2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

28. haftadan sonra eğer bebeğim yüzünü gösterdiyde hep 3 boyutlu halini aldık. Çok şeker oluyorlar. Doktorun kullandığı makine ile ilgili bence. kime benziyor, tombul yanaklarına ve dolma dudaklarına bakıyorsun sonra da. Çok tatlılar şimdiden :)

iyi bak senin şimdiye kadar olmamış valla ben nerdeyse 2 aydır o ağrıları çekiyorum ilaç verdi banada bende kullanmadım..sadece çok yormamaya çalışıyorum kendimi örneğin 2 aydır evi ben süpürmüyorum sadece ufak tefek işleri yapabiliyorum birde yemeğimi kendim yapıyorum onun dışında iş yaparsam tutulup kalıyorum...bizim SUZAN' baksana onun gini olamadık:)) Hatun maşallah cam silio allah nazardan korusun...herkeste aynı olmuyo işte...sende artık işi gücü bırak cnm

canım geçmiş olsun çok zor bir ağrı o ben çok iyi bilirim çünkü hamileliğimin başından beri çekiyorum sağ ayağım takılıp kalıyor. topallıyordum bende arada senin gibi. bende önceden bel rahatsızlığıda vardı. dr a söylediğimde ağrılarımı bana bi ilaç vermedi. sadece ağrımı hafifletmesi için parol içebilirsin dedi. ama parolda bel ağrısına pekte etkili olmuyor açıkçası. kuyruk sokumundaki kasılmayı hafifletmenin en iyi yolu hangi ayağın çekiyorsa ayağının tabanına masaj yaptırmak canım önceden ben kas gevşelticiyle yapıyordum tabi şimdi onu kullanamıyoruz. cildin acımasın diye zeytin yağıyla ayağının altını tam orta kısmını ovdur. parmaklarınıda hafiften çeker gibi yine ovdurursan çok iyi gelicek emin ol rahatlarsın benim babamda fırık vardı. masör gelirdi eve o söylemişti anneme bu tekniği bende çok etkili oluyor bu yöntem kendin bile yapsan birazcık rahatlarsın

canım kontrole ne zaman gitmiştiniz kaç kiloydu?

oy oy oy

maşallah kuzuna , yesin teyzesi onu

bi gelsinlerde hep birlikte yicez yanaklarını poposunu bebişlerimizin

bizde hep böyle görüyorduk renkli olarak ama oğlum hiç göstermiyordu yüzünü o kadar uğraşmamıza rağmen. yok çikolata yedim yok kahvaltı yaptım elma yedim vs. en son aç gittim gösterdi yüzünü oğlum

valla hakkaten helal olsun suzana yaa. cam silmek deyince aklıma geldi. haziranda bir ihtimal taşınabiliriz. o kadar sevindim ki en çokta cam silmiycem diye bende yavaştan başlarım diyordum. şimdi yeni eve taşınırsak kardeşime yaptırırım. zaten o zamanda ben iyice tombiş olurum heralde

Magnezyumu mutlaka içmelisin. Erken doğum sorununu ortadan kaldırıyor. Benim de 25. haftadan sonra kasılmalarım ve ağrılarım olmuştu magnezyum verdi 1 hafta sonra geçti. Bir ara bıraktım yine başladı. Şimdi hiç birakmadan içiyorum çok rahatlatıyor.

bende en son eşimden yardım aldım canım hatta kendi teklif etti

eşlerimiz de olmasa vallaa işimiz zordu... eşim bana o kadar yardımcı oluyor ki, bazen diyorum eşime sen olmasan ben napardım diyorum ben olmasam zaten bu halde olmazdın hamile olmazdın minnet duymana gerek yok diyor doğru diyon teşekkür etmeme gerek yok ozaman zaten senin görevin yapacan tabi diom hemen de döndün bakıyorum diyor

Canım birebir aynı sorun bende de var.Yorgunluğa bağlı olduğunu düşünmüyorum çünkü ben hiç yorulmadığım halde sol kalçamda tüm bacağıma vuran içten içe sızlayan kemik ağrısı hissediyorum. Öyleki yürümemi zorlaştırıyor.Bende haftaya dr uma sormayı düşünüyordum.Neden ilacı içmek istemedin sonuçta magnezyum desteğine ihtiyacın varmış :44: druna güvenmelisin birçok hamile kullanıyor bu destek ilacını

Kuşum benim bak sen yaramaz AYLİZ'e çıkış yolunu bulmak için acele ediyor
annesi ve babasıyla tanışmak için bir an önceMaşallah kızçemize
kilosuna,boyunaUmarım herşey yoluna gider kuzum
ve bebişimiz normal vaktini doldurur.Sen sıkma canını...Ben de de bu aralar kalp çarpıntısı,baş
dönmesi oluyor.Çok şaşkınım gebeliğim mükemmel geçerken herhalde artık vücudumuzda
kaldıramıyor bazı şeyleri.Dün gece benimki de bir yere vurdu ama neresi vurduğunu çözemedim
ağrıdan resmen bağırdım kalakaldım.Bu kızlar çok yaramaz çooook yarın da ben doktora gideceğim
ve senin gibi tansiyon sorunum çıkacak bundan çok eminim.Bilmiyorum belki de sıcaklardandır ama
yien de korkuyorummm:18::18::18::18:

ben hamileliğimin başından beri bir kere bile ne vitamin kullandım ne de magnezyum.. hep doğal yollarla almaya çalıştım.. haftada en az 5 gün muz yiyorum ve hiç kramp ve kasılma problemim yok çok şükür.. bu vitaminler ilaçlar insanı çok şişiriyor bence.. ama tabi vücuda doğal besinler yetmiyorsa kullanmak lazım

ohh iyi yapmışınız bıraksın tabi yarın bebek doğunca nolacak sigara içip gelip bebeğimi öpecek
ben şimdiden diyorum eşime bıyıkların batar bebeişime kes onları ananda sulu sulu öpmesin kızımı diyorum
sonrasında kullanırsın kalan izinleri canım aktarılıyor diye biliyorum.sonuçta hepsi gününde doğmuyor..
yaa ben ameliyat eldiveniyle yaptım kalanlarınıda yapabildiğim kadar makineyle yaptım ama çok sivilce yaptı sanki anlamadım tüy dökücü kullanmayı düşünüyorum jiletle eşim yapamaz korkar bende stres olurum bakalım artıkın kısmet.
ohh ne güzel doktormuş o yaff ben yüzünü göstermeyecekmi bu seferde falan dedim yüzünü görmek istiyorum demek iistedim yani ayrıntılı usgye girmedinizmi dedi ne alaka der gibi pöfff
amanıınnn orda bi paşa yatıyo sanki maşallahh ne güzel çıkmış bende istiyorum yaaaadoktorumun renkli değil ama

magnezyum neden içmedin canım çok güzelbenimki kayısılı portakalı gibi zararı olsa vermezdi böle çekinceye kadar bence dene

bu salı gittik canım 2kg dı. bir daha iki hafta sonra gel dedi dr.

kilosu çok iyiymiş resmini görnce tombul tombul merak ettim.. ben de çok merak ediyorum acaba kaç kilo oldu yaa.. en son 26. haftada gitmiştim 1kiloydu.. aradan 6 hafta geçti bakalım neler oldu ...

bende en son eşimden yardım aldım canım hatta kendi teklif etti

valla ne maharetli eşleriniz var yahu okudukça maşallah dedim.benimkine teklif etmedim hatta düşünmek bile istemiyorum onu yaparken bulaştıracak orasına burasına bir de onu temizlemekle uğraş

bu haftayı saymazsak haziran sonuna kadar işteyim canım.benim de dermanım yok ama günüm günüme uymadığı için bilemiyorum.
çok daralırsam son haftalarda yıllık izin kullanırım diye düşündüm.hayırlısı olsun artık.

ne güzel şeyler yaşıyoruz di mi... Çok şanslıyız kesinlikle. Rabbim inşallah tamamına erdirir hepimizin. Sağlıkla mutlulukla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah....

Selam kızçelerrrrr ve melekleriiiii biz geldik kıpırdak,oynak kızçemle
Sıcak,bunaltıcı havalarla uğraşıyoruz ve hepimizin ortak derdidir bu.Sıcaklardan mı
bilmiyorum kendimi tuhaf hissediyorum hafif baş dönmesi,el,ayak yanmaları ve kalp çarpıntısı
Umarım yarın doktorda bir sorun çıkmaz.Dün akşam annemlere gittik ve yine kızçeme
birşeyler örmüş bu kadın hamaratlığınla beni şaşırtıyor hemen örüyor,oyalıyor önüme sunuyor
Annemlerden sonra eşim de spordan dönünce sahile yürüyüşe gittik.1.5 kmye yakın dinlene dinlene
yürüdük çok iyi geldi bana.Deniz havası,hafif serin çimenlerde yuvarlanasım vardı
Kızçemle bana bakın büyüyoruz artık ve içimdeki yaramaz içime sığmıyor galiba
Sabahta inanılmaz şiddetli bacağıma giren krampla uyandım resmen çığlık attım
hayatımda böyle bir kramp girmemişti ki şimdi bile acıyor :18::18::18::18:
Kramplara,çarpıntılara,baş dönmelerine rağmen şükürler olsun yarabbim
dikkat edeceğiz artık ne kaldı ki şunun şurasında

inşallah sende güzel haberlerle gelirsin... çarpıntı ve baş dönmen sıcaktan olabilir... serin sessiz bi odada sol tarafına yatınca yine rahatlamıyomusun? sıcak bizi bu dönemde en etkileyen şey sanırım... çıkmıycaz mümkün olduğunca dışarı demekki... bide daha fazla su tüketmeliyiz gibi... hem bebeğimize giden suyu telafi etmek hemde terleyerek attığımız suyu geri kazanmak için...

aa doğum tarihlerimiz aynı seninle ne güzel:) cinsiyeti ne canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…