doğru söylüyorsun tatlım.oası öyle zaten önemli olan kuzucukların sağlığı .işte merak ediyor insan....
canım aynı sorunu bende yaşıyorum ve senin gibi bende ay sonunda cıkması düşünüyorum izne zorlmaya başlıyor gercekten
bende dün sandalet tipi ayakkabı aldım ama ve normalde 38 giyerken 39numara aldım ama ona ragmen sıkıyoo
yok genede rahat olmuyo
iş yerine terlik götürücem heralde feci şişiyor ayaklarım benimde ellerimde aynı sekilde tabiiii
geniş sandalet almak çözüm olabilir canım
ama mümkünse muya- arow yada polaris e bak geniş olsun
benimki sanırım biraz dar
kendime oralardan bi tane daha geniş bakıcam sanırımmm
kızlar bugün cok kötü bişey oldu benim için((
anneme - ablama ve eşime cok kırıldım....
malum hepimizde aynı dert vardır...
Ayak Tırnaklarımız!!!!!!
Hepsinden rica ettim ve mırın kırın ettiler
bende bu akşam zar zor kestimmm
eşim o halimi görünce ver kesiyim dedi ama bi kere kırıldım
Allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye(((
canım ben polaristen 3 hafta önce almıştım ayağım 37 numara dar oluyordu.38 denedim o da burnu dardı.en son burnu kapalı çırtçırtlı beyaz renk 39 numara ayakkabı aldım.doğumdan sonra içine keçe koyup giyebiliyormuşum.ayrıca yarı ortapedik ayakkabı
Eki Görüntüle 718313
bazen büyükler düşüncesizce vıdı vıdı yapabiliolar , benimkilerde eşim dahil ne ugrascan öle böle vs vs cokmu pahali sanki gibi yorumlar yaptilar , ama benn biraz el emegim olsun istedim , hemde begendim vs vs ,
boşvereceksin bazen canim , görmeyip duymayacagiz
canım benim annemde pek beğenmez öle herşeyi...bende alıyorum sonra gösteriyorum en azından caydırıcı olamıyor :)bence kavonozlar hiçte basit değil tam tersi hiçbiyerde görmedim şimdiye kadar burada bi arkadaş gösterdide öle fikir sahibi olduk...sen kavanoz yap bence çok ciciler çünkü...
anneler böyle olabiliyor demek ki arada. benim annemde arada çok gıcık laflar ediyor. sonra oda farkediyor pişman oluyor ama iş işten geçiyor. takma canım sen kafana biz temmuz anneleri olarak hepimiz küçük şirin kavanoz bebek şekerleri yapıcaazz
canım bizim için en kolayı ağdaya gitmek..sen neden gidemem dedinki???bu arada günaydın kızlarrrr..
ya bu ağda işini ne yapıyorsunuz ?
ben normalde makineyle kendim alıyorum.ama artık alamıycam gibi duruyo..ağdacıya gitmeyi düşünmüyorum ama başka ne gibi seçenekler var hiç aklım basmıyo ya :44:
yine gitmedin anlaşılan kuaföre..ben bu hafta sonu halledicem busefer kesin :)))benimde kesmem lazım ayak tırnaklarımı bakalım nasıl olcak. bende başkasından istemem kendim yapmayı denicem bakalım olcak mı.
kırılma canım belki korkmuşlardır canını yakarız diye ,,
maşallahh suzancımmm
anneler böyle olabiliyor demek ki arada. benim annemde arada çok gıcık laflar ediyor. sonra oda farkediyor pişman oluyor ama iş işten geçiyor. takma canım sen kafana biz temmuz anneleri olarak hepimiz küçük şirin kavanoz bebek şekerleri yapıcaazz
günaydın canım..
ağda işi sıkıntılı bişey yaa. benim en son eşim yardım etti bana
Günaydınnn güzell temmuz anneleriii ve onların tatlı melekleriii
Son 10 iş günüm. heyecanla izne çıkacağım günü bekliyorum.
bu arada size oğlumun son halini göstermek istiyorum.
Eki Görüntüle 718404
Eki Görüntüle 718404
evet yani parası da değil aslında mevzu.heveslendim el emeğim olsun azıcık da sağ olsun annem ....
kavonozları daha önceden de biliyordum hamile kalmadan önce.ilk gördüğümde dedim ben de hamile kalırsam bundan yapacağım ama burda hiç bir züccaciyecide yoktu o zamanlar.1-2 adet numune olarak vardı.sıkıntı yaşarım bulamam diye vazgeçmiştim de Allah razı olsun burda paylaşandan.sayesinde sipariş verdim.bugün de geldi kargo.
evet canım.bu sefer de 2013 temmuz anneleri şeker kavanozları diye topik açarız
Eki Görüntüle 718404
ben yaptırmadım ama doğunca yaptıracağım. eğer sizin özel sigortanız varsa ya da eşinizin, doğduktan sonra onukendi sigortalarınıza ekletebiliyorsunuz.
canım bizim için en kolayı ağdaya gitmek..sen neden gidemem dedinki???
yine gitmedin anlaşılan kuaföre..ben bu hafta sonu halledicem busefer kesin :)))
oyyyy kıyamam canım çok tatlı bişey bu yaa maşallah kilolu bi bebek olacak sanırım...renkli ultrasondamı baktırdın??geçen ay gittiğimde resim istedim ben ama bizimki siyah beyaz ve hiçbirşey anlaşılmıyor(
yine gitmedin anlaşılan kuaföre..ben bu hafta sonu halledicem busefer kesin :)))
oyyyy kıyamam canım çok tatlı bişey bu yaa maşallah kilolu bi bebek olacak sanırım...renkli ultrasondamı baktırdın??geçen ay gittiğimde resim istedim ben ama bizimki siyah beyaz ve hiçbirşey anlaşılmıyor(
Eki Görüntüle 718404
ayyyy canımmmm maşşallahh barekallah yaaa nasıl bir mucize bu :) ben de merakla bekliyorum uslu oğlumu görmeyi bu cumartesi sabah rendevümüz varr çokk heycanlıyım:) inşallah böyle net gösterir yüzünü benimki de..
kime benziyor sizinki:))
maşallah.yerim onu
eli de çenesinde herhaldeoyy.
ben de yarın izin rapor alacağım.son 5 hafta:82: yani son 25 günüm.oy oyy.
Eki Görüntüle 718404
ağda konusunu hiç açma bencebiz baya konuştuk bu konuda bir sonuca varamadık en son herkesin vicdanına bıraktık
ben de asla gitmem ağdaya.. makineyle de zorlanıyorum artık, bu ay eşimden yardım isteyeceğim:)
ay allah bağışlasın çok yakışıklı bi oğlun olucak belli maşallah suphanallah kime benziyo peki :))
Ayyy tam fındık burun dudaklarıda öne uzatmış sankiAllah nazarlardan korusun çok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?