2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

bayılırıımmm semizotuna ben en çok yoğurtlu seviyorum. olsada yeseekk

bence oda alıştırmalı kendini sigara içerken dikkatli olmaya. Bebişi sigaralı nefesiyle mi öpücekmiş

kesinlikle alıştırmalı ,

benım bu kadar tepkı verecegımı dusunmuyodu sanırım , sasırdı , ıcmesın napıyım , bu sıcaklarda o kadar oruc tutuyo dayanıyo allah korkusuna , şimdide bıraksın , ailesi için...

bildiğim kadarıyla hamilelikte ayak altına masaj yapmak doğru değilmiş.doğumu bile başlatabiliyormuş.bence yapmayın.
ben de bu yeleğin beyazından oğluma ördüm ama tabi böyle düzgün olmadı ben de evde giydiririm diye koydum işte.bu arada maşallah çok tatlısınız
Doguma gitmeden malum temizliği ne zaman ve nasıl yaptıracaksınız .. Ben mikrop kapmaktan korkuyorum kuaförde .. Ne düşünüyorsunuz
bu konuda ben de ne yapacağımı bilmiyorum.kuaföre gitmeyi de pek istemiyorum.
Eki Görüntüle 718461 Eki Görüntüle 718462
Kavanozlarımızın son hali. Bakalım beğenecek misiniz teyzeleri:)))))
çok beğendim ellerine sağlık.
gerçekten şaşırdım böyle net çıkanı görmemiştim.genelde kat kat gibi bir değişik çıkıyor bu resmen foto gibi olmuş.maşallah bu arada.

gerçekten çok zor olur ya o kadar hazırlıktan sonra.ama değiştirebilir aldığı yerlerden böyle böyle oldu diye.

geçmiş olsun.dua ederiz tabi.sen dikkat et ilacını da iç inşallah geçecektir canım.
bende sen gibiyim bazı konularda şu yataga takılan titreşimli şeyler felan korkutuyor beni. Bu arada geldim canım konyaya gittim farabiye hiç memnun kalmadım adam sezeryan yanlısı

(
kızımın park yatağındaki titreşimli şeyi hemen sökmüştüm zaten ben.sen söyleyince aklıma geldi.takıntılıyım bu konularda ne yapayım.
e ne yapıcaksın peki doktor işini.kime gideceksin?

çookk doğru söylüyorsun. kendini düşünmüyor olabilir belki ama seni ve bebeğini düşünmek zorunda. ikinizde hemen etkilenirsiniz çünkü. oda bence dikkatli olur bundan sonra. bu akdar tepkiden sonra

ben hergun iş yerime evde hazırlayıp salata getiriyorum :))

ben evde yemek yapmadığım için dolabım bomboş en son sadece 2 domates vardı galiba

tüh ya canın cektı (( demeseydım keske ,

ama kolay bulunan bısey allah'tan kusura bakma canım .

aa ne kusuru tatlım. hemen karşımda kocaamaann carrefoursa var. şimdi bile gidip alabilirim. ama üşeniyorum yol kenarında bile çıkan bi bitki semizotu annemin çiçeklerinin arasında bile çıkıyordu

o bulunabiliyorda geçenlerde benim canım bişey çekmişti. aslında yedim ama annemlerin evinin ordaki komşunun ağacından istiyordum. anneme söyledim. sormuş komşuya. ağacı kesmişler evin balkonuna çok yüklenmiş ağaç kesmek zorunda kalmışlar hamileliğim boyunca tek aşerdiğim şeyde oydu

bildiğim kadarıyla hamilelikte ayak altına masaj yapmak doğru değilmiş.doğumu bile başlatabiliyormuş.bence yapmayın.

hadi yaa hiç duymamıştım. ben yaptırıyorum arada eşime çok ağrıyor çünkü. yaptırmıyım bundan sonra bari Allah korusun bu kadar erken gelmesin bebiş. daha çok vakit var.

Ben yarın 34 haftalık oluyorum 36. haftada kontrolüm var ama bebeğim dönmedyse çatı muayenesi olmaz tabi yine de hazır gidicem nolur nolmaz ama diyorum bu 2 haftada umarım bişey olmaz hoş bende cok cıkmıyo ama poff yine de geriliyorum bi de doğumdan önce yaparım olur biter diyorum ben bakalım kuaföre doğumdan hemen önce gitcem ben enfeksiyon riski beni de tedirgn ediyo çünki..

Eki Görüntüle 718461 Eki Görüntüle 718462
Kavanozlarımızın son hali. Bakalım beğenecek misiniz teyzeleri:)))))

Çok güzeller canım ellerine sağlık sipariş alıyo musun bu annecik cok tembel de Şaka biyana ben en sona bırakıyorum ıvır zıvırlarını da halledim ole bakcam zaten mevlütte dağıtılmıyo mu bunlar ya..

Ayy maşallaahh tatlım ben kızına talibim cok sevimli canım benimm :))

bilmiyorum ki canım halloldu heralde ben hiç göremiyorum ki. aynaylada bakmadım açıkçası. ama olmuştur diye düşünüyorum

Kız bi aynayla baksana dr dan önce ben 1 tüy tanesine bile dayanamıyorum :))

biz küstük canim babamızaaaa

Küsme canım yaa yazıkkk,ben hiç küs duramıyorum bizimki rahat o yönden biliyo küs duramıycağımı eşek :)

annem avcunun içini yalayıp karnına sür aşerdiğin bişeyi yiyemezsen demişti ( sende öyle yap canim.

küselim de anlasın biraz ciddiyetimizi Ben 13 senedir sigara içiyodum bebeğim için bıraktım , oda bıraksın , bebeğimiz sebep olsun hem sagligi hem bebeğimiz için

merabalar hepinize nasılsınız benim aşağı tarafa çok baskı yapmaya başladı bebeğim o yüzden ağrıyor yol yürürken oturup kalkarken çok zorlanıyorum

Ben doğum videoları ve doğum hikayelerine takmış durumdayım doğum videoları izleyip duruyorum

Canım ben mevlütte dağıtmicam hastaneye ve eve gelenlere arkadaşlarıma falan dağıtıcam. Zaten duvak mevlüdümde gelenlerin hiçbirini de tanımıyordum çünkü kendi memleketimde değilm kv nin akrabaları komşuları doluydu ev. Yaş ortalaması 60:) Çoğunu birdaha görmedim bile. Emek emek yaptığım şekerleri tanımadığım kişilere falan veremem.
Sen de haklısın acil birşey değil benimki çok komik. Ne hastane çantamız var ne de çocuğun yıkanmış kıyafeti... Hiçbir şeyimiz hazır değil ama şekerimiz tam maşallah:)))

bis geldik paşamlaaa battanıyemız cın son suslemelerı aldıkk ark.hataneye bıraktık dık dr acılma gusel sbh 6 gel sunı sancı ıle dogumu baslatacagız dedı ama koluda alcılı sol kolu dr demıs sen nasıl ıkıncan yanı guc alıcaksınnn:44: dedım bır ebeye bır dr salla gıtsınnn sancının verdıgı gucle hehehehe hayurlsıınsl da cok sukur hersey yolunca darısı bıse ınslll

bugunlerde hıcgecmıslere bakamıyorum yaaa affola kızlar cok yogunum bılıyorusnuz yarın kv lerde gıdecek sonra temsılık yapcam ve dogum beklemesı baslıcak hayrlısı ıleeeeeeeeeeeeeeeeee

hemserımmm acayıpp tatlı bu ya hele duduslarrrrrrrrrrrrrr superrrrrrrrrrrrrrrr allah nazardan saklasın ınsll bayıldımm bu fotolaraaa hele sonkı halısııı superrr hayırla ucgamız alamak nasıp olsun ısnlll

benimde ilk aylarda annenemin bahçesindeki kokulu kayısıdan canım istemişti. aralık ayının sonuydu. kaynanam normal kayısı getirtti memleketten otobüsle yolladı ama okayısıdan değildi tabi. gelecek ay gideceğim memleketime o zaman kadar olur kayısılar deli gibi yiyeceğim inşallah
annem avcunun içini yalayıp karnına sür aşerdiğin bişeyi yiyemezsen demişti ( sende öyle yap canim.
kaynanamda avcunu yala der biyerden geçerken yemek falan koksa. ellerin pis kokar yemeklerini boşver der ama çok kokuyor ya heleki kızartma falan

kızlar herkes ler karnımın asagı ındıgını soluyor kac gundur yoruluyorum ondanmıdır acaba sızcee haftaya dr gıdcegeızzzzzzzzz:44:

naz kız------- dogum vıdeo su ızleyıp de kendı germe cnaım yasa ve gor lutfen yoksam normal dogum aklından ucuppp gıderrrrrrrrr:18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…