2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bendede var canim o şişliklerden ,

ben deichmann 'dan aldim terlik ( mantar taban ) vede yumusak babetler ,

ayakalrim 36 idi şimdi 38-39 oluyo 1-2 seferlik giyerim diye aldim burdan fiyatalr uygun .

Sanırım sizde İzmittesiniz...5 mi olduk bu topikte :)
Bende baktım deichmanndan çiçekli olan mantar taban terlikten mi aldınız çok şirindi onlar...Bakmıştım ama giymem diye almamıştım...Spor ayakkabılarımla mutluydum çünkü ammaaa velakinnn şu 3-4 gündür içine sığmakta zorluk çekiyor ayaklarım
Cumartesi kontrolüm var konağa gidiyorum oradan doğruuuu reale terlik almayaa

Bende varım kızlar izmit/gebzedeyimmmmm

canım aynı sorunu bende yaşıyorum ve senin gibi bende ay sonunda cıkması düşünüyorum izne zorlmaya başlıyor gercekten

bende dün sandalet tipi ayakkabı aldım ama ve normalde 38 giyerken 39numara aldım ama ona ragmen sıkıyoo
yok genede rahat olmuyo
iş yerine terlik götürücem heralde feci şişiyor ayaklarım benimde ellerimde aynı sekilde tabiiii
geniş sandalet almak çözüm olabilir canım
ama mümkünse muya- arow yada polaris e bak geniş olsun
benimki sanırım biraz dar
kendime oralardan bi tane daha geniş bakıcam sanırımmm

kızlar bugün cok kötü bişey oldu benim için((

anneme - ablama ve eşime cok kırıldım....

malum hepimizde aynı dert vardır...
Ayak Tırnaklarımız!!!!!!

Hepsinden rica ettim ve mırın kırın ettiler

bende bu akşam zar zor kestimmm

eşim o halimi görünce ver kesiyim dedi ama bi kere kırıldım

Allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye (((

gerek olmadıgı halde enerji yüklemesi yapıldı
tadelle ileeeeee.....

yiilarca yüzüne bakmayip begenmedigim tadelle , ahh sen varya senn , hamileligimin en iyi ve tek çikolatasi , aşerdiğim tek tatli :)))

ayy bende yedımaz once nefısssssssssssssssssssss

ay canım benım bende kendım keserım dedm etımı kestım esıme dedım sagolsun kestııı ama ben cok huyladımm esın ıste yapar sın gosu ıle bakmıstır sanda cunku benı canımm yuruyusde cok yandı esımde godugü ıcın hıc ıkıletmedı gıbııı

işte biss az önce cekındıkkk 35 haftalıgız tammmm

biri izmit mi dedi:))) aa evet deichmann var bide unutmuştum
gerci ordan bi ev terliği aldım aman Allah ım daha 1 ay olmadan çöktülerr
götürseydim belki değiştirirlerdi ama ugraşmadım

bende sporları bıraktım cok terletiyo dediğin gibi

Kızlar birşey sorucam aranızda bebek için özel sigorta yaptıran yada daha önce yaptırmış olan varmı yardım edin ??

canım benim hiç öyle bi girişimim olmadı cünküü paramız suanda yetmiyor bile

yiilarca yüzüne bakmayip begenmedigim tadelle , ahh sen varya senn , hamileligimin en iyi ve tek çikolatasi , aşerdiğim tek tatli :)))
ay ben öncedende severdim yani taa lise zamanı
ondan sonra yemiyodum
ama şimdi de iyi gidiyo

ya bana henüz sütle ilgili bişi gelmediiii

cuma günü bi ugriyim barriiii saglık ocagınaaaaa
sayın hemşiren gecen gün evime kadar geldi ama bişey demedi
süt delisiyimdir bu arada :)))

dört gözle bekliyorum bol bol tatlı filan yapıcaammm

yarasın bu arada kan olsun can olsun:))) ama cok yememek lazım zaten şişiyoruz ayyyyyy

canım ben polaristen 3 hafta önce almıştım ayağım 37 numara dar oluyordu.38 denedim o da burnu dardı.en son burnu kapalı çırtçırtlı beyaz renk 39 numara ayakkabı aldım.doğumdan sonra içine keçe koyup giyebiliyormuşum.ayrıca yarı ortapedik ayakkabı

yağmurlu bir sabahta merhaba herkese. nasılsınız bakalım..
Eki Görüntüle 718300

işte biss az önce cekındıkkk 35 haftalıgız tammmm

Son düzenleme:

sizin hesabınızda hata yok ben son ana kadar çalışmıycam. 20 Mayıs'ta hak kazandım izne çıkmaya ama 6 hafta kala bırakıcam o yüzden öyle:)

Kızlar birşey sorucam aranızda bebek için özel sigorta yaptıran yada daha önce yaptırmış olan varmı yardım edin ??

ben yaptırmadım ama doğunca yaptıracağım. eğer sizin özel sigortanız varsa ya da eşinizin, doğduktan sonra onukendi sigortalarınıza ekletebiliyorsunuz.

Son düzenleme:

ben birkenstock terlik giyiyorum. ayaklarım en rahat onlarla oldu. bir de masamın altında kağıt kıyma makinesi var.ayaklarımı onun üzerine uzatıyorum. arada bağdaş kuruyorum. çok rahatsızlık duymuyorum.

Günaydın herkeslere bir hafta daha bitiyor çok şükür:)

Akşam eşimin iş arkadaşları yemekteydi ben de Annemleri geçmiştim.
Baştan ben de istemiyordum çok kararsızdım ama sonra hem ekonomik hem de pratik geldiği için bebek şekerini minik cam kavanoza çevirdim.
Anneme bahsettim birkaç örnek gösterdim.hiç beğenmedi,çok basitmiş.
Kapı süslerinden örnek gösterdim burun kıvırdı.
Kendi yaptığın hazır gibi olmaz hazır yaptır dedi
Hayır güzel olacak ve ben kendim yapacağım dedim .
Ne göstersem ne söylesem beğendiremedim.
Lavanta keselerine de öyle.
En son çikolata gösterdim örnek hazır diye galiba okey der gibi oldu.
Sinir ettin beni dedim.sonra üzüldüğümü anladı tamam beraber alalım malzemeleri yapalım dedi.
Dikişten iyi anlar annem.
Gerek yok birşey almaya ben herşeyin siparişini verdim kendim yaparım dedim.
Kursağıma tıkadı herşeyi.

yok , ben istanbuldayim ,

evet kahverengi ciceklilerden aldim , hem tabani geniş , mantar oldugu için terletmiyo hemde rahat , ben işede giyyorum artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…