2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

İnşallah canım Uzanınca soluma da yatarsam hemen
rahatlıyorum.Bu aralar suyu unuttum sanki aslında çok içiyorum ama
sanki önceden daha çok su içiyordum.Şimdi yaz meyvelerine saldırınca
suya yer kalmıyor galiba.Ben yine daha fazla su içmeye devam edeyim en iyisi canım

bide farkında olmadan birkaç saniye bile sırt üstü yatıyosan o da çarpıntı yaparmış... aklında bulunsun...

ne güzel şeyler yaşıyoruz di mi... Çok şanslıyız kesinlikle. Rabbim inşallah tamamına erdirir hepimizin. Sağlıkla mutlulukla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah....

kesinlikle ne kadar şükretsek az.. geçen gün bir arkadaşım aradı beni, arkadaşının bebeği olmuyormuş hamile olan bir bayanın bir pirinç tanesine yasin suresini okuyarak dua etmesi gerekiyormuş öyle birşey duymuşlar sen okur musun dedi bana kendimi o kadar özel hissettim ki, başka birisi değil hamile olan birisi okumalıymış, dualarımız bile şuan Allah katında ne kadar değerli ne kadar makbul... ne harika birşey... bu bebeği veren de Rabbim, bu sevabı veren de Rabbim....

Kuzum kıyamam sana gel ben keseyim canım benim
Çok fazla kilo almadım gebeliğim boyunca ama gel gelelim
1 haftadır ayak tırnaklarımı kesemiyorum
İlk önce çok güldüm kendime sonra da ağlamaya başladım
Ortası yok bu durumunEşim kesiverdi.Eşim geçen sene 110 kiloya
yaın bir kiloya çıkmıştı ve sabahları çorabını bile giyemiyordum
ve üzülüp ona da ağlıyordum çok kez yardım ettim ve en sonunda
resti çektim kilo vermelisin dedim bu genç yaşta bu durumun çok vahim
Onu o kadar iyi anlıyorum ki şimdi anlatamam
Sen yapabilirsin gözüyle bakmıştır eşin.Aynı şeyi annen ve ablan da
düşünmüş olabilir üzülme sen.

yine herzmanki gibi çok tatlı görünüyorsunuz maşallah size :))

maşallah sanada kuzunada canim

bacılarrrr hele bi bakıverinnnn

şimdi doğum sonrası iznimiz bittikten sonra diyelim ücretsiz izne çıkmak istersek istediğimiz kadar alabiliyormuyuz?

yani mesela diyelim ben 2 ay kullanmak istiyorum...olmaz en az 6 diye birşeymi var ?

istediğin kadar kullanabiliyorsun en azından öğretmenlerde öyle.. üstelik ilk doğumda 2 yıl ücretsiz izin hakkı veriyorlar bize.. ama ister 1 ay kullan ister 10 ay sana kalmış..

bugünlerin yarınlarıda var. Allah eksikliğini yaşatmasın eşlerimizin. gerçekten çok yardımları dokunuyor. Biz evleneli daha 1 yıl oldu. İnşallah hep böyle olur

canım kalp çarpınıtı baş dönmesi bende de oluyor ama tansiyonum normal çıkıyor ölçünce. bana dr normal dedi baş dönmesi mide bulantısının tekrar yaşanmasının. bebek büyüdüğü için oluyormuş. inşallah sende Duru nun güzel haberlerini getireceksin bize

canım ücretsiz izin hakkımız 6 ay...ama sen 2 ay alıcam dersen 2 ay alırsın..bi sınırlama yok diye biliyorum...mesela bizi şirket ücretsiz izne pek sıcak bakmıyor istesem bile vermezler gibime geliyor(zaten bende kullanmayı düşünmüyorum bi sorun olmadığı sürece

yariim dün yazamadım maşallah ayliz'imize
benim de tansiyonum normalde çok düşüktür 9-6 falan ama hamileliğimin başından beri 12-8, 13-8 gibi gidiyor. biraz da sıcakların etkisiyle demek ki senin de yüksek çıkmış. 1 aycık bişey kaldı hemen hemen, daha da dikkat etmemiz gerek son ayda çok sıcaklara geliyoruz malum bu arada benim arkadaşımın gebeliğinin son 2 ayında her idrar tahlilinde protein çıkıyordu idrarda, sebebini bulamadılar çözemediler de ama sağ salim kavuştu bebişine. sonra da düzeldi zaten hemen.

bugünlerin yarınlarıda var. Allah eksikliğini yaşatmasın eşlerimizin. gerçekten çok yardımları dokunuyor. Biz evleneli daha 1 yıl oldu. İnşallah hep böyle olur

inşallah hep böyle devam eder:) bir insan dürüstse, yan çizmiyorsa, sözünün arkasındaysa zaten zaman onu değiştiremez:) 30 yıl da evli olsak böyle kalırız Allahın izniyle... sizin bebek hemen olmuş ozaman ne güzel:) bizim tam 2. evlilik yıl dönümümüzde bebeğimiz doğacak 18 temmuz evlilik yıl dönümümüz:)) ayarlasan olmaz yani tesadüf işte

Son düzenleme:

çok da karamsar bakmıyorum bu olaya zaten... hayırlısıyla sağlıkla alırız inşallah kucağımıza meleklerimizi...

kızlar yaaa gerçekten yalnız olmadığımı bilmek çok güzel.en azından korkularım geçiyo acaba bendemi bi tek diye bişey düşünmüyorum.sayenizde korkumda geçti :) zeytinyağıyla masajı denicem tşk ederim herkese eğer geçmesse artık magnezyum ilacını denicem.Muzuda duydum bakalım o nasıl gelicek.

istediğin kadar kullanabiliyorsun en azından öğretmenlerde öyle.. üstelik ilk doğumda 2 yıl ücretsiz izin hakkı veriyorlar bize.. ama ister 1 ay kullan ister 10 ay sana kalmış..

canım ben öğretmen değilim ama memurum..yasayı inceledim ama birşey bulamadım bu konuyla ilgili..

bi arkadasım geçen senelerde 2 yıl ücretsiz hakkını kullanmıştı ama sonuna kadar kullanmıştı..benimde kafam karıştı..

o kadar uzun süre ücretsiz kullanmak istemiyorum ama belki 1-2 ay kullanabilirim diye düşünmüştüm kafam karıştı benimde..

biraz daha araştırma yapmam lazım bu konuda sanırım..perso9nel işlerine bi danışmadan sizlere sormak istedim..

eğer öyle istediğim kadar kullanabliyorsam belki kullanabilirim..ama sürekli çalışmamakta bana göre değil zaten..

bu konuyu etraflıca bi düşünmem lazım :44:

bu kramplar kasılmalar bel ağrıları kişiden kişiye değişir bence. herkesin vücut yapısı bir değil sonuçta. ama dr kullan dediyse kullanmakta fayda var diye düşünüyorum ben ilaçları..

benimde eşim yaptı canım temizliğimi bende çok çekindim başta oda korktu bişey olursa diye ama sonuçta bişey olmadı bende rahatladım. sonuçta artık ne olacağı belli olmaz. bizim yaramazlar sıkılıp gelmek isteyebilirler İnşallah hepsi vaktiyle gelsinde yinede tedbirli olmakta fayda var.
kilosu çok iyiymiş resmini görnce tombul tombul merak ettim.. ben de çok merak ediyorum acaba kaç kilo oldu yaa.. en son 26. haftada gitmiştim 1kiloydu.. aradan 6 hafta geçti bakalım neler oldu ...

şimdi oda kocaman tombiş tombiş olmuştur. artık bizden çok onlar büyüyorlar. bende 3 hafta önce gitmiştim 1340 gr dı. bu salı 2kg olmuş. 3 haftada baya büyümüş bakalım 2 hafta sonra nasıl olucak

bende bu ay sonuna kadar çalışıcam haziranın ilk haftası 1 hafta yıllık iznim vardı onu kullanıcam. sonrada bir daha uzun bi süre iş yok bebiş vaarr sende çok zorlama bence kendini. varsa yıllık iznin son haftasını öyle kullan bence.

muz tam bir magnezyum deposu canım hem bebeğe de kilo aldırıyormuş gün aşırı yemeye çalış, kabız olmamak için de bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…