BAK CANİM İNTTE BULDUMM,
BEN YAG LİMON TUZ EKLEYİP YEŞİL OLARAK TÜKETİYORUM , ŞUAN YİOUDM Bİ BAKAYIM FAYDASİNEYMİŞ DEDİM BUNLAR CIKTI :)
Semizotunun, kanama hastalıklarında ve peklikte çok faydalı olduğunu kaydeden uzmanlar, kanı temizlediğini, bol idrar söktürdüğünü, kanı, üre ve benzeri pisliklerinden temizlediğini, sinir krizleri ve beyin yorgunluğunu geçirdiğini, böbrekteki kum ve taşı döktüğünü bildiriyor.
Semizotunun, şeker hastalarının susuzluğunu azalttığını, kilo vermekte etkili olduğunu belirten uzmanlar, semizotu, yeşil salata olarak yenirse faydasının fazla olduğunu ifade ediyor.
bence oda alıştırmalı kendini sigara içerken dikkatli olmaya. Bebişi sigaralı nefesiyle mi öpücekmiş
gelin ikram ediyim dolapta varr...
yakında bir yerde olsan inan koşarak gelirdim
Eve giderken alayımda akşam evde yerim
bildiğim kadarıyla hamilelikte ayak altına masaj yapmak doğru değilmiş.doğumu bile başlatabiliyormuş.bence yapmayın.canım geçmiş olsun çok zor bir ağrı o ben çok iyi bilirim çünkü hamileliğimin başından beri çekiyorum sağ ayağım takılıp kalıyor. topallıyordum bende arada senin gibi. bende önceden bel rahatsızlığıda vardı. dr a söylediğimde ağrılarımı bana bi ilaç vermedi. sadece ağrımı hafifletmesi için parol içebilirsin dedi. ama parolda bel ağrısına pekte etkili olmuyor açıkçası. kuyruk sokumundaki kasılmayı hafifletmenin en iyi yolu hangi ayağın çekiyorsa ayağının tabanına masaj yaptırmak canımönceden ben kas gevşelticiyle yapıyordum tabi şimdi onu kullanamıyoruz. cildin acımasın diye zeytin yağıyla ayağının altını tam orta kısmını ovdur. parmaklarınıda hafiften çeker gibi yine ovdurursan çok iyi gelicek emin ol rahatlarsın benim babamda fırık vardı. masör gelirdi eve o söylemişti anneme bu tekniği bende çok etkili oluyor bu yöntem kendin bile yapsan birazcık rahatlarsın
ben de bu yeleğin beyazından oğluma ördüm ama tabi böyle düzgün olmadı ben de evde giydiririm diye koydum işte.bu arada maşallah çok tatlısınızEki Görüntüle 718419 Eki Görüntüle 718424
Selam kızçelerrrrr ve melekleriiiii biz geldik kıpırdak,oynak kızçemle
Sıcak,bunaltıcı havalarla uğraşıyoruz ve hepimizin ortak derdidir bu.Sıcaklardan mı
bilmiyorum kendimi tuhaf hissediyorum hafif baş dönmesi,el,ayak yanmaları ve kalp çarpıntısı
Umarım yarın doktorda bir sorun çıkmaz.Dün akşam annemlere gittik ve yine kızçeme
birşeyler örmüş bu kadın hamaratlığınla beni şaşırtıyor hemen örüyor,oyalıyor önüme sunuyor
Annemlerden sonra eşim de spordan dönünce sahile yürüyüşe gittik.1.5 kmye yakın dinlene dinlene
yürüdük çok iyi geldi bana.Deniz havası,hafif serin çimenlerde yuvarlanasım vardı
Kızçemle bana bakın büyüyoruz artık ve içimdeki yaramaz içime sığmıyor galiba
Sabahta inanılmaz şiddetli bacağıma giren krampla uyandım resmen çığlık attım
hayatımda böyle bir kramp girmemişti ki şimdi bile acıyor :18::18::18::18:
Kramplara,çarpıntılara,baş dönmelerine rağmen şükürler olsun yarabbim
dikkat edeceğiz artık ne kaldı ki şunun şurasında
bu konuda ben de ne yapacağımı bilmiyorum.kuaföre gitmeyi de pek istemiyorum.Doguma gitmeden malum temizliği ne zaman ve nasıl yaptıracaksınız .. Ben mikrop kapmaktan korkuyorum kuaförde .. Ne düşünüyorsunuz
çok beğendim ellerine sağlık.Eki Görüntüle 718461 Eki Görüntüle 718462
Kavanozlarımızın son hali. Bakalım beğenecek misiniz teyzeleri:)))))
gerçekten şaşırdım böyle net çıkanı görmemiştim.genelde kat kat gibi bir değişik çıkıyor bu resmen foto gibi olmuş.maşallah bu arada.yihh hahahaahahahh
kız benim elimden kurtulurmu yaa 1 saat uğraştım ama başardım
cd dekiler tabi daha net ama bende fot. mak. çektim ayar verdim kırptım biçtim
sonundaaaa
işte size tombul yanaklı, koca ağızlı, fındık burunlu ECE kızım
gerçekten çok zor olur ya o kadar hazırlıktan sonra.ama değiştirebilir aldığı yerlerden böyle böyle oldu diye.Tünaydın güzel anneler ve onların tosibikleri..Biz geldik kıpırdak cimcimemle. Herkesler iyidir umarım biz iyiyiz çok şükür. kızım sürekli hareket halinde maşallah hiç durmuyor artık bi geceleri fazla hareketli olmuyor ya da ben hissetmiyorum. Size bomba bi haberim var Benden 1 ay geride hamile olan arkadaşım var doktoru cinsiyetini kız demişti. dün de kasılmalarından dolayı acil olarak başka doktora gitmişler, doktor oğlunuz gayet sağlıklı rahat olun deyince şok olmuşlar. tekrar tekrar baktırmışlar bir başka doktora daha gitmişler erkek demiş doktorlar. Düşünün eşyaları hazırlandı odası kuruldu pembiş pembiş kıyafetler o biçim. Kızcağız isyanda kendilerini hep kıza hazırlamışlardı ismi bile ece'ydi. Aradı biraz önce sana ihtiyacım var diye. Birazdan onun yanına gideceğim bakalım neler yapabiliriz. Bir yandan gülüyorum ama benim başıma gelirse ne olur düşünmek bile istemiyorum..
Annnemmm ne tatlı bu böyle maşallah tosun paşaya yaa
geçmiş olsun.dua ederiz tabi.sen dikkat et ilacını da iç inşallah geçecektir canım.Canlarım ben geldim neler yapıyorsunuz bakalım . Biz oğlumla iyiyiz ama babamızı çok özledikbenim idrar yolarında iltahap çıktı geçen hafta doktor tek kullanımlık ilaç vedi ama hiç bir işse yaramadı bu hafta yine gittim temizlenmemiş oran baya fazla dedi doktor beni enfeksiyona sevk etti orada idrar kültürü verdim yarın belli olacak doktor idrar kültürü yanında birde normal idrar tahlili yaptı onda sıkıntı çıkmadı şimdi kültürde üreme var mı yok mu ona bakacak dua edin olmasın bişey olur mu diye sordum erken doğuma neden lur dedi oranın naormalde 3-4 felan olması gerekirken benim 8 miş üff biraz geçmişe göz atayım
kızımın park yatağındaki titreşimli şeyi hemen sökmüştüm zaten ben.bende sen gibiyim bazı konularda şu yataga takılan titreşimli şeyler felan korkutuyor beni. Bu arada geldim canım konyaya gittim farabiye hiç memnun kalmadım adam sezeryan yanlısı
(
kesinlikle alıştırmalı ,
benım bu kadar tepkı verecegımı dusunmuyodu sanırım , sasırdı , ıcmesın napıyım , bu sıcaklarda o kadar oruc tutuyo dayanıyo allah korkusuna , şimdide bıraksın , ailesi için...
ben hergun iş yerime evde hazırlayıp salata getiriyorum :))
tüh ya canın cektı(( demeseydım keske ,
ama kolay bulunan bısey allah'tan kusura bakma canım .
bildiğim kadarıyla hamilelikte ayak altına masaj yapmak doğru değilmiş.doğumu bile başlatabiliyormuş.bence yapmayın.
canım valla ben hep ağdaya gidiyordum ama hamilelikten dolayı çok acır dediler ve korktum bende..ama artık gitcem ilk iznimde çünkü az kaldı bikerede doğumdan önce giderim olur biter inşallah...ama banada bi arkadaşım enfeksiyon kaparsan nolucak diyip duruyo nede olsa şuan çok hassas vücudumuz..hijyeninden emin olduğumuz yerlere gitmemiz gerek
Eki Görüntüle 718461 Eki Görüntüle 718462
Kavanozlarımızın son hali. Bakalım beğenecek misiniz teyzeleri:)))))
yihh hahahaahahahh
sonundaaaa
bilmiyorum ki canım halloldu heralde ben hiç göremiyorum ki.aynaylada bakmadım açıkçası. ama olmuştur diye düşünüyorum
biz küstük canim babamızaaaa
ben evde yemek yapmadığım için dolabım bomboşEn son sadece 2 domates vardı galiba
Aa ne kusuru tatlım. Hemen karşımda kocaamaann carrefoursa var. şimdi bile gidip alabilirim. Ama üşeniyorumYol kenarında bile çıkan bi bitki semizotu Annemin çiçeklerinin arasında bile çıkıyordu
O bulunabiliyorda geçenlerde benim canım bişey çekmişti. Aslında yedim ama annemlerin evinin ordaki komşunun ağacından istiyordum. Anneme söyledim. Sormuş komşuya. Ağacı kesmişlerEvin balkonuna çok yüklenmiş ağaç kesmek zorunda kalmışlar Hamileliğim boyunca tek aşerdiğim şeyde oydu
ben yarın 34 haftalık oluyorum 36. Haftada kontrolüm var ama bebeğim dönmedyse çatı muayenesi olmaz tabi yine de hazır gidicem nolur nolmaz ama diyorum bu 2 haftada umarım bişey olmaz hoş bende cok cıkmıyo ama poff yine de geriliyorum bi de doğumdan önce yaparım olur biter diyorum ben bakalım kuaföre doğumdan hemen önce gitcem ben enfeksiyon riski beni de tedirgn ediyo çünki..
çok güzeller canım ellerine sağlık sipariş alıyo musun bu annecik cok tembel deşaka biyana ben en sona bırakıyorum ıvır zıvırlarını da halledim ole bakcam zaten mevlütte dağıtılmıyo mu bunlar ya..
ayy maşallaahh tatlım ben kızına talibim cok sevimli canım benimm :))
kız bi aynayla baksana dr dan önce ben 1 tüy tanesine bile dayanamıyorum :))
küsme canım yaa yazıkkk,ben hiç küs duramıyorum bizimki rahat o yönden biliyo küs duramıycağımı eşek :)
Ben yarın 34 haftalık oluyorum 36. haftada kontrolüm var ama bebeğim dönmedyse çatı muayenesi olmaz tabi yine de hazır gidicem nolur nolmaz ama diyorum bu 2 haftada umarım bişey olmaz hoş bende cok cıkmıyo ama poff yine de geriliyorum bi de doğumdan önce yaparım olur biter diyorum ben bakalım kuaföre doğumdan hemen önce gitcem ben enfeksiyon riski beni de tedirgn ediyo çünki..
Çok güzeller canım ellerine sağlık sipariş alıyo musun bu annecik cok tembel deŞaka biyana ben en sona bırakıyorum ıvır zıvırlarını da halledim ole bakcam zaten mevlütte dağıtılmıyo mu bunlar ya..
Ayy maşallaahh tatlım ben kızına talibim cok sevimli canım benimm :))
Kız bi aynayla baksana dr dan önce ben 1 tüy tanesine bile dayanamıyorum :))
Küsme canım yaa yazıkkk,ben hiç küs duramıyorum bizimki rahat o yönden biliyo küs duramıycağımı eşek :)
yihh hahahaahahahh
sonundaaaa
benimde ilk aylarda annenemin bahçesindeki kokulu kayısıdan canım istemişti. aralık ayının sonuydu. kaynanam normal kayısı getirtti memleketten otobüsle yolladı ama okayısıdan değildi tabi. gelecek ay gideceğim memleketime o zaman kadar olur kayısılar deli gibi yiyeceğim inşallahben evde yemek yapmadığım için dolabım bomboşen son sadece 2 domates vardı galiba
aa ne kusuru tatlım. hemen karşımda kocaamaann carrefoursa var. şimdi bile gidip alabilirim. ama üşeniyorumyol kenarında bile çıkan bi bitki semizotu annemin çiçeklerinin arasında bile çıkıyordu
o bulunabiliyorda geçenlerde benim canım bişey çekmişti. aslında yedim ama annemlerin evinin ordaki komşunun ağacından istiyordum. anneme söyledim. sormuş komşuya. ağacı kesmişlerevin balkonuna çok yüklenmiş ağaç kesmek zorunda kalmışlar hamileliğim boyunca tek aşerdiğim şeyde oydu
kaynanamda avcunu yala der biyerden geçerken yemek falan koksa. ellerin pis kokar yemeklerini boşver derannem avcunun içini yalayıp karnına sür aşerdiğin bişeyi yiyemezsen demişti( sende öyle yap canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?