Canlarım ben geldim neler yapıyorsunuz bakalım . Biz oğlumla iyiyiz ama babamızı çok özledikbenim idrar yolarında iltahap çıktı geçen hafta doktor tek kullanımlık ilaç vedi ama hiç bir işse yaramadı bu hafta yine gittim temizlenmemiş oran baya fazla dedi doktor beni enfeksiyona sevk etti orada idrar kültürü verdim yarın belli olacak doktor idrar kültürü yanında birde normal idrar tahlili yaptı onda sıkıntı çıkmadı şimdi kültürde üreme var mı yok mu ona bakacak dua edin olmasın bişey olur mu diye sordum erken doğuma neden lur dedi oranın naormalde 3-4 felan olması gerekirken benim 8 miş üff biraz geçmişe göz atayım
Canım merak etme bişey olmaz inşAllah bendede iltihap çıktı gittim kültür yaptırdım üreme falan çıkmadı çok şükür sende telaş yapma..
Bi mesaimin daha sonuna geldim kızlar hepinize iyi akşamlaryarın görüşmek üzere
öylemi yapıyım tamam o zaman ben kaçarçatlakların için kullandığın krem veya yağını sür... hafifçe masaj yap... soluna uzan... düzelir annesi...
Ben doğum videoları ve doğum hikayelerine takmış durumdayım doğum videoları izleyip duruyorum
Odamız hazır kızlaaaaar :)
bende bilmiyorum valla bişi kokunca falan yalıyorum acuç içimi kaynanam dediseni olumsuz etkilemediği sürece oku izle tabi canım. ben çok seviyorum doğum hikayesi okumayı. çok duygulu oluyorlar.
diğer işleri yapmak sıkıcı ama bu eğlencelio yüzden bebişlerimizin şekerleri tammm
hoşgeldin canım. geçmişte azıcık senin dedikodunu yaptık bizz
şaka şaka senin hamaratlığını konuştuk andık birazcık senioturdu bebeğini bekle artık dicem ama senin için durmaz biliyorum ben
bende yaladım karnıma sürdüm avucumun içini az önce. neden yapılıyor ki acaba bölye :44:
çok iyi olmuş. korkma çok zor değil yardımcın varsa. koli koli bandı en büyük boy poşet aldınmı tamamdır. bende 2 aylıkken taşınmıştım kardeşim evimii temizledi kaynanamda yerleştirdi oldu bittiCanlaarrr
az önce kv aradı. Bize ev bulmuş
şimdiki oturduğumuz ev çok küçük ve aşırı sıcak hiç hava almayan bir yerdi. hatta bikaç eşyamı bu nedenle kv ye vermem gerekicektioğluşumun odasını yapabilmem için. ama şuan buna gerek kalmıycak çünkü kirası aynı fakat daha büyük bir ev bulmuşlar bize. o kadar sevindim ki hemen sizle paylaşmak istedim. çookk mutluyum. bizimde artık kocaman ferah bi evimiz olucak inşallah oğlumun odasını istediğim gibi yapabilicem
çok güzel olmuş güle güle kullansın paşa.Odamız hazır kızlaaaaar :)
Canım çok sevindim inşallah oğlunla rahaaat rahat oturursunuz:)) ben de boş oda olmadığı için oda yapamadım bebeğime o yüzden senin için iki kat sevindim. Üstelik evimiz 4+1 ama ben hala sığamıyorum. Eşim dalga geçiyo ev değiştirirsek 6+2 alacam sana diyor:)))
Biz 2+1 e iyi sığıyoruz ozaman :))
numarası olabileceğini hiç düşünmedim.araştırıyım da varsa arayım.sorarsan haber ver çok sağol canım.pek sanmıyorum ama arayıp bi sorsan canım? genelde yedek parça olarak pek satılmıyor onlar. ama belki tupper satıyordur veya temin ediyordur bir şekilde. bizim orda tupper ın mağazası vardı unutmazsam yolum düştüğünde sorar sana söylerim
çok beğendim odanızı güle güle kullanın.resimdeki senmisin,maşallah seni de beğendim.
çok güzel olmuş güle güle kullansın paşa.
odası çok güzel olmuşsanada maşallah
seni olumsuz etkilemediği sürece oku izle tabi canım. ben çok seviyorum doğum hikayesi okumayı. çok duygulu oluyorlar.
diğer işleri yapmak sıkıcı ama bu eğlencelio yüzden bebişlerimizin şekerleri tammm
hoşgeldin canım. geçmişte azıcık senin dedikodunu yaptık bizz
şaka şaka senin hamaratlığını konuştuk andık birazcık senioturdu bebeğini bekle artık dicem ama senin için durmaz biliyorum ben
bende yaladım karnıma sürdüm avucumun içini az önce. neden yapılıyor ki acaba bölye :44:
hmm öle miibenim karnımda aynen öyle aşağıda gibi geliyor ayrıca benim 2 defa normal doğum yaşamışlığım olduğu için izlediklerimden çok etkilenmiyorum belki farklı fikirler edinirmiyim daha kolay doğurmak için diye izliyorum
wuuu benımkı o zamana 10 hazırandan sonra gelebılırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrhoşbulduk canım yok bir şikayetim tesadüf oldu doktorda sordu varmı şikayet diye enfeksiyon için gittiğim doktorda sordu ama ikisinede yok dedim .
aaa bilmiyordum canım çok sağol öğrenmiş oldum hazır memlekete de geldim annemlerin ve kv nin bahçesinde bolca var yerim hemen :)
canım normal artık benimde indi aşağıya doğru gören doğum yakın diyor ama ne kadar doğru bilemem artık tamamen aşağıd hissediyorum hatta kafa attığını bile hissediyorum devamlı wc deyim doktor 15 hazirandan sonra her an hazır ol dedi bende bekliyorum hayırlısı ile :)
Günaydınnn güzell temmuz anneleriii ve onların tatlı melekleriii
Son 10 iş günüm. heyecanla izne çıkacağım günü bekliyorum.
bu arada size oğlumun son halini göstermek istiyorum.
Eki Görüntüle 718404
Canlaarrr
az önce kv aradı. Bize ev bulmuş
şimdiki oturduğumuz ev çok küçük ve aşırı sıcak hiç hava almayan bir yerdi. hatta bikaç eşyamı bu nedenle kv ye vermem gerekicektioğluşumun odasını yapabilmem için. ama şuan buna gerek kalmıycak çünkü kirası aynı fakat daha büyük bir ev bulmuşlar bize. o kadar sevindim ki hemen sizle paylaşmak istedim. çookk mutluyum. bizimde artık kocaman ferah bi evimiz olucak inşallah oğlumun odasını istediğim gibi yapabilicem
yihh hahahaahahahh
kız benim elimden kurtulurmu yaa 1 saat uğraştım ama başardım
cd dekiler tabi daha net ama bende fot. mak. çektim ayar verdim kırptım biçtim
sonundaaaa
işte size tombul yanaklı, koca ağızlı, fındık burunlu ECE kızım
yihh hahahaahahahh
kız benim elimden kurtulurmu yaa 1 saat uğraştım ama başardım
cd dekiler tabi daha net ama bende fot. mak. çektim ayar verdim kırptım biçtim
sonundaaaa
işte size tombul yanaklı, koca ağızlı, fındık burunlu ECE kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?