2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
doğru söylüyorsun tatlım.oası öyle zaten önemli olan kuzucukların sağlığı .işte merak ediyor insan....

Günaydın canım merak etmen bebeğini görmen en büyük hakkın.Başlarda bebek pek anlaşılmıyor fakat son verilen fotolarda bildiğin şirin mi şirin bir bebk görüntüsü var.Ve aile bireylerine benzetme bile yapabiliyorsun.Herşeyden önce özleyince bakıyorsun.Bu bile bir anneyi rahatlatacak birşey.Her kontrolümde tüm organları tek tek incelenip anlatılıyor.Atardamarından böbreğine akciğerinden karaciğerine kadar inceleniyor.Sonunda ben istemesem bile minimum 2 adet renkli 2 adette organlarını baş çevresi ve tüm ölçümlerini gösteren foto veriliyor.Drundan istemelisin vermiyorsa cihazın özelliğiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.

Çok saol canm polarise de bir bakayım ben Allah yardımcımız olsun kolay gelsin..

Hiç sorma canım yaa bende bir kez eşimden rica etmiştim böyle iğrenir gibi yaptı güya şaka yapmış ama bende senin gibi zar zor kıpkırmızı oldum ama kendim kestim Allahım kimseyi kimseye muhtaç etmesin ama şuda bir gerçek biz olsak yaparız işte..

Günaydınnn güzell temmuz anneleriii ve onların tatlı melekleriii

Son 10 iş günüm. heyecanla izne çıkacağım günü bekliyorum.
bu arada size oğlumun son halini göstermek istiyorum.

evet yani parası da değil aslında mevzu.heveslendim el emeğim olsun azıcık da sağ olsun annem ....

kavonozları daha önceden de biliyordum hamile kalmadan önce.ilk gördüğümde dedim ben de hamile kalırsam bundan yapacağım ama burda hiç bir züccaciyecide yoktu o zamanlar.1-2 adet numune olarak vardı.sıkıntı yaşarım bulamam diye vazgeçmiştim de Allah razı olsun burda paylaşandan.sayesinde sipariş verdim.bugün de geldi kargo.

evet canım.bu sefer de 2013 temmuz anneleri şeker kavanozları diye topik açarız

canım bizim için en kolayı ağdaya gitmek..sen neden gidemem dedinki???
yine gitmedin anlaşılan kuaföre..ben bu hafta sonu halledicem busefer kesin :)))

oyyyy kıyamam canım çok tatlı bişey bu yaa maşallah kilolu bi bebek olacak sanırım...renkli ultrasondamı baktırdın??geçen ay gittiğimde resim istedim ben ama bizimki siyah beyaz ve hiçbirşey anlaşılmıyor(

ayyyy canımmmm maşşallahh barekallah yaaa nasıl bir mucize bu :) ben de merakla bekliyorum uslu oğlumu görmeyi bu cumartesi sabah rendevümüz varr çokk heycanlıyım:) inşallah böyle net gösterir yüzünü benimki de..
kime benziyor sizinki:))

heheh açalımmm
bizimkilere kalsa ne gerek var lokum dağıt yeter derler bende o yüzden hiiç göstermedim.

maşallah.yerim onu
eli de çenesinde herhalde oyy.

ben de yarın izin rapor alacağım.son 5 hafta :82: yani son 25 günüm.oy oyy.

ağda konusunu hiç açma bence biz baya konuştuk bu konuda bir sonuca varamadık en son herkesin vicdanına bıraktık

ben de asla gitmem ağdaya.. makineyle de zorlanıyorum artık, bu ay eşimden yardım isteyeceğim:)

yok canım ben kuaföre gidemicem onu anladım çok geriliyorum düşüncesi bile beni gerdi. napim artık hallettik bi şekilde.
ben her gittğimde böyle renki bir fotomuz oluyor canım. ama daha önce hiç yüzünü göstermemişti oğlum. anca kolunu bacağını görebilmiştik aynı babası gibi oğlum tombiş yanaklı

bende aylar sonra ilk kez gördüm canım yüzünü en son 20 haftalıkken görmüştüm sanırım o zamanda zaten pek bişey belli olmuyordu. ben dahil çoğu gören babasına benzetti. bitek eşim nasıl benzetiyosunuz ben niye anlamıyorum diyor

maşallah.yerim onu
eli de çenesinde herhalde oyy.

ben de yarın izin rapor alacağım.son 5 hafta :82: yani son 25 günüm.oy oyy.

aynen çenesindeydi sonradan yüzüne aldı yine elini. ama bu sefer kapatamadan gördük aldık fotosunu
25 gün daha mı çalışıcaksın yani canım. benim hiç dermanım kalmadı artık. bugün uyuklaya uyuklaya geldim işe

bende en son eşimden yardım aldım canım hatta kendi teklif etti

ay allah bağışlasın çok yakışıklı bi oğlun olucak belli maşallah suphanallah kime benziyo peki :))

sağol tatlımm babasının oğlu işte

Ayyy tam fındık burun dudaklarıda öne uzatmış sanki Allah nazarlardan korusun çok tatlı

obur şirin sanırım benim oğlum ağzını sürekli açıp kapatıyordu içerdeki sıvıları alıyor herlade bebişim açlıktan uyuyakaldığımızdan aç gitmiştikte kontrole

daha önce hiç gitmedim canım..başkasına gözükmek istemiyorum o nedenle ama gidenlerede karşı değilim herkesin kendi fikri sonuçta saygı duyuyorum sadece bana göre işlem değil

Kızlar bişey sorucam size.maşallah diyim bir kere mide bulantısı çekmedim hamileliğimde ne bir uyku nede başka bişey yaşamadım taki cumartesiye kadar.geçen hafta perşembe sol kalçama ağrı giri bacağıma kadar vuruyo yürüyemedim evde dinlendim bi kaç saat geçti hafif kaldı.conra derken cumartesi öle ufaktn tabak çanak yerleştirme iş falan yaptım 2 saat yormadan ama kendimi cumartesiden beri sol kalçamda bi ağrı kuyruk sokumuma doğru sanki yürüyemiyorum topallayarak yürüyüroum son 4 gündür ( doktorumu aradım dün magnezyum eksikliğinden dedi.osteocare diye ilaç verdi BİDE PAROL.Daha başlamadım magnezyuım eksikliği dedi ilacı içmek istemedim dün 1 şişe soda içtim 3 litre su içtim nerdeyse 3bardak süt içtim bugünde fena haldeyim işe gelirken zorlanıyorum akşamda kınaya gidicem napıcam bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…