Eki Görüntüle 718461 Eki Görüntüle 718462
Kavanozlarımızın son hali. Bakalım beğenecek misiniz teyzeleri:)))))
Hoşbulduukk, yolculuk rahat geçtii, düğün de çok güzeldi,Bolulu arkadaş bol bol köçek izledim çok eğlenceliydiAzcık kalkıp oynadım bile daha doğrusu iki salındım:):):)Birazcık yoruldum ama değdi:) Ya biyere gitmek değil de gittiğimde evdeki kadar dikkatli beslenemiyorum o azcık hoşuma gitmiyo, annemi ablamı abimi yeğenlerimi de gördüm çok özlemişim...
Doguma gitmeden malum temizliği ne zaman ve nasıl yaptıracaksınız .. Ben mikrop kapmaktan korkuyorum kuaförde .. Ne düşünüyorsunuz
Çok kolay canım hiç zor değil zaman da almıyor.çok güzel oluyo canım yaa:) nasıl peki yapılışı kolaymı vakit alıyomu??
Kavanoz akgunzuccaciye.com, stickerlar ozelbaskilar.com ya da stickerbaski.com zaten aynı şirket. Kurdele ve tül cicekmalzeme.com. Maalesef hepsinin aynı yerde olduğu bir site yok ama hepsi de çok hızlı teslimat yaptı arka arkaya geldi siparişler. Memnun kaldım:)canım birde sen malzemeleri hangi siteden sipariş etmiştin??hepsi biyerde olsa ne güzel olur.
Teşekkür ederimmmm:)))çook güzel olmuş..
Canım evlenirken nikah şekerlerini koymak için aldığım beyaz süslü bir sepetim var onu kullanacağım. Zaten bir sürü yer kaplıyor sepet günlük kullanılan bir şey değil. Bari evdeki işe yarasın dedim. Bir tane daha alıp onu kalabalık etmek istemedim.sağol tatlım inşallah sizde yüzünü görürsünüz bu sefer. bende en son senin gibi 20. haftaydı galiba o zamn görmüştüm yüzünü. bir dahada doğumda gösterir gibi geliyor bana. çok şımarıklar yaaa
bu arada kavanozların son halini merakla bekliyorum. bende izne çıksam da başlasam yapmaya. birde onları dağıtırken koymak için sepet gibi bişey alıcak mısın?
2 değil tatlım 3 hafta
ben yinede ne yediğimi söyliyim. bol sebze ağırlıklı yiyorum. hergün mutlaka yeşil sebzeli bir yemek yiyorum. birde hergün nerdeyse bir avuç ceviz bir bardak süt içiyorum meyve yiyorum hergün. hamur işi yemiyorum hiç. birde kayısıda yiyorum hergün bikaç tane. yaradı heralde oğlumada. aa birde her akşam dondurma yiyorumheheeh ondan vazgeçemiyorum her akşam illa yicem bi tane
Bazı doktorlar vitamin veriyor bazıları doğal yolla al diyor ama gerçekten düşününce biz hangi birini tam olarak alabiliriz ki. Keşke alabilsek de içmesek. Köyde dağda doğal yaşayan insanlar olsak neyse. Yediklerimizin ne kadarı doğal...
çok güzel çok şık olmuşlar canim bayıldım , eline saglik
benim vücudum çok hassas... çok canım yanar normalde ama dün hiç acımadı... hatta kaşlarım alınırken hep ağlarım yarıda bıraktığımı bile bilirim ama dün ağda çok kolay - ağrısız geçti... ağdacımın eli de çok hafif zaten...
benim kuzeniminde 8 haziranda düğünü var nasıl gidicem ne giycem telaşı var şimdi. gürültü falan rahatsız etti mi seni?
az önce bunu konuşmuştuk canım bizde. ben kuaföre gitmekten vazgeçtim. Hem utandığımdan hemde dini açıdan doğru değilmiş başkasının görmesi. Eşim yardımcı oldu banailk başta ondan da çekindim ama sonra rahatladım. Jiletle hallettik biz. Allah razı olsun eşimden doğuma kadar bir daha temizleriz yeter diye düşünüyorum..
günaydınnn canlar ve kuzucuklarıııı
dün gece girdim geçmişi okudum ki bugün direk yazıyım dedim
kızımın fotolarını yükliyecektim, dr.un verdiği cd.den kaydediyorum dosya hatalı dio. uzantısını değiştirdim tipi bozuk dio sinir oldum yarım saattir yaapofff
canım ne beğenmesi bayıldıımmm ne tatlı gözüküyorlar
sticker ları da yapıştırmışsın. bende onları tarihsiz yaptırıp yapıştırsam olur mu diye düşünüyordum. olur heralde.çok tatlı olmuş cidden ellerine sağlık
Jiletle tam halloldu mu..ben de öyle yapayım
Ben de aslında tereddütte kalmıştım başta. Tarih yazmasını isterdim ama bilemiyoruz ki şimdiden. Gerçi sezaryen olacaksa tarih yazdırılabilir çünkü inanılmaz hızlılar hemen bastırıp kargoya veriyorlar. Bir iki gün içinde elinde olur. Emin olamadığım için tarihsiz bastırdım ama kötü de olmadı sanki:)
bilmiyorum ki canım halloldu heralde ben hiç göremiyorum ki.aynaylada bakmadım açıkçası. ama olmuştur diye düşünüyorum
benim kuzeniminde 8 haziranda düğünü var nasıl gidicem ne giycem telaşı var şimdi. gürültü falan rahatsız etti mi seni?
8 haziranda yiine gidicem bende bi düğünüm daha var:):)Ses rahatsız etmedi ama salonun ses sistemine bağlı izmitte gittiğim düğünde oturamadım davullu bi düğündü, salon küçük ve ses te çok yüksekti,bebişim de delirdi içerde.Zor attım kendimi dışarı.Ama ankaradaki düğün çok softtu.Rahattı eğlendik.
canım normalde benim ağrı eşiğim kuvvetlidir yani dayanıklıyımdır..ağda yaptırırken hiç anlamazdım bile..ama şimdi benim gözümü korkuttular hamilelikten dolayı çok acır diye bende gitmedim şimdiye kadar(( birde yarimcim ilk başlar kısalta kısalta idare ediyordum ama şuan uznamak mümkün olmuyo...çok çıktı diye utanıyorum kuaförümden ama yapcak bişey yok gitcez eninde sonunda:)))
yihh hahahaahahahh
kız benim elimden kurtulurmu yaa 1 saat uğraştım ama başardım
cd dekiler tabi daha net ama bende fot. mak. çektim ayar verdim kırptım biçtim
sonundaaaa
işte size tombul yanaklı, koca ağızlı, fındık burunlu ECE kızım
yihh hahahaahahahh
kız benim elimden kurtulurmu yaa 1 saat uğraştım ama başardım
cd dekiler tabi daha net ama bende fot. mak. çektim ayar verdim kırptım biçtim
sonundaaaa
işte size tombul yanaklı, koca ağızlı, fındık burunlu ECE kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?