bu kramplar kasılmalar bel ağrıları kişiden kişiye değişir bence. herkesin vücut yapısı bir değil sonuçta.ama dr kullan dediyse kullanmakta fayda var diye düşünüyorum ben ilaçları..
şimdi oda kocaman tombiş tombiş olmuştur. artık bizden çok onlar büyüyorlar. bende 3 hafta önce gitmiştim 1340 gr dı. bu salı 2kg olmuş. 3 haftada baya büyümüşbakalım 2 hafta sonra nasıl olucak
Seni çok iyi anlıyorum canım artık sabır kalmıyor hele sıcaklarda hem yol hem iş Allah kolaylık versinbende senin gibiyim canım.çalışabilir raporu aldım ama artık zorlanıyorum.benim ayaklarım küçük olduğu için sorun olmadı.ayak numaram 34,5 ayakkabılarım 36 numara.öyle olunca tam oldular.
ama işte çok zorlanıyorum.her gün 45 dakika yol gidiyorum.yolum virajlı ve rakım aşağı iniyorum.dolmuş kalabalık herkesin ağız nefes kokuları dolduruyor,iğreniyorum.okulda çocuklar yoruyor.zor bela ders işliyorum.haziranda normal rapor alacağım.
Ne tatlı maşallah Allah esirgesin sağlıkla doğsun inşallah. Biz de yarın gidecez bakalım gösterecek mi kendini bizim yaramaz kız:)Günaydınnn güzell temmuz anneleriii ve onların tatlı melekleriii
Son 10 iş günüm. heyecanla izne çıkacağım günü bekliyorum.
bu arada size oğlumun son halini göstermek istiyorum.
Eki Görüntüle 718404
Canım gerçekten kavanoz fikri çok güzelmiş. Şimdi ben seri üretime geçtim yapmak da çok zevkli. Biraz sonra resmini çekip paylaşacam inşallah beğenirsinizevet yani parası da değil aslında mevzu.heveslendim el emeğim olsun azıcık da sağ olsun annem ....
kavonozları daha önceden de biliyordum hamile kalmadan önce.ilk gördüğümde dedim ben de hamile kalırsam bundan yapacağım ama burda hiç bir züccaciyecide yoktu o zamanlar.1-2 adet numune olarak vardı.sıkıntı yaşarım bulamam diye vazgeçmiştim de Allah razı olsun burda paylaşandan.sayesinde sipariş verdim.bugün de geldi kargo.
evet canım.bu sefer de 2013 temmuz anneleri şeker kavanozları diye topik açarız
Ben de her seferinde dört boyutlu gösteriyor ama bizimki ters olduğundan hep popo hep popo:) hiç yüzünü göstermiyor. En son taa 16 20 haftalıkken falan gördük onda da eşim o kadar inanmış ki kendine benzediğine hala herkese bana benziyor diyor :))bende aylar sonra ilk kez gördüm canım yüzünü en son 20 haftalıkken görmüştüm sanırım o zamanda zaten pek bişey belli olmuyordu. ben dahil çoğu gören babasına benzetti. bitek eşim nasıl benzetiyosunuz ben niye anlamıyorum diyor
aynen çenesindeydi sonradan yüzüne aldı yine elini. ama bu sefer kapatamadan gördük aldık fotosunu
25 gün daha mı çalışıcaksın yani canım. benim hiç dermanım kalmadı artık. bugün uyuklaya uyuklaya geldim işe
Bildiğim kadarıyla (ben devlet memurluğum fark ediyor mu bilmiyorum) ücretli izin bittikten sonra iki yıl alabiliyoruz. Ama sen istediğin kadar alabilirsin. Ayrıca uzun süreli alsan bile başvuruda bulununca bozdurup işe dönebilirsinbacılarrrr hele bi bakıverinnnn
şimdi doğum sonrası iznimiz bittikten sonra diyelim ücretsiz izne çıkmak istersek istediğimiz kadar alabiliyormuyuz?
yani mesela diyelim ben 2 ay kullanmak istiyorum...olmaz en az 6 diye birşeymi var ?
Hoşgeldin canımmm nasıl geçti yolculukkk ve düğünnn
ne güzel şeyler yaşıyoruz di mi... Çok şanslıyız kesinlikle. Rabbim inşallah tamamına erdirir hepimizin. Sağlıkla mutlulukla yavrularımızı kucağımıza alırız inşallah....
Eki Görüntüle 718419 Eki Görüntüle 718424
Selam kızçelerrrrr ve melekleriiiii biz geldik kıpırdak,oynak kızçemle
Sıcak,bunaltıcı havalarla uğraşıyoruz ve hepimizin ortak derdidir bu.Sıcaklardan mı
bilmiyorum kendimi tuhaf hissediyorum hafif baş dönmesi,el,ayak yanmaları ve kalp çarpıntısı
Umarım yarın doktorda bir sorun çıkmaz.Dün akşam annemlere gittik ve yine kızçeme
birşeyler örmüş bu kadın hamaratlığınla beni şaşırtıyor hemen örüyor,oyalıyor önüme sunuyor
Annemlerden sonra eşim de spordan dönünce sahile yürüyüşe gittik.1.5 kmye yakın dinlene dinlene
yürüdük çok iyi geldi bana.Deniz havası,hafif serin çimenlerde yuvarlanasım vardı
Kızçemle bana bakın büyüyoruz artık ve içimdeki yaramaz içime sığmıyor galiba
Sabahta inanılmaz şiddetli bacağıma giren krampla uyandım resmen çığlık attım
hayatımda böyle bir kramp girmemişti ki şimdi bile acıyor :18::18::18::18:
Kramplara,çarpıntılara,baş dönmelerine rağmen şükürler olsun yarabbim
dikkat edeceğiz artık ne kaldı ki şunun şurasında
inşallah sende güzel haberlerle gelirsin... çarpıntı ve baş dönmen sıcaktan olabilir... serin sessiz bi odada sol tarafına yatınca yine rahatlamıyomusun? sıcak bizi bu dönemde en etkileyen şey sanırım... çıkmıycaz mümkün olduğunca dışarı demekki... bide daha fazla su tüketmeliyiz gibi... hem bebeğimize giden suyu telafi etmek hemde terleyerek attığımız suyu geri kazanmak için...
bide farkında olmadan birkaç saniye bile sırt üstü yatıyosan o da çarpıntı yaparmış... aklında bulunsun...
Maşallah paşamızaaaaa yerim ben onun burnunu
kızlaar kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyor ara ara. bir de benim başıma 3 kere çok fena bişey geldi bilemediğimden doğuruyorum sandım :)) anlatayım da size de olursa korkmayın sol kasığıma bıçak saplanır gibi bişeyler oldu ve 1 saat boyunca hiç kıpırdayamadım acıdan kıvrandım terledim wc ye bile gidemedim yerimden kalkamadım. birisi araba kullanırken oldu o günden beri kullanmıyorum zaten. doktorum iyice baktı hatta emin olmak için nst ye bağladı 29. haftamda ama bebekle ilgili bişey değil dedi. kasıklarda sinirler, damarlar vs yoğun bebek baskı yaptığında olmuş olabilir ama tamamen dolaşımla ilgili bişey doğumsal bişey yok dedi. magnezyum verdi ama benim bağırsaklarımı fazla çalıştırdı bilmiyorum belki tam tok karnına içmedim ondandır ama soğudum ilaçtan. o zaman her gün 1 soda, 1 muz, 1 bardak da süt mutlaka tüket geçmezse magnezyum içiceksin dedi. allahtan geçti ama siz de deneyin isterseniz ben 1 hafta böyle devam ettim kramp kasılma vs olmuyor şimdi. kuyruk sokumu ağrısına da yapıcak bişey yok malesef ama devam etseydi medikalcilerde simit mi ne oluyomuş onun üstüne oturuyomuşsun o çok rahatlatıyomuş almaya niyetlendim de ağrı geçince almadım onu da :)
bacılarrrr hele bi bakıverinnnn
şimdi doğum sonrası iznimiz bittikten sonra diyelim ücretsiz izne çıkmak istersek istediğimiz kadar alabiliyormuyuz?
yani mesela diyelim ben 2 ay kullanmak istiyorum...olmaz en az 6 diye birşeymi var ?
Doguma gitmeden malum temizliği ne zaman ve nasıl yaptıracaksınız .. Ben mikrop kapmaktan korkuyorum kuaförde .. Ne düşünüyorsunuz
Doguma gitmeden malum temizliği ne zaman ve nasıl yaptıracaksınız .. Ben mikrop kapmaktan korkuyorum kuaförde .. Ne düşünüyorsunuz
inşallah hep böyle devam eder:) bir insan dürüstse, yan çizmiyorsa, sözünün arkasındaysa zaten zaman onu değiştiremez:) 30 yıl da evli olsak böyle kalırız Allahın izniyle... sizin bebek hemen olmuş ozaman ne güzel:) bizim tam 2. evlilik yıl dönümümüzde bebeğimiz doğacak 18 temmuz evlilik yıl dönümümüz:)) ayarlasan olmaz yani tesadüf işte
kızlar yaaa gerçekten yalnız olmadığımı bilmek çok güzel.en azından korkularım geçiyo acaba bendemi bi tek diye bişey düşünmüyorum.sayenizde korkumda geçti :) zeytinyağıyla masajı denicem tşk ederim herkese eğer geçmesse artık magnezyum ilacını denicem.Muzuda duydum bakalım o nasıl gelicek.
canım tercih meselesi ben ilaç taraftarı değilim bana doktorum kullan dedi ben de kullanmasam nolur çok mu vitaminsiz kalır bebeğim dedim bişey olmaz doğal yollarla almaya çalış ozaman dedi.. zaten ilaç içmekten nefret ederim, sadece kan ilacı alıyorum o kadar
2 haftada 700 gr çooookkkk süpperrr yaaa ne yedin öylee senn :)))))
Eki Görüntüle 718461 Eki Görüntüle 718462
Kavanozlarımızın son hali. Bakalım beğenecek misiniz teyzeleri:)))))
tatlımistedim.doğunca göreceksin dedi.cihazdan kaynaklı değil.çünkü ense kalınlığına bakarken.o küçücük hali belliydi.bu direk organlarını inceliyor.bu iyi bişey bebişimin sağlığına bkıyor.ama bende görmek istiyorum.günaydın canım merak etmen bebeğini görmen en büyük hakkın.başlarda bebek pek anlaşılmıyor fakat son verilen fotolarda bildiğin şirin mi şirin bir bebk görüntüsü var.ve aile bireylerine benzetme bile yapabiliyorsun.herşeyden önce özleyince bakıyorsun.bu bile bir anneyi rahatlatacak birşey.her kontrolümde tüm organları tek tek incelenip anlatılıyor.atardamarından böbreğine akciğerinden karaciğerine kadar inceleniyor.sonunda ben istemesem bile minimum 2 adet renkli 2 adette organlarını baş çevresi ve tüm ölçümlerini gösteren foto veriliyor.drundan istemelisin vermiyorsa cihazın özelliğiyle ilgili olduğunu düşünüyorum.
canım valla ben hep ağdaya gidiyordum ama hamilelikten dolayı çok acır dediler ve korktum bende..ama artık gitcem ilk iznimde çünkü az kaldı bikerede doğumdan önce giderim olur biter inşallah...ama banada bi arkadaşım enfeksiyon kaparsan nolucak diyip duruyo nede olsa şuan çok hassas vücudumuz..hijyeninden emin olduğumuz yerlere gitmemiz gerek
Seni çok iyi anlıyorum canım artık sabır kalmıyor hele sıcaklarda hem yol hem iş Allah kolaylık versin
Ne tatlı maşallah Allah esirgesin sağlıkla doğsun inşallah. Biz de yarın gidecez bakalım gösterecek mi kendini bizim yaramaz kız:)
Canım gerçekten kavanoz fikri çok güzelmiş. Şimdi ben seri üretime geçtim yapmak da çok zevkli. Biraz sonra resmini çekip paylaşacam inşallah beğenirsiniz
Ben de her seferinde dört boyutlu gösteriyor ama bizimki ters olduğundan hep popo hep popo:) hiç yüzünü göstermiyor. En son taa 16 20 haftalıkken falan gördük onda da eşim o kadar inanmış ki kendine benzediğine hala herkese bana benziyor diyor :))
Bildiğim kadarıyla (ben devlet memurluğum fark ediyor mu bilmiyorum) ücretli izin bittikten sonra iki yıl alabiliyoruz. Ama sen istediğin kadar alabilirsin. Ayrıca uzun süreli alsan bile başvuruda bulununca bozdurup işe dönebilirsin
soda da çok faydalı ya ama hergün içemiom ben valla hergün yenilmesi gereken okdr çok şey varki hangi birine dikkat ediyim anacım ben de insanım yav
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?