gözün aydın canimm , hayirli olsun inş
Benim dezavantajım bekarken yalnız yaşıyordum ordaki eşyalarım da bu evimde. Alt komşumun üç çocuğu var üçüne de ayrı oda yaptılar gayet de sığıyorlar ben el kadar bebeğe yer bulamıyorum:)))
kızlar birşey sorcam konu da açmıştım ama pek cevap veren olmadı.tupper kaplar var ya,onların parçası bulunur mu ki.soğan falan doğrayan bir kabı var ya annemin vardı da içindeki bıçağı kayboldu.çok da güzel bir kap yazık olacak yani.bu konuda bilgisi olan var mı
kızlar haziran annelerinin doğum hikayelerini takip ediyor musunuz bilmem ama en son deryaf diye bir arkadaş doğum yapmış. o kadar hoşuma gittiki bi sizde okuyun derim. içim ferahladı hemen doğum yapasım geldi
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/595119-2013-haziran-anneleri-dogum-hikayeleri-5.html
Kızlar ters duran bebeği taşımak ne kadar zormuş. Az önce yemek yaparken yere bi tane patates düştü valla alamıyorum çok fena sıkıştırıyor eğilince. Akşam kocam gelince yerlerden benim düşürdüklerimi topluyor:)))) tabi bi artısı da var. annem hep dik dur kamburun çıkıyor diye kızardı ahı tuttu herhalde şimdi sopa yutmuş gibi geziyorum:))) aranızda benim gibi olan var mı
harika bi hikaye bu...
Allah'ım her birimize böyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah...(amin)
Amin inşallah bizde böyle kolayca yapıp yazarız hikayelerimizi
ayyyy ne güzel bi haber bu yaaCanlaarrr
az önce kv aradı. Bize ev bulmuş
şimdiki oturduğumuz ev çok küçük ve aşırı sıcak hiç hava almayan bir yerdi. hatta bikaç eşyamı bu nedenle kv ye vermem gerekicektioğluşumun odasını yapabilmem için. ama şuan buna gerek kalmıycak çünkü kirası aynı fakat daha büyük bir ev bulmuşlar bize. o kadar sevindim ki hemen sizle paylaşmak istedim. çookk mutluyum. bizimde artık kocaman ferah bi evimiz olucak inşallah oğlumun odasını istediğim gibi yapabilicem
biliyomusun o geçen haftalardaki erken doğum korkumu yok ettim artık... sanırım benim korkum hazırlıksız doğuma yakalanmaktı... kuaföre gittim miss gibi oldum... hergün de çok şükür duşumu alıyorum... her an hazır olmak rahatlatıyo demekki insanı...
ayyyy ne güzel bi haber bu yaayavrunun kısmeti bu işte kuzum bak
banada dua et eşimin işleri bi düzelse yoluna girsede şu 65 m2 evden bizde daha güzel bi yere taşınsak
kendim ferahlamış gibi sevindim inankuş gibi kolaycada taşınırsın inş.
senin korkunun nedeni hazırlıksız olmakmış demek ki. bende o konuda rahatladım. ama şuan çantamı hazırlamadığım için bi sıkıntım var. geçen akşam eşime doğum çantasınıda artık hazırlasak iyi olucak dedim. panikledi neden ya daha çok erken bişey mi oldu yoksa bana söylemiyosun diyoryok dedim bişey ama ne olacağıda belli olmaz sonra zorda kalmayalım dedim. tamam hazırlarız bi ara dedi yine.
ben onuda hazırlasam iyice rahatlıycam
biz de hazırlamadık daha... yarın kargodan gelicek bikaç hastane çıkış seti var... onlar da yıkansın ütülensin hazırlarız inşallah çantamızı... yarın gece de kısmet olursa anneanne-dede-dayı ve yengemiz gelicek inşallah... haftasonu hem evimiz temizlenir hemde çantamız hazırlanır ohhh miss...
yihh hahahaahahahh
kız benim elimden kurtulurmu yaa 1 saat uğraştım ama başardım
cd dekiler tabi daha net ama bende fot. mak. çektim ayar verdim kırptım biçtim
sonundaaaa
işte size tombul yanaklı, koca ağızlı, fındık burunlu ECE kızım
Yavrum ben 6,5 kg aldım hayatımda hiç bu kadar
yemek yememiştim hiç dikkat etmiyorum
sadece ekmeği sevmezdim yine tüketmiyorum.
Kola,cips,kızartma hiç tüketmem geçenlerde
biraz canım çekti kola 1 bardak içtim o kadar.Geri kalan
hamur işi,tatlı ki hiç sevmezdim bol bol tüketiyorum
Ama benim sorunum tiroitlerimin çok çalışması ve metabolizmamın
çok ama çok çalışmasıBildiğin cırcır modundayım:78::78::78::78:
Allah yardımcın olsun benim oğlum yan duruyor hala arada dönüyor tam pozisyonunu anlayamadım ben.sanki sürekli dönüyor içerde.
ayyy kızlar yaa karnım çok sertleşti yarım saattir
ağrım yok ama kızçemin heryerini elini dizini karnımın yüzeyinde hissediyorum dolaştırıp gerdirip duruyor
yemek yedikten sonra oldu ondan mı acaba?
ayy çok gerildim taş gibiyim napıcam bilmiyorum yaa
karnıma şöle hafiften masaj yapıyorum bende elimi gezdiriyorum konuşuyorum kızımla ama geçmiyoorr
cnm bu terlikler cok rahat
ecz polaris muya gibi markalarda bulabilirsin
Muya 22103-3085 Siyah | Zizigo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?