2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530
gözün aydın canimm , hayirli olsun inş

sağol canımm

heheh bazı eşyalarından vazgeçme vaktin gelmiş bence senin

kızlar birşey sorcam konu da açmıştım ama pek cevap veren olmadı.tupper kaplar var ya,onların parçası bulunur mu ki.soğan falan doğrayan bir kabı var ya annemin vardı da içindeki bıçağı kayboldu.çok da güzel bir kap yazık olacak yani.bu konuda bilgisi olan var mı

Son düzenleme:
Kızlar ters duran bebeği taşımak ne kadar zormuş. Az önce yemek yaparken yere bi tane patates düştü valla alamıyorum çok fena sıkıştırıyor eğilince. Akşam kocam gelince yerlerden benim düşürdüklerimi topluyor:)))) tabi bi artısı da var. annem hep dik dur kamburun çıkıyor diye kızardı ahı tuttu herhalde şimdi sopa yutmuş gibi geziyorum:))) aranızda benim gibi olan var mı

pek sanmıyorum ama arayıp bi sorsan canım? genelde yedek parça olarak pek satılmıyor onlar. ama belki tupper satıyordur veya temin ediyordur bir şekilde. bizim orda tupper ın mağazası vardı unutmazsam yolum düştüğünde sorar sana söylerim

Allah yardımcın olsun benim oğlum yan duruyor hala arada dönüyor tam pozisyonunu anlayamadım ben.sanki sürekli dönüyor içerde.

Amin inşallah bizde böyle kolayca yapıp yazarız hikayelerimizi

biliyomusun o geçen haftalardaki erken doğum korkumu yok ettim artık... sanırım benim korkum hazırlıksız doğuma yakalanmaktı... kuaföre gittim miss gibi oldum... hergün de çok şükür duşumu alıyorum... her an hazır olmak rahatlatıyo demekki insanı...

ayyyy ne güzel bi haber bu yaa yavrunun kısmeti bu işte kuzum bak
banada dua et eşimin işleri bi düzelse yoluna girsede şu 65 m2 evden bizde daha güzel bi yere taşınsak
kendim ferahlamış gibi sevindim inan kuş gibi kolaycada taşınırsın inş.

senin korkunun nedeni hazırlıksız olmakmış demek ki. bende o konuda rahatladım. ama şuan çantamı hazırlamadığım için bi sıkıntım var. geçen akşam eşime doğum çantasınıda artık hazırlasak iyi olucak dedim. panikledi neden ya daha çok erken bişey mi oldu yoksa bana söylemiyosun diyor yok dedim bişey ama ne olacağıda belli olmaz sonra zorda kalmayalım dedim. tamam hazırlarız bi ara dedi yine.
ben onuda hazırlasam iyice rahatlıycam

inşallah canım çookk sağoll.
şuan heyecanla taşınıcamız günü bekliyorum. ne güzel bütün eşyamı rahatça yerleştiririm. en çok sevindiğimde kocamaann bir mutfağı varmış. benim şimdiki mutfağımda küçücük masamda iki kişi yemek yerken mutfağa başkası giremiyor o kadar küçücük
şimdi çok daha rahat olucak inşallah

biz de hazırlamadık daha... yarın kargodan gelicek bikaç hastane çıkış seti var... onlar da yıkansın ütülensin hazırlarız inşallah çantamızı... yarın gece de kısmet olursa anneanne-dede-dayı ve yengemiz gelicek inşallah... haftasonu hem evimiz temizlenir hemde çantamız hazırlanır ohhh miss...

oohh ne güzel gelenler sana iş bırakmaz zaten

MaşAllah subanAllah yaa bildiğin vesikalık resim :)) çok tatlı ağıza bak hele rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

bünye meselesi bende afedersin 4 günde bir lavaboya çıkıyorum hamileliğimden öncede böyleydi zaten okadar dikkat ettim sadece yürüyüş yapamadım son 1 ay hariç 20 kilo nasıl aldım yaa bide dikkat etmesem ne olurdu düşünmek bile istemiyorum

Allah yardımcın olsun benim oğlum yan duruyor hala arada dönüyor tam pozisyonunu anlayamadım ben.sanki sürekli dönüyor içerde.

benim sağ ve sol üst taraflarımda şişkinlik ve sertlik hissediyorum.özellikle hareketlerini sol üst tarafta hissediyorum.elim hep orada.ebeye söyledim.hareketlerini burda hissediyorumdiye.ayaklarıdır dedi.sağ tarafta da poposu var dedi.maşallah kızıma:)))

ayyy kızlar yaa karnım çok sertleşti yarım saattir
ağrım yok ama kızçemin heryerini elini dizini karnımın yüzeyinde hissediyorum dolaştırıp gerdirip duruyor
yemek yedikten sonra oldu ondan mı acaba?
ayy çok gerildim taş gibiyim napıcam bilmiyorum yaa
karnıma şöle hafiften masaj yapıyorum bende elimi gezdiriyorum konuşuyorum kızımla ama geçmiyoorr

Son düzenleme:

çatlakların için kullandığın krem veya yağını sür... hafifçe masaj yap... soluna uzan... düzelir annesi...

Bi mesaimin daha sonuna geldim kızlar hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…