2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

benim kuzeniminde 8 haziranda düğünü var nasıl gidicem ne giycem telaşı var şimdi. gürültü falan rahatsız etti mi seni?
Doguma gitmeden malum temizliği ne zaman ve nasıl yaptıracaksınız .. Ben mikrop kapmaktan korkuyorum kuaförde .. Ne düşünüyorsunuz

az önce bunu konuşmuştuk canım bizde. ben kuaföre gitmekten vazgeçtim. Hem utandığımdan hemde dini açıdan doğru değilmiş başkasının görmesi. Eşim yardımcı oldu bana ilk başta ondan da çekindim ama sonra rahatladım. Jiletle hallettik biz. Allah razı olsun eşimden doğuma kadar bir daha temizleriz yeter diye düşünüyorum..

çok güzel oluyo canım yaa:) nasıl peki yapılışı kolaymı vakit alıyomu??
Çok kolay canım hiç zor değil zaman da almıyor.
canım birde sen malzemeleri hangi siteden sipariş etmiştin??hepsi biyerde olsa ne güzel olur.
Kavanoz akgunzuccaciye.com, stickerlar ozelbaskilar.com ya da stickerbaski.com zaten aynı şirket. Kurdele ve tül cicekmalzeme.com. Maalesef hepsinin aynı yerde olduğu bir site yok ama hepsi de çok hızlı teslimat yaptı arka arkaya geldi siparişler. Memnun kaldım:)
çook güzel olmuş..
Teşekkür ederimmmm:)))
Canım evlenirken nikah şekerlerini koymak için aldığım beyaz süslü bir sepetim var onu kullanacağım. Zaten bir sürü yer kaplıyor sepet günlük kullanılan bir şey değil. Bari evdeki işe yarasın dedim. Bir tane daha alıp onu kalabalık etmek istemedim.

yaa aynen bende de bir dondurma aşkı başladı özellikle magnum canım çok çekiyor o çikolatası felan harika

mevsim sebze ve meyvelerinden yemek lazım canım ya mevsiminde çıkmayan meyveler tabi ki hormonlu oluyor...ya da buzluğa atılan kışlık hazırlıklardan yemek lazım..ben o konuda çok şanslıyım, kayınvalidemler herşeylerini kendileri yetiştiriyolar, zeytin peynir zeytinyağı süt sebzeler vs, annem tarafı da salçalarını ve konservelerini kendileri hazırlıyolar bana 2 taraftan da doğal besinler yağıyor resmen:))) ama dediğin gibi herkes bu imkanı bulamayabiliyor..

canım normalde benim ağrı eşiğim kuvvetlidir yani dayanıklıyımdır..ağda yaptırırken hiç anlamazdım bile..ama şimdi benim gözümü korkuttular hamilelikten dolayı çok acır diye bende gitmedim şimdiye kadar (( birde yarimcim ilk başlar kısalta kısalta idare ediyordum ama şuan uznamak mümkün olmuyo...çok çıktı diye utanıyorum kuaförümden ama yapcak bişey yok gitcez eninde sonunda:)))

Jiletle tam halloldu mu..ben de öyle yapayım

yaaa birazcık daha uğraşsanda görsek Ece yiii

Ben de aslında tereddütte kalmıştım başta. Tarih yazmasını isterdim ama bilemiyoruz ki şimdiden. Gerçi sezaryen olacaksa tarih yazdırılabilir çünkü inanılmaz hızlılar hemen bastırıp kargoya veriyorlar. Bir iki gün içinde elinde olur. Emin olamadığım için tarihsiz bastırdım ama kötü de olmadı sanki:)

yihh hahahaahahahh
kız benim elimden kurtulurmu yaa 1 saat uğraştım ama başardım
cd dekiler tabi daha net ama bende fot. mak. çektim ayar verdim kırptım biçtim
sonundaaaa
işte size tombul yanaklı, koca ağızlı, fındık burunlu ECE kızım

Eklentiler

• $8.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 42
  • $9.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 30
  • $11.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 32
  • $12.webp
    2,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $13.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 45
  • $7.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Günaydıınnn annişler ve kuzucuklarııı

Bugün itibariyleee oğluşun ilk kıyafetlerini makineye atmış bulunmaktayım.. İnşallah bi hasar vs olmadan yıkar kaldırırım rengi çıkar diye ödüm kopuyo valla.. Önce açık renkleri attım bunlar boya vermez ama sonraki posta renkliler ve baskılılar:18: bakalım nolacak.. Babamızında son 2 günü kaldı gelmesine. Çook özlem var arada bi dahada gitmem uzağa dedi. Aslında bu ufak ayrılık iyi oldu ikimize aşkımız güçlendi özlem, aradaki bağ arttıı. Allah kocişlerimizi ve evlatlarımızı ayırmasın bizden, acılarını göstermesin inşallah...

Bu arada kuyruk sokumu ağrısı bendede oldu bir hafta sürdü ama şuan yok ağrısı. Ve benim oğliş 2 gündür çok hareketli normalmi diye düşünüyorum o derece. Şuan bile bi oraya bi buraya hareket ediyo. Göbeğimin çevresinde ağrı var bide içten bi ağrı sanki bizim kuzu içten hareket ettikçe göbek bağını çekiştiriyo oda aşağı tarafa gıcık bi hi veriyo oluyo mu sizde ya yarın kontrolümüz var artmazsa yarın muayne olucam dr a soracam:26:

olmuş çok güzel olmuş. bende tarihsiz yaptırıcam galiba. senin dediğin sitelerden alıcam bende

yani sürekli gittiğin yerse sorun olucağını düşünmüyorum... heleki hamilelik sürecini yaşamış biriyse çok rahat olmalısın... benim kuaförümün 3 yaşında bi oğlu var ve kız çok anlayışlı sağolsun... dün epeyce uğraştı... bide her pozisyonda da uzanamıyosun... yada senin yatabildiğin pozisyonda heryer alınamayabiliyo... kızcağızın canı çıktı bana ağa yapıcak diye... ama çok tatlı dilli sevimli bi iletişimimiz var... sorun olmadı...

aayyy yavrrrummm ne kadarda güzeeell. esnemiş birde galibaa.
maşallah Ece yee
artık tam bir bebiş olmuş kocaman maşallah canım yaa
Allah nazarlardan saklasın.
senle ilgili yorum yapmıyorum kızın daha güzel hııhhh eheheh

Oyy oyyy yerim ben onu. Ne kadar net çıkmış resimleri çoook tatlı maşallah Allah esirgesin Ece'ni. Sağlık versin hayırlı kaderler versin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…