annem avcunun içini yalayıp karnına sür aşerdiğin bişeyi yiyemezsen demişti( sende öyle yap canim.
yihh hahahaahahahh
kız benim elimden kurtulurmu yaa 1 saat uğraştım ama başardım
cd dekiler tabi daha net ama bende fot. mak. çektim ayar verdim kırptım biçtim
sonundaaaa
işte size tombul yanaklı, koca ağızlı, fındık burunlu ECE kızım
Ben doğum videoları ve doğum hikayelerine takmış durumdayım doğum videoları izleyip duruyorum
Canım ben mevlütte dağıtmicam hastaneye ve eve gelenlere arkadaşlarıma falan dağıtıcam. Zaten duvak mevlüdümde gelenlerin hiçbirini de tanımıyordum çünkü kendi memleketimde değilm kv nin akrabaları komşuları doluydu ev. Yaş ortalaması 60:) Çoğunu birdaha görmedim bile. Emek emek yaptığım şekerleri tanımadığım kişilere falan veremem.
Sen de haklısın acil birşey değil benimki çok komik. Ne hastane çantamız var ne de çocuğun yıkanmış kıyafeti... Hiçbir şeyimiz hazır değil ama şekerimiz tam maşallah:)))
bis geldik paşamlaaa battanıyemız cın son suslemelerı aldıkk ark.hataneye bıraktık dık dr acılma gusel sbh 6 gel sunı sancı ıle dogumu baslatacagız dedı ama koluda alcılı sol kolu dr demıs sen nasıl ıkıncan yanı guc alıcaksınnn:44: dedım bır ebeye bır dr salla gıtsınnnsancının verdıgı gucle hehehehe hayurlsıınsl da cok sukur hersey yolunca darısı bıse ınslll
bugunlerde hıcgecmıslere bakamıyorum yaaa affola kızlar cok yogunum bılıyorusnuz yarın kv lerde gıdecek sonra temsılık yapcam ve dogum beklemesı baslıcak hayrlısı ıleeeeeeeeeeeeeeeeee
benimde ilk aylarda annenemin bahçesindeki kokulu kayısıdan canım istemişti. aralık ayının sonuydu. kaynanam normal kayısı getirtti memleketten otobüsle yolladı ama okayısıdan değildi tabi. gelecek ay gideceğim memleketime o zaman kadar olur kayısılar deli gibi yiyeceğim inşallah
kaynanamda avcunu yala der biyerden geçerken yemek falan koksa. ellerin pis kokar yemeklerini boşver derama çok kokuyor ya heleki kızartma falan
kızlar herkes ler karnımın asagı ındıgını soluyor kac gundur yoruluyorum ondanmıdır acaba sızcee haftaya dr gıdcegeızzzzzzzzz:44:
naz kız------- dogum vıdeo su ızleyıp de kendı germe cnaım yasa ve gor lutfen yoksam normal dogum aklından ucuppp gıderrrrrrrrr:18::18:
benim karnımda aynen öyle aşağıda gibi geliyor ayrıca benim 2 defa normal doğum yaşamışlığım olduğu için izlediklerimden çok etkilenmiyorum belki farklı fikirler edinirmiyim daha kolay doğurmak için diye izliyorum
Canlaarrr
az önce kv aradı. Bize ev bulmuş
şimdiki oturduğumuz ev çok küçük ve aşırı sıcak hiç hava almayan bir yerdi. hatta bikaç eşyamı bu nedenle kv ye vermem gerekicektioğluşumun odasını yapabilmem için. ama şuan buna gerek kalmıycak çünkü kirası aynı fakat daha büyük bir ev bulmuşlar bize. o kadar sevindim ki hemen sizle paylaşmak istedim. çookk mutluyum. bizimde artık kocaman ferah bi evimiz olucak inşallah oğlumun odasını istediğim gibi yapabilicem
naaaaaaazzzzzzzzzzzz
şu an dibim düştü.... bize anlatırmısın bu 2 doğum hikayeni rica etsem... yani çoğumuzun ilk deneyimi olucak inşallah... ve o doğum başlama anı nasıldır? nasıl olur biçoğumuz bilmiyoruz... biraz fikrimiz oluşur ne dersin?
hoşbulduk canım yok bir şikayetim tesadüf oldu doktorda sordu varmı şikayet diye enfeksiyon için gittiğim doktorda sordu ama ikisinede yok dedim .Canım hoşgeldin Allah kavuştursun eşineÇok geçmiş olsun umarım sıkıntısız atlatırsın.Bu idrar yolu iltihabını tesadüfen idrar testinde mi öğrendin yoksa yanma akıntı gibi şikayetlerin oldu mu?
aaa bilmiyordum canım çok sağol öğrenmiş oldum hazır memlekete de geldim annemlerin ve kv nin bahçesinde bolca var yerim hemen :)BAK CANİM İNTTE BULDUMM,
BEN YAG LİMON TUZ EKLEYİP YEŞİL OLARAK TÜKETİYORUM , ŞUAN YİOUDM Bİ BAKAYIM FAYDASİNEYMİŞ DEDİM BUNLAR CIKTI :)
Semizotunun, kanama hastalıklarında ve peklikte çok faydalı olduğunu kaydeden uzmanlar, kanı temizlediğini, bol idrar söktürdüğünü, kanı, üre ve benzeri pisliklerinden temizlediğini, sinir krizleri ve beyin yorgunluğunu geçirdiğini, böbrekteki kum ve taşı döktüğünü bildiriyor.
Semizotunun, şeker hastalarının susuzluğunu azalttığını, kilo vermekte etkili olduğunu belirten uzmanlar, semizotu, yeşil salata olarak yenirse faydasının fazla olduğunu ifade ediyor.
canım normal artık benimde indi aşağıya doğru gören doğum yakın diyor ama ne kadar doğru bilemem artık tamamen aşağıd hissediyorum hatta kafa attığını bile hissediyorum devamlı wc deyim doktor 15 hazirandan sonra her an hazır ol dedi bende bekliyorum hayırlısı ile :)kızlar herkes ler karnımın asagı ındıgını soluyor kac gundur yoruluyorum ondanmıdır acaba sızcee haftaya dr gıdcegeızzzzzzzzz:44:
naz kız------- dogum vıdeo su ızleyıp de kendı germe cnaım yasa ve gor lutfen yoksam normal dogum aklından ucuppp gıderrrrrrrrr:18::18:
Canlaarrr
şimdiki oturduğumuz ev çok küçük ve aşırı sıcak hiç hava almayan bir yerdi. hatta bikaç eşyamı bu nedenle kv ye vermem gerekicektioğluşumun odasını yapabilmem için. ama şuan buna gerek kalmıycak çünkü kirası aynı fakat daha büyük bir ev bulmuşlar bize. o kadar sevindim ki hemen sizle paylaşmak istedim. çookk mutluyum. bizimde artık kocaman ferah bi evimiz olucak inşallah oğlumun odasını istediğim gibi yapabilicem
ayyy... bu süper bi haber... hayırlısı olsun inşallah... yeni bir hayata yeni bir evde hep birlikte MERHABA
canım senin adına çok sevindim bak ne güzel oğluşun kısmeti ile geliyor :) bu arada oğluşunun fotosunu gördüm çok tatlı maşallah nazar değmesin :) malum memlekete gelip izne ayrılınca çok giremiyorum nete arada takip ediyorum :)
gözünaydın senin adına çok sevindim.yalnız taşınma işi de zor allah yardımcın olsunCanlaarrr
canım senin adına çok sevindim bak ne güzel oğluşun kısmeti ile geliyor :) bu arada oğluşunun fotosunu gördüm çok tatlı maşallah nazar değmesin :) malum memlekete gelip izne ayrılınca çok giremiyorum nete arada takip ediyorum :)
gözünaydın senin adına çok sevindim.yalnız taşınma işi de zor allah yardımcın olsun
vsn yazdıysan da cevabını göremedim.doktor işini ne yaptın?memnun kalmamışsın değiştirmeyi düşünüyormusun?
Canlaarrr
Canım çok sevindim inşallah oğlunla rahaaat rahat oturursunuz:)) ben de boş oda olmadığı için oda yapamadım bebeğime o yüzden senin için iki kat sevindim. Üstelik evimiz 4+1 ama ben hala sığamıyorum. Eşim dalga geçiyo ev değiştirirsek 6+2 alacam sana diyor:)))
Canlaarrr
Ben bişey ellemiycem zaten. kardeşimin okul tatil oluyor. o gelicek annem babam kv eşim kayınbirader hepsi halledicekler. banada başlarında durmak kalıcak
sağol canımm. benim zaten fazla bir eşyam yok. 2+0,5 gibi bir evde yaşıyorum şuangideceğimiz ev 3+1 odaları da geniş ve ferahmış ben daha görmedim ama kv bayılmış eve.ev olduktan sonra içini doldurmak kolay nasılsa bende doldururum bi şekilde artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?