2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

fena bir durum.her seferinde soruyorum erkek di mi diye? malesef 1 kere gösterdi pipiyi.durum vahim yani.
eşime diyorum bir kız olursa çok gülerim diye.o psikolojiyle güler miyim ağlar mıı-yım bilemem tabi.
herşey mavili.maviyi geçtim pantolon,gömlek.
sağlıklı doğsunlarda gerisi boş tabi.
napalım erkek gibi kız olur o zaman da

Canım rica ederim kafa şişirmek ne demek aaaa... Ben hepsini kredi kartıyla ödedim o yüzden tam bilmiyorum ama hemen sorayım adamlar anında cevap yazıyorlar haber gelince hemen yazarım sana.
Aman Allahım lazerde özel bölgede acı hissetmedin miiiii???? Ben diri diri kesiliyorum yakılıyorum falan zannettim sonra dediler ki aaa sen emla krem sürmedin mi? Meğer herkese söylüyorlarmış bana unutmuşlar. Sonra asla emla olmadan gitmedim.
Çok güzel olmuş ben bayıldım canım.Ben de mevlütte dağıtacağım
bunlardan

Seninkini de heyecanla beklicem yapınca hemen paylaş olur mu:)))

hehehe eşinde kendimi gördümm. bende aynısnı oğlum için diyorum. ben çok fena kaynana olurum oğluma kimseleri yakıştıramam oğlum en çok beni sevsin başka kızları az sevsin. kızlar ona baksın o ukalalık yapıp kimselere bakmasınn hep böyle şeyler söylüyorum. eşimde kızıyor bana

bütün hazırlıklar bitmişken çok fena bi süpriz olur cidden.

hemenn göstericem yaptığım gibi

Hanımlar biz süslendik püslendik kızımla çıkıyoruz dışarı. Bugün hava serin Allah'tan arkadaşa gidelim yardımcı olalım bakalım neler yapabiliriz. Hadi size keyifli sohbetler..

Canlarım ben geldim neler yapıyorsunuz bakalım . Biz oğlumla iyiyiz ama babamızı çok özledik benim idrar yolarında iltahap çıktı geçen hafta doktor tek kullanımlık ilaç vedi ama hiç bir işse yaramadı bu hafta yine gittim temizlenmemiş oran baya fazla dedi doktor beni enfeksiyona sevk etti orada idrar kültürü verdim yarın belli olacak doktor idrar kültürü yanında birde normal idrar tahlili yaptı onda sıkıntı çıkmadı şimdi kültürde üreme var mı yok mu ona bakacak dua edin olmasın bişey olur mu diye sordum erken doğuma neden lur dedi oranın naormalde 3-4 felan olması gerekirken benim 8 miş üff biraz geçmişe göz atayım

Hanımlar biz süslendik püslendik kızımla çıkıyoruz dışarı. Bugün hava serin Allah'tan arkadaşa gidelim yardımcı olalım bakalım neler yapabiliriz. Hadi size keyifli sohbetler..

hadi sana kolay gelsin hemde iyi gezmeler dönüşte bizede anlatırsın durumu

inşallah bi sıkıntı çıkmaz canım dualarım seninle.
erkende gelse 4 hafta daha dursun bebiş içerde iyice güçlensin öyle gelsin inşallah. Vaktiyle kucağımıza alalım hepimiz.

nddd paradoks maşallah fındıklarınıza
ay bugun ist çok sıcakkk :99:

canim bu tur iltihaplara normalde sogan suyu tavsiye ediyorlar dogal atabilmek için ama gebelikte zarari olabilir belki ,

ama sen kuru sogan tuket canim salatarda yada yemek yaninda sogus olarak , soganda dogal antibiyotik oldugu soylenir.

ayrica bol bol su tuketmelisin canim . hayirli haberler alirsin inş cnm.

ben hamileliğimin başından beri gidiyorum ve canım öyle hamileyim diye daha çok acımıyor, alışkınsanız zaten sıkıntı yok, ama kuaförünüz de önemli, hem temiz olmalı, hem çekerken sizi kasmamalı :) bizim kuaför benden korkak, bebeğe birşey olacak diye korkuyor dikkatli davranıyo hehe :) çok yavaş sakince çekio :)

ilk defa bu kadar net ultrason resimleri gördüm çok şanslısın görebildiğin için, ayrıca bebeğin de çookk tatlı maşallahh :)) inşallah biz de görebilirizzzzz

aynen yaa yeter artık ben sağlıksız beslenmek istiyorum yaaa

ooo çok bilimsel bir açıklama olmuş canım ben bu kadar ayrıntı bilmiyorum ama sadece muzda magnezyumun olduğunu ve krampları geçirdiğini biliyorum bizzat da canlı şahidiyim:)) Allah şifa versin bu arada..

Son düzenleme:
Canım mail attılar kapıda ödeme anlaşmaları bitmiş gelecek ay yeniden başlayacakmış şimdilik yok. Ama havale seçeneği varmış. Umarım yardımcı olabilmişimdir

maşallah ECE ye ve sana çok güzel bi kız olucak bu yaa maşallah Allah nazarlardan saklasın canım

Eki Görüntüle 718461 Eki Görüntüle 718462
Kavanozlarımızın son hali. Bakalım beğenecek misiniz teyzeleri:)))))
çok sevimli olmuşlar
anaaammm çok tatlı ya buuu.. maşallahhhnasılda belli yüzü bende istiyorum böle foto

ayyy inanmıyorum yaa. öle bi süprizle karşılaşmaktan bende korkuyorum. gören karnın sivri erkekmi diyor:18::18: odasını beyaz aldım allahtan pembe az şeyimiz var olan ayakkabı elbiselere falan olur artık kısmet benimde hep aklımın köşesinde o ihtimal..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…