bilmiyorum ki canım halloldu heralde ben hiç göremiyorum ki.aynaylada bakmadım açıkçası. ama olmuştur diye düşünüyorum
yihh hahahaahahahh
kız benim elimden kurtulurmu yaa 1 saat uğraştım ama başardım
cd dekiler tabi daha net ama bende fot. mak. çektim ayar verdim kırptım biçtim
sonundaaaa
işte size tombul yanaklı, koca ağızlı, fındık burunlu ECE kızım
yihh hahahaahahahh
kız benim elimden kurtulurmu yaa 1 saat uğraştım ama başardım
cd dekiler tabi daha net ama bende fot. mak. çektim ayar verdim kırptım biçtim
sonundaaaa
işte size tombul yanaklı, koca ağızlı, fındık burunlu ECE kızım
çok güzeller ...ellerine sağlık.
canım ne zaman yaptınız bilmiyorum ama jiletle çıkarken kaşınıyor ya normalde..kaşıntı yapıyormu sana onu sormak istedim belki bende jilet yaparım
Vallahi ben de belden aşağı da hiç bi yeri göremiyorum. Cok komiğiz ya
canım ne zaman yaptınız bilmiyorum ama jiletle çıkarken kaşınıyor ya normalde..kaşıntı yapıyormu sana onu sormak istedim belki bende jilet yaparım
canım site adresleri için çok saol...birde ölçüleri varmış bu stickerlerin ben alırsam 29 luk alıcam kavanozu onun kapağınada olurmu acaba??sen hangi kavanozdan yaptın
çok fit görünüyorsun canım kaç kilo aldın sorması ayıp
Vallahi ben de belden aşağı da hiç bi yeri göremiyorum. Cok komiğiz ya
8 haziranda yiine gidicem bende bi düğünüm daha var:):)Ses rahatsız etmedi ama salonun ses sistemine bağlı izmitte gittiğim düğünde oturamadım davullu bi düğündü, salon küçük ve ses te çok yüksekti,bebişim de delirdi içerde.Zor attım kendimi dışarı.Ama ankaradaki düğün çok softtu.Rahattı eğlendik.
Amin İnşallah canım.
gerçekten çok tatlı duygular bunlar. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
maşallah canım çok tatlısın her zamanki gibi
çok az kaldı bebişlerimizi görmeye. son anlarımızın tadını çıkaralım diycemde artık dahada zorlaştı galiba ağrılardan birde sıcaklardanama olsun onları beklerken çokta can sıkmıyor bu durumlar
eveett bol booll su içmeliyiz. normalden fazla terliyoruz artık. yani ben öyleyim. kendime hayret ediyorum bu ne ter böyle diye
ben arada yatıyorum sırt üstü :18:
hep solumda dayanamıyorum bazen. bikaç dk bile sırt üstü yatsam rahatlıyorum.ama vicdan yapıyorum bu seferde
ye teyzesi yeee
Ben 40 lık aldım ama 29lukla kapak ölçüsü aynı. Sadece 29luk kavanozun boyu daha kısa. En olarak aynılar. Hatta internette ölçülerine baktım yanlış bilgi vermemek için tamamen aynılar merak etme. Stickerlar da tam uyuyor standart kapak için
Evet kuzum Duru'yu düşününce herşeyi unutuyorum
Nasıl yiyeceğim biliyor musun burnunu böyle nutellaya bandıra bandıra
canım jilet her zaman kaşındırıyor.bunu engellemek için jiletten sonra 1-2 gün o bölgeye bebe yağı sür.hiiiç kaşınmaz.yıllardır tecrübeyle sabittir.
kaşıntı oluyor canim evet ,
ama eskisi gibi hızlı cıkmıyor sadece.
hakkaten yaa çok komik bi durum
sende düğün düğün geziyorsun maşallah
kuzenimin düğünü benim kınamın olduğu salonda daha doğrusu benim salonun bir üst katı. ama ben hiç hatırlamıyorum ses nasıldı iyimiydi kötümüydü. hatta o günle ilgili pek bişey hatırlamıyorum
canım bende aynı şeyden bi tedirginlik yaşadım. ama şuan bi sıkıntı yok bende şaşırdım. artık eşim sayesinde mi bilemiyorumbirde baaynlar için olan jilet var ya ondan aldım ben.belki onunda etkisi olmuş olabilir :44: şuan 4. gün hiç bi sıkıntı yok çok şükür.
ben kavanozu küçük almayı düşünüyorum o tül çok mu büyük gelir küçüğüne sence ?
soda da çok faydalı ya ama hergün içemiom ben valla hergün yenilmesi gereken okdr çok şey varki hangi birine dikkat ediyim anacım ben de insanım yav
muz tam bir magnezyum deposu canım hem bebeğe de kilo aldırıyormuş gün aşırı yemeye çalış, kabız olmamak için de bol su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?