2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
annem avcunun içini yalayıp karnına sür aşerdiğin bişeyi yiyemezsen demişti ( sende öyle yap canim.

yaptım ama çok güldüm kendime yaparken. heheh kısmet değilmiş bana o ağaçtan meyve yemek napalım

uy ikinize de maşallah. çok tatısınız canım

Ben doğum videoları ve doğum hikayelerine takmış durumdayım doğum videoları izleyip duruyorum

seni olumsuz etkilemediği sürece oku izle tabi canım. ben çok seviyorum doğum hikayesi okumayı. çok duygulu oluyorlar.

diğer işleri yapmak sıkıcı ama bu eğlenceli o yüzden bebişlerimizin şekerleri tammm

hoşgeldin canım. geçmişte azıcık senin dedikodunu yaptık bizz
şaka şaka senin hamaratlığını konuştuk andık birazcık seni oturdu bebeğini bekle artık dicem ama senin için durmaz biliyorum ben

bende yaladım karnıma sürdüm avucumun içini az önce. neden yapılıyor ki acaba bölye :44:

benim karnımda aynen öyle aşağıda gibi geliyor ayrıca benim 2 defa normal doğum yaşamışlığım olduğu için izlediklerimden çok etkilenmiyorum belki farklı fikirler edinirmiyim daha kolay doğurmak için diye izliyorum

naaaaaaazzzzzzzzzzzz
şu an dibim düştü.... bize anlatırmısın bu 2 doğum hikayeni rica etsem... yani çoğumuzun ilk deneyimi olucak inşallah... ve o doğum başlama anı nasıldır? nasıl olur biçoğumuz bilmiyoruz... biraz fikrimiz oluşur ne dersin?

Canlaarrr
az önce kv aradı. Bize ev bulmuş
şimdiki oturduğumuz ev çok küçük ve aşırı sıcak hiç hava almayan bir yerdi. hatta bikaç eşyamı bu nedenle kv ye vermem gerekicekti oğluşumun odasını yapabilmem için. ama şuan buna gerek kalmıycak çünkü kirası aynı fakat daha büyük bir ev bulmuşlar bize. o kadar sevindim ki hemen sizle paylaşmak istedim. çookk mutluyum. bizimde artık kocaman ferah bi evimiz olucak inşallah oğlumun odasını istediğim gibi yapabilicem

ayyy... bu süper bi haber... hayırlısı olsun inşallah... yeni bir hayata yeni bir evde hep birlikte MERHABA

eveettt anlatt nazkıızz biz bişey bilmiyoruz bu konuda

hoşbulduk canım yok bir şikayetim tesadüf oldu doktorda sordu varmı şikayet diye enfeksiyon için gittiğim doktorda sordu ama ikisinede yok dedim .

aaa bilmiyordum canım çok sağol öğrenmiş oldum hazır memlekete de geldim annemlerin ve kv nin bahçesinde bolca var yerim hemen :)

canım normal artık benimde indi aşağıya doğru gören doğum yakın diyor ama ne kadar doğru bilemem artık tamamen aşağıd hissediyorum hatta kafa attığını bile hissediyorum devamlı wc deyim doktor 15 hazirandan sonra her an hazır ol dedi bende bekliyorum hayırlısı ile :)

canım senin adına çok sevindim bak ne güzel oğluşun kısmeti ile geliyor :) bu arada oğluşunun fotosunu gördüm çok tatlı maşallah nazar değmesin :) malum memlekete gelip izne ayrılınca çok giremiyorum nete arada takip ediyorum :)

ayyy... bu süper bi haber... hayırlısı olsun inşallah... yeni bir hayata yeni bir evde hep birlikte MERHABA

evet canım yaa çok sevinçliyim yeni evliyiz eşimle 1 yıl oldu daha. yeni gelin gibi bi evim olmamıştı şimdi olucak inşallah. birde ev sahibi evi kızına yapmış. mutfak vs hepsi yeniymiş. salı günü anca görmeye gidicez. çok merak ediyorum nasıl diye

sağol canım oğlumun kısmetine oldu gerçekten. çok üzülüyordum oğluma güzel bir oda yapamıyorum diye. herşey sıkış sıkış duruyor evimde.
arada da girsen sen aklımızdasın hep merak etme

gözünaydın senin adına çok sevindim.yalnız taşınma işi de zor allah yardımcın olsun

vsn yazdıysan da cevabını göremedim.doktor işini ne yaptın?memnun kalmamışsın değiştirmeyi düşünüyormusun?

Ben bişey ellemiycem zaten. kardeşimin okul tatil oluyor. o gelicek annem babam kv eşim kayınbirader hepsi halledicekler. banada başlarında durmak kalıcak

Canım çok sevindim inşallah oğlunla rahaaat rahat oturursunuz:)) ben de boş oda olmadığı için oda yapamadım bebeğime o yüzden senin için iki kat sevindim. Üstelik evimiz 4+1 ama ben hala sığamıyorum. Eşim dalga geçiyo ev değiştirirsek 6+2 alacam sana diyor:)))

sağol canımm. benim zaten fazla bir eşyam yok. 2+0,5 gibi bir evde yaşıyorum şuan gideceğimiz ev 3+1 odaları da geniş ve ferahmış ben daha görmedim ama kv bayılmış eve.ev olduktan sonra içini doldurmak kolay nasılsa bende doldururum bi şekilde artık

gözün aydın canimm , hayirli olsun inş

Benim dezavantajım bekarken yalnız yaşıyordum ordaki eşyalarım da bu evimde. Alt komşumun üç çocuğu var üçüne de ayrı oda yaptılar gayet de sığıyorlar ben el kadar bebeğe yer bulamıyorum:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…