yihh hahahaahahahh
kız benim elimden kurtulurmu yaa 1 saat uğraştım ama başardım
cd dekiler tabi daha net ama bende fot. mak. çektim ayar verdim kırptım biçtim
sonundaaaa
işte size tombul yanaklı, koca ağızlı, fındık burunlu ECE kızım
bende sen gibiyim bazı konularda şu yataga takılan titreşimli şeyler felan korkutuyor beni. Bu arada geldim canım konyaya gittim farabiye hiç memnun kalmadım adam sezeryan yanlısıben de nedense telsiz konusunda çok kararsız kalıyorum ben de daha önce kullanmamıştım,şimdi de alsammı diyorum ama bilemiyorum.ben biraz takıntılıyım.iki telsiz de elektriğe bağlı değilse o telsizin sinyalleri bebeğe zararlıymış.bebeğin yanına bırakılanın fişe takıldığı telsizler de var,o konudaki takıntım ise gece bebeğin yanında fişe takılı birşey bırakamam ki.biraz saçma biliyorum ama ben böyle bazı şeylere çok takılırım.
aynen canım ya bende devamlı konuşuyorum olumun babası gelecek diye :)ben de aynı durumdayım canım bebek artık iyice aşağıda kafa atıyor resmen alta doğru :) sakın acele annecim diye telkin ede ede baba bekliyoruz. Gece uykusu falan kalmadı artık ağrılarımdan dolayı
evet canım gebelikte zararlıymış ama ben normalde de çok severim yemeğin yanında yada salatada ama hamilelikten dolayı dokunuyor midemecanim bu tur iltihaplara normalde sogan suyu tavsiye ediyorlar dogal atabilmek için ama gebelikte zarari olabilir belki ,
ama sen kuru sogan tuket canim salatarda yada yemek yaninda sogus olarak , soganda dogal antibiyotik oldugu soylenir.
Ayrica bol bol su tuketmelisin canim . Hayirli haberler alirsin inş cnm.
Canlarım ben geldim neler yapıyorsunuz bakalım . Biz oğlumla iyiyiz ama babamızı çok özledikbenim idrar yolarında iltahap çıktı geçen hafta doktor tek kullanımlık ilaç vedi ama hiç bir işse yaramadı bu hafta yine gittim temizlenmemiş oran baya fazla dedi doktor beni enfeksiyona sevk etti orada idrar kültürü verdim yarın belli olacak doktor idrar kültürü yanında birde normal idrar tahlili yaptı onda sıkıntı çıkmadı şimdi kültürde üreme var mı yok mu ona bakacak dua edin olmasın bişey olur mu diye sordum erken doğuma neden lur dedi oranın naormalde 3-4 felan olması gerekirken benim 8 miş üff biraz geçmişe göz atayım
nddd paradoks maşallah fındıklarınıza
ay bugun ist çok sıcakkk :99:
canım böle suya karıştırıp içilen bi ilaç daha veriyolar o hemen temizliyor, bolcada su içmen gerekiyo tabi.Canlarım ben geldim neler yapıyorsunuz bakalım . Biz oğlumla iyiyiz ama babamızı çok özledikbenim idrar yolarında iltahap çıktı geçen hafta doktor tek kullanımlık ilaç vedi ama hiç bir işse yaramadı bu hafta yine gittim temizlenmemiş oran baya fazla dedi doktor beni enfeksiyona sevk etti orada idrar kültürü verdim yarın belli olacak doktor idrar kültürü yanında birde normal idrar tahlili yaptı onda sıkıntı çıkmadı şimdi kültürde üreme var mı yok mu ona bakacak dua edin olmasın bişey olur mu diye sordum erken doğuma neden lur dedi oranın naormalde 3-4 felan olması gerekirken benim 8 miş üff biraz geçmişe göz atayım
ben iki aydır yırtınıyodum eşime beni renkli usg götür diye, oda önemsemiyodu, ya nasıl olsa az kaldı şurda fln diye
banane dedim ben bi kere yaşıyorum bunu merak ediyorum gidicemde gidicem
araştırdım soruşturdum kendim aldım randevumu emirvaki yaptım biraz onada
dün diyoki iyiki gitmişiz çok iyi oldu
kızımda bizi mahçup etmedi maşallahsüper fotolar verdi dediğiniz gibi gerçekten çok net
bu arada sefaköyde rumeli hast. gittim kızlar, toplamda 205tl ödedik. 3 tane renkli usg görüntüsü ayrıca, 25 tane fln siyah beyaz foto ve cd de veriyolar
bu arada farkettinizmi bilmiyorum ama ben 30lara düşmüşüüüümmmm :18::18:
ben iki aydır yırtınıyodum eşime beni renkli usg götür diye, oda önemsemiyodu, ya nasıl olsa az kaldı şurda fln diye
banane dedim ben bi kere yaşıyorum bunu merak ediyorum gidicemde gidicem
araştırdım soruşturdum kendim aldım randevumu emirvaki yaptım biraz onada
dün diyoki iyiki gitmişiz çok iyi oldu
kızımda bizi mahçup etmedi maşallahsüper fotolar verdi dediğiniz gibi gerçekten çok net
bu arada sefaköyde rumeli hast. gittim kızlar, toplamda 205tl ödedik. 3 tane renkli usg görüntüsü ayrıca, 25 tane fln siyah beyaz foto ve cd de veriyolar
bu arada farkettinizmi bilmiyorum ama ben 30lara düşmüşüüüümmmm :18::18:
mrb bayanlar hiç ii değilim..32.hafta normalmi bunalım.. tüm vücudum uyuşuk moralim çok bozukbazı nedenlerden
sizce ne yapmalıyım...
Arada bende senin gibi bunalıyorum durup durup ağlayasım geliyor. sıkıntın neyse düşünmemeye çalış. sevdiğin bişeyler ye. çık biraz dolaş. bi film izle. bebeğini düşün onla ilgili hayaller kur eminim ki daha iyi hissedeceksin
haklısında çok sessizleştim birde dersleri eğitimimi bile bıraktım o derece. açıkcası eşimden yeterli ilgi göremiyorum . bi yürüyüşe bile zorla geliyor sanki. tek bişeyde yapmak istemiyorm ama dediğini yapmaya çalışacağım teşk.
haklısında çok sessizleştim birde dersleri eğitimimi bile bıraktım o derece. açıkcası eşimden yeterli ilgi göremiyorum . bi yürüyüşe bile zorla geliyor sanki. tek bişeyde yapmak istemiyorm ama dediğini yapmaya çalışacağım teşk.
kızlar merhaba bugün tansiyon korkuttu
bizi biraz 14-9 çıktı
şimdi iyiyiz 12-8
35. haftamıza girmiş bulunuyoruz
bu arada geçmişe bakamadım pek ama
ben ilk bebişimde telsiz almıştım
odası ayrı olunca çok rahat ettim tavsiye ederim
şimdi yine kullanıcam bizimki weewell
mertre olarak hatırlamıyorum ama iş görüyodu
chicco alan bi çok arkadaşım memnun kalmamıştı
hatta komşudan falanda çekiyo bizimkisi
kilo konusuna gelince 71 olmuşum
yarim dikkat et canım gebelikte tansiyon önemli aman ihmal etme ölçtür sürekli.onun dışında iyi haberler almışsın gözünaydın.
ben de muhteşem yy ı izliycem diye bir heves oturdum.o da eski bölümmüş sinir oldum ya.
kızlar bugün cok kötü bişey oldu benim için((
anneme - ablama ve eşime cok kırıldım....
malum hepimizde aynı dert vardır...
Ayak Tırnaklarımız!!!!!!
Hepsinden rica ettim ve mırın kırın ettiler
bende bu akşam zar zor kestimmm
eşim o halimi görünce ver kesiyim dedi ama bi kere kırıldım
Allah kimseyi muhtaç etmesin kimseye(((
günaydinnn tombik oglumun koca göbekli teyzeleri
biz çok iyiyizz , gece babamizi yataktan kovduk
sigara içip gelmiş yanimiza kötü koktu kovduk bizde , salonda yatırdık onu koltukta bu gece ohh canimiza degsinbiz bıraktık sigarayi oda bıraksin dimi ama
sabahta küsmüstü bize bu sefer hiç umrumda deil, sabah uyandiralim dedik homurdandi bizde , hıhhh dedik cıktık evden
işe geldik , kahvaltimizi yaptik , vitaminlerimizi içtik , teyzelerimize günaydin diyelim çalışalim dedik ... babamizdan aksama ne tripler bizi bekliyor bakalim görelimherkese kolay gelsinnnn
Günaydınnn güzell temmuz anneleriii ve onların tatlı melekleriii
Son 10 iş günüm. heyecanla izne çıkacağım günü bekliyorum.
bu arada size oğlumun son halini göstermek istiyorum.
Eki Görüntüle 718404
Kızlar bişey sorucam size.maşallah diyim bir kere mide bulantısı çekmedim hamileliğimde ne bir uyku nede başka bişey yaşamadım taki cumartesiye kadar.geçen hafta perşembe sol kalçama ağrı giri bacağıma kadar vuruyo yürüyemedim evde dinlendim bi kaç saat geçti hafif kaldı.conra derken cumartesi öle ufaktn tabak çanak yerleştirme iş falan yaptım 2 saat yormadan ama kendimi cumartesiden beri sol kalçamda bi ağrı kuyruk sokumuma doğru sanki yürüyemiyorum topallayarak yürüyüroum son 4 gündür( doktorumu aradım dün magnezyum eksikliğinden dedi.osteocare diye ilaç verdi BİDE PAROL.Daha başlamadım magnezyuım eksikliği dedi ilacı içmek istemedim dün 1 şişe soda içtim 3 litre su içtim nerdeyse 3bardak süt içtim bugünde fena haldeyim işe gelirken zorlanıyorum akşamda kınaya gidicem napıcam bilmiyorum...
Canım birebir aynı sorun bende de var.Yorgunluğa bağlı olduğunu düşünmüyorum çünkü ben hiç yorulmadığım halde sol kalçamda tüm bacağıma vuran içten içe sızlayan kemik ağrısı hissediyorum. Öyleki yürümemi zorlaştırıyor.Bende haftaya dr uma sormayı düşünüyordum.Neden ilacı içmek istemedin sonuçta magnezyum desteğine ihtiyacın varmış :44: druna güvenmelisin birçok hamile kullanıyor bu destek ilacını
canım hiç korkma benmde 15 e 9 cıkıo bazen ama genelde 12 7 devamlı takip et kafana takarsan daha cok cıkar,telsiz ben kraft aldım daha doğrusu hediye umarım memnun kalırım..
Ayy aynen ya ben de gıcık oldum hem de en önemli heyecanlı bölümü yani bekle bekle yok meğer çarsambaları muhteşemsiz ne boşmuş :)
canım ya kıyamam biraz ayıp etmişler ama seni düşünmediklerinden sevmediklerinden değil tabi bazen insanlar düz düşünebiliyo sen takılma bende kendim kesiyorum coraplarımı fln giyerken canım cıkıo ki bi de benm oğlumun kafası tam göğsümde düşün artık,ama eşimn hakkını yemim ayakkabılarımı fln hep giydirr gecende oje sür dedim demez olaydım top top koydu tırnaklarımın üstüne ver ver dedim zorlana zorlana ben sürdüm beceriksiz yaa :))
hahah cok iyi yaa biz de sinek yüzünden takıştık akşam odada bi sinek var bi türlü yakalayamadı 1 saat sinek avladı sonnda yakaladı da uyudum uykusuzluktan su sıralar sinirlerim bozuk zaten bende saydım saydım adama yazık o da sabah baya trip attı ama sonra düzeldi tabi düzelmesin de görim hıhh :)
maşallah tosuncuğaa cok tatlı yaa şimdiden benzetmeler başlamıştır sülalede dimi cok belirgin çünki allah kucağına almayı da nasip etsin canım benm..
Benimde sol kalçam fena ya uyurken özellikle uzun süre o tarafa yatamıyorum cok zor neden olur ki acaba,dr um en son decavit verdi içinde var diye ayrıca magn. Kals. Kullanmıyorum acaba ondan mı ?
Aynı içten bi sızı sanki oyuyolar ne fena yaa neyse bi ben diilmişim ben de kafaya takıyodum dr un yanına girince de tüm sorularımı unutuyorum ya ne şapşalım siz de olmasanız yani :)
Maşallah tosuncuğaa cok tatlı yaa şimdiden benzetmeler başlamıştır sülalede dimi cok belirgin çünki Allah kucağına almayı da nasip etsin canım benm..
bende sen gibiyim bazı konularda şu yataga takılan titreşimli şeyler felan korkutuyor beni. Bu arada geldim canım konyaya gittim farabiye hiç memnun kalmadım adam sezeryan yanlısı
aynen canım ya bende devamlı konuşuyorum olumun babası gelecek diye :)
evet canım gebelikte zararlıymış ama ben normalde de çok severim yemeğin yanında yada salatada ama hamilelikten dolayı dokunuyor mideme
biz küstük canim babamızaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?