2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
bilmiyorum ki canım halloldu heralde ben hiç göremiyorum ki. aynaylada bakmadım açıkçası. ama olmuştur diye düşünüyorum

canım ne zaman yaptınız bilmiyorum ama jiletle çıkarken kaşınıyor ya normalde..kaşıntı yapıyormu sana onu sormak istedim belki bende jilet yaparım

maşallah süphanallah Ece'ye.
siz de çok fitsiniz maşallah

oy oy oy ,

maşallahh çok tatli annesi buuu , Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

canım site adresleri için çok saol...birde ölçüleri varmış bu stickerlerin ben alırsam 29 luk alıcam kavanozu onun kapağınada olurmu acaba??sen hangi kavanozdan yaptın

Bitirdim geçmişi ohhh:):):) Ben şimdi çıkıyorum insan kaynakları ve istihdam fuarı varmış izmitte, tek gitmek istemiodum hiç,eşimle de gidemiycektim.Sabah arkadaş mesaj çekti gidelim die çok mutlu oldum:):) Oraya gidicem,Öpüyorum hepiniziiiii

canım ne zaman yaptınız bilmiyorum ama jiletle çıkarken kaşınıyor ya normalde..kaşıntı yapıyormu sana onu sormak istedim belki bende jilet yaparım

canım jilet her zaman kaşındırıyor.bunu engellemek için jiletten sonra 1-2 gün o bölgeye bebe yağı sür.hiiiç kaşınmaz.yıllardır tecrübeyle sabittir.

canım site adresleri için çok saol...birde ölçüleri varmış bu stickerlerin ben alırsam 29 luk alıcam kavanozu onun kapağınada olurmu acaba??sen hangi kavanozdan yaptın

Ben 40 lık aldım ama 29lukla kapak ölçüsü aynı. Sadece 29luk kavanozun boyu daha kısa. En olarak aynılar. Hatta internette ölçülerine baktım yanlış bilgi vermemek için tamamen aynılar merak etme. Stickerlar da tam uyuyor standart kapak için

çok fit görünüyorsun canım kaç kilo aldın sorması ayıp

Yavrum ben 6,5 kg aldım hayatımda hiç bu kadar
yemek yememiştim hiç dikkat etmiyorum
sadece ekmeği sevmezdim yine tüketmiyorum.
Kola,cips,kızartma hiç tüketmem geçenlerde
biraz canım çekti kola 1 bardak içtim o kadar.Geri kalan
hamur işi,tatlı ki hiç sevmezdim bol bol tüketiyorum
Ama benim sorunum tiroitlerimin çok çalışması ve metabolizmamın
çok ama çok çalışmasıBildiğin cırcır modundayım:78::78::78::78:

Vallahi ben de belden aşağı da hiç bi yeri göremiyorum. Cok komiğiz ya

hakkaten yaa çok komik bi durum

sende düğün düğün geziyorsun maşallah
kuzenimin düğünü benim kınamın olduğu salonda daha doğrusu benim salonun bir üst katı. ama ben hiç hatırlamıyorum ses nasıldı iyimiydi kötümüydü. hatta o günle ilgili pek bişey hatırlamıyorum

canım bende aynı şeyden bi tedirginlik yaşadım. ama şuan bi sıkıntı yok bende şaşırdım. artık eşim sayesinde mi bilemiyorum birde baaynlar için olan jilet var ya ondan aldım ben.belki onunda etkisi olmuş olabilir :44: şuan 4. gün hiç bi sıkıntı yok çok şükür.

Evet kuzum Duru'yu düşününce herşeyi unutuyorum
Nasıl yiyeceğim biliyor musun burnunu böyle nutellaya bandıra bandıra

ben kavanozu küçük almayı düşünüyorum o tül çok mu büyük gelir küçüğüne sence ?

kızlar dün eczaneden "EVİCAP" (fiyatı 11tl) diye bi kapsül aldım... göğüs ucuna sürdükten sonra bebeği emzirmeden temizlemek gerekiyormuş... neyse aldık ama doktorumuza soralım dedik... sorduk o da "bunu kullanabilirsin ama "GARMASTAN POMAD" (fiyatı 28tl)kullansan daha iyi olur" dedi... biz de eczaneye gidip değiştirdik... doktorumuzun yazdığı kremi aldık... bunun temizlemye gerek olmadan bebek emzirilebiliyormuş... çok ince bi tabaka halinde sürüyorum günde 1 kere... inşallah yara falan olmaz... birde bununla hemen aynı bir ürün daha var "LANSINOH" (fiyatı 29tl) bunu da sonra temizlemeye gerek yok

canım jilet her zaman kaşındırıyor.bunu engellemek için jiletten sonra 1-2 gün o bölgeye bebe yağı sür.hiiiç kaşınmaz.yıllardır tecrübeyle sabittir.

ayyy vallaamı...ne kadar sevindiğimi anlatamam canım ya..en çok o konudan tırsıyordum bi deneyim çok sağol canım

kaşıntı oluyor canim evet ,

ama eskisi gibi hızlı cıkmıyor sadece.

doğuma kaldı 2 ayım... 2 ay kadar çıkmasa ne iyi olurdu

hmmm bende o jiletlerden alayım..sonrada bebe yağı süreyim bakalım inşallah kolay olur ya..Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

ben kavanozu küçük almayı düşünüyorum o tül çok mu büyük gelir küçüğüne sence ?

Çok da büyük gelmez bence canım. Hatta minik olunca daha da sevimli olur. Bir de içine koyacağın şekerden de tasarruf etmiş olursun çok önemli gibi durmuyor ama kaliteli bişeyler koyayım deyince bayağı bir tutuyor toplamda:) 40lık olanın içi bayağı büyük

soda da çok faydalı ya ama hergün içemiom ben valla hergün yenilmesi gereken okdr çok şey varki hangi birine dikkat ediyim anacım ben de insanım yav

Al benden de o kadar onu ye bunu ye derken gün bitiyor,karın şişiyor
aş ermeye bile vakit,yer kalmıyor yahuuuuu...Dur şu ilaç süt ürünlerinden
2 saat sonra,şu tok karnına diğeri bilmem ne çok yoruldum ben.Diyorum ya
yemek yemek istiyorum ama o faydalı bu faydalı derken bazen unutuyorum herşeyi
Magnzeyumu içme vakti

muz tam bir magnezyum deposu canım hem bebeğe de kilo aldırıyormuş gün aşırı yemeye çalış, kabız olmamak için de bol su

Kızlar yanlış bilgi olmaması için yazıyorum. Muz magnezyum deposu değildir. İçerisinde çok az bir miktar magnezyum vardır. Bizim günlük almamız gereken magnezyum en az 670 mg ken muzda bu oran 0,30 gibi birşeydir. yani bu oranı tutturmak için günde 22 tane muz tüketmeniz lazım. Muz potasyum açısından zengindir günlük potasyum ihtiyacımızıfazlasıyla karşıladığı için yarım muz bile günlük yeterlidir. Muz bakanı gibi yazdım ama benim bir çok ürüne alerjim olduğu için hangisini ne kadar ya da hiç tüketmemem gerektiği için nerdeyse her ürünü bilmek zorundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…