Günaydınnn güzell temmuz anneleriii ve onların tatlı melekleriii
Son 10 iş günüm. heyecanla izne çıkacağım günü bekliyorum.
bu arada size oğlumun son halini göstermek istiyorum.
Eki Görüntüle 718404
Günaydın canım merak etmen bebeğini görmen en büyük hakkın.Başlarda bebek pek anlaşılmıyor fakat son verilen fotolarda bildiğin şirin mi şirin bir bebk görüntüsü var.Ve aile bireylerine benzetme bile yapabiliyorsun.Herşeyden önce özleyince bakıyorsun.Bu bile bir anneyi rahatlatacak birşey.Her kontrolümde tüm organları tek tek incelenip anlatılıyor.Atardamarından böbreğine akciğerinden karaciğerine kadar inceleniyor.Sonunda ben istemesem bile minimum 2 adet renkli 2 adette organlarını baş çevresi ve tüm ölçümlerini gösteren foto veriliyor.Drundan istemelisin vermiyorsa cihazın özelliğiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.
Kızlar bişey sorucam size.maşallah diyim bir kere mide bulantısı çekmedim hamileliğimde ne bir uyku nede başka bişey yaşamadım taki cumartesiye kadar.geçen hafta perşembe sol kalçama ağrı giri bacağıma kadar vuruyo yürüyemedim evde dinlendim bi kaç saat geçti hafif kaldı.conra derken cumartesi öle ufaktn tabak çanak yerleştirme iş falan yaptım 2 saat yormadan ama kendimi cumartesiden beri sol kalçamda bi ağrı kuyruk sokumuma doğru sanki yürüyemiyorum topallayarak yürüyüroum son 4 gündür( doktorumu aradım dün magnezyum eksikliğinden dedi.osteocare diye ilaç verdi BİDE PAROL.Daha başlamadım magnezyuım eksikliği dedi ilacı içmek istemedim dün 1 şişe soda içtim 3 litre su içtim nerdeyse 3bardak süt içtim bugünde fena haldeyim işe gelirken zorlanıyorum akşamda kınaya gidicem napıcam bilmiyorum...
Kızlar bişey sorucam size.maşallah diyim bir kere mide bulantısı çekmedim hamileliğimde ne bir uyku nede başka bişey yaşamadım taki cumartesiye kadar.geçen hafta perşembe sol kalçama ağrı giri bacağıma kadar vuruyo yürüyemedim evde dinlendim bi kaç saat geçti hafif kaldı.conra derken cumartesi öle ufaktn tabak çanak yerleştirme iş falan yaptım 2 saat yormadan ama kendimi cumartesiden beri sol kalçamda bi ağrı kuyruk sokumuma doğru sanki yürüyemiyorum topallayarak yürüyüroum son 4 gündür( doktorumu aradım dün magnezyum eksikliğinden dedi.osteocare diye ilaç verdi BİDE PAROL.Daha başlamadım magnezyuım eksikliği dedi ilacı içmek istemedim dün 1 şişe soda içtim 3 litre su içtim nerdeyse 3bardak süt içtim bugünde fena haldeyim işe gelirken zorlanıyorum akşamda kınaya gidicem napıcam bilmiyorum...
sağol tatlımmbabasının oğlu işte
obur şirin sanırım benim oğlum ağzını sürekli açıp kapatıyordu içerdeki sıvıları alıyor herlade bebişim açlıktanuyuyakaldığımızdan aç gitmiştikte kontrole
oy oy oy
maşallah kuzuna , yesin teyzesi onu
28. haftadan sonra eğer bebeğim yüzünü gösterdiyde hep 3 boyutlu halini aldık. Çok şeker oluyorlar. Doktorun kullandığı makine ile ilgili bence. kime benziyor, tombul yanaklarına ve dolma dudaklarına bakıyorsun sonra da. Çok tatlılar şimdiden :)
iyi bak senin şimdiye kadar olmamış valla ben nerdeyse 2 aydır o ağrıları çekiyorum ilaç verdi banada bende kullanmadım..sadece çok yormamaya çalışıyorum kendimi örneğin 2 aydır evi ben süpürmüyorum sadece ufak tefek işleri yapabiliyorum birde yemeğimi kendim yapıyorum onun dışında iş yaparsam tutulup kalıyorum...bizim SUZAN' baksana onun gini olamadık:)) Hatun maşallah cam silio allah nazardan korusun...herkeste aynı olmuyo işte...sende artık işi gücü bırak cnm
canım kontrole ne zaman gitmiştiniz kaç kiloydu?
bende en son eşimden yardım aldım canımhatta kendi teklif etti
kızlar biz geldik... biraz zor - biraz sıkıcı - biraz enteresan ama herşeyin yanında kızımızı gördüğümüz için mutlu olduğumuz güzel bi gün geçirdik... dün geceden başlıyorum anlatmaya korkmayın uzun sürebilirgece belki 5 kez uyanıp evin tüm odalarını dolandık ve uyuycak yer aradık... ama malesef adam akıllı uykumuzu alamadık... çünkü rahim kemiklerimizde dayanılmaz bi ağrı var... sanki anestezi iğnesi vurmadan (yada enfeksiyonlu olan diş kökünden) diş çektirirsin ya... aynen öyle bi acı yaşıyorum... birileri penseyle tutmuş, kemiklerimi çekiyo sanki... bütün gece inim inim inledim... soluma yatıyorum solum uyuşuyo, sağıma yatıyorum sağ tarafım uyuşuyo... resmen çıldırdım... sabah saat 8 de de hortladım... bi güzel ılık duşumu aldım... kocacıkla çıktık kahvaltımızı yaptık... ordan hemen kuaföre gittim, korka korka ağdamı da yaptırdım çok şükür bi sıkıntı olmadı... ordan doktor teyzemize gittik 11,30'da... hemen ilk işim bu kemik ağrılarını sormak oldu... doktorumuz da kızımın iyice aşağıya inmiş olmasına ihtimal verdi... bi bakalım ultrasonda ondan mı oluyo dedi... sonra ellerimiz ve yüzümüzün şiştiğini farketti kilo ve tansiyonuna bakalım hemen dedi... ultrasona girdik... tüm ölçümleri yapıldı kızımızın... 2175 gr kilomuz ve boyumuz yaklaşık 48 cm civarında... bacak boyu 1 hafta geride göründü ama bunun yine pozisyonundan kaynaklanıyor olmasından bahsetti... baş çevresi de birkaç gün önden gidiyormuş... ve kemik ağrılarının tek sebebi, kızımız doğum pozisyonunda olduğundan ve kafatası kemik olduğundan o baskılar olucakmış... bunlar normalmiş ve alışmam lazımmış... ben bu ağrılardan yürüyemiyorum bile suyu da gayet iyi prensesimizin... çok şükür herşey yolunda
fakat en önemli konu; tartıldık ve tansiyonumuzu ölçtürdük... kilomuzda sorun yok fakat tasiyonumuz yüksekti (14/8) doktorumuz biraz endişelendi ve bikaç tahlil istedi... onları yaptırdık sonuçları gösterdik... protein kaybı oluşmaya başlamış... henüz sıkıntılı bir durum yok çok şükür ama tansiyonumuzun yükselmemesi gerekiyor... tuzu sıfıra indirmeliyiz... et-yoğurt-ayran-süt vs (protein) ağırlıklı beslenmeliyiz... sıcakta dışarıya çıkmamalıyız... her gece yavaşşş yavaşşşş yürüyüş yapmalıyız... stres sıkıntı ve sevmediğin insanlardan uzak dur dedi doktorumuz... 10 gün boyunca tansiyonumuzu sabah akşam ölçücez ve 10 gün sonra kontrole gidicez... inşallah herşey yoluna girer... eğer ddüzelmezse normal doğum şansımızı yitiririz ve bebeği erken almak zorunda kalabiliriz dedi... Allah'ım o duruma getirmesin inşallah... doğuma kadar da tansiyonumuzu kontrol altında tutucaz... özellikle başağrımız olursa hemen tansiyonumuzu ölçüp, aksi bi durumda doktorumuzu arıycaz yada hastaneye gidicez... şiddetli kasık ağrılarımız olursa-tansiyonumuz yükselirse-bebeğimizin hareketlerinde azalma olursa vs hemen hastaneye gitmemizi istedi ki; burda hemen bakılırsın içinde kuşku olarak büyütme... gel rahatla yine dönersin evine dedi doktorumuz...
sonra halama gittik... aman yarabbi ne kalabalıktı... küçük halamda ordaydı, kızı ve 1 buçuk yaşındaki torunu (kız) da... Allah kimsenin başına vermesin ama çok huysuz bi kız... bütün gün çığlık çığlığa dolandı evde... benim beynim uyuştu resmen... sonra halamın başka misafirleri de geldi... hatta benim bebekliğimden beri tanıdığım komşular... ama ben dayanamadım eşimi aradım... gel beni al evimize gidelim diye... şimdi çok şükür evimizdeyiz ama sırt ve rahim kemiklerimizde çok ağrı var... hayırlısıyla vakti zamanına kadar beklesin inşallah minik meleğimiz...
bizden haberler böyle işte...
biz genelde 15 günde 1 gidiyoruz doktora... 37. haftada alttan muayene ve sonrasında haftada 1 çağırıcam dedi doktorumuz... eğer 40 hafta dolarsa 1 hafta daha bekliyoruz ve o hafta 2 günde bir görmek istiycem dedi...
Magnezyumu mutlaka içmelisin. Erken doğum sorununu ortadan kaldırıyor. Benim de 25. haftadan sonra kasılmalarım ve ağrılarım olmuştu magnezyum verdi 1 hafta sonra geçti. Bir ara bıraktım yine başladı. Şimdi hiç birakmadan içiyorum çok rahatlatıyor.
ohh iyi yapmışınız bıraksın tabi yarın bebek doğunca nolacak sigara içip gelip bebeğimi öpecekgünaydinnn tombik oglumun koca göbekli teyzeleri
biz çok iyiyizz , gece babamizi yataktan kovduk
sigara içip gelmiş yanimiza kötü koktu kovduk bizde , salonda yatırdık onu koltukta bu gece ohh canimiza degsinbiz bıraktık sigarayi oda bıraksin dimi ama
sabahta küsmüstü bize bu sefer hiç umrumda deil, sabah uyandiralim dedik homurdandi bizde , hıhhh dedik cıktık evden
işe geldik , kahvaltimizi yaptik , vitaminlerimizi içtik , teyzelerimize günaydin diyelim çalışalim dedik ... babamizdan aksama ne tripler bizi bekliyor bakalim görelimherkese kolay gelsinnnn
sonrasında kullanırsın kalan izinleri canım aktarılıyor diye biliyorum.sonuçta hepsi gününde doğmuyor..senle aramızda 5 gün var canım..tabi takvime göre keşke bebeklerimizde takvime uysada vakitlice gelseler:)))hayır o değilde birde okadar çalışıp daha izne çıkmadan doğum yaparsam ona üzülürüm..:)))
yaa ben ameliyat eldiveniyle yaptım kalanlarınıda yapabildiğim kadar makineyle yaptım ama çok sivilce yaptı sanki anlamadım tüy dökücü kullanmayı düşünüyorum jiletle eşim yapamaz korkar bende stres olurum bakalım artıkın kısmet.bu arada günaydın kızlarrrr..
ya bu ağda işini ne yapıyorsunuz ?
ben normalde makineyle kendim alıyorum.ama artık alamıycam gibi duruyo..ağdacıya gitmeyi düşünmüyorum ama başka ne gibi seçenekler var hiç aklım basmıyo ya :44:
ohh ne güzel doktormuş o yaff ben yüzünü göstermeyecekmi bu seferde falan dedim yüzünü görmek istiyorum demek iistedim yani ayrıntılı usgye girmedinizmi dedi ne alaka der gibi pöfffGünaydın canım merak etmen bebeğini görmen en büyük hakkın.Başlarda bebek pek anlaşılmıyor fakat son verilen fotolarda bildiğin şirin mi şirin bir bebk görüntüsü var.Ve aile bireylerine benzetme bile yapabiliyorsun.Herşeyden önce özleyince bakıyorsun.Bu bile bir anneyi rahatlatacak birşey.Her kontrolümde tüm organları tek tek incelenip anlatılıyor.Atardamarından böbreğine akciğerinden karaciğerine kadar inceleniyor.Sonunda ben istemesem bile minimum 2 adet renkli 2 adette organlarını baş çevresi ve tüm ölçümlerini gösteren foto veriliyor.Drundan istemelisin vermiyorsa cihazın özelliğiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.
amanıınnn orda bi paşa yatıyo sanki maşallahh ne güzel çıkmışGünaydınnn güzell temmuz anneleriii ve onların tatlı melekleriii
Son 10 iş günüm. heyecanla izne çıkacağım günü bekliyorum.
bu arada size oğlumun son halini göstermek istiyorum.
Eki Görüntüle 718404
bu salı gittik canım 2kg dı. bir daha iki hafta sonra gel dedi dr.
Bende varım kızlar izmit/gebzedeyimmmmm
bende en son eşimden yardım aldım canımhatta kendi teklif etti
bende aylar sonra ilk kez gördüm canım yüzünü en son 20 haftalıkken görmüştüm sanırım o zamanda zaten pek bişey belli olmuyordu. ben dahil çoğu gören babasına benzetti. bitek eşim nasıl benzetiyosunuz ben niye anlamıyorum diyor
aynen çenesindeydi sonradan yüzüne aldı yine elini. ama bu sefer kapatamadan gördük aldık fotosunu
25 gün daha mı çalışıcaksın yani canım. benim hiç dermanım kalmadı artık. bugün uyuklaya uyuklaya geldim işe
Kuşum benim bak sen yaramaz AYLİZ'e çıkış yolunu bulmak için acele ediyor
annesi ve babasıyla tanışmak için bir an önceMaşallah kızçemize
kilosuna,boyunaUmarım herşey yoluna gider kuzum
ve bebişimiz normal vaktini doldurur.Sen sıkma canını...Ben de de bu aralar kalp çarpıntısı,baş
dönmesi oluyor.Çok şaşkınım gebeliğim mükemmel geçerken herhalde artık vücudumuzda
kaldıramıyor bazı şeyleri.Dün gece benimki de bir yere vurdu ama neresi vurduğunu çözemedim
ağrıdan resmen bağırdım kalakaldım.Bu kızlar çok yaramaz çooook yarın da ben doktora gideceğim
ve senin gibi tansiyon sorunum çıkacak bundan çok eminim.Bilmiyorum belki de sıcaklardandır ama
yien de korkuyorummm:18::18::18::18:
Kuşum benim bak sen yaramaz AYLİZ'e çıkış yolunu bulmak için acele ediyor
annesi ve babasıyla tanışmak için bir an önceMaşallah kızçemize
kilosuna,boyunaUmarım herşey yoluna gider kuzum
ve bebişimiz normal vaktini doldurur.Sen sıkma canını...Ben de de bu aralar kalp çarpıntısı,baş
dönmesi oluyor.Çok şaşkınım gebeliğim mükemmel geçerken herhalde artık vücudumuzda
kaldıramıyor bazı şeyleri.Dün gece benimki de bir yere vurdu ama neresi vurduğunu çözemedim
ağrıdan resmen bağırdım kalakaldım.Bu kızlar çok yaramaz çooook yarın da ben doktora gideceğim
ve senin gibi tansiyon sorunum çıkacak bundan çok eminim.Bilmiyorum belki de sıcaklardandır ama
yien de korkuyorummm:18::18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?