakkabıya sığmaz olmuştu.Sevgili benim gibi hala çalışan anne adayları ayaklarım çok şiş oluyo spor ayakkabı kullanıyordum fakat ayaklarım çok terlemeye başladı 2 haftadır terlik yada açık ayakkabı bakıyorum ama nafile bulamadım siz ayaklarınızı nasıl rahat ettiriyorsunuz Allah aşkına.. Çalışabilir raporu aldım fakat çok zorlanmaya başladım ağrılar,şişlikler,sıcak işyerindekiler de canımı ciddi sıkmaya başladı kimsede 1gr anlayış yok malesef bugün sinirden ağladım oyüzden önümüzdeki haftayıda zorlayıp mayısı bitirmek ve izne ayrılmak istiyorum kendimi düşünürken farkettimki aslında bebeğimide düşünmüş olacağım eksiklerimiz çok,temizlik yaptırıcaz pufff azcık oğlumla ilgilenmek istiyorum yahu..
maşallah
tabi canım ben de görmedim. İnanın yani bazı şeyleri yanlış anlıyoruz. O doktor kontrollerine bebeğimizin vesikalık resmini çektirmek için gitmiyoruz ki biz. önüne geçilebilecek bir aksaklık, eksiklik, ters bir durum olup olmaıdğını görmek için gidiyoruz. Bununiçin de iç organlarına bakmak önemli, yanakları tombul mu değil mi o önemli değil.
tabi canım ben de görmedim. Inanın yani bazı şeyleri yanlış anlıyoruz. O doktor kontrollerine bebeğimizin vesikalık resmini çektirmek için gitmiyoruz ki biz. önüne geçilebilecek bir aksaklık, eksiklik, ters bir durum olup olmaıdğını görmek için gidiyoruz. Bununiçin de iç organlarına bakmak önemli, yanakları tombul mu değil mi o önemli değil.
kızlar bugün cok kötü bişey oldu benim için((
anneme - ablama ve eşime cok kırıldım....
malum hepimizde aynı dert vardır...
Ayak Tırnaklarımız!!!!!!
Hepsinden rica ettim ve mırın kırın ettiler
bende bu akşam zar zor kestimmm
eşim o halimi görünce ver kesiyim dedi ama bi kere kırıldım
Allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye(((
Günaydın herkeslere bir hafta daha bitiyor çok şükür:)
bu arada günaydın kızlarrrr..
ya bu ağda işini ne yapıyorsunuz ?
ben normalde makineyle kendim alıyorum.ama artık alamıycam gibi duruyo..ağdacıya gitmeyi düşünmüyorum ama başka ne gibi seçenekler var hiç aklım basmıyo ya :44:
bendede var canim o şişliklerden ,
ben deichmann 'dan aldim terlik ( mantar taban ) vede yumusak babetler ,
ayakalrim 36 idi şimdi 38-39 oluyo 1-2 seferlik giyerim diye aldim burdan fiyatalr uygun .
ben birkenstock terlik giyiyorum. ayaklarım en rahat onlarla oldu. bir de masamın altında kağıt kıyma makinesi var.ayaklarımı onun üzerine uzatıyorum. arada bağdaş kuruyorum. çok rahatsızlık duymuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?