2013 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi graf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğinizin cinyeti ne olacak

• Ankete Katılan
    530

Canım merak etme bişey olmaz inşAllah bendede iltihap çıktı gittim kültür yaptırdım üreme falan çıkmadı çok şükür sende telaş yapma..

bende bilmiyorum valla bişi kokunca falan yalıyorum acuç içimi kaynanam dedi
çok iyi olmuş. korkma çok zor değil yardımcın varsa. koli koli bandı en büyük boy poşet aldınmı tamamdır. bende 2 aylıkken taşınmıştım kardeşim evimii temizledi kaynanamda yerleştirdi oldu bitti
Odamız hazır kızlaaaaar :)
çok güzel olmuş güle güle kullansın paşa.

Biz 2+1 e iyi sığıyoruz ozaman :))

numarası olabileceğini hiç düşünmedim.araştırıyım da varsa arayım.sorarsan haber ver çok sağol canım.

çok beğendim odanızı güle güle kullanın.resimdeki senmisin,maşallah seni de beğendim.

ALLAH sıızıııolsun tatalım ama artık agırlatımıcee neee hayırlsııle su 2-3 hafta gecsınde bebegım gelsın bende rahat edeyımm pöff tabım temızlık bıtmıs olsunn yaaa

hmm öle miisen alısıksındır hehe hayurlsı o zmaan
evet bgn bır ark gordumm dısara oda dogum yakınmı karnın asagıda dedı yaaa

wuuu benımkı o zamana 10 hazırandan sonra gelebılırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr dr en son gıtımızde gelsıme gore 20 hazıran gosukyor dedı ama bellı olmas da dedı regl goree 6 temmuzuzzzzzzzzzzzzzzzzz

can-sın odanıs hayırlı olsun cnaım superrrrtabı sendee

gözünaydın canım ali kaanın kısmeti desene

çok güzel olmuşşş ellerinize sağlık, hele halıya bayıldımmm oda da sende mükemmel görünüyorsunuzz

Ne zamandir teldn griyorum bisey de yazamiyorum ama takipteym kizlar :) aramizda ilk kim doguracak merak ediyorum valla. Opuyorum sizi ve cucuklerinizi

oyy maşallah resimler çok net çıkmışş çok tatlı görünüyor bebeğin

oyy maşallah resimler çok net çıkmışş çok tatlı görünüyor bebeğin kime benzettiniz bebeğinizi annneye mi babayamı benziyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…