- 24 Ağustos 2012
- 1.156
- 222
- 123
Tünaydın güzel anneler ve onların tosibikleri..Biz geldik kıpırdak cimcimemle. Herkesler iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür. kızım sürekli hareket halinde maşallah hiç durmuyor artık bi geceleri fazla hareketli olmuyor ya da ben hissetmiyorum. Size bomba bi haberim var Benden 1 ay geride hamile olan arkadaşım var doktoru cinsiyetini kız demişti. dün de kasılmalarından dolayı acil olarak başka doktora gitmişler, doktor oğlunuz gayet sağlıklı rahat olun deyince şok olmuşlar. tekrar tekrar baktırmışlar bir başka doktora daha gitmişler erkek demiş doktorlar. Düşünün eşyaları hazırlandı odası kuruldu pembiş pembiş kıyafetler o biçim. Kızcağız isyanda kendilerini hep kıza hazırlamışlardı ismi bile ece'ydi. Aradı biraz önce sana ihtiyacım var diye. Birazdan onun yanına gideceğim bakalım neler yapabiliriz. Bir yandan gülüyorum ama benim başıma gelirse ne olur düşünmek bile istemiyorum..
Annnemmm ne tatlı bu böyle maşallah tosun paşaya yaa
cnm bu terlikler cok rahat
ecz polaris muya gibi markalarda bulabilirsin
Muya 22103-3085 Siyah | Zizigo
Canım rica ederim kafa şişirmek ne demek aaaa... Ben hepsini kredi kartıyla ödedim o yüzden tam bilmiyorum ama hemen sorayım adamlar anında cevap yazıyorlar haber gelince hemen yazarım sana.tatlım son bir şey daha sorup bidaha da sormıcam kafanı şişirdim iyice :)))ben kartla almak istemiyorum çiçek malzeme.comda ve akgün züccaciyede kapıda ödeme var ama sticker.com da göremedim öle bi seçenek..sen ödemeyi nasıl yaptın?
Aman Allahım lazerde özel bölgede acı hissetmedin miiiii???? Ben diri diri kesiliyorum yakılıyorum falan zannettim sonra dediler ki aaa sen emla krem sürmedin mi? Meğer herkese söylüyorlarmış bana unutmuşlar. Sonra asla emla olmadan gitmedim.
Ben gebe kalmadan önce lazerle halletmiştim ama
tek tük çıkınca aynı yere ağda için gidiyorum.Hijyen konusunda
oldukça memnunum.Canı acıma konusuna gelince ben biraz psikopatım
hiç canım acımıyorLazer için de ne kadar
korkutmuşlardı hiçbir şey olmadı vallahi.Herkesin farklıdır tabi ki
Ama korkma derim temizlik sonuç olarak.Güvendiğin bir yere git ve çok
düşünme...
Çok güzel olmuş ben bayıldım canım.Ben de mevlütte dağıtacağım
bunlardan
Seninkini de heyecanla beklicem yapınca hemen paylaş olur mu:)))bebe yağıda mantıklı. o benim aklıma gelmemişti. bir dahaki sefere bende sürerim. gerçi şuan bir sıkıntım yok ama önlem almakta fayda var. keşke doğuma kadar bir daha gerek kalmasa ama bence yine gerekicek
bende içine iyi yenilebilir bir badem şekeri koymak istiyorum. diğer herşeyi baya uygun olucak şekeri lezzetli olsun dimien iyisi küçük alıyım ben birazcık şekerden tasarruf etmiş olurum sağol tatlım
süpersinnn iyi oldu bunu söylediğinalırken ona göre alırım. ben hepsi olur diye düşünmüştüm. detaylar önemli tabikii. sağol tatlım
amin caaanııımmmmçok sağol
senide gördük metabolizması hızlı hatunbi göbişin pırtlamış maşallah
ya inanki böle baktıkça boğazıma bişeyler düğümleniyor
ne kadar garip bi duygu tarifide yok yaiçimde diyorum büyüyor diyorum oooffff
şu gerizekalı cd hata vermeseydi ordaki fotolar çok daha netti. neyse bu kadarını gösterdim ya size bunada şükür
daha annem babam ailem kimse görmeden size yetiştirdim valla
gerçekten bakmaya doyamıyor insan
eşşim dün akşam diyoki 'ya banane banane o benim kızım büyüyünce veremem kimseyeonun tek aşkı ben olucam'
heeee?!! dedim beni nası verdi babam sana? oda gelicek yarın bi gün baba ben birini seviyorum diye görücem seni o zaman dedim
hala banane veremem banane diyor omuzlarını silke silkeayy çok komikti hali
Günaydınnn güzell temmuz anneleriii ve onların tatlı melekleriii
Son 10 iş günüm. heyecanla izne çıkacağım günü bekliyorum.
bu arada size oğlumun son halini göstermek istiyorum.
Eki Görüntüle 718404
Ya insan düşününce sıkıntıya giriyor hemen. hani 4-5 aylıkken sıkıntı olmaz deriz de son aylar artık ne kadar zor bir durum. erkek-kız sorun değil ama hazırlıkların komple değişecek yani. Sağlık olsun artık ne diyelim..
Canım rica ederim kafa şişirmek ne demek aaaa... Ben hepsini kredi kartıyla ödedim o yüzden tam bilmiyorum ama hemen sorayım adamlar anında cevap yazıyorlar haber gelince hemen yazarım sana.
Aman Allahım lazerde özel bölgede acı hissetmedin miiiii???? Ben diri diri kesiliyorum yakılıyorum falan zannettim sonra dediler ki aaa sen emla krem sürmedin mi? Meğer herkese söylüyorlarmış bana unutmuşlar. Sonra asla emla olmadan gitmedim.
Seninkini de heyecanla beklicem yapınca hemen paylaş olur mu:)))
cnm bu terlikler cok rahat
ecz polaris muya gibi markalarda bulabilirsin
Muya 22103-3085 Siyah | Zizigo
Hanımlar biz süslendik püslendik kızımla çıkıyoruz dışarı. Bugün hava serin Allah'tan arkadaşa gidelim yardımcı olalım bakalım neler yapabiliriz. Hadi size keyifli sohbetler..
Canlarım ben geldim neler yapıyorsunuz bakalım . Biz oğlumla iyiyiz ama babamızı çok özledikbenim idrar yolarında iltahap çıktı geçen hafta doktor tek kullanımlık ilaç vedi ama hiç bir işse yaramadı bu hafta yine gittim temizlenmemiş oran baya fazla dedi doktor beni enfeksiyona sevk etti orada idrar kültürü verdim yarın belli olacak doktor idrar kültürü yanında birde normal idrar tahlili yaptı onda sıkıntı çıkmadı şimdi kültürde üreme var mı yok mu ona bakacak dua edin olmasın bişey olur mu diye sordum erken doğuma neden lur dedi oranın naormalde 3-4 felan olması gerekirken benim 8 miş üff biraz geçmişe göz atayım
Canlarım ben geldim neler yapıyorsunuz bakalım . Biz oğlumla iyiyiz ama babamızı çok özledikbenim idrar yolarında iltahap çıktı geçen hafta doktor tek kullanımlık ilaç vedi ama hiç bir işse yaramadı bu hafta yine gittim temizlenmemiş oran baya fazla dedi doktor beni enfeksiyona sevk etti orada idrar kültürü verdim yarın belli olacak doktor idrar kültürü yanında birde normal idrar tahlili yaptı onda sıkıntı çıkmadı şimdi kültürde üreme var mı yok mu ona bakacak dua edin olmasın bişey olur mu diye sordum erken doğuma neden lur dedi oranın naormalde 3-4 felan olması gerekirken benim 8 miş üff biraz geçmişe göz atayım
canım valla ben hep ağdaya gidiyordum ama hamilelikten dolayı çok acır dediler ve korktum bende..ama artık gitcem ilk iznimde çünkü az kaldı bikerede doğumdan önce giderim olur biter inşallah...ama banada bi arkadaşım enfeksiyon kaparsan nolucak diyip duruyo nede olsa şuan çok hassas vücudumuz..hijyeninden emin olduğumuz yerlere gitmemiz gerek
yihh hahahaahahahh
kız benim elimden kurtulurmu yaa 1 saat uğraştım ama başardım
cd dekiler tabi daha net ama bende fot. mak. çektim ayar verdim kırptım biçtim
sonundaaaa
işte size tombul yanaklı, koca ağızlı, fındık burunlu ECE kızım
Al benden de o kadar onu ye bunu ye derken gün bitiyor,karın şişiyor
aş ermeye bile vakit,yer kalmıyor yahuuuuu...Dur şu ilaç süt ürünlerinden
2 saat sonra,şu tok karnına diğeri bilmem ne çok yoruldum ben.Diyorum ya
yemek yemek istiyorum ama o faydalı bu faydalı derken bazen unutuyorum herşeyi
Magnzeyumu içme vakti
Kızlar yanlış bilgi olmaması için yazıyorum. Muz magnezyum deposu değildir. İçerisinde çok az bir miktar magnezyum vardır. Bizim günlük almamız gereken magnezyum en az 670 mg ken muzda bu oran 0,30 gibi birşeydir. yani bu oranı tutturmak için günde 22 tane muz tüketmeniz lazım. Muz potasyum açısından zengindir günlük potasyum ihtiyacımızıfazlasıyla karşıladığı için yarım muz bile günlük yeterlidir. Muz bakanı gibi yazdım ama benim bir çok ürüne alerjim olduğu için hangisini ne kadar ya da hiç tüketmemem gerektiği için nerdeyse her ürünü bilmek zorundayım.
yihh hahahaahahahh
sonundaaaa
çok sevimli olmuşlarEki Görüntüle 718461 Eki Görüntüle 718462
Kavanozlarımızın son hali. Bakalım beğenecek misiniz teyzeleri:)))))
anaaammm çok tatlı ya buuu.. maşallahhhyihh hahahaahahahh
sonundaaaa
Tünaydın güzel anneler ve onların tosibikleri..Biz geldik kıpırdak cimcimemle. Herkesler iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür. kızım sürekli hareket halinde maşallah hiç durmuyor artık bi geceleri fazla hareketli olmuyor ya da ben hissetmiyorum. Size bomba bi haberim var Benden 1 ay geride hamile olan arkadaşım var doktoru cinsiyetini kız demişti. dün de kasılmalarından dolayı acil olarak başka doktora gitmişler, doktor oğlunuz gayet sağlıklı rahat olun deyince şok olmuşlar. tekrar tekrar baktırmışlar bir başka doktora daha gitmişler erkek demiş doktorlar. Düşünün eşyaları hazırlandı odası kuruldu pembiş pembiş kıyafetler o biçim. Kızcağız isyanda kendilerini hep kıza hazırlamışlardı ismi bile ece'ydi. Aradı biraz önce sana ihtiyacım var diye. Birazdan onun yanına gideceğim bakalım neler yapabiliriz. Bir yandan gülüyorum ama benim başıma gelirse ne olur düşünmek bile istemiyorum..
Annnemmm ne tatlı bu böyle maşallah tosun paşaya yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?