2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
kırk bir kere maşallah, yarabbim nasıl tatlı dudakları burnu, esnemiş ağzı, ayyy tam yemelik olmuş, Allah nazarlardan korusun annesi

göbişime maasalalh dıyenlerı selmalıyoruz paşam la ıkı dk gırdıkkk tamda bakamadıkda sımdı ark hastaneye gorturuyoruzzz bakalım dr ne dıcekk sancısı ara ara dah daaa sonrada alısverıseeeeeeeeeegörusuruzzzzzzzzzzzzzz

bende sen gibiyim bazı konularda şu yataga takılan titreşimli şeyler felan korkutuyor beni. Bu arada geldim canım konyaya gittim farabiye hiç memnun kalmadım adam sezeryan yanlısı

ben de aynı durumdayım canım bebek artık iyice aşağıda kafa atıyor resmen alta doğru :) sakın acele annecim diye telkin ede ede baba bekliyoruz. Gece uykusu falan kalmadı artık ağrılarımdan dolayı
aynen canım ya bende devamlı konuşuyorum olumun babası gelecek diye :)

evet canım gebelikte zararlıymış ama ben normalde de çok severim yemeğin yanında yada salatada ama hamilelikten dolayı dokunuyor mideme

Canım hoşgeldin Allah kavuştursun eşine Çok geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatırsın.Bu idrar yolu iltihabını tesadüfen idrar testinde mi öğrendin yoksa yanma akıntı gibi şikayetlerin oldu mu?

mrb bayanlar hiç ii değilim..32.hafta normalmi bunalım.. tüm vücudum uyuşuk moralim çok bozukbazı nedenlerden
sizce ne yapmalıyım...

canım böle suya karıştırıp içilen bi ilaç daha veriyolar o hemen temizliyor, bolcada su içmen gerekiyo tabi.
üzülme sıkma canını çaresi olmayan bişi değil çok şükür, genelde oluyo
inş. tahlilin güzel çıkar bişeycik olmaz kuzucuğuna, stres yapma annişi
yarın başlarsın ilaçlarına 2 güne toparlarsın inş.

ben iki aydır yırtınıyodum eşime beni renkli usg götür diye, oda önemsemiyodu, ya nasıl olsa az kaldı şurda fln diye
banane dedim ben bi kere yaşıyorum bunu merak ediyorum gidicemde gidicem
araştırdım soruşturdum kendim aldım randevumu emirvaki yaptım biraz onada
dün diyoki iyiki gitmişiz çok iyi oldu
kızımda bizi mahçup etmedi maşallah süper fotolar verdi dediğiniz gibi gerçekten çok net
bu arada sefaköyde rumeli hast. gittim kızlar, toplamda 205tl ödedik. 3 tane renkli usg görüntüsü ayrıca, 25 tane fln siyah beyaz foto ve cd de veriyolar
bu arada farkettinizmi bilmiyorum ama ben 30lara düşmüşüüüümmmm :18::18:

Son düzenleme:

az kaldi azzz (
hem sevinitorum hem üzülüyorum ben , ama düşünüyorum sürekli ne yapicam nasil olucak vs iye , Allah yardimcimiz olsun ,

biran once saglikli bir şekilde alalim kucaklarimiza bebişlerimizi inşallah .

kesinlikle canım renkli usg'de görmek çok güzel bi duygu.. bizim babamız da önce istemedi sonra ısrarlara dayanamadı :) tabi oğlunun kendine benzediğini görünce de acaip mutlu oldu :)
bu arada ikimiz aynı haftadayız bebişlerimizin doğum tarihi de aynı

mrb bayanlar hiç ii değilim..32.hafta normalmi bunalım.. tüm vücudum uyuşuk moralim çok bozukbazı nedenlerden
sizce ne yapmalıyım...

Arada bende senin gibi bunalıyorum durup durup ağlayasım geliyor. sıkıntın neyse düşünmemeye çalış. sevdiğin bişeyler ye. çık biraz dolaş. bi film izle. bebeğini düşün onla ilgili hayaller kur eminim ki daha iyi hissedeceksin

haklısında çok sessizleştim birde dersleri eğitimimi bile bıraktım o derece. açıkcası eşimden yeterli ilgi göremiyorum . bi yürüyüşe bile zorla geliyor sanki. tek bişeyde yapmak istemiyorm ama dediğini yapmaya çalışacağım teşk.

bizim hamilelik döneminde yaşadığımız bedensel ve ruhsal dengesizlikler biraz yıpratıcı olabiliyor... eşimizden beklentilerimiz de değişiyor... istiyoruz ki; bizim düşündüğümüz kadar bebeğimizi düşünsün, en az bizim kadar o da konuşsun henüz karnımızdaki bebeğimizle... ama erkeklerde durum biraz değişik... biz bebeğimizin tüm gelişimini en başından beri öyle yakından hissediyoruz ki; en basiti kımıldamaları (tekme bile değil)... ama babalar tekmeleri bile nerdeyse hissedemiyor belki de yeni yeni bu haftalarda hissetmeye başlıycaklar (tabi sizin de bebeğiniz bizimki gibi, babası elini karnınıza koyunca kımıldamaktan vazgeçiyorsa o iş biraz zor)... böyle bi durumda beylerin bizler kadar hazır ve hassas olmasını bekleyemeyiz... hele ki; karnımızdaki bu bebek plansız bi zamanda girdiyse hayatımıza daha da zor olucaktır kabullenmesi... ama emin olduğum tek birşey varki; bizler kese oluştuğunu öğrendiğimizde ANNE oluyoruz... erkekler ise o bebek doğup kucaklarına aldıklarında ancak BABA olabiliyorlar... lütfen sen de eşine takılıp kendini yıpratma... bu dönemde çevrendeki hiçkimse senin kadar hassas düşünemiycek... önemli olan sen ruh ve beden sağlığını en iyi şekilde koruyup, sağlıkla bebeğinize kavuşacağın günü bekle... internette güzel güzel makaleler bul oku... anneliğe hazırlan... gör bak düşünmiyceksin ne eşini ne eğitimi... biz hayattaki en kutsal şeyi yaşamaya hazırlanıyoruz... ANNELİK...

canim problemin eşin ile ilgili ise hiç takma , çünkü nedense biz hamilelik dönemindeyken onlar çoktan logusalik dönemine geçmiş oluyorlar ,

bizde dün gece yaşadık taze taze ; ben uyyodum , eşim yatmadan once sigara içmiş geldi, sigara kokusuna uyandim ve bagirdim cagirdim bir sürü , ki bende sigarayi hamilelikte biraktim inanilmaz derecede sigara içmek istiyorum , kovdum yataktan salondauyudu. beni düşünmüyosa bebegimizidemi düşünmüyo .. ama onlarinki garip bir psikoloji işte , düşüncesiz yada ilgisiz degiller , ama kendileride cok ilgi istiyorlar ve şimdiye kadar hep onlarin bizden beklentileri vardi simdi bizim onlardan beklentilarimiz var , ve birçok konuda onlarin yardimina ihtiyacimiz var sanirim bu değişiklikleri kavrayamiyorlar . üzme kendini ,

Son düzenleme:

Canım hiç korkma benmde 15 e 9 cıkıo bazen ama genelde 12 7 devamlı takip et kafana takarsan daha cok cıkar,telsiz ben kraft aldım daha doğrusu hediye umarım memnun kalırım..

Ayy aynen ya ben de gıcık oldum hem de en önemli heyecanlı bölümü yani bekle bekle yok meğer çarsambaları muhteşemsiz ne boşmuş :)

Canım ya kıyamam biraz ayıp etmişler ama seni düşünmediklerinden sevmediklerinden değil tabi bazen insanlar düz düşünebiliyo sen takılma bende kendim kesiyorum coraplarımı fln giyerken canım cıkıo ki bi de benm oğlumun kafası tam göğsümde düşün artık,ama eşimn hakkını yemim ayakkabılarımı fln hep giydirr gecende oje sür dedim demez olaydım top top koydu tırnaklarımın üstüne ver ver dedim zorlana zorlana ben sürdüm beceriksiz yaa :))

Hahah cok iyi yaa biz de sinek yüzünden takıştık akşam odada bi sinek var bi türlü yakalayamadı 1 saat sinek avladı sonnda yakaladı da uyudum uykusuzluktan su sıralar sinirlerim bozuk zaten bende saydım saydım adama yazık o da sabah baya trip attı ama sonra düzeldi tabi düzelmesin de görim hıhh :)

Maşallah tosuncuğaa cok tatlı yaa şimdiden benzetmeler başlamıştır sülalede dimi cok belirgin çünki Allah kucağına almayı da nasip etsin canım benm..

Benimde sol kalçam fena ya uyurken özellikle uzun süre o tarafa yatamıyorum cok zor neden olur ki acaba,dr um en son decavit verdi içinde var diye ayrıca magn. kals. kullanmıyorum acaba ondan mı ?

Aynı içten bi sızı sanki oyuyolar ne fena yaa neyse bi ben diilmişim ben de kafaya takıyodum dr un yanına girince de tüm sorularımı unutuyorum ya ne şapşalım siz de olmasanız yani :)

aslında çevremizdekiler ilgisiz değilde biz çok hassaslaştık. bütün ilgi bizimle ve bebeğimizle olsun istiyoruz. birazcık ilgi arsızı olduk sanırım ama bu arada bizde eşlerimizle ilgilenmiyoruz hep bebişler onun kıyafeti odası vs. biz bu kadar ilgi beklerken onlarda bizden bekliyor. birazcık kendimizi dinlemeyi bırakabilsek daha rahat ederiz bence.

biz küstük canim babamızaaaa

Maşallah tosuncuğaa cok tatlı yaa şimdiden benzetmeler başlamıştır sülalede dimi cok belirgin çünki Allah kucağına almayı da nasip etsin canım benm..

sağol tatlımm
ben daha dr yanında ekranda gördüğümde bile babasına benzettim. gösterdiğim herkeste aynı şeyi söyledi.
İnşallah kucağımıza aldığımız günleride gösterir rabbim

BAK CANİM İNTTE BULDUMM,

BEN YAG LİMON TUZ EKLEYİP YEŞİL OLARAK TÜKETİYORUM , ŞUAN YİOUDM Bİ BAKAYIM FAYDASİNEYMİŞ DEDİM BUNLAR CIKTI :)

Semizotunun, kanama hastalıklarında ve peklikte çok faydalı olduğunu kaydeden uzmanlar, kanı temizlediğini, bol idrar söktürdüğünü, kanı, üre ve benzeri pisliklerinden temizlediğini, sinir krizleri ve beyin yorgunluğunu geçirdiğini, böbrekteki kum ve taşı döktüğünü bildiriyor.

Semizotunun, şeker hastalarının susuzluğunu azalttığını, kilo vermekte etkili olduğunu belirten uzmanlar, semizotu, yeşil salata olarak yenirse faydasının fazla olduğunu ifade ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…