2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
ben kavanozu küçük almayı düşünüyorum o tül çok mu büyük gelir küçüğüne sence ?

Yeni aklıma geldi kurdelenin eni de önemli. 29luk kavanoza 1 cm olan kurdele çok büyük olur güzel durmaz canım. Benim kurdele 0.6 cm çok iyi oldu bence. Sen de ona dikkat et canım.

tatlım son bir şey daha sorup bidaha da sormıcam kafanı şişirdim iyice :)))ben kartla almak istemiyorum çiçek malzeme.comda ve akgün züccaciyede kapıda ödeme var ama sticker.com da göremedim öle bi seçenek..sen ödemeyi nasıl yaptın?

canım geçen gün forumda da bi arkadaş yazmıştı kimdi hatırlamıyorum
ayva çekirdeğini suda bekletiyorsun o jöle gibi bir kıvam oluyormuş onu göğüs ucuna sürünce çok iyi geliyormuş. ben dün arkadaşıma gittim. onun komşusu geldi bir buçuk yaşında kızı vardı. kızı erken doğmuş emememiş hiç oda pompalayıp vermiş ama emmeye çalıştığında da çok canı yanıyormuş. oda bu yönetemi denemiş. hem canı yanmamış hemde tadından olsa gerek bebiş daha çok emmeye başlamış. bebiş emdiği için sütüde artmış tabi. bu da aklında bulunsun derim. ben şimdi annemlere söylicem ayva çekirdeği bulsunlar diye

Ben gebe kalmadan önce lazerle halletmiştim ama
tek tük çıkınca aynı yere ağda için gidiyorum.Hijyen konusunda
oldukça memnunum.Canı acıma konusuna gelince ben biraz psikopatım
hiç canım acımıyorLazer için de ne kadar
korkutmuşlardı hiçbir şey olmadı vallahi.Herkesin farklıdır tabi ki
Ama korkma derim temizlik sonuç olarak.Güvendiğin bir yere git ve çok
düşünme...

Oyy oyyy yerim ben onu. Ne kadar net çıkmış resimleri çoook tatlı maşallah Allah esirgesin Ece'ni. Sağlık versin hayırlı kaderler versin inşallah

maşallah süphanallah Ece'ye.
siz de çok fitsiniz maşallah

oy oy oy ,

maşallahh çok tatli annesi buuu , Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

amin canlarım çok sağolun güzel dilekleriniz için rabbim hepimizinkine sağlık sıhhat versin inş.
dr. ve hemşireside o kadar şaşırdılarki ne kadar güzel net pozlar veriyor diye anasına çekmiş
gerçekten ben bile bu kadarını beklemiyordum
herşeyi besbelli yaa
hem esnedi, hem güldü sol elide sürekli alnında aman allahım der gibi dünden beri elimde fotolar
kv. ve küçük görümcekte geldi bizimle onlar hayatlarında ilk defa bi usg görüceklermiş hemde bizimkini yani
baştan asıktı suratı, görümcek hemen dedi ayyyy ne kadar suratsız bu, hiç bana çekmemiş, beş karış duruyo orda diye
dr. o anda aniden dönüp bi baktı görümceye, sinirlendi , ne diyosun sen dedi ben demeden daha, sen hiç doğmamış bebek gördünmüki konuşuyosun dedi? yapıştırdı benden önce cevabı takdir ettim kendisini
orda bile yapıcağını yaptı, ama ben hiiiiççç umursamadım moralimide bozamam onun abuk subuk lafına
kızımı aylardan sonra görmüşüm ben
dr. kukusunu bilem gösterdi bide bağırsağının dışardaki kısmını, ama sizinde moraliniz bozulmasın onu yüklemedim,
cici cici hatırlayın güzel kızımı teyzeleri

bebe yağıda mantıklı. o benim aklıma gelmemişti. bir dahaki sefere bende sürerim. gerçi şuan bir sıkıntım yok ama önlem almakta fayda var. keşke doğuma kadar bir daha gerek kalmasa ama bence yine gerekicek

bende içine iyi yenilebilir bir badem şekeri koymak istiyorum. diğer herşeyi baya uygun olucak şekeri lezzetli olsun dimi en iyisi küçük alıyım ben birazcık şekerden tasarruf etmiş olurum sağol tatlım

Yeni aklıma geldi kurdelenin eni de önemli. 29luk kavanoza 1 cm olan kurdele çok büyük olur güzel durmaz canım. Benim kurdele 0.6 cm çok iyi oldu bence. Sen de ona dikkat et canım.

süpersinnn iyi oldu bunu söylediğin alırken ona göre alırım. ben hepsi olur diye düşünmüştüm. detaylar önemli tabikii. sağol tatlım

MaşAllah çok tatlısınız :)

bilgi için sağol canım da ben bu muz bakanı gibi lafına fena koptum

Tünaydın güzel anneler ve onların tosibikleri.. Biz geldik kıpırdak cimcimemle. Herkesler iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür. kızım sürekli hareket halinde maşallah hiç durmuyor artık bi geceleri fazla hareketli olmuyor ya da ben hissetmiyorum. Size bomba bi haberim var Benden 1 ay geride hamile olan arkadaşım var doktoru cinsiyetini kız demişti. dün de kasılmalarından dolayı acil olarak başka doktora gitmişler, doktor oğlunuz gayet sağlıklı rahat olun deyince şok olmuşlar. tekrar tekrar baktırmışlar bir başka doktora daha gitmişler erkek demiş doktorlar. Düşünün eşyaları hazırlandı odası kuruldu pembiş pembiş kıyafetler o biçim. Kızcağız isyanda kendilerini hep kıza hazırlamışlardı ismi bile ece'ydi. Aradı biraz önce sana ihtiyacım var diye. Birazdan onun yanına gideceğim bakalım neler yapabiliriz. Bir yandan gülüyorum ama benim başıma gelirse ne olur düşünmek bile istemiyorum..

Annnemmm ne tatlı bu böyle maşallah tosun paşaya yaa

Son düzenleme:

görümceye bak sen yaaa o kendi suratına baksın hııhhhh
doktorunada hayran kaldım ne güzel vermiş ağzının payını oohhh valla benim bile içimin yağları eridi senin bişey demene gerek kalmamış zaten. iyi olmuş oohh. hem ne güzel pozlar vermiş kızın valla bayıldım kızına görümcek hasetlik yapmış ama bu sefer olmadııı

Allah yavrunu sağlıkla bağışlasın inşallah İsmi gibi tam Ece çok tatlı güzeller güzzeli bir kraliçen olacak

Birdaha götürme görümceni sinir oldum ona :)))

Son düzenleme:

ALLAH'ım gözlerim doldu inan ki kuzuma bak sen
ALLAH'ım nazarlardan saklasın yaaaaa çok ama çok tatlı
yerim ben onun burnunu,ağzını,dudaklarını ayyyyyy
DURU'yu özledim bennnnnn ne ağlak oldum yahuuuuu
Annemmm sen de çok çıtırsın maşallah sana da anasının kuzusuna bak hele
bakmaya doyamadım yavrummmmmmmm

sağol canımmm

Bu arada hiç kimsenin başına gelmesin böyle bişey yaaaa. inşallah aldıklarını değiştirebilirler. hakkaten sıkıntılı bir durum

amin caaanııımmmm çok sağol
senide gördük metabolizması hızlı hatun bi göbişin pırtlamış maşallah
ya inanki böle baktıkça boğazıma bişeyler düğümleniyor
ne kadar garip bi duygu tarifide yok ya içimde diyorum büyüyor diyorum oooffff
şu gerizekalı cd hata vermeseydi ordaki fotolar çok daha netti. neyse bu kadarını gösterdim ya size bunada şükür
daha annem babam ailem kimse görmeden size yetiştirdim valla
gerçekten bakmaya doyamıyor insan
eşşim dün akşam diyoki 'ya banane banane o benim kızım büyüyünce veremem kimseye onun tek aşkı ben olucam'
heeee?!! dedim beni nası verdi babam sana? oda gelicek yarın bi gün baba ben birini seviyorum diye görücem seni o zaman dedim
hala banane veremem banane diyor omuzlarını silke silke ayy çok komikti hali

Ayyy benim de en büyük korkum yarın doktora tekrar soracağım kız di mi?
DURU o di mi diye?Herkes karnın çok top gibi toton da çıkmamış erkek erkek
diyorlar takmıyor gibiyim ama sonra birden bir ateş düşüyor içime.Kız erkek
fark etmez ama herşeyi hazır herşeyi DURU olarak tasarlanınca bilemiyorum
Neyseeeee yarına daha çok varrrr:18::18::18:

Yaa esnerken ki fotosuna bayıldım maşallah kızına canım.. Bu arada hala dualarımız sizinle unutma emi..

Kız beni ağlattın bugün sennnnn ama sevinçten,heyecandan
kalbimin çarpıntısı filan kalmadıDemekki ağlamam gerekiyormuş
Bence herşeyden öte bir aşk bu.Eşimle flört zamanında buluşmaya gittiğimde
yanında heyecanlanır salak birşey olurdum çaktırmazdım ama içim içimi yerdi.
Konuşamaz öyle kalırdım.Benim de boğazımda birşeyler düğümleniyor,konuşamıyorum
korkuyorum bazen kızçem dünyaya gelince sesimi duyamayacak diye:18::18::18::18:
Nasıl bir aşktır tarifi yok,ölçüsü yok.ALLAH'ım herkese yaşatsın ve bize sağlıklı bir şekilde
kucağımıza almayı nasip etsin (amin)

sağol canımmm

Bu arada hiç kimsenin başına gelmesin böyle bişey yaaaa. inşallah aldıklarını değiştirebilirler. hakkaten sıkıntılı bir durum

Ya insan düşününce sıkıntıya giriyor hemen. hani 4-5 aylıkken sıkıntı olmaz deriz de son aylar artık ne kadar zor bir durum. erkek-kız sorun değil ama hazırlıkların komple değişecek yani. Sağlık olsun artık ne diyelim..

cnm bu terlikler cok rahat
ecz polaris muya gibi markalarda bulabilirsin
Muya 22103-3085 Siyah | Zizigo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…