inşallah sende güzel haberlerle gelirsin... çarpıntı ve baş dönmen sıcaktan olabilir... serin sessiz bi odada sol tarafına yatınca yine rahatlamıyomusun? sıcak bizi bu dönemde en etkileyen şey sanırım... çıkmıycaz mümkün olduğunca dışarı demekki... bide daha fazla su tüketmeliyiz gibi... hem bebeğimize giden suyu telafi etmek hemde terleyerek attığımız suyu geri kazanmak için...
İnşallah canımUzanınca soluma da yatarsam hemen
rahatlıyorum.Bu aralar suyu unuttum sanki aslında çok içiyorum ama
sanki önceden daha çok su içiyordum.Şimdi yaz meyvelerine saldırınca
suya yer kalmıyor galiba.Ben yine daha fazla su içmeye devam edeyim en iyisi canım
ne güzel şeyler yaşıyoruz di mi... Çok şanslıyız kesinlikle. Rabbim inşallah tamamına erdirir hepimizin. Sağlıkla mutlulukla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah....
kızlar bugün cok kötü bişey oldu benim için((
anneme - ablama ve eşime cok kırıldım....
malum hepimizde aynı dert vardır...
Ayak Tırnaklarımız!!!!!!
Hepsinden rica ettim ve mırın kırın ettiler
bende bu akşam zar zor kestimmm
eşim o halimi görünce ver kesiyim dedi ama bi kere kırıldım
Allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye(((
Eki Görüntüle 718419 Eki Görüntüle 718424
Selam kızçelerrrrr ve melekleriiiii biz geldik kıpırdak,oynak kızçemle
Sıcak,bunaltıcı havalarla uğraşıyoruz ve hepimizin ortak derdidir bu.Sıcaklardan mı
bilmiyorum kendimi tuhaf hissediyorum hafif baş dönmesi,el,ayak yanmaları ve kalp çarpıntısı
Umarım yarın doktorda bir sorun çıkmaz.Dün akşam annemlere gittik ve yine kızçeme
birşeyler örmüş bu kadın hamaratlığınla beni şaşırtıyor hemen örüyor,oyalıyor önüme sunuyor
Annemlerden sonra eşim de spordan dönünce sahile yürüyüşe gittik.1.5 kmye yakın dinlene dinlene
yürüdük çok iyi geldi bana.Deniz havası,hafif serin çimenlerde yuvarlanasım vardı
Kızçemle bana bakın büyüyoruz artık ve içimdeki yaramaz içime sığmıyor galiba
Sabahta inanılmaz şiddetli bacağıma giren krampla uyandım resmen çığlık attım
hayatımda böyle bir kramp girmemişti ki şimdi bile acıyor :18::18::18::18:
Kramplara,çarpıntılara,baş dönmelerine rağmen şükürler olsun yarabbim
dikkat edeceğiz artık ne kaldı ki şunun şurasında
Günaydınnn güzell temmuz anneleriii ve onların tatlı melekleriii
Son 10 iş günüm. heyecanla izne çıkacağım günü bekliyorum.
bu arada size oğlumun son halini göstermek istiyorum.
Eki Görüntüle 718404
Eki Görüntüle 718419 Eki Görüntüle 718424
Selam kızçelerrrrr ve melekleriiiii biz geldik kıpırdak,oynak kızçemle
Sıcak,bunaltıcı havalarla uğraşıyoruz ve hepimizin ortak derdidir bu.Sıcaklardan mı
bilmiyorum kendimi tuhaf hissediyorum hafif baş dönmesi,el,ayak yanmaları ve kalp çarpıntısı
Umarım yarın doktorda bir sorun çıkmaz.Dün akşam annemlere gittik ve yine kızçeme
birşeyler örmüş bu kadın hamaratlığınla beni şaşırtıyor hemen örüyor,oyalıyor önüme sunuyor
Annemlerden sonra eşim de spordan dönünce sahile yürüyüşe gittik.1.5 kmye yakın dinlene dinlene
yürüdük çok iyi geldi bana.Deniz havası,hafif serin çimenlerde yuvarlanasım vardı
Kızçemle bana bakın büyüyoruz artık ve içimdeki yaramaz içime sığmıyor galiba
Sabahta inanılmaz şiddetli bacağıma giren krampla uyandım resmen çığlık attım
hayatımda böyle bir kramp girmemişti ki şimdi bile acıyor :18::18::18::18:
Kramplara,çarpıntılara,baş dönmelerine rağmen şükürler olsun yarabbim
dikkat edeceğiz artık ne kaldı ki şunun şurasında
bacılarrrr hele bi bakıverinnnn
şimdi doğum sonrası iznimiz bittikten sonra diyelim ücretsiz izne çıkmak istersek istediğimiz kadar alabiliyormuyuz?
yani mesela diyelim ben 2 ay kullanmak istiyorum...olmaz en az 6 diye birşeymi var ?
eşlerimiz de olmasa vallaa işimiz zordu... eşim bana o kadar yardımcı oluyor ki, bazen diyorum eşime sen olmasan ben napardım diyorum ben olmasam zaten bu halde olmazdın hamile olmazdın minnet duymana gerek yok diyordoğru diyon teşekkür etmeme gerek yok ozaman zaten senin görevin yapacan tabi diom hemen de döndün bakıyorum diyor
Kuşum benim bak sen yaramaz AYLİZ'e çıkış yolunu bulmak için acele ediyor
annesi ve babasıyla tanışmak için bir an önceMaşallah kızçemize
kilosuna,boyunaUmarım herşey yoluna gider kuzum
ve bebişimiz normal vaktini doldurur.Sen sıkma canını...Ben de de bu aralar kalp çarpıntısı,baş
dönmesi oluyor.Çok şaşkınım gebeliğim mükemmel geçerken herhalde artık vücudumuzda
kaldıramıyor bazı şeyleri.Dün gece benimki de bir yere vurdu ama neresi vurduğunu çözemedim
ağrıdan resmen bağırdım kalakaldım.Bu kızlar çok yaramaz çooook yarın da ben doktora gideceğim
ve senin gibi tansiyon sorunum çıkacak bundan çok eminim.Bilmiyorum belki de sıcaklardandır ama
yien de korkuyorummm:18::18::18::18:
bacılarrrr hele bi bakıverinnnn
şimdi doğum sonrası iznimiz bittikten sonra diyelim ücretsiz izne çıkmak istersek istediğimiz kadar alabiliyormuyuz?
yani mesela diyelim ben 2 ay kullanmak istiyorum...olmaz en az 6 diye birşeymi var ?
inşallah sende güzel haberlerle gelirsin... çarpıntı ve baş dönmen sıcaktan olabilir... serin sessiz bi odada sol tarafına yatınca yine rahatlamıyomusun? sıcak bizi bu dönemde en etkileyen şey sanırım... çıkmıycaz mümkün olduğunca dışarı demekki... bide daha fazla su tüketmeliyiz gibi... hem bebeğimize giden suyu telafi etmek hemde terleyerek attığımız suyu geri kazanmak için...
bugünlerin yarınlarıda var. Allah eksikliğini yaşatmasın eşlerimizin. gerçekten çok yardımları dokunuyor. Biz evleneli daha 1 yıl oldu. İnşallah hep böyle olur
aa doğum tarihlerimiz aynı seninle ne güzel:) cinsiyeti ne canım?
yariim dün yazamadım maşallah ayliz'imize
benim de tansiyonum normalde çok düşüktür 9-6 falan ama hamileliğimin başından beri 12-8, 13-8 gibi gidiyor. biraz da sıcakların etkisiyle demek ki senin de yüksek çıkmış. 1 aycık bişey kaldı hemen hemen, daha da dikkat etmemiz gerek son ayda çok sıcaklara geliyoruz malumbu arada benim arkadaşımın gebeliğinin son 2 ayında her idrar tahlilinde protein çıkıyordu idrarda, sebebini bulamadılar çözemediler de ama sağ salim kavuştu bebişine. sonra da düzeldi zaten hemen.
Benimki kızçe yavrum kıpraşık,oynak kızçe
istediğin kadar kullanabiliyorsun en azından öğretmenlerde öyle.. üstelik ilk doğumda 2 yıl ücretsiz izin hakkı veriyorlar bize.. ama ister 1 ay kullan ister 10 ay sana kalmış..
canım ücretsiz izin hakkımız 6 ay...ama sen 2 ay alıcam dersen 2 ay alırsın..bi sınırlama yok diye biliyorum...mesela bizi şirket ücretsiz izne pek sıcak bakmıyor istesem bile vermezler gibime geliyor(zaten bende kullanmayı düşünmüyorum bi sorun olmadığı sürece
ben hamileliğimin başından beri bir kere bile ne vitamin kullandım ne de magnezyum.. hep doğal yollarla almaya çalıştım.. haftada en az 5 gün muz yiyorum ve hiç kramp ve kasılma problemim yok çok şükür.. bu vitaminler ilaçlar insanı çok şişiriyor bence.. ama tabi vücuda doğal besinler yetmiyorsa kullanmak lazım
ohh iyi yapmışınız bıraksın tabi yarın bebek doğunca nolacak sigara içip gelip bebeğimi öpecek
ben şimdiden diyorum eşime bıyıkların batar bebeişime kes onları ananda sulu sulu öpmesin kızımı diyorum
sonrasında kullanırsın kalan izinleri canım aktarılıyor diye biliyorum.sonuçta hepsi gününde doğmuyor..
yaa ben ameliyat eldiveniyle yaptım kalanlarınıda yapabildiğim kadar makineyle yaptım ama çok sivilce yaptı sanki anlamadım tüy dökücü kullanmayı düşünüyorum jiletle eşim yapamaz korkar bende stres olurum bakalım artıkın kısmet.
ohh ne güzel doktormuş o yaff ben yüzünü göstermeyecekmi bu seferde falan dedim yüzünü görmek istiyorum demek iistedim yani ayrıntılı usgye girmedinizmi dedi ne alaka der gibi pöfff
amanıınnn orda bi paşa yatıyo sanki maşallahh ne güzel çıkmışbende istiyorum yaaaa doktorumun renkli değil ama
magnezyum neden içmedin canım çok güzelbenimki kayısılı portakalı gibi zararı olsa vermezdi böle çekinceye kadar bence dene
kilosu çok iyiymiş resmini görnce tombul tombul merak ettim.. ben de çok merak ediyorum acaba kaç kilo oldu yaa.. en son 26. haftada gitmiştim 1kiloydu.. aradan 6 hafta geçti bakalım neler oldu ...
valla ne maharetli eşleriniz var yahu okudukça maşallah dedim.benimkine teklif etmedim hatta düşünmek bile istemiyorum onu yaparkenbulaştıracak orasına burasına bir de onu temizlemekle uğraş
bu haftayı saymazsak haziran sonuna kadar işteyim canım.benim de dermanım yok ama günüm günüme uymadığı için bilemiyorum.
çok daralırsam son haftalarda yıllık izin kullanırım diye düşündüm.hayırlısı olsun artık.
kızlar yaaa gerçekten yalnız olmadığımı bilmek çok güzel.en azından korkularım geçiyo acaba bendemi bi tek diye bişey düşünmüyorum.sayenizde korkumda geçti :) zeytinyağıyla masajı denicem tşk ederim herkese eğer geçmesse artık magnezyum ilacını denicem.Muzuda duydum bakalım o nasıl gelicek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?