bendede var canim o şişliklerden ,
ben deichmann 'dan aldim terlik ( mantar taban ) vede yumusak babetler ,
ayakalrim 36 idi şimdi 38-39 oluyo 1-2 seferlik giyerim diye aldim burdan fiyatalr uygun .
Sanırım sizde İzmittesiniz...5 mi olduk bu topikte :)
Bende baktım deichmanndan çiçekli olan mantar taban terlikten mi aldınız çok şirindi onlar...Bakmıştım ama giymem diye almamıştım...Spor ayakkabılarımla mutluydum çünkü ammaaa velakinnn şu 3-4 gündür içine sığmakta zorluk çekiyor ayaklarım
Cumartesi kontrolüm var konağa gidiyorum oradan doğruuuu reale terlik almayaa
Sevgili benim gibi hala çalışan anne adayları ayaklarım çok şiş oluyo spor ayakkabı kullanıyordum fakat ayaklarım çok terlemeye başladı 2 haftadır terlik yada açık ayakkabı bakıyorum ama nafile bulamadım siz ayaklarınızı nasıl rahat ettiriyorsunuz Allah aşkına.. Çalışabilir raporu aldım fakat çok zorlanmaya başladım ağrılar,şişlikler,sıcak işyerindekiler de canımı ciddi sıkmaya başladı kimsede 1gr anlayış yok malesef bugün sinirden ağladım oyüzden önümüzdeki haftayıda zorlayıp mayısı bitirmek ve izne ayrılmak istiyorum kendimi düşünürken farkettimki aslında bebeğimide düşünmüş olacağım eksiklerimiz çok,temizlik yaptırıcaz pufff azcık oğlumla ilgilenmek istiyorum yahu..
gerek olmadıgı halde enerji yüklemesi yapıldı
tadelle ileeeeee.....
yiilarca yüzüne bakmayip begenmedigim tadelle , ahh sen varya senn , hamileligimin en iyi ve tek çikolatasi , aşerdiğim tek tatli :)))
ay canım benım bende kendım keserım dedm etımı kestım esıme dedım sagolsun kestııı ama ben cok huyladımm esın ıste yapar sın gosu ıle bakmıstır sanda cunku benı canımm yuruyusde cok yandı esımde godugü ıcın hıc ıkıletmedı gıbıııkızlar bugün cok kötü bişey oldu benim için((
anneme - ablama ve eşime cok kırıldım....
malum hepimizde aynı dert vardır...
Ayak Tırnaklarımız!!!!!!
Hepsinden rica ettim ve mırın kırın ettiler
bende bu akşam zar zor kestimmm
eşim o halimi görünce ver kesiyim dedi ama bi kere kırıldım
Allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye(((
Bende baktım deichmanndan çiçekli olan mantar taban terlikten mi aldınız çok şirindi onlar...Bakmıştım ama giymem diye almamıştım...Spor ayakkabılarımla mutluydum çünkü ammaaa velakinnn şu 3-4 gündür içine sığmakta zorluk çekiyor ayaklarım
Kızlar birşey sorucam aranızda bebek için özel sigorta yaptıran yada daha önce yaptırmış olan varmı yardım edin ??
ay ben öncedende severdim yani taa lise zamanıyiilarca yüzüne bakmayip begenmedigim tadelle , ahh sen varya senn , hamileligimin en iyi ve tek çikolatasi , aşerdiğim tek tatli :)))
Banada geldi geçen hafta canım..Sonrasında bir mesaj daha gelecekmiş kartınız basılmıştır ...... dan alabilirsiniz diye...Ben D.deredeyim ya Gölcük komekten alacakmışım....Sende muhtemelen İzmit komekten...Sağlık ocağındaki hemşireden aldım haberleri :)
yiilarca yüzüne bakmayip begenmedigim tadelle , ahh sen varya senn , hamileligimin en iyi ve tek çikolatasi , aşerdiğim tek tatli :)))
Sevgili benim gibi hala çalışan anne adayları ayaklarım çok şiş oluyo spor ayakkabı kullanıyordum fakat ayaklarım çok terlemeye başladı 2 haftadır terlik yada açık ayakkabı bakıyorum ama nafile bulamadım siz ayaklarınızı nasıl rahat ettiriyorsunuz Allah aşkına.. Çalışabilir raporu aldım fakat çok zorlanmaya başladım ağrılar,şişlikler,sıcak işyerindekiler de canımı ciddi sıkmaya başladı kimsede 1gr anlayış yok malesef bugün sinirden ağladım oyüzden önümüzdeki haftayıda zorlayıp mayısı bitirmek ve izne ayrılmak istiyorum kendimi düşünürken farkettimki aslında bebeğimide düşünmüş olacağım eksiklerimiz çok,temizlik yaptırıcaz pufff azcık oğlumla ilgilenmek istiyorum yahu..
canım ben polaristen 3 hafta önce almıştım ayağım 37 numara dar oluyordu.38 denedim o da burnu dardı.en son burnu kapalı çırtçırtlı beyaz renk 39 numara ayakkabı aldım.doğumdan sonra içine keçe koyup giyebiliyormuşum.ayrıca yarı ortapedik ayakkabı
Eki Görüntüle 718313
canım herkes diyr ki en riskli zaman hem sıcak havalar hem vücudun hassas.. ben de 10 gundur atlatamadım ama ne kadariyi bakarsak kendimize o kadar iyi
ya ben anlamadım benim tahmini doğum tarihim sata göre sizden daha önce ama ben son üç haftaya kadar çalışınca 9 hazirana kadar çalışmış oluyorum-sizin 31 mayısta çalışma durumunuzu anlamadım ki? hesapta mı yanlışlık var yoksa siz son beş hafta mı çıkacaksınız
oh ya güzel haber :)))
benim doktorum sürekli 4d ile bakıyoSiz böyle söyleyince ben de korktum...
Kızlar birşey sorucam aranızda bebek için özel sigorta yaptıran yada daha önce yaptırmış olan varmı yardım edin ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?